Godmorgon!

Igar va vi som sagt pa ett sant dar pumpkin patch och sen pa ett kopcenter. Det blev inte sa jattemycket shopping for Godisen trottnade redan efter forsta affaren.. lilla skitungen. Vi hann i alla fall kolla pa Victorias secret och dar ifran fick jag med mig en liten mysdrakt typ. Idag hoppas jag pa att vi ska dra till nagot storre centrum och kolla. Ar sugen pa att kolla pa forever21 maste jag ju saga! Ikvall tror jag att vi ska ga och ata sushi med Sannas tjejkompis. Me like.





Dar va lite bilder faran Pumpkin patchet. Lagger upp bild pa myskladerna sen nar kameran ar laddad, pussisar!

Natti

Det blev ingen mer shopping nu pa eftermiddagen utan vi lagade en god middag och tog det ganska lugnt bara. Imorgon ska vi ga pa "pumpkin patch" och sen pa ett kopcenter och kolla lite klader, eller mycket klader.. haha.

Godnatt och sov gott nu!

Shopping med godisen.



Kopte bara lite smasaker som jag kan visa ikvall (: Nu ar vi bara hemma  och vilar oss men nar Godisen vaknar kanske vi aker och kollar runt lite mer eller sa lagar vi kanske en trevlig liten middag. Skriver om nagra timmar. Puss!

Framme i LA!

Hade en ganska okej resa faktiskt, kom hit vid typ 5-6 sa vi at en liten middag och sen somnade jag som en stock. Lilla Godisen (ja, min systers son kallas Godisen) sov breve mig hela natten, myspyyys! Idag ska vi aka och kolla lite pa Target tror jag, ett stort typ varuhus med massa billigt smink och roligheter (: Det blir aven lunch pa wahoo's, basta maten!


Hors senare, Godisen halsar byebye :)

LA here I come!

Om tio minuter sätter jag mig i bilen och åker till Arlanda! Mår fortfarande lite halvrisigt men är bara glad att jag är tillräckligt pigg för att ens åka.. Nej nu måste jag skynda mig.
Hör av mig från värmen (: Puuuussar!

neeeeej

Jag kan ju säga att jag definitivt inte är frisk.. Inatt va en av dom värsta nätterna i mitt liv. Igår kväll låg jag med flera täcken och filtar och skakade som en liten gris samtidigt som mina bihålor sprängde. Lyckades tillslut somna men vaknade vid tre och va tvungen att gå ner och kissa. Jag vinglade ner till toaletten men sen när jag skulle gå upp blev jag så jävla snurrig så jag va tvungen att sätta mig på golvet och ropa på mamma så hon fick hjälpa mig upp.. Usch det va verkligen en äcklig känsla.. Mår lite bättre idag och febern jag fick inatt har gått ner lite så jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon.

Ååh jag har verkligen längtat efter att åka och nu vill jag inte att den dagen ska komma.. Vill verkligen hinna bli frisk först. Nu ska jag försöka vila lite till, måååste bli frisk.

lördagsmorgon

Godmorgon!
Idag mår jag faktiskt lite bättre konstigt nog.. men jag klagar inte!
Snart ska jag försöka väcka Volkan, han sover som en liten gris här bredvid mig (:
Ska duscha och försöka piggna till lite nu tror jag. Vi hörs sen, puuuuss!

nattinuffsan

Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis mår bättre imorgon! Puss på er!

-

Är för jävla irriterad för att orka tänka mer. Nu ska jag kolla på någon film på 5:an!

-

Hittar inte underdelen till min älsklingsbikini :( Ååh, jag får verkligen ångest..

ja, jag har tråkigt.

Det blev inte en klippning idag utan två. Först klippte jag topparna på thessan samt en uppklippning och snelugg och nu har jag precis klippt mamma. Hon fick en kort frisyr med gradering i nacken. Dom blev mycket nöjda och fina båda två!
Jag är fortfarande sjuk, hostar och har sprängande huvudvärk, men är glad att jag inte har någon feber.. Då kan man ju i alla fall utesluta svininfluensan (;

Fredag.

Jag är så sjukt irriterad. Gissa vem som vaknade upp sjuk i morse? Jag. Det är inte okej! Jag ska fan åka om tre dagar, palla sitta sjuk på ett flygplan i 10 timmar liksom.. Jaja, idag tänker jag i alla fall stanna hemma från jobbet så jag inte blir sjukare. Kanske till och med kan orka packa lite idag?
Jag va nyss inne på forever21.com och asså jag dööör! Dom har typ ännu finare kläder i år än vad dom brukar ha! Det är perfekt, jag kan typ ta med mig en handväska med trosor när jag åker och köpa resten där, haha.
Snart kommer Thessan hit, vi ska väl snacka lite skit och sådär och sen ska jag klippa henne (: Är lite nyfiken på hur hon vill klippa sig faktiskt..
Vi fjantar oss som vanligt..

4 dagar kvar!

Shit, jag har aldrig tid att blogga haha.. Jag gör fan inget annat än att sova, äta, plugga och jobba. Jag kommer inte ens hinna träffa alla mina närmsta kompisar innan jag åker bara för att jag ska jobba hela helgen. När fan ska jag packa?? Det får typ bli.. nu? Nej det orkar jag inte, jag får göra det typ natten innan jag åker!
När jag kommer till LA lovar jag att det blir mycket mer uppdatering, och då kommer jag dessutom ha massa fina kläder att visa upp varje dag! I can't wait!
Men nu måste lilla jag ta och nanna kudden så jag får något gjort imorgon. Puss&godnatt!



bäst bäst bäst bäst bäst!

Nu är jag en sliten liten flicka.. Gick till praktiken halv nio i morse och färgade en tjejs hår, det blev mycket fint! Vid typ tolv ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma in för det är massa sjuka så vid ett gick jag hem och åt och va på jobbet klockan 3. Idag var första gången jag stängde och det gick ganska bra faktiskt (: yeey! haha..
Snart ska jag krypa ner i min gosiga säng och kolla lite på tv, men bara liiiiiite för jag ska upp typ halv 7 imorgon och gå till skolan och sen är det jobb igen.
Nej nu är det dags för mig och mitt Mc Donalds-fettiga hår att krypa ner i sängen, haha. Pussigull!


nattinatti.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske kolla lite på Christine och sen sova (:
Vi hörs imorn, puss&kram.


091020

Är på så jävla bra humör! Jag åker om 5 dagar och ingenting, absolut ingenting, kan få mig på dåligt humör. Nu kollar jag på Desperata hemmafruar och sen ska jag sooova. Imorn har jag praktik, brukar hata det men imorgon har jag några kunder så det blir nog helt okej. Skriver lite senare ♥

01:33

Färgningen tog en jävla tid.. Först gjorde vi folieslingor på mig, vilket tar ett bra tag bara det, sen färgade vi Nettans utväxt och tonade sedan hela håret rött för att få bort gamla gröna skiftningar. Fick tyvärr ingen förebild men kan säga att hon hade 2 cm ljusblond utväxt på ett mörkbrunt hår och hela håret hade grön-daskiga slingor i, det va inte okej. Nu däremot har hon en jämn fin mahogny-brun färg, jättefint (:  Ska försöka kirra en bild på henne på torsdag i skolan! Nu ska jag sussa kudden, det är en dag imorgon också! ♥

i'm out

Nu sticker jag till skolan. Vi hörs senare med lite förebilder till makeovern, spännande va? ;)
Puss och kram nu.

en vecka kvar!

Skulle åkt till skolan nu men märkte att One Tree Hill reprisen va på tv så jag skippar första lektionen haha.. Efter skolan ska jag och Chanette åka och köpa hårfärg och sen åka hem till mig och ha lite makeover (; jag måste verkligen färga min utväxt!
Nu ska jag kolla klart på Oth, sen hoppa in i duschen.
Kan ni fatta att jag åker till Usa om en vecka? Jag är så sjukt taggad!
Jag och storasyster.

Streeeeess!

Nu har jag jävla bråttom, sov så skönt i min nya säng att jag inte ville gå upp i morse (; Fan va skönt att den här helgen är över snart, både för att jobbet är klart och för att det är 3 dagar mindre tills jag åker.. Wihoooo!
Nej nu måste jag springa, pussar!

tröttis

Filmen va jättebra, både rolig och mycket att relatera till. Absolut värd att se!
Nu sitter jag i sängen helt redo för att krypa ner och sova. Har redan tvättat av mig sminket och satt på mig ett gammalt skönt sov-linne (: Ska nog sätta på tv:n och kolla om det finns någon rolig serie att titta på en stund, men senast om en timme måste jag sova så jag orkar upp till jobbet imorn, blä..
Puss och godnatt!

Myspys.

Volkan kom precis hit så jag tog fram chips, dipp, godis och cola. Nu ska vi lägga oss i den stora och förhoppningsvis sköna sängen och tjocka oss framför en film! Tror att det blir The ugly truth, har sett trailern och den verkar riktigt bra + att att jag verkligen gillar skådespelarna i huvudrollerna.
Nu kryper jag ner i sängen. Hörs efter film-myset!

en sjörövare.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ätit en god middag. Idag var det lite temadag så jag blev sminkad till en pirat. Nu är mustaschen lite ut smetad men jag såg ungefär ut som på bilden + en bandana med döskallar på! Oh sexy!
Idag har förövrigt varit en jättebra dag. Fick bra nyheter i morse men dom kan jag inte berätta om riktigt än. Var även och köpte en ny säng innan jobbet.. Den är 140 cm bred, vilket är 35 cm bredare än min förra, så om vi fick plats två i den gamla måste det ju vara perfekt nu? Det ska bli så skönt att krypa ner i sängen ikväll (:
Ser det inte mysigt ut? Jag vet att det är hundra olika påslakan och örngott men jag ääääälskar våra gamla urtvättade sängkläder, dom är så mjuka och sköna så jag inte kan låta bli haha. Kanske måste bli en tur förbi Ikea i helgen så man kan investera i lite dyrare lakan som är mjuka och sköna fast att dom inte ser ut som hej kom och hjälp mig..
Nu måste jag hoppa in duschen och få bort att klet i ansiktet, skriver lite senare. Puss och kram på er.

Jobbjobbjobb.

Mitt lilla mission igår var att måla ett badrum, idag ångrar jag mig lite när jag har träningsverk i hela kroppen.. Om typ en timme ska jag åka till jobbet, jobbar 12-19 både idag och imorgon. Men det är bara att se fram emot lönen så håller man humöret uppe, hihi..
Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker! Fan va tiden har gått fort. Längtar längtar längtar efter att få träffa min syster och den här lilla skitungen (:
Nu måste jag göra mig klar för att åka till jobbet. Hörs senare, pusspuss.

091016

Godmorgon!
Har precis vaknat och ätit frukost och nu ska jag strax byta om till skitkläder och åka med min bror på ett litet mission (; Kommer hem om ett par timmar. Puss och kram så länge.

keep it simple.

Jag har ingen lust att skriva idag. Antagligen inte imorgon heller. Och inte dagen efter det heller skulle jag tro. But i will, of course. Nej men jag är bara så jävla trött på alla falska äckliga konstiga människor. Det finns liksom inga vänner som bara kan chilla.. Allt ska alltid vara så komplicerat, jag förstår inte. 

You are to much of a girly girl.


I always win.

Godkväll :) Dom senaste timmarna har jag legat i sängen med chips, dip, cola och godis och kollat på serier och fotboll.. Börjar må lite illa av allt onyttigt haha. Var faktiskt på min praktik idag, vet inte huuur jag kom upp men I did it! Imorgon är det kundpass hela dagen i skolan, det kommer nog bli askul. Ska färga Chanettes hår också, hon har blond utväxt så hon ser halv-flintis ut så det kan verkligen behövas haha.

Nu ska jag kolla lite mer på tv sen blir det att sussa kudden (: Fan, det bara 1 vecka och 4 dagar kvar tills jag åker till LA, gaaaaah!!
Nej, nattinatti på er gullungar! ♥

hah.

Jag är så himla arg just nu. Eller jag är inte ens arg, jag är äcklad, grovt äcklad. Men, what goes around comes around.. Och bäst av allt- du är ful.


vill ha godis.

Hm.. det blev visst ingen skola idag :) Ska snart hoppa in i duschen och sen ringa och väcka någon som kan leka med mig! Pussisar.

Haha jag är dålig på att uppdatera som vanligt.. Har haft ganska fullt upp i helgen. Är så sjukt trött just nu så vet inte riktigt vad jag skriver för konstigheter haha. Imorn börjar jag i alla fall 12 så jag hinner sova ett par timmar extra inatt. Om jag vaknar tidigt och är pigg (chansen är väl 1 på 100 men iaf.. ) så lägger jag upp bilder från helgen då. Haha puss och godnatt (: ♥

I suck.

Jag vet att jag nästan lovade en outfitbild igår innan jag åkte men det blev väldigt stressigt.. Jag har dock några roliga bilder från när jag och min bror va på väg hem. Eller dom va roliga igår i alla fall, haha..
Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite sen ska jag hem till en släkting och fira lite födelsedag. Är hyffsat sliten och skulle bara vilja ligga i sängen idag men men..

Pussisar så länge, ska försöka lägga upp bilderna innan jag åker.

en skata

Hittade ingenting att sy om så får se vad det bli för outfit ikväll.. Måste i alla fall börja fundera på det snart eftersom jag ska åka om en timme. Nu ska jag platta håret, ser ut som ett skatbo i håret haha (: Skriver och lägger upp bild innnan jag åker!

What to wear?

Bara för att jag hittade massa fina kläder så är jag galet taggad på att sy om något här hemma så jag har något nytt att ha på mig ikväll.. Jag gör alltid såhär haha, ska sy om kläder samma dag jag ska använda det. Problemet den här gången är att jag typ inte har något att sy om.. Jaja, jag får se vad jag lyckas åstakomma, puss så länge.


Det är sånt här som gör mig väldigt röksugen.

Jag blir så sjukt irriterad, va inne på H&M hemsida och kollade runt lite.. Hittade en klänning, en bh och en tröja jag verkligen ville ha och som fanns i rätt storlek. Går ner, pratar med mamma och kommer upp igen.. Tröjan och klänningen är då slut i min storlek. Då tänker jag (lite småsur) att jag tar väl bara bh:n då. Men nej.. Man måste handla för minst 190 kronor, liksom what!? Jag vill inte ha något annat, jag vill ha en bh. Jävla puckon.


Awesome!

Har ingenting att göra så passar på att logga in på Gratisbio och samla lite poäng, snart har jag tillräckligt för ett presentkort på H&M och jag blev medlem för två dagar sen :) mihihi!
Jag trodde faktiskt inte att det funkade, eller att det va så lätt som alla säger att få poäng och presentkort men det är det!
Har du också tråkigt och vill samla lite poäng? Klicka här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=212489 



091009

Självklart kan jag inte sova.. Jag förstår inte, jag satt i skolan och höll seriöst på att somna på bänken, när jag sen kommer hem efter en halvtimme KAN jag inte sova. Why?? Åh, jag är ju trööött!

Föresten.. Fick precis en kommentar från en tjej som bor i Arvika..
"Hoppas det kommer ett sushiställe till min lilla stad Arvika! :)"    Asså... Whaaaat!? Hur kan det inte finns ett sushi-ställe? Hur lever folk? Mina tankar går ut till denna stackars lilla flicka, jag håller mina tummar för att ni får en helt prima sushi-bar där ute i skogen!


fredagsmys.

Freeeeedaaaag! Idag mår jag bra. Är sjukt trött som vanligt men som sagt det är freeeedaaaag so it's all good!
Sitter här i myskläder och ska snart krypa ner i sängen och ladda för ikväll. Om några timmar tänkte jag duscha och måla naglarna och lite annat mysigt så man känner sig fräsh ikväll.. Vi hörs när jag har vilat upp mig!



Pussisar!

Nu är det dags..

Ja, nu är det dags för mig att sova. Är så sjukt trött. Men vi höres imorgon och jag vågar nog nästan lova en outfit bild innan utgången imorn (;


Nattinatti ♥


Ligger och kollar på...

.. Criminal minds. Kollade förra veckan och då va det fortsättning följer så jag va bara tvungen att kolla idag också.

Fy fan va skönt att det är fredag imorgon.. Går i skolan 10-13 typ, sen är det hem och kanske ta ett litet powernap och sen är det utgååång på kvällen. Åh ibland är livet underbart!
Nu är pausen slut. Skriver innan jag sover, pussis.


Trick or treat?

Jag kom precis på att jag inte kommer vara i Sverige på Halloween.. Det kanske är roligare i Usa i alla fall men liksom, jag vet inte, på något sett hade jag planerat att klä ut mig och gå ut med tjejerna i år..  Jaja, det får väl bli nästa år. I år blir det att klä ut sig till katt och gå Trick or Treat med syster och systerson (; Mahaha...

Ni får en bild från förra Halloween! ♥


Jag, Therese och.. två killar?


-

Alright.. Imorse va jag väääldigt trött.. Sov typ 3 timmar inatt och kom självklart inte upp i tid. Jag gjorde mig i ordning (vilket innebär att jag duschade, valde kläder, sminkade mig, fönade och plattade håret, åt frukost osv..) och gick till skolan, om inte sprang.. på en timme. Ändå hann jag inte i tid till gruppfotot, vilket egentligen va ganska skönt.. Det är bara ångest när skolkatalogen kommer ut och alla springer runt i skolan med den.. Nej blä, jag klarar mig. Jag han i alla fall ta porträttet på bara mig så I'm cool (;

Imorgon är det öl-dejt med Sandra! Är taggad taggad taggad.. Nej men det ska bli kul att snacka lite skit sådär, har massa skojigheter att berätta.

Nu ska jag fortsätta kolla på lite Top Model. Kraaaaaam!

mini-me

Fick precis ett sms av Chanette, det är skolfoto imorn.. Tur, tur och återigen tur att hon skickade sms, annars kunde det ha blivit ett av dom fulaste fotona i Enskede gårds historia hahaha..
Så... vad ska man ha på sig då? Det blir nog svarta jeans och någon söt liten topp. Måste ju göra en liten ansträngning i alla fall, farmor vill säkert ha ett kort i julklapp ;)

 Gammalt skolfoto på mig, 7-8 år mihihi...

Nä hörrni, nu ska jag nanna kudden!


Sushi is the shit.

Jag gjorde faktiskt lite nytta idag! Efter att ha slappat någon timme åkte jag till Skanstull och köpte ögonbrynsfärg och kollade på hårfärg men är fortfarande lite osäker på om jag vågar mig på någon annan färg än den jag alltid använder så det blev ingen hårfärg idag..
När jag kom tillbaka färgade jag i alla fall ögonbrynen, det är alltid så jävla skönt, man vaknar på mornarna och ser ut som en människa liksom haha.. När det var klart åkte jag till Skarpnäck och åt sushi med Volkan, ja jag är beroende av sushi, typ hellre sushi än cigg faktiskt. Hm.. det är fan bra.



Efter sushin gick vi hem till Volkan, kollade lite på tv, chillade galet.. Nu sitter jag hemma i myskläder och har precis lagt ut en annons på Blocket..
Nej nu ska jag roa mig med annat! Oj, det lät typ porrigt.. Haha jag ska kolla på Law & Order! Pussisar!

praktik va..

Som ni kanske förstår gick det inte så himla bra att komma upp imorse.. Somnade typ 4 inatt och hade verkligen inte ork till att ta mig upp ur sängen. Nu har jag gjort frukost, mumsiga mackor och päronsaft :) Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska väl försöka göra någon nytta idag.. Men först ska jag slappa lite framför tvn!

Pusspuss!


Nattiiiieee!

Måste sova eftersom jag har bajspraktik imorn, inte kul.. Men jag måste gå eftersom jag inte va där förra veckan så det är bara att ladda med en god natts sömn.

Puss och kram på er.


Sjukt röksugen!

Hallåhallå!
Idag har jag jobbat och firat min kära mor som fyller 60 år, gammal gumma :)
Nu sitter jag och kollar på tv, är väldans sugen på en cigarett och min underbara vän Sabina suktar mig till döds..
Jag har både nikotintuggumin och snus men ingenting går upp emot en cigarett.. Så fort jag ser en blir jag typ svag i kroppen. Hur ska detta gå? Har klarat en vecka och 4 dagar, bara typ 60 år kvar!



Jag funderar på det ganska ofta, jag och cigg har liksom blivit ett genom åren, är det värt att sluta? Någonstans känner jag liksom att jag vill röka, jag älskar att röka, jag är typ född till att röka! Haha okej, kanske överdriver lite, men typ.. Men sen å andra sidan är det egentligen så jävla dumt att röka, svarta lungor, typ 1000 spänn åt helvette varje månad och nu när jag har slutat... alla andra luktar verkligen skit.

Liksom, riktat till er rökare, hur underbart är det inte att sitta i solen och dricka en öl och röka en cigg? Eller typ sitta i vinterkylan med en kaffe och en cigarett av bästa kvalité? Haha, jag låter typ psykiskt sjuk..

Nej nu ska jag sluta pladdra på om sånna här dumheter. BY THE WAY! Jag åker till Usa om 2 veckor och 6 dagar! TAAAAGGAAAAD!


RSS 2.0