Jan. 31, 2013

Det blev en sväng till IKEA idag så nu står klädhängaren så fint i mitt rum. Och så har jag rensat ännu mer bland kläder, smycken och smink. Visar er bild imorgon!

Nu börjar förresten min helg. Älskar mina lediga fredagar! Imorgon ska jag in till stan och köpa födelsedags present till Oden och köpa en väska jag suktat efter. Nu lite tv sen sängen. Puss!


WHITE

Igår när jag städade insåg jag att mina kläder inte får plats i garderoben.. Så idag eller imorgon ska jag ta mig till IKEA och införskaffa mig en klädhängare.


VS

Det finns ju inget bättre än att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng.
Blev typ precis klar med att städa, tog några timmar men nu är det rent i var enda hörn vill jag lova. Och garderoben är rensad och städad. Hittade tre par Victoria Secret trosor som jag knappt använt för jag insåg hur oskön modell det var så dom ska jag skänka till Natalie som just nu köper nya trosor varje dag för hon sumpat tvättstuge-nyckeln! Veckans goda gärning känner jag.

Ska sova så skönt.


RASPBERRY RED

Köpte det här fina nagellacket idag. Tänker dock mer ha det på tånaglarna då jag inte gillar så mycket färg på händerna.

9.50:- på H&M


ASEMERA

När jag ändå är igång ska jag tipsa om ögonfransserumet från Asemera. Jag använde mitt några veckor under sommaren och fick jättefina fransar. Sen glömde jag på något sätt bort att använda det tills för fyra dagar sen. Och på bara dom här fyra dagarna har jag märkt skillnad. Bilderna är tagna alldeles nyss, utan mascara.


Balsammetoden

Lite tråkigt att jag inte tog en ordentlig före- och efterbild på håret men här kommer i alla fall en bild tagen för ett par veckor sen. Mitt hår har verkligen aldrig varit såhär långt och många bekanta jag träffar på frågar om jag satt i extensions.
Jag började ju med att använda Fructis Pure and Shine som ett sista schampo innan jag började med BM. Efter det använde jag bara Coops egna balsam som både "schampo" och balsam. När jag haft hårspray i håret behövde jag tvätta rent med Fructis igen och jag insåg då mer och mer att mitt hår va som bäst med bara det.
Så nu, de senaste tre-fyra veckorna är det allt jag använt och mitt hår är bättre på alla sätt! Mer volym, behöver bara tvätta var tredje dag istället för varenda dag och så har det växt otroligt snabbt.


Cause everybody dies but not everybody lives

Hej på er! Och snart hejdå för jag måste straxt sova.
Imorgon ska jag berätta för er hur det gått med balsammetoden och även om mitt braiga ögonfransserum!

Puss och sov gott!


Två grisar

Hahaha Oden tyckte min grisbild va rolig och bestämde sig för att göra en likadan. Han ser ut som Karlsson på taket haha!


Call me Mr Flintstone

Lördag då. Jag sitter på bussen på väg till Linda med en flaska vin i näven. Hon har tydligen en dunk.. Ska spana in hennes nya lägenhet och catcha up lite innan vi drar ut och dansar!

Hörs sen


Att ge och ta liksom...

Ni är ju sämst. Typ en tiondel lämnade en kommentar.. Och det var endast mina lame ass friends som försökte vara lustiga. Kul det med. Eller? Nä skoja, älskar er, ni va skitroliga! Haha nu är jag trött..
Det värsta är att Chanette läser min blogg typ fem gånger om dagen och inte ens hon har kommenterat, ska föreställa en av mina bättre vänner liksom..


HATERS GON' HATE

Okej, är jättenyfiken på vilka som läser min blogg. Jag fattar ju att många inte vill skriva sitt namn så jag har en annan ide.
Kommentera bara av vilken anledning ni läser min blogg. Är vi vänner, bekanta, läser ni för att få hata lite? Ni fattar.

Känner nu att mina haters antagligen skiter i mina önskemål men snällarå liksom. Jag blir typ glad om jag får två kommentarer för det är ju aldrig någon som kommenterar på den här satans bloggen.


A QUESTION

Torsdag imorgon vilket betyder att skolveckan snart är avklarad och helgen snart här! Jag som tänkte ha en lugn helg har nu lyckats boka upp både fredag, lördag och söndag. Känns inte så bra egentligen men ibland krävs det.

Jag har förresten en fråga till er och jag skulle verkligen uppskatta om ni svarade på den. Mutar er med bilder på både smink, hår och outfit i helgen.. Deal? Lägger upp den vid midnatt.


MEDIS KÖK OCH BAR

Sitter på Söder och delar på en flaska rött med Amanda. Vi pratar typ i mun på varandra för vi inte setts på så länge.. Får se var kvällen tar oss!

Pussar


THE SUNLIGHT HITS MY EYES

Åh, vaknar av att solen lyser in. Helt underbart även om det är en jävla massa minus ute.. Och det är fredag!? Orkar inte med att veckorna går så snabbt..
Ikväll blir det hur som helst vin hemma hos Amanda. Vi har alltid så mycket att prata om.


YESTERDAY//TODAY

Igår vad jag ute och slirade igen.. Jag och Chanette började kvällen hos mig med lite vin och cider innan vi drog in till stan. Spenderade större delen av kvällen på Amba där några dj:s spelade. Jag har ju dock ingen koll på vem som är vem eller vem som spelar vad men ändå. Det blev en sväng förbi White sen och duktig som jag är drack jag Loka så jag mår väl helt okej idag. Mötte Natta för sushilunch vid 12 sen har jag bara varit hemma hos henne och slaggat på soffan, kollat på Crossroads och käkat pizza. Nu ska vi kolla på Tomten är far till alla barnen. Skrattar bara av tanken och Natta har aldrig sett den. Bra dag, bra kväll! 

Hörs imorgon! Pussar







 


FRUITY

Här har vi den!


Snart klar..


REMAKE

Sitter och stress-syr en topp att ha på mig ikväll haha.. Mamma hjälper till så det ser ut att bli riktigt bra. Visar sen!


LMAOBRUH.COM

Jag ligger dubbel i soffan och gråter av skratt!!


Not a single gram

Somnade i soffan efter skolan och sov tills nu.. Tur att jag är en sån tröttmössa så jag antagligen kommer kunna somna ikväll ändå.


BATTLE SCARS

Åhh jag är så jävla cp trött! Förstår inte folk som börjar jobba typ sju varje morgon.. Aldrig i mitt liv liksom.


NEW

Förutom den blå klänningen jag köpte med mamma igår har jag en till ny. Den fick jag av Natalie när hon kom hem från Thailand. Tyvärr är dom ju väldigt korta där borta så om jag inte vill visa halva rumpan får jag ha shorst under haha..

Jäkligt ruttna bilder men blixten på min kamera är trasig så det får duga!


She's gone

Happ, då var det måndag igen. Har nytt schema i skolan nu så idag hade jag Svenska från 15.15-17.45, skitschema!

Nu ligger jag i alla fall i soffan ingosad i myskläder och en filt. Är så himla trött. Och sugen på godis. Men chips och cola får duga för jag orkar verkligen inte gå ut i kylan.

Igår var jag och mamma i Farsta C och tröstshoppade en klänning till mig. Visar er den senare. Puss så länge.


Exactly where we belong.


You say I changed? No, I just stopped living my life your way.


SLEEP TIGHT


Happiness is not having what you want but wanting what you have


People do it all the time


PICS

Igår var jag som sagt ute. Firade en vän som fyller år i veckan och också flyttar till Usa i 6 månader på fredag.. Hade roligt men lite depp ändå när man vet att det är sista utekvällen med någon på så lång tid. Träffade på Chanette på Woken så hon följde med till Amba och dansade med mig till stängning.
Fulla, glada och skrattiga vid halvfem-tiden på söndagmorgonen tyckte vi kameran skulle fram haha..


COULD HAVE, WOULD HAVE.


GLADIATORERNA

Sitter i soffan och fredagsmyser med familjen. Är sugen på att gå ut men har en planerad utgång imorn så kanske försöker hålla mig hemma ikväll.. Å andra sidan börjar skolan på måndag så en sista fyllehelg kunde man ju unna sig haha!


TRUST


Beautiful, loveable, that's you. Hey, that's exactly you.


2013

Jag har sovit typ hela dagen idag. Är fortfarande trött men om jag somnar nu är jag rädd för att vakna om ett par timmar och vara skitpigg..

Har ni några nyårslöften förresten?
Jag känner bara att jag ska försöka leva lite hälsosammare. Vilket betyder mindre alkohol, bättre mat och mer träning. Blir skönt när is och snö smälter bort så man kan springa. Det tycker jag är asskönt. Med musik i öronen såklart.


NEW YEAR

Hej mina vänner.
Jag lackade ur lite på julafton när jag inte kunde ladda upp bilder men nu är jag tillbaka!

Igår åt jag middag med ett par vänner innan vi åkte in till stan för att fira tolvslaget. Runt två drog vi ett gäng till Whiteroom men det var mest turister där så vi drog vidare till Amba. Sen minns jag inte så mycket.

Imorse fick jag ett sms från Chanette "Va fin du va igår"
Que? Träffade inte henne på hela kvällen.
Nej men då har jag och en bekant till oss tagit en bild på mig och skickat till henne från hans telefon med "Gott nytt år snygging" och tyckt att vi är skitroliga.
Eftersom att det va ända bilden som togs igår kommer den här. Notera att klockan är 05.06 och jag är dyng. Puss!


RSS 2.0