MAKE OVER

Idag hade jag tid hos Mika, äntligen! Det blev en rejäl klippning och naturliga slingor. Jag är supernöjd men lite ovan vid det korta fortfarande..



Det rök en hel del hår om man säger så..

Käääär i sommaren

Åh vilken härlig dag! Vaknade straxt efter åtta (har blivit sjukt morgonpigg!?) och låg och gosade lite i sängen innan jag åt frukost. Dagen bjuder på lite solning innan det är dags för att göra sig i ordning för bröllop. Bröllopet är i stan så efter det tänkte jag möta upp tjejerna vid hornsbergs strand om dom är kvar! Jävla bra lördag!

SUNSHINE

Godmorgon!
Jag var klar tidigt imorse så åkte in mot jobbet och nu sitter jag i solen och dricker kaffe. Det här vädret gör mig så glaaaad! Svettas dock ihjäl i mina svarta jobbbyxor så ikväll ska jag sy ett par nya av ett tyg jag köpte i helgen. Är sugen på att bada också! Tror helgen får bjuda på årets första dopp!

Nu måste jag hoppa i jobbskjortan! Njut av det fina vädret nuuuu puss

CHICKI CHICKI

Hahaha gick in på bloggen och kollade så förra inlägget publicerades och DOG. Om man kollar på efterbilden för länge ser det ut som en grillad kyckling som ligger på ett bord haha och det blir bara värre desto längre man tittar!! Skulle iiinte klippt av armarna sådär haha men det gjorde min kväll iaf!

6 MONTHS PROGRESS



Work your ass off

Åter igen heeelg! Veckorna bara springer iväg. Imorgon ska vädret vara på topp och jag tänkte njuta av solen i trädgården på dagen. Lite sugen på att slå några golfbollar också. Får se vad kvällen bjuder på, eventuellt en liten sväng i staden. Ska ta mig till gymmet också för veckans femte pass så kan jag vila på söndag om jag skulle vilja det. Vilket jag förmodligen inte kommer vilja haha..


+ 2 kg

Leg day finally! 
Ligger på sängen och samlar kraft inför dagens benpass. Är trött men övertaggad på samma gång! Imorse visade vågen 58 kg, har aldrig i mitt liv vägt så mycket innan.. Det är +2 kg på bara en månad!? Totalt 4 kg sen jag började träna. Att trycka i sig mat fast man inte är hungrig verkar löna sig! Nu är jag taggad på att bara ösa på i några månader till. Kanske inte är drömmen inför bikinisäsong men det är en smäll jag är villig att ta för att vara dubbelt så snygg nästa sommar haha.

Nä nu blire gymet! Puss på er

RENDISION

Nu jäklar är jag igång med träningen igen! Fem pass denna vecka vilket är precis vad jag tänker sikta på. Det går dessutom riktigt bra och jag känner att det verkligen börjar hända grejer med kroppen. Borde fota oftare men blir liksom inte av. Tränar för det mesta själv och spegelbilder är ju inte jättekul.. 

Helgen har i alla fall varit härlig. En lugn fredag, lite fest på lördagen och en söndagsmiddag hos storebror. Han bjöd på mexicansk gryta - typ det godaste som finns. Och så kollade vi på film, Rendision hette den och var klart sevärd!


Hello, I love you.



Let's do this

Min dag idag! Lugnt på jobbet så jag fick gå tidigare vilket är lika med att jag orkar ta mig till gymet. Oooch så fick jag sms från Posten att jag kan hämta ut mina skor uppe på Ica! Nu förbereder jag mig mentalt för ett köttigt rygg- och bicepspass. 

When you see it

Hej på er!
Blev precis som planerat igår, några drinkar hos Natta och en runda på stan. Jag var lite trött och seg och smått illamående hela kvällen så åkte hem vid fyratiden. Kul att träffa tjejerna i alla fall och skönt att vakna pigg idag! Tar ju aldrig några bilder själv men ibland har man tur och hittar en och annan på stureplan.se. Här är järngänget på Laroy!


SATURDAY NIGHT WITH MI LADY

Äntligen helg! Satan vad skönt. 
Idag var jag med mamsen på gymet och körde ben & axlar. Älskar att träna och älskar känslan efter, måste bara hitta tid och lust att ta mig dit. Har varit såsigt dom senaste veckorna..

Efter det åkte vi till Sickla Köpkvarter och handlade tyg. Skulle ha svart, skönt tyg till ett par jobbyxor men det blev ljust och fint tyg till ett par finbyxor istället. Roligare så ;-)

Nu ska jag välja kläder och sen åka till Natta på några drinkar och lite upp-catchning efter hennes resa. Blir nog en vända i stan på det. 
Ha en fin lördag! Puss

90's

Det har inte varit lätt att få tag i dessa, eller i någon färg över huvudtaget, men nu är dom äntligen på väg hem till mig!

 

Igår var jag i stan med mamsen. Vi strosade runt och kikade i affärer och åt lunch på min favoritbuffé. Hittade en grymt fin byxa med matchande topp men dom kostade litegrann så det får vänta. Fick i alla fall med mig lite andra nödvändigheter.

RSS 2.0