It doesn't make scence.

Fan också! Idag är en såndär dag då jag inte förstår mig på någonting. Det jag var helt säker på igår tvivlar jag på idag. Tänk om det här inte alls är det här jag vill? Jag är verkligen osäker på om jag har orken.. om jag ens har någon lust.
Och nu tänker jag istället.. Är jag så rädd för att släppa in en människa så jag hellre stänger ute det bästa jag haft på länge? Vad håller jag på med?
Lo que no me mata me fortalese ♥

This is not a rainy day.

Trotts att regnet öser ner, det åskar och blixtrar och är helt mörkt på himlen så skiner solen för mig. Jag mår så jävla bra just nu! Bortsett från mensverk och att jag försöker sluta röka dårå..
Meeeen som vanligt är jag helt osugen på det här så vi hörs en annan dag!
Bilder är väl alltid kul så ni får en på mig och världens bästa.

Rhodos i bilder.

Åt mysiga middagar på Local
Hängde en hel del vid poolen


Det var alltid drag på Grabbarna grus

Med drinkkort fick man tre shots till varje drink
Det resulterade i massa bilder med främlingar

Fulla tjejer är glada tjejer




Gladast var jag på min födelsedag!

Fulla tjejer som älskar att dansa hänger på Pacha


Strandmys dagen efter satt aldrig fel




Det var en sliten tjej som väntade på planet hem två veckor senare
Och det var det här underbara gänget som gjorde den här resan till den bästa!

Keep your head up.

Jag har precis vaknat från världens längsta powernap och ska strax hoppa in i duschen. Min älskling Chanette är på väg hit och ska göra mig sällskap ikväll, vi ska grilla och ladda upp bilderna från Rhodos. Det verkar även som att vi får lite sällskap i form av Lucas och Thomas but we'll see..
Fan jag är så jävla sliten från den här semestern så jag längtar redan till min lediga vecka i Augusti. Hoppas på fint väder så man kan dra ner till landet..
Nu kom min bror hem och frågade om jag ville åka och ta ett dopp i flaten, gotta go! Pussar

I've had the time of my life.

Tillbaka från två galna veckor på Rhodos och har aldrig mått sämre. Har feber, kallsvettas, har ett sprucket knä och infektion i ögat, samt en äcklig jävla hosta och en rejäl baksmälla på det. Men vet ni? Jag har aldrig haft två bättre veckor. Vi träffade massa fina människor, bland annat våra underbara grannar som vi hängde med en hel del första veckan. Kändes väldigt tomt när dom åkte men samma dag kom nytt och ännu bättre sällskap ner så jag kom över det ganska fort (:
Om jag ska berätta om allt kul och galet vi har gjort så kommer jag sitta här tills inatt så håll ut så kommer det upp massa bilder imorgon kväll istället! Nu måste jag försöka vila om jag ska orka med sällis ikväll. Puss på er!

i'm awesome

Hej!
För en stund sen kom jag hem, har varit och jobbat och sen fixat naglarna. Börjar bli riktigt snygg alltså! Nu har jag duschat och nästan packat klart. Eller ja, jag har lagt fram allt på sängen.. resten får mamma sköta :) Chanette ska sova här inatt så om några timmar kommer väl hon släpandes på sin resväska och sen kommer vi antagligen spendera resten av kvällen och natten till att prata om hur kul vi kommer ha på Rhodos. Men jag klagar inte!
Nu ska jag ta ett power nap, puss på er!

Chanette Domonji <3

Livet leker fortfarande lika mycket som för fyra dagar sen, nästan mer. Imorgon natt drar jag till Rhodos med världens bästa vänner, fan va jävla underbart!
Idag har jag waxat mig och färgat håret, känner mig som en ny människa trotts att håret skiftar i blått och grått.. men det tvättas ut om ett par dagar så det går ingen nöd på mig!
Nu ska jag städa rummet, börja packa lite smått och tjata tjata tjata på min syster så jag får ta med mig hennes jeansshorts till Rhodos, håll tummarna för mig.

RSS 2.0