BFF



It was always me and my crew

Hej på er!
Idag har jag varit bakis som ett jävla djur men ändå lyckats fånga dagen tycker jag. Vaknade vid tolv och åkte och kollade fotbollsturnering på stadion och sen hem till Natta för middag på balkongen. Så mysigt att ligga ute och snacka skit på kvällskvisten. 

Igår blev det en runda på stan. Började kvälleb med lite käk och drinkar på Gården och avslutade på White x antal timmar senare.. 


GREY

Hej på er!
Ännu en långhelg framför oss, så jäääkla gött! Jag firade in helgen med lite spontanshopping, bland annat denna bikini jag spanat på så länge. Jag äger bra många fler bikinis än vad en människa behöver men dom flesta är lite nakna så denna blir bra i vårt lilla lagom land. Nu fattas bara solsken men det verkar morgondagen bjuda på!




ALVAREZ






Tror ni att jag dog idag när jag träffade denna sötnos eller? En liten mini-chihuahua på två veckor och 40 gram.. Har aldrig blivit så kär förut..

Medis kök och bar

Tillbaka på jobbet efter en långhelg på landet. Har varit såå skönt att komma iväg lite och sola, bada, grilla och framför allt spela golf. Är som vanligt tidig på jobbet för att avnjuta en kaffe och cigg innan lunchruschen drar igång. 


RSS 2.0