Äntligen fredag!

Hallå där!
Jag veeet att jag har haft världens sämsta uppdatering hära men jag har fakitskt en ursäkt. Jag har jobbat rumpan av mig.
Även idag blir det jobb, men bara 17-19 så det är skönt. Efter jobbet ska jag skynda mig hem och duscha och byta kläder sen åka till Sabina och äta middag. Efter middagen ska vi åka till Nacka och föra hos Lojsan och sen blir det utgång. Har sett fram emot den här fredagen så sjukt länge, har inte varit ute på hur länge som helst, eller det känns så i alla fall haha.

Som jag lovade så ska jag lägga ut bilderna från Göta källare.
Kanske lägger upp outfit bild ikväll om jag hinner. Puss och kram så länge.


Stress stress stress, hur lyckas jag?

Hinner inte ta någon bild eller något innan jag drar men däremot så har jag hittat bilderna sen Göta källare, lägger upp imorgon.Ha en bra kväll, I will!

Öl.

Ikväll blir det ut och ta ett par öl med Sandra. Har inte träffats på jättelänge så vi har lite catching up to do ;) Vi ska mötas i gullmars klockan åtta och sen åka tillsammans in till söder. Är fan ganska taggad haha.
Nu ska jag fixa till håret litegranna och klä på mig vore ju bra.. Lägger in bilder när jag är klar ifall jag hinner!
Puss så länge.


Gutmurning!

Ååååh va seg jag är! Jag förstår egentligen inte varför eftersom jag bara låg hemma igår och kollade på OC och åt godis.. Kanske sov dåligt eftersom jag har ont i varända muskel i hela kroppen, blöö.

Nu ska jag kolla lite mer på OC, hihi, sen ska jag hoppa in i duschen och hitta på något roligt.
Talk to ya later, puss!


En såndär rubrik.

Kanske dags att dra igång den här bloggen, eller vad säger ni? Jag tänker i alla fall inte ha något mesigt "Välkommen till min blogg jag heter Sara.."-inlägg utan jag går rakt på sak!

Igår fyllde Elsa 18 så det blev en kväll på Göta källare. Så fort vi kom ner till dansgolvet, eller ja det som brukar vara ett dansgolv, får jag syn på en såndär tjur ni vet..? Jag lägger upp en bild så kanske ni förstår lite bättre haha. Självklart skulle jag i alla fall rida på den så jag sprang fram som ett litet barn på julafton och tänkte inte på att den såg ganska läskig ut förän det var min tur. Men då var det ingen återvändo så jag hoppade upp och den körde igång. Det var jävligt svårt och jag har blåmärken på hela kroppen men nog fan var det något av det roligaste jag har gjort!




Nu ska jag gå ner och äta kött och potatisgratäng och ja.. det luktar allt rödvinssås! Mumma!

RSS 2.0