LET GO


THE BEST MEMORIES











 
 
 
 
 
Kommer aldrig glömma sommaren 2010..

-


SUPER MARIO

Kom precis hem från julklapps handling i Nacka forum. Nu har vi familjemys framför Super Mario. Bästa spelet!


JULMYS

Jag vaknade för en timme sen men har fortfarande inte klivit ur sängen.. Ligger bara och njuter av hur utvilad och välmående jag känner mig haha.

Idag står julklappshandling och julgodis-bak på schemat!

Jag och min älsklingsunge förrförra julen!


I'll lie if I have to

Jag är så otroligt trött på att vara bakis. Känns som att jag är full och bakis oftare än nykter.. Kanske får bli några vita helger efter nyår.

Igår var jag med Chanette på julbord på Amba. Vi stannade där till strax före fyra och sen blev det en sväng förbi White. Jag hittade en oklar bild på min iPhone imorse, chanette hittade två. Bjuder på dom så hörs vi imorn! Pussar


DONE AND DONE!

Äntligen klarrrr! Så jävla glad. Skönt att i två veckor kunna gå runt utan att hela tiden ha plugg i bakhuvudet.


When hard work pays off..

Har pluggat konstant sen imorse förutom middags- och GGpaus. Nu börjar jag äntligen bli klar och det känns så jävla skönt! Allt ska vara inlämnat imorgon klockan 17.00 och då tar jag både helg och jullov! Känner att jag gjort nog för idag så nu ska jag skala några morötter, hälla upp ett glas cola och kolla på Taken 2. 
 

GOSSIP GIRL!

Äntligen Gossip Girl! Hela dagen har jag i panik scrollat förbi alla spoilers folk har bombat facebook med.. Har klarat mig rätt bra faktiskt! Åhh är så peppad men får lite ångest för att det kommer vara slut sen..


OMBRE

 
Här om dagen gjorde jag en ombrefärgning på Natalie och det blev så sjukt bra! Jag hade en plan som jag tänkte skulle bli bra men inte såhär bra. Var helt säker på att det i alla fall skulle se lite för mycket ut som en dipdye nånstans liksom.. Men nä. Så jävla bra tjej. Nästa gång vi går ut så ska jag ta bilder när hon har fixat det lite. Kommer bli skitsnyggt med lockar.

THAT'S RIGHT


Som gamla goda tider


Alltid när jag vaknar efter en utekväll


FREDAGLÖRDAG


THE SHAWSHANK REDEMPTION

Kollade precis på The Shawshank Redemption och är helt uppspelt nu.. Den va så jävla bra! Ni vet när filmer är sådär bra så man känner sig helt tom när dom tar slut. Eller är det bara jag?


SUGARCRUSH

Inte helt lätt att göra pepparkakshus med en fyra-åring haha.. Men det ser ju personligt ut i alla fall!


PEPPARKAKSHUS IN THE MAKING


Arabisk natt

Så glad att den här dagen är över! Hade prov idag.. Svårt, långt och jobbigt. Men nu är det över och jag hoppas det gick bra. Sitter hos Maja och röker vattenpipa, äter nötter och lyssnar på arab-musik. Otroligt givande faktiskt.


CAN'T LIVE WITH YOU. CAN'T LIVE WITHOUT YOU.


JUSTDOIT

Fick precis ett mail från min lärare.. Prov på torsdag. Faaan va jag måste plugga men fan va jag inte orkar. Gör allt för att slippa. Därför jag bloggar nu utan att ha något att säga..


If it makes you happy

Åh godmorgon! Jag har sovit så jäkla skönt. Nu är jag sjukt sugen på en riktig mega-brunch så funderar på att gå upp och göra mig en!


Balsammetoden

Idag började jag med den här balsammetoden.. Tänkte att mitt hår måste va friskt och bra om jag ska kunna permanenta det utan att få tuggumi-toppar. Man ska ju alltså första gången tvätta håret med ett silikonfritt schampoo med sulfater (om jag inte minns fel) och helt skippa balsam. Så det gjorde jag och trodde att mitt hår skulle se ut som heeej kom och hjälp mig.. Men nä, då torkar hår-helvettet och är assnyggt! Wtf!? Så nu känner jag ju liksom.. Ska jag fortsätta med det här schampot bara eller testa BM ändå eller vad fan..? Men jag tror jag provar och om det inte funkar är det jag och Fructis for life!
 
Sov gott nu sötisar

CURLS

Jag är så sjukt sugen på att permanenta mitt hår men vet inte om jag vågar.. Vill bara kunna ta en dusch och låta håret självtorka och se ut typ såhär
 
 
Finns ju tyvärr en risk att det inte alls blir bra och jag ser ut som en ovårdad pudel istället.. och det vill jag ju helst inte.

MEMORIES PART 1


 


 

PARTYPROBLEMS #071

 
Hela jag ser helt mongolid ut på den här bilden men jag bjuder på det för det är den ända jag har från hela kvällen! Igår åkte jag hem till Natta för ett par glas vin innan vi drog ut. Kul kväll, blev dock alldeles för sent så idag är jag stendöd.
 
Btw så har min blogg.se app kraschat totalt så jag kan inte uppdatera från telefonen. Och ja, självklart har jag tagit bort appen och laddat om den, startat om mobilen osv.. Funkar icke.
Nu ska jag ta en cigg, ta något att äta alternativt åka och köpa sushi och sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Såg massa gamla bilder nu när jag är inne på datan. Kan försöka slänga upp ett par gamla godingar sen.
 
Puss så länge

TGIF

Trots att jag va sjukt trött imorse lyckades jag ta mig till skolan. Hade världens tråkigaste lektion men fick åtminstone sluta lite tidigare.
Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit lunch. Tror jag ska sova en stund så jag orkar gå ut ikväll. Fan va skönt med helg!!


BE FREE

Åh, jag längtar så himla mycket till solen. Jag är inte menad att bo i det här klimatet. Ska utnyttja att utbildning är gratis i Sverige innan jag drar mig mot ett liv i ett varmare land.


RELIGIONSKUNSKAP A / SAMHÄLLSKUNSKAP A

Det värsta som finns när man bestämmer sig för att plugga är när man inte kommer någonstans. Hittar ingen bra information varken på nätet eller i skolböckerna.. Jag har inte tålamod för sånt här.
Vem kan hjälpa mig?


MADE UP

I tisdags satt jag modell på Natalies sminkkurs. Dom bytte modeller så jag blev sminkad av en kurskompis till Natta. Bad om en inte allt för stark make eftersom jag skulle till skolan efter.. Tyckte dock det blev lite mycket ändå eftersom jag inte har så mycket smink till vardags. Men tänkte att ni kanske tycker det är kul att se några bilder även om det bara är mobilbilder från bussen hem!


TACO

Precis som ett litet barn har jag tacos som favoritmat. I snökaoset kände jag mig värd det. Och cola. Nu ligger jag i matkoma men måste snart ta tag i mitt liv och plugga. Igår pluggade jag hela 3 och en halv timme, tiden bara rann iväg så helt plötsligt var klockan 01.30 och jag kände att det va dags att sova. Ikväll ska jag bli klar med två inlämningsuppgifter till!


SNÖ

Jag är så himla glad över att vara ledig idag.. Tittar ut genom fönstret och lider med alla människor som tvingas gå ut. Jag ska göra en kopp te och sätta mig i soffan framför en film. Kanske tända några ljus. Mys-onsdag!


Första advent

Hej finisar!
Det känns som att jag glömmer bort bloggen lite.. Va inte alls stressad i fredags men ändå blev det ingen bloggning. Ska försöka bli lite bättre, lovar.
Nu ska jag kolla klart på Beck och äta pepparkakor.


RSS 2.0