WHAT A WONDERFUL WORLD




PUPPY LOVE

Åh vilken bra kväll jag hade igår! Några vänner kom förbi på middag och mousserande innan vi drog in till Stures. Det var så sjukt mycket folk, bra musik och jäkligt god stämning! Efter några timmar bar det vidare till f12 där det var för mycket folk.. Vid halv 3 kände jag mig klar för kvällen så jag och Liza gjorde sällskap till Vasagatan där hon hoppade på sin buss och jag in i en taxi raka vägen hem. La mig i sängen med ett leende på läpparna. Att man har så fina människor omkring sig.
 
 
Nu har jag gått och blivit med hund. Älskade lilla troll. Ska bli så mysigt att ha honom här i några dagar. Imorgon ska vi sola, bada och busa ihjäl oss!

THEY SAY IF IT'S REAL IT COMES BACK. I SAY IF IT'S REAL IT NEVER LEFT.


Jag har haft en sån fantastisk dag idag! Mötte Mika i stan vid ett för en lunch. Den fina personalen kom ut med kaffe och en megamuffin till efterrätt när dom fick höra att jag fyllde år, himla fint av dom tycker jag!
Efter fikat drog vi igång en rejäl shoppingrunda. Kom hem med tre påsar kläder, tre par skor och det perfekta läppstiftet. Känner mig mer än redo för mitt nya jobb nu. Och födelsedagsfirande imorgon!!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag förbi nya jobbet och träffa nuvarande receptionisten och få en liten introduktion. Puss och godnatt!

STOCKHOLM


Nu är jag hemma från landet. Har varit jätteskönt att bara ta det lugnt och umgås med familjen men åh vad jag älskar mitt fina stockholm! 

Imorgon fyller jag 23 och det ska firas med lunch och en jäkla massa shopping! 

GREY


Jag var ju tvungen att fördriva två regniga dagar på något sätt och här är resultatet! Använde gammal färg att måla med och gamla serietidningar att tapetsera med. Korgen till toapapper köpte jag på en loppis för tio spänn och resten hittade jag liggandes i huset. Är mycket nöjd med mig själv nu! Och som ni kanske ser så var det jag som dekorerade om även förra gången, fin affish det där haha!

SEMESTER

Jag är SÅ glad! Den senaste tiden har så mycket hänt, både bra och dåliga saker egentligen men övervägande bra.
Förra veckan bestämde jag mig för att söka nytt jobb. På tisdagen skickade jag in några ansökningar och redan på fredagen ringde ett företag och ville att jag kom på intervju. Det var sista ansökningsdagen och jag var sist att komma på intervju, blev typ inkastad bara för att dom verkligen ville känna att dom inte missade någon trotts att dom i princip bestämt sig för en kandidat. Så fredag efter jobbet skyndade jag mig in till stan iklädd jeansshorts och sneakers, kändes sådär.. Träffade hur som helst företagets VD och det kändes asbra på en gång. Han började med att säga att han bara skulle hålla en kort intervju men det slutade med att vi satt där i upp emot 40 minuter. När jag gick där i från kändes det riktigt bra men man vågar aldrig hoppas för mycket. Dom skulle höra av sig i början på kommande vecka, han om jag fick jobbet, hans assistent om jag inte fick det..
Jag står på jobbet och räknar kassan måndag morgon när telefonen ringer. Sekunden efter jag svarat "Ja det är Sara" och väntar på att höra vems röst det är kändes ju ganska lång.. Men på tråden var han, min nya närmsta chef. Så från och med den 4 augusti är jag receptionist på WorkShop på Grev Turegatan 19. Och fram tills dess har jag tagit 3 veckors semester. Det känns för bra för att vara sant just nu. Lilla jag utan utbildning eller erfarenhet.
 
Nu är jag ute på landet med mamma och pappa. Vi har solat, badat och varit runt på loppisar med våran roliga granne. Imorgon ska det regna så då har jag projekt-göra-om-utetoaletten! Det är alltså som ett utedass fast med typ en riktig toalett i. Så imorgonbitti bär det av till någon loppis igen för att handla lite små fina saker att inreda med och sen ska jag måla och tapetsera. Vi kommer bygga ut huset här nere inom en snar framtid och då ta bort toaletten där ute så målet är att göra det fint med en så liten budget som möjligt. Ska bli fett kul!
 
Stannar på landet tills på tisdag för på onsdag fyller jag år och då ska jag och tjejerna ut på födelsedagslunch och shopping! Och på torsdagen väntar en introduktionsdag på nya jobbet.
Det här blev inget kort inlägg men en bra update i alla fall. Skriver från datorn nu och dom få bilder jag tagit ligger i telefonen så dom får komma upp i ett senare inlägg. 
 
Nu ska jag äta hamburgare och sen kolla på matchen. Go Braziiiiiiilll!!! 

-



BE THE BEST YOU CAN BE

 
Hej på er!
Nu var det ett tag sen. Känns som att jag har haft tusen saker att göra så har helt enkelt inte haft tid med bloggen. Dessutom är min mobil halvpaj så det blir jäkligt jobbigt att blogga från mobilen.
 
Igår träffade jag Amanda på dagen. Vi har inte setts sen i typ december (!!) så vi köpte sushi och la oss i min trädgård och catchade up om allt som hänt. På kvällen kom Natalie hit och käkade middag och tog ett par öl innan vi begav oss in till Kungsholmen för lite drinkar och fotboll. Efter förlängning, straffar och ett par shots rörde vi oss vidare mot Wall. Jag hade en väldigt trevlig kväll som avslutades en snabbis på White innan jag drog hem och somnade sött. Måste ha hållt en bra nivå på drickandet igår för idag vaknade jag i bra skick! Jag hämtade upp natta vid tvåtiden så åkte vi upp till Hornsbergsstrand och solade och badade. Avrundade runt halv 5 och åkte raka vägen till pizzerian.. 
 
Nu kallar sängen. Och tvätten i maskinen som jag precis kom på att jag måste hänga upp... Puss på er.

ON TOP OF THE WORLD



RSS 2.0