Beautiful girls




Friday oh friday


Äntligen fredag!! Ikväll blir det Idolmys med hela tjejligan så snart ska jag hoppa in i bilen och åka mot Mika.

Ha en superfredag!! Puss


FREAKIN LEGDAY

God morgon!
 
Sitter på jobbet med världens godaste kopp té framför mig. Köpte det på Téhuset nere på Humlegårdsgatan och det är redan en favorit på jobbet. Det smakar päron så med lite skummad mjölk och kanel i blir det ett riktigt höstté!
 
Igår krigade jag till gymmet efter jobbet. Jag var trött, jag var hungrig och jag var mer trött. Men jag åkte dit och brände av ett bra jäkla bröst/triceps pass och var svinnöjd när jag åkte där i från sen.
Idag har jag träningsvärk typ överallt så borde egentligen vila men är så sjukt sugen på ett benpass så får passa på! Kommer köra fokus vader och rumpa idag. Herre min skapare vad motivation kan gå i vågor. Jag är så peppad så jag vill springa till gymmet typ nu. 
 
I helgen ska jag ta mig iväg och köpa gainer. När jag tränade som mest under vintern/våren så åt jag i princip hela tiden för att gå upp i vikt och drack proteinpulver ett par gånger om dagen på det. Nu när jag jobbar 8-17 och inte längre på restaurang blir det lite svårare. Orkar liksom inte förberreda tre matlådor varje dag.. Så nu får det bli gainers. Och så ska jag såklart äta så mycket jag kan och så ofta jag kan ändå.
 
Jag blev sjukt nöjd med resultaten under den tiden jag bulkade, (ett av mina favoritord, skrattar alltid när jag säger det haha) tyckte att kroppen tog form fort och att jag kände mig starkare. Gick upp 4 kg på väldigt kort tid och det mesta sätter sig ju på rumpan och låren, vilket jag inte alls har något emot ;-) Målet är att väga minst 60 kg innan 2015!
 
Nu ska jag skanna lite fakturor innan det är dags för lunch. Puss!

Det finns inga genvägar


Igår körde jag ett sjuhelvettes jävla träningspass. Var så nöjd med mig själv när jag kröp där i från! Det blev både ben, axlar, rygg, biceps och mage. Satsade mest på övningar som tar mycket i flera muskelgrupper typ pull ups, marklyft, squats osv. Mår så bra av att träna! Och äntligen börjar det bli rutin att åka dit efter jobbet. Blir sena kvällar men det är det värt!

Ikväll väntar bröst och triceps. Och mer mage ;-)

KNOW YOUR OWN STRENGHT


Min helg har spenderats lugnt och skönt. Tagit hand om mig själv, haft tända ljus, kollat massa film, ätit god mat och framför allt tränat! Någon gång i maj bara tappade jag det och har varit riktigt lat sen dess. Men nu är det nya tag! Var inte roligt att komma till gymet och se hur mycket man tappat, både styrkemässigt och utseendemässigt.. Men som sagt, nya tag!

Nu ligger jag och kollar valvakan, känns inte speciellt roligt det heller men man får väl gilla läget bara. 

Nattinatti.

My feelings for you


Idag fyller min älskade syster år så ikväll har vi firat med bakelser och presenter. Hur söta var inte grodorna? Oden älskade dom! 

Imorgon är det fredag igen! Det är en efterlängtad helg. Var ju ute i lördags så helgen bara sprang ifrån mig.. Nu väntar en lugn helg. Vill gå i stan, äta lunch och dricka varm choklad typ :-) Har börjat längta lite efter julen nu.. Det där att gå i stan och handla julklappar när det är snö, färgglad belysning och mysig julmusik överallt. Åh va mysigt!

Blame it on the a-a-a-alcohol




Hade en superkväll igår med mina fina tjejer! Började kvällen med en liten kräftskiva hos Mika och massa bubbel. När klockan närmade sig ett var vi fnittriga och danssugna så vi drog in till Stures. Sen hann vi med både det ena och det andra innan jag trillade innanför dörren vid sex imorse.

Min söndag har spenderats med god mat och gott sällskap så nu är jag redo för ännu en jobbvecka!

Det strålar så om dig


Efterlängtad lördag är äntligen här! Har spenderat dagen med shopping och ikväll blir det kräftskiva. Längtar efter hög musik och glada vänner! :-)

BEDROCK


ÄNTLIGEN ny telefon! Det är helt jäkla magiskt att skriva på denna. Så nu kommer det bli en aning mer liv i denna blogg i alla fall :-) 

Helgen som var bjöd på både vila och fest. Linda har fyllt år så det blev mousserande (blir så sjukt fnittrig av det så älskar att börja kvällen på det haha) hemma hos henne, nån öl på mitt gamla jobb på Medis och sen en ganska lång sväng förbi Amba. Just like old times!

Idag har jag känt mig lite småsjuk så ska ta det lugnt ikväll och sova tidigt. 
Vi hörs när vi hörs ;-) puss!

RSS 2.0