Älskade unge

Har haft en mysig kväll med mini-familjen. Mamma och pappa är på landet så jag och Sanna lagade middag och min bror kom över med öl.
Nu har jag precis kommit hem från brasan i parken och funderar på om det blir utgång eller mys ikväll.

Lilla skruttet


SUMMER ❤


BROWNIE

Och såhääär blev det!


TOUCH UP

Idag kände jag att det var dags att färga håret! Lägger upp efterbild så fort Natta skickat den. Såhär såg det i alla fall ut innan..


WOOD VS. FLORAL

Kan inte bestämma mig. Vilken är finast? Hjääälp mig


Apr. 29, 2013

Det känns riktigt hopplöst just nu.. Jag gick upp tio imorse, vilket är tidigt för att vara mig. Jag har inte druckit kaffe idag. Jag har inte på något sätt överkonsumerat socker. Jag har varit ute och gjort massa saker hela dagen. Och ändå kan jag inte sova. Varför? Jag förstår inte. Jaaag förstååår inte.

Dessutom har jag hunnit bli hungrig igen medans jag legat och försökt somna..


SOMEDAY


HEADER

Om jag får säga det själv så har jag gjort en sjukt fin design till min blogg. Alltså jag är helt förvånad över att jag lyckades göra det där.. Paint och jag alltså, vilket team!
 
 
När jag ändå sitter vid datorn kan jag ju passa på att bjuda på en gammal bild, den här tex. Jag och Natalie på Entourage för två år sen. Satan vad blond jag var alltså!
 
Nu ska jag spela DragonVale sen sovis. Puss på er!!

LASH BLAST

Det är konstaterat att jag är världens bästa vän men jag kan ju vara jordens sämsta fotograf.. Här är i alla fall efterbilderna. Blev skitsnyggt!

Hon gjorde fransarna på Brunetten&Blondinen i Högdalen för 750:- Värt!


LASHES

Jag måste ju vara världens bästa vän som sällskapar Natalie såhär hela tiden! Nu väntar två timmar fransförlängning.. yey..

Före;


You're so ugly when you cry

Hej på er!
Igår skippade jag utgång och hade en lugn kväll istället. Skönt att inte vakna bakis! Idag ska jag med Natta på visning vid fyra sen följa med henne och göra fransar vid fem.

Här är en bild från i fredags. Ser ut att vara typ 12 år gammal men bjuder på det haha


SO PERFECT TOGETHER

Idag mår jag helt klart som jag förtjänar.. Har precis tryckt en kebabpizza och ska snart röra mig mot Skarpnäck för att se fotboll med Natta. Sov på hennes soffa inatt. Bland annat den här bilden tog vi när vi var på väg hem vid typ sex imorse..



KLEINS

Vi provar lite nytt ikväll! Började med en öl på Arken och nu sitter vi på Kleins och tar en till.

Söta Nattisen


INVIGNING

Ikväll inviger jag mina nya klackar! Har aldrig haft klackar en hel kväll så det här kan ju bli spännande.. Tog mig dubbelt så lång tid att komma till tunnelbanan i alla fall haha.
Nu hoppade Natalie på min tunnelbana, blir vin nånstans!

Pussar


Nom nom nommm

.. middagen blev asgod! Åt seriöst en hel portion för mycket. Ligger i en äcklig matkoma just nu..


FRIDAY

Hej sötnosar.
Idag har jag varit med Mamsen i Nacka forum. Det blev en rätt dålig shoppingdag.. Jag hade hoppats på att hitta något fint på Zara men icke! Blev tillslut en klänning och en mysig tröja i alla fall.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Pasta med gräddig skaldjurssås, mums!


AW

Imorgon ska jag och Natalie förmodligen på ut en stund. Blir en AW sen får vi se vart kvällen tar oss. Hur som helst är jag så jäkla sugen på att locka mitt hår! Måste vara månader sen sist.. Mitt hår i lockar på vintern funkar bara inte. Typiskt om det regnar imorgon bara för det..


HAZEL

Tror jag har ångrat mig med håret.. Har inte kunnat sätta fingret på varför jag inte gillar det just nu men har nog kommit fram till att det är dom ljusa längderna som stör mig. Alltså en dålig ide att göra mer ljusa slingor. Ska nog försöka tona tillbaka till det här istället;


SIDE SPIN

Vilken jävla träning vi hade idag! Jag är helt d ö d. Det var dock väldigt kul och vi lärde oss ett trick jag gillade väldigt mycket, tyvärr så var det ett sånt trick som gör jävligt ont haha.. Vill inte veta hur mitt knäväck kommer se ut imorgon..

Har spenderat kvällen med en godispåse och plugg och nu har jag precis gosat ner mig i sängen.
Det var typ 8 månader sen jag färgade mitt hår senast vilket känns helt sjukt men det är såklart väldigt bra för mitt hår. Nu börjar jag i alla fall fundera på att ljusa upp det en aning.. Har tänkt mig något i den här stilen, alltså inte jättestor skillnad från nu. Känns det som en bra ide?


Gäris

 
När jag ändå är hemma hos Natalie passar jag på att kolla igenom bilderna på hennes systemkamera. Den här tog vi innan vi drog ut förra helgen. Tänk att man kan hitta en person som gör en så glad, förstår en så bra och man alltid har så roligt med. Om det inte är en soulmate vet jag inte vad som är.

Balkonghäng och matkoma


ALL OF THE LIGHTS

Igår blev det ett par öl på Medis kök & bar innan vi drog in till Soap bar en stund. Blev inte så sent så jag är pigg och glad idag. Kom precis hem till Natalie och ska snart gå ner och köpa pizza. Nomnomnommm!


Älskade vän


Beautiful day

Hej på er!
Visst blev Natta fin i håret?
Det tog nästan fyra timmar men vi hade det roligt så tiden gick fort! Vi drog in till stan för lite shopping och middag direkt när vi var klara där och nu är vi på väg hem till mig. Jag ska duscha och byta om sen drar vi in mot söder för vin och öl.

Älskar livet just nu, kan ha lite att göra med att sommaren är på väg..


RESULTAT


Äntligen!

Blogg.se appen har varit ur funktion i flera dagar så det har inte blivit någon uppdatering här. Men nu verkar den vara igång! Sitter just nu på Brunetten&Blondinen och sällskapar Natalie när hon färgar sitt hår.

Såhär ser det ut nu, resultat kommer sen! Puss


CANDY

Det var så jäkla kul på pole'n i onsdags så jag drog dit och tränade igår med. Träningsvärk - check. Men jag ääälskar mina nya träningskläder! Ser ut som en liten godisbit.
Igår var jag ute och härjade så nu funderar jag på en lugn helg och sen pole dance på söndag. Låter ganska perfekt i mina öron :-)



Can't touch this

Heeej!
Idag har jag en fantastisk dag! Träffade Natalie efter lunch, vi tog en shoppingrunda i Globen och jag köpte både nya träningskläder och en ny klänning. Klänningen är sååå jävla fin och träningskläderna fick jag användning av några timmar senare. Pole'n idag var sjukt rolig. Börjar bli mer avancerade trix och kombinationer nu och jag sätter dom!

Kan inte förstå hur jag levt mitt liv utan pole dance? Finns inget som gör mig lyckligare.


Fear not the fainting pulse of heartbeat, for that, that is the very best part.


POLE LOVE

Åh imorgon är det onsdag.. Min favoritdag på hela veckan! Onsdagar innebär Poledance. Det är verkligen det ultimata sättet att träna. Det är sjukt jävla kul, fett med svettigt och man märker snabbt att man blir starkare och orkar mer. Pepp!


DINNER

Hej på er.
Jag vaknade för ett par timmar sen, var sliten efter en lång helg så tog igen lite sömn. Nu har jag pluggat lite och ska snart börja förbereda middagen! Tänkte göra egna köttbullar i tomatsås med pasta. Mamma brukar göra en jättegod så ska väl försöka toppa det..

Resultatet kommer upp sen om det inte blir totalt misslyckat haha. Puss


A fire within me

Idag har jag haft mitt körkort i två år. Helt fantastiskt! Men tiden går fan lite för fort..

Har precis varit uppe på Ica och handlat cigg och cola. Ligger i sängen nu helt redo för en mysig söndag framför någon film!

Hörs kanske senare, puss!


SOULIE

Hej!
Jag ligger i sängen och stirrar i taket typ, skittrött. Det blev en utgång igår och idag skulle jag upp "tidigt" och träna pole dance så har inte sovit många timmar. Gårkvällen va i alla fall mycket trevlig.


you whore

Hej på er!
 
Min blogg.se app har inte funkat på ett par dagar så då blir uppdateringen dålig. Sitter just nu hemma hos Natalie och använder hennes dator.. Ikväll ska vi hitta på något roligt! Nu kurrar min lilla magis så ska väl se om det finns något att äta. Vi hörs senare. Kanske kan ta lite roligare bilder med Nattas systemkamera senare. Wohoo va?
 
Pussar!
 

PROVE THEM WRONG

Hej på er!
Idag tog jag en rejäl sovmorgon innan jag mötte Natalie för lite träning. Hon kör på Actic i Hammarby sjöstad så jag följde med och "provtränade", som att jag någonsin kommer börja gymma..
Svider lite skönt i kroppen nu men har sträckt min ljumske på pole'n vilket är mindre skönt.


Fuck you


FEET

Det var inte helt lätt att få in tårna i den minimala lampan men det gick! Det är så jäkla skönt när man fixat naglarna och vet att man slipper på några veckor.


Fail

Hahaha skrattar just nu ihjäl mig åt bilden i förra inlägget! Ser ut som att jag har en jätteglugg brevid framtanden.. Vad hände där??


RED RED RED

Det nya nagellacket åkte på igår kväll och är fantastiskt fint! Bilden är inte helt rättvis, det är lite mer åt orange-hållet och superglansigt.


Godmorgon

Älskar när folk lägger upp såna här bilder o ba "godmorgon från sängen" typ som att dom vaknar med smink och plattar hår. Det här är alltså en bild från igår hehe.


HAUTE RED

Körde på svagt röda läppar idag när jag var iväg och shoppade med mamma. Fick med mig två nya gele-lack hem som jag kan visa sen. Väldigt nöjd! :)


LITE AV MIN HÄRLIGA DAG


SUNSHINE

Hej på er!
I skrivande stund sitter jag i trädgården och solar och lyssnar på musik. Älskar att det är så soligt hela dagarna, börjar till och med bygga upp en liten bränna!

Om en timme ska jag hämta Natalie från gymet så ska vi åka och köpa lunch och sätta oss i solen och gosa.

Hörs sen, puss!


RSS 2.0