My eyes are glued to my goal


Igår var det stökigt! Jag, Natta och Fredrik lagade mat i mexikansk anda. Vi var ett gäng som käkade och drack drinkar innan vi körde en gemensam utgång. Det blev en väldigt lyckad middag och utgången var inte sämre den. Nu ska jag ta igen lite sömn! Puss!

Life is crazy good


Nya träningskläder - check! I juni ska jag springa min första mil så det är dags att sätta igång med löpträningen så fort det blir lite varmare. Vill bara bli helt frisk nu så jag kan träna. Har världens träningspepp! 

All day errr day


Andra hisselfien denna vecka.. Men är så smidigt att knäppa av en bild där haha. Är på väg hem från bror min nu, vi har käkat taco och kollat Beck. Mys! Nu ska jag hem och stilla min Revenge-craving sen sova. Natti!

Excuses are for people who don't want it bad enough


It's 4am and i can't remember how your voice sounds anymore


Oh happy day! Efter att ha spenderat både fredag och lördag sängliggandes fick jag nog. Plockade upp Natta och tog en tur till Täby. Är helt kär i det centrumet! Det blev en heeel del bra shopping. Nu är jag tillbaka i sängläge med ett avsnitt Revenge innan jag ska sova. Puss och godnatt! 

Let's just skip ahead


Now you wanna get back again but I just wanna get even


Dundersjuk men glad ändå! Hämtade ut två par nya jeans, ett par skor och en tröja idag. Inte tröjan på bilden, den fick jag av jobbet. Sjukt mysig! Så, fredag imorgon och jag tänker kriga iväg till jobbet igen sen hem och tvärdö i sängen om jag inte mirakulöst blir frisk. Nu är det läggdags. Puss & kram

You make me sick


Vaknade imorse och kände mig täppt i näsan & tjock i halsen men gick till jobbet ändå. Nu är jag helt kajko. Ligger ynklig i sängen och vill bara att någon ska ta hand om mig. Fick i alla fall pannkakor till middag av mamma ❤️ Nu ska jag hitta en ny serie att följa. Puss!

The key


Dreams don't work unless you do


Ännu en strålande helg! Kan verkligen inte be om mer i livet just nu. Igår satt vi hela familjen i trädgården och grillade korv och solade i flera timmar. Så mysigt! Kvällen spenderades med tjejerna - mello och en liten sväng på stan. Jag var nykter och drog hem i tid så imorse vaknade jag tidigt och drog till Täby C för lite shopping. Det var så skönt att bara få strosa runt ensam så jag blev kvar i hela tre timmar. Efter det mötte jag upp Linda på Söder för en kaffe i solen innan jag åkte hem och rensade ur garderoben. Kunde slängt hela skiten, så trött är jag på allt. Men la band på mig själv. Två stora kassar rök i alla fall. Nu kan våren få flytta in i min garderob!

TAKE EVERY CHANCE • DROP EVERY FEAR


Twisted


Just like in a game of chess - the queen protects the king


Riktig throw back bild på mig och Amanda, här var vi inte gamla. Vissa dagar minns man och det här är en sån, det var en perfekt sommardag. Tänk att det snart är sommar nu igen. Vilken lycka det är att veta att man har hela härligheten framför sig! 

Nu är det läggdags för tant. Varit så trött hela veckan så behöver några extra timmar sömn inatt. Sov gott ❤️

where the beautiful things are


We looked at each other a little too long to be just friends


On freakin point


PREACH


By the way - I'm wearing the smile you gave me


Jag har haft en sån härlig helg, känns som jag haft långledigt för jag hunnit med så mycket kul! Fredagen bjöd på klätter-aw, middag och öl med ett gäng från jobbet. Resten av helgen har jag spenderat med tjejerna. Massa god mat, fika, shopping och mys. Avslutade denna soliga dag med ett pass på gymmet. Nu ska jag kolla det senaste avsnittet PLL och äta godis!

XOV - CHAOS

H e l t   b e s a t t   av denna låt! Hur kan musik vara så underbart? Att sätta sig i bilen och dra på sin bästa låt på högsta volym är typ oslagbart. Det var bara det jag ville säga. Lyssna och njut! ❤️

Nothing can stop me now


Jag har tjatat såå länge om att ha en asiatisk afton med all min favoritmat och ikväll hände det. Natta och Mika kom hit på sushi, dumplings, vårrullar, sashimi och rödpang! Riktig myskväll. Tjejerna hoppade precis in i en taxi och begav sig till stan men jag hade mer feeling på en skräckfilm i sängen så stannade hemma. Imorgon är det visningar så då gäller det att vara pigg och fräsch! 

RSS 2.0