Förebild!



Ser ni den där hemska ljusbruna utväxten? Nu är den boooorta! Ni ska snart få se resultatet!

Hello there.



Nu sitter jag hemma hos Therese och kollar på tv och äter godis. Har precis färgat hennes utväxt och ska snart lägga i en rödbrun färg i hela håret. När det är klart ska vi sätta på en film och ta fram chips och dip, mumma! :)
Om ett par timmar är det 1 december, wihooo! Snart julafton, men var är snön?

Nu ska jag fixa Thessans hår så vi kan gosa ner oss i soffan sen (: Lägger upp för- och efterbild sen! Puss och kram!

Oh happy day..

Ojojoj, det här har varit en sjukt lång helg.. Men faktiskt, trotts en himla massa jobb, så har den varit ganska bra. I lördags efter jobbet åkte jag fort hem och duschade och fixade till mig lite, sen mötte jag upp Cornelia i Blåsut och gjorde sällskap med henne till Gullmarsplans bowling där vi mötte upp massa andra från jobbet. Det blev en massa bowling men ännu mer öl och trotts att jag blev lite små rund om fötterna VANN jag! Jättestolt.

Idag va det bara jobb jobb jobb, någon jävla Horse show i globen, bajs va mycket gäster vi hade på jobbet.. Men nu behöver jag inte jobba förän torsdag och efter det är jag ledig en heeeel vecka. Kan ni fatta, en HEL helg ledigt?
Nu måste jag kila. Puss och kram på er!

Fredagsmys.

Slutade jobbet klockan 7 och åkte då och köpte sushi och godis, sen direkt hem. Nu har jag tagit en lång skön dusch, ätit underbart god sushi och till och med hunnit prata med storasyster i telefon. Det blir nog hemmakväll idag, jobbar tidigt imorn.. Tur att jag fick med mig lite godis hem som tröst! Måste ju säga att jag är lite avundsjuk på alla som kan gå ut och festa ikväll..
Nej nu ska jag krypa ner i sängen, halv tio började det någon film på 5:an som jag tänkte kolla på.
Skriver lite sen, pusspuss.

Hello sunshine.

Vaknade för typ en timme sen, busig.. Hade faktiskt inte planerat att skippa skolan idag men vaknade tydligen inte när klockan ringde. Om en halvtimme måste jag åka till jobbet, som tur är jobbar jag bara tyå 3 timmar så efter jobbet ska jag köpa lite godis och åka hem och mysa framför någon bra film. Skulle verkligen velat dra ut men jobbar ju på lördag också så det går inte. Det får bli nästa helg, då är jag ledig heeela helgen. Längtar!!
Nu ska jag klä på mig och höja volymen på Spotify några steg till. Hög musik på morgonen måste vara något av det bästa som finns.. Puss och kram på er.

00.12

Blev så hysterisk så jag ringde Sandra och tvingade henne börja spara pengar så vi kan åka utomlands över nyår. Sjukt taggad, jag SKA åka!

Do you feel me?

Jag vill åka utomlands. Nu. Jag vill vakna på morgonen och sola & bada. Jag vill gå upp till hotellrummet och ta en dusch och sätta på mig en fin kort klänning som visar mina brunbrända ben. Jag vill äta goda middagar och dricka några goda drinkar på balkongen innan det bär av ut mot barerna. Jag vill bara komma bort en stund. Nu.

-

Vissa dagar känns livet så sjukt underbart och nästa dag är det som bortblåst.. Önskar att allt bara kunde ordna sig nu på en gång.
Men jag ser fram emot bättre tider, till exempel 15 december.. Kommer bli så skönt att ha mitt lyckopiller här varje dag! Nu ska jag kolla lite på mammas pojkar sen ska jag hoppa in i duschen så jag kan krypa ner i sängen.
Sötnoooosen.

Lill-lördag.

Ååååh, filmen va så bra. Det är någonting med mig och dansfilmer alltså.. Love it. Nu har Thessan kommit hem och hon står i köket och klagar på gullöken, fattar ingenting. Nu klagar hon på att hon bor ensam också, stackars henne....

Om typ två timmar ska jag börja röra mig hemåt. Har lovat pappa att klippa honom idag.. Senare ska jag ut och ta några öl, har skola imorn men får se hur många öl det blir.. hihi, busig. Kanske skulle ta och lyfta på mitt tiny ass nu och hjälpa Thessan med maten.
Lägger upp bild och skriver någon rad ikväll innan jag drar ut. Pyss!

En god morgon.



Har precis vaknat efter en lång natts sömn :) Är fortfarande hemma hos Thessan och ska snart kolla på Save the last dance 2. Therese är på sin praktik men hon kommer hem om typ två timmar och då ska vi laga korvstroganof med ris, mumma!

Nä nu ska jag sätta på filmen, puss på er!

Kvällsmys.

Chips, choklad, cola och en bra film.. kan det bli bättre? Dessutom har jag sällskap av lilla Therese. Imorgon har jag egentligen praktik men känner att jag inte riktigt orkar så jag sover kvar här och chillar här imorgon tills Thessan kommer hem från sin praktik. På kvällen ska jag ut och ta några öl, myspys.



Nu ska jag koll på filmen och fortsätta tjocka mig. Pussisar!

Svinisen är på g.

Min arm gör ont, mina bihålor och mitt huvud värker men jag vägrar blir sjuk. Jag ska sova, NU!
Köpte i alla fall jackan av Amanda, två stycken till och med :) Jag använder inte stora dunjackor så mycket, mest när det är fööör jävla kallt för skinnjacka, så jag tyckte en Boomerang va alldeles lagom. Ganska snygg men inte svindyr. Fick hennes fjällis också, en såndär tunn med lurv i ni vet.. eller? Jag lånade den av henne typ hela förra vintern.. Ibland orkar jag bara inte ta på mig något "fint", då är det perfekt att slänga på sig ett par jeans, converse och en liten fjällräven. Me like!
Nej nu dör jag. Puss och kram söta.

Sarisen tog svinisen.

Japp, idag tog jag svininfluens-sprutan(?)! Jag, klen som jag är, tyckte såklart att det gjorde ont. Min arm är ganska förlamad men bättre än att få tryne och svans så jag klagar inte. Och för er som undrar så går jag fortfarande framlänges! =)
Idag fick jag världens bästa nyhet, min kära syster-yster kommer hem den 15:e december! Jag kan verkligen inte vänta, jag vill bara att dagarna ska flyga iväg så jag få träffa mina två favoriter. Zaza saknar sin godisbit.
Det kommer kännas så underbart att krama om dom och veta att dom inte ska någonstans, att jag inte ska någonstans, det kommer inte bli några fler hejdå, inga fler "åka hem" för nu delar vi hem.
Om typ en timme ska jag möta Amanda, ska köpa hennes jacka :) Efter det ska jag hem och chilla i sängen, kanske fråga Svante om han vill kolla på film..
Hörs sen eller imorn. Kärlek.

22 november.

Hej hopp!
Idag va det meningen att jag skulle sova länge och skönt men fick istället jobba imorse, eller mja, klockan 2. Efter jobbet åkte jag hem och kollade runt lite på internet efter någon skön vinter jacka.. Hittade några fina men inga direkt perfekta. Men för ett tag sen fick jag ett sms av Amanda så nu kanske jag ska köpa hennes jacka istället.. Men det beror lite på vad hennes mamma tycker och hur mycket hon vill ha för den och så.
Igår va jag hemma hos min brors kompis och drack lite, Sandra följde med också. Efter ett tag hittade vi ett charad-spel och då blev det lite fart på stället haha. Vi hade väldigt kul faktiskt men drog hem ganska tidigt eftersom både jag och Sandra skulle upp och jobba idag..
Nu ska jag gå på promenad med Amanda, pussaaar.

i'm caught in a bad romance

Godmorgon.. Somnade lite för sent igår så det blev ingen skola idag, istället blir det jobb klockan tre. Fick hem lönespecifikationen(?) idag så nu är jag på lite bättre humör än igår i alla fall, haha. Ikväll när pappa kommer hem ska han få hjälpa mig att fixa ett sparkonto, vill åka utomlands i vinter så måste spaaaara! Nyår utomlands.. ja tack! Någon annan som tycker att nyår i Sverige är sjukt överskattat?
Nej nu måste jag göra mig klar så jag kan åka till jobbet.. Pussisar!

this ain't the way that love is supposed to go.

I två och ett halvt år har du varit min och jag din. Jag har inte bara sett dig som min pojkvän utan också som en av mina bästa vänner.. Jag trodde inte att det skulle vara såhär svårt att släppa taget, men det är det. Jag har inte varit mig själv dom två senaste dagarna. Jag kan inte vara ensam, vill inte ha sällskap, kan inte inte sitta still, orkar inte röra på mig, kan inte sova, orkar inte vara vaken..

Jag vet att det blir bra, det blir det alltid. Men när?

Sverige idag :(

Nu ar allting packat och klart. Jag ska snart hoppa in i duschen och gora mig klar for sen ska vi aka och ata lunch och kolla runt lite innan jag maste vara pa flygplatsen.. Planet gar inte foran halv 7 ikvall, men det ar ganska skont att det gar pa kvallen for da kanske jag kan sova lite mer..

Vi hors i Sverige.. Puss och kram!


Chuck E Cheese

Nu har jag atit en sen men god middag och precis varit ute och tagit en cigg och en ol pa uteplatsen. Sanna ska ut pa aventyr om ett par timmar sa da ska jag ta lilla godisen och krypa ner i sangen, myspys! Imorgon tanke vi aka till "Chuck E Cheese" sa godisen far leka av sig lite (: Senare pa kvallen imorn blir det att packa for pa sondag aker jag hem.. Skulle sjalvklart inte tacka nej till att stanna ett tag till fast det kanns anda ganska okej att komma hem, ska bli kul att traffa alla dar hemma.
Nu ska jag forsoka fa med Sanna ut pa en till cigg ;) Puss och kram.




och Volkish..

..jag saknar dig med.

battre sent an aldrig?

Jag ar verkligen varldens lataste manniska. Sa typiskt mig att tro att jag ska orka blogga en massa, jag vet ju att det inte kommer handa.. Jag som lovade massa bilder pa mina klader.. Fast dom kommer ni iaf fa se nar jag kommer hem och tar outfit bilder :) Kan i alla fall saga att jag har kopt en ny skinnjacka, en stor mysig halsduk, tva fina vaskor och massa mer! Men det jag ar nojdast med ar nog presenterna jag har kopt, jag tycker verkligen att jag har lyckats bra i ar, hihi (: Tyvarr sa har jag bara kopt presenter till min familj+nagra till speciella, sa ni vanner som laser bloggen, don't get your hopes up :)


Vi va kissekatter och Hulken pa halloween!

Vi hors kanske innan jag aker hem om jag blir sugen pa att blogga, annars far ni har det sa bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och gora mig klar for att aka pa shopping-aventyr :)


RSS 2.0