Världens bästa

Idag var stora dagen D för min syster och hennes son. Efter tre år boende hos oss flyttade dom in i sin alldeles egna lägenhet. Oden är fem år så han har bott här mer än halva sitt liv. Jag har lite separationsångest.. Men är såklart jätteglad för deras skull!

Jag skickade precis ett sms och frågade om dom hade det mysigt, konversationen fortsatte såhär. Älskade lilla unge, han är ett sånt litet kärleksknippe! ❤❤❤


Work hard play hard

Den här fredagskvällen spenderar jag i sängen med mina körkortsböcker. Ska försöka plugga i alla fall en timme till sen blir det några avsnitt Modern Family!
Jag och mamma var och köpte en ny madrass till min säng igår. Vi lyxade till det lite så nu sover jag som en prinsessa ❤


GRILLAT

Det känns helt sjukt att säga det här en solig fredag men jag vill bara att det ska bli måndag!! Har världens pole-abstinens.. Mår seriöst dåligt och efter en god middag känner jag mig typ fet också haha. Kanske får bli en springtur eller pw+yoga sen helt enkelt!


TGIF

Det går ju typ inte att vara i solen mer än tio minuter åt gången. Så nu pausar jag i skuggan med min lilla gullegris! :-)


Jag är helt förstörd. Ligger i sängen och kollar på Modern Family men somnar nog när som helst..

Hittade en sjukt gammal vimmelbild på Nattas facebook. Tror den är från typ Laroy? Små och söta var vi i alla fall.


That's what happens when a tornado meets a volcano

Men hej på er!


Det blev väldigt taskig uppdatering igår.. Jag spenderade som sagt dagen med att göra nödvändiga saker som att städa och fixa naglarna. På kvällen kom Natalie hem till mig för myskväll. Jag hade laddat upp med chips, cola och film men helt plötsligt satt vi med ett glas rödvin i handen och svirade om för utgång. Vi kom ut rätt sent men drog förbi Woken en snabbis innan vi stack ner till Soap. Det var bra drag där och vi hade mycket roligt. Efter det blev det en sväng till White innan det var dags för hemgång. Hade i alla fall en sjukt bra kväll, som alltid med min lilla pingla. Skrattade verkligen mycket igår, härligt! 





Vi mådde helt klart som vi förtjänar idag..

 

Do it

Alltså OM jag tog sovmorgon. Vaknade straxt efter två. Har precis ätit frukost och kollat lite på tv och nu måste jag ta tag i lite städning..


It could get ugly before it gets beautiful

Guuud va skönt att komma hem och lägga sig i sängen! När man är ute och dricker märker man inte ens hur trött man är vid den här tiden. Nu går mina ögon i kors och min röst är så hes att den knappt existerar. Har satans ont i kroppen efter träningen också.. Skönt att det ska bli dåligt väder imorgon så jag kan ta sovmorgon utan dåligt samvete.

Det här är en av sakerna vi lärde oss på dagens träning


Though we weren't sisters from the start God put us together to be sisters at heart ❤


I'm stronger than I ever thought I could be

Heyhey!
Sitter på tunnelbanan till Fridhemsplan och laddar inför kvällens pass. Egna träningen igår gick fett bra! Jag testade att lägga på några grejer på gamla kombinationer och det blev grymt bra. Nu är jag nyfiken på vad vi ska lära oss idag.

Förresten! Gissa vem som fick A på Spanska provet hon trodde gick helt ok? Jaaag!! Fick ett C i slutbetyg och är mer än nöjd. Att lära sig ett språk på distans, alltså i sitt kök utan lärare, är fan jävligt svårt!

Nu ska jag snart kliva av. Vi hörs sen! ❤


Was feeling all superhuman

Gissa vad jag gör..
Sitter ute i trädgården och solar mig såklart. Har pluggat taxikörkorts-teori i två timmar nu. Så skönt att plugga i solen. Nu jobbar jag på min lokalkännedom. Är helt lost på allt som ligger norr om Stockholm.

Har nog inte sagt något om taxikörkortssituationen.. Pappa har egen bil/företag för taxi stockholm så jag kommer köra för honom typ eftermiddagar och helger. Hela min familj och alla mina vänner tycker det är skitskumt.. Jag tycker det verkar jättekul haha. Tänkte ta med honom och köpa lite snygga arbetskläder någon dag, som motivation. Ska hitta dom perfekta tighta svarta kostymbyxorna!

IKVÄLL ÄR DET POOOLE! Haha.. Puss! ❤


DAY 16 - YOUR FIRST KISS

Det känns för jävla tråkigt att säga men jag minns faktiskt inte min första kyss haha.. Har ingen aning om vem som åkte på den! Jag antar att det inte var med någon speciell person. Var väl på något skoldisco kan jag tänka mig haha..
 
Nu kommer jag dock att tänka på min första pojkvän haha. Jag gick i tvåan och han i trean, alltså på lågstadiet. En dag kom två av hans vänner fram till mig (som jag tyckte va skitstora och ascoola) och frågade om Kim, som han hette, fick chans på mig. Jag tyckte ju att han va assöt och att det var asballt för han va äldre så vi blev tillsammans. Tror inte att vi utbytte ett ända ord med varandra under hela tiden vi var tillsammans. Sen måste det ju typ varit ett helt sommarlov också då vi var tillsammans utan att prata (!?) för när han sen började mellanstadiet och flyttade till skolan på andra sidan vägen DÅ kände vi att det inte riktigt funkade längre.. HAHA! Alltså jag dör när jag tänker på det här.
 

INVERTED V TO CRUSIFIX

Hatar att börja inlägg.. "Hej på er" "Hejhej!". Det bästa är morgon-inlägg för då kan man enkelt skriva Godmorgon.

Aja. Jag sitter och väntar på bussen, ska på lite egen träning på pole:n! Helt plötsligt är helger inte så fantastiska längre. Jag har inga öppna träningar fredag-söndag så nu är söndagsångesten ganska obefintlig.

Det här är det nyaste så det ska jag väl öva lite på idag. Sätta ihop lite mer till min låt också kanske.. Nu blir jag aspeppad!! Hörs sen ❤


DAY 15 - YOUR DREAMS

Det här var ju både svårt och lite läskigt att dela med sig av.. Men jag ska försöka. Blir ju väldigt roligt att läsa det här om några år. 
 
Just nu kretsar allt kring pole dance. Jag tänker på det hela tiden, tränar så fort jag får chansen och är som lyckligast när jag gör det. Jag kan inte se mig själv sluta med pole på många år. Hon som äger studion där jag dansar är runt 50 och kör fortfarande så vill man kan man hålla på länge! Självklart skulle det vara en dröm för mig att kombinera pole dance och arbete. Jag har en idé om hur jag ska göra det men den vill jag inte riktigt dela med mig av än..
 
 
Det finns massa saker jag vill göra i livet, typ som att hoppa fallskärm och åka till Arlanda och ta första bästa flight här i från men det skulle ta mig tusen år att rapa upp allt det. I slutändan vill jag gifta mig med mitt livs kärlek á la The Vow style, skaffa barn, köpa ett fint hus utanför stan och skapa massa underbara minnen man kan prata om när man är gamla och grå. 
 
 

The Vow

"I promise to never forget that this is a once in a lifetime love"

 
 



 
Min absoluta favorit när det kommer till kärleksfilmer. Har precis sett den igen, måste vara typ tionde gången. 

The screams all sound the same

Värt att gå upp klockan 11 för att det är fint väder när himlen växer igen en kvart senare.. Nu regnar det också. Och jag är tillbaka i sängen.

Igår genade jag över kyrkogården på väg hem. Insåg hur grönt och fint allt blivit. Älskade sommar! En utekväll i bara ben och stappla hem i soluppgången, det är livet det ❤


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Fan vilken härlig morgon! Eller? Det lilla jag ser av vädret från mitt fönster bådar gott men fan vad jag mår idag.. Är skittrött och apbakis. Hittar dessutom den här bilden på mig och Natalie från White. Ni vet när folk lägger upp vimmelbilder och ba "usch vilken fyllehagga" typ fast att dom är assnygga på bilden. Det här är inte ett sånt tillfälle. 
 
 
Vi ska vara med på en bild, jag har alltid problem med att hålla en pose in public. Mitt i allt kommer en vän till oss och ställer sig och stirrar mot mig, och skrattar.. och jag börjar asgarva, försöker typ kolla in i kameran och hålla minen men det gååår verkligen inte. Så på bilden är jag precis på väg att typ ramla ramåt för jag får värdens skrattanfall, därav den underbara hållningen. Urkeliburkeli. Men man ser ju att jag haft kul i alla fall!
 
 

Once you party with us you'll be falling in love

Har haft en fantastisk kväll med min finaste vän Natalie! Nu längtar både hjärta och kropp efter sängen.


DAY 14 - WHAT YOU WORE TODAY


TURN YOUR FACE TOWARDS THE SUN AND LET THE SHADOWS FALL BEHIND YOU

Åh vilket härligt väder man vaknade till idag! Hade skitsvårt att somna igår för jag drack massa kaffe till tårtan så jag var lagom trött när jag vaknade straxt efter tio imorse men skuttade upp ändå. Nu ligger jag i en solstol i trädgården och lyssnar på musik. Igår skickade jag in min sista spanskauppgift och vid 12 avslutades kurserna. Nu håller jag tummarna för att jag åtminstone klarar spanskan!

Idag känns livet lite extra härligt


What would you do today if you knew you wouldn't fail?

Inte nog med att pole är det roligaste som finns.. Det är så sjukt bra träning!
Bilderna till vänster är 8 veckor gamla, dom till höger tog jag idag. Är det inte helt fantastiskt?

Och nej jag har inte kissat på mig haha, det är bara jäkligt misslyckad tvätt på jeansshortsen!



DAY 13 - THIS WEEK

Ja, veckan är ju inte över än men hittills har jag haft en riktigt bra vecka! Den började med strålande sol så jag spenderade dagen i trädgården med en bok och en bit tårta. Tisdagen bjöd på pole dance och vid det här laget vet nog alla att det förgyller vilken dag som helst för mig.. Dessutom var det ett sjukt roligt pass! På onsdagen var jag på visning med Natalie som resulterade i att hon blev med lägenhet. Även torsdagen bjöd på pole dance och en lång promenad i härligt väder. Idag skrevs kontrakt på Natalies lägenhet vilket ledde till ett glas vin innan jag drog hem och käkade god middag och tårta med familjen.
 
 
Nu får vi se vad helgen har att bjuda på! 

Ger inte upp

Insåg precis att jag glömt bort mina 30 days.. Kan ju vara det som hände sist. För två år sen.. Men nu ska jag inte vara lika seg på att ta upp det igen i alla fall! Day 13 kommer snart. 
 
Puss!

LE CAKE

Trodde typ inte att det var möjligt men den här tårtan blev typ dubbelt så god som den förra. Efter vi hade fikat säger min systerson "Alla som mår illa räcker upp en hand!" Sex händer uppe i luften..


FIRAR

Sitter i stan och tar ett glas med Natalie. Vi firar att hon precis blivit ägare av sin första lägenhet!


BIRTHDAY

Hej!

Min storebror fyllde år i onsdags så idag kommer han hit på middag för att fira lite. Slog in hans presenter igår kväll och nu håller jag på att baka tårta! Det blir samma som förra veckan men ska försöka få till marängen lite bättre.


I bet you by the time I say go you'll never say no

Jag är heeelt slut! Det blev en och en halv timme svettig pole och sen var jag duktig och körde ordentlig styrka och stretch innan jag gick.

Blev också en promenad från Fridhemsplan till Slussen för när jag skulle hem stog tunnelbanan still. Kom hem för en stund sen och kastade mig in i duschen innan jag lagade lunch.

Ägg (som jag numera inte kan äta kokta för lukten av foster får mig att vilja spy), sallad och majonäs. Nyttigt och gott!


Time to hit the pole

Godmorgon!
Jag sitter på tunnelbanan på väg till Fridhemsplan. Vaknade på helt rätt sida idag och är aspepp på lite dans! Jag har dock sjukaste träningsvärken i rygg, mage och axlar så det kommer nog svida lite.

Hörs efter träningen, puss!


Move your body now

Hej!
 
Jag kom hem alldeles för sent igår men vaknade ändå vid 11 imorse och kände att jag behövde gå upp. Pluggade några timmar och sen mötte jag Natalie i Farsta. Vi kollade runt lite i centrum, käkade glass och sen gick vi på visning på en lägenhet Natalie är sugen på. Jättefin var den!
Nu ikväll har jag varit med min syster i hennes nya lägenhet och fixat lite, i helgen flyttar dom förmodligen in. Va lugnt och skönt det ska bli här!
 
 
Jag tänkte kolla lite på tv nu men sen ska jag i säng i tid för imorgon ska jag upp och dansa. Öppen pole 11.30-13.30 och då ska jag självklart vara där. Har världens pole-abstinens fast att jag tränade senast igår. Eftersom att jag tränar ensam på open pole så kan det bli lite långtråkigt så nu har jag bestämt mig för att sätta ihop en egen liten rutin till en låt jag hittade här om dagen och kände att fan vilken polelåt! Det kommer nog kunna fördriva många timmar och känns askul. Fan vilken tönt jag är haha..
 
Aja, nu ska jag glida upp och kolla lite på tv. Puss och sov gott!

DAY 12 - WHAT'S IN YOUR BAG

Här är dom grejerna jag alltid har med mig i väskan. Nikotintuggimin är det senaste tillskottet och bortplockat är nu cigaretter och tändare. De två flaskorna och tuben längst upp till höger är handdesinfektion, handkräm och en vaniljparfym. Det är inte alla som har med sig nagelfil i väskan men det finns fan inget som är värre än att få ett hack i en nagel när du går på stan. Skulle hellre dö än att stoppa ett smutsigt finger i munnen och bita nageln jämn (spyr bara jag tänker på det) men hela dagen är ju förstörd när du bara går runt och fastnar i alla kläder du försöker prova. Resten av grejerna är väl inte direkt några konstigheter.
 
 
 

19 more days

Åååh jag halkade precis in på en gammal kategori i bloggen, 30 DAYS. Det var väl typ två år sen jag påbörjade 30 dagar av olika rubriker men slutade av någon anledning vid kategori 11.. Så imorgon plockar jag upp där jag lämnade. Så spännande va!


NOTHING IS WRONG IF IT FEELS RIGHT


What goes around comes around

Träningen idag va SÅ JÄKLA GRYM! Jag har så mycket energi i kroppen samtidigt som jag är helt utmattad av den överdrivet hårda styrkan vi avslutade med. Det bästa med pole dance är att man helt plötsligt bara kan nya trix. Idag gjorde vi massa helt nya grejer och det kändes som att jag gjort det här hela livet! Känner mig så stark och lycklig. Att börja på pole är lätt det bästa jag någonsin gjort!


Dance the night away

Jag har en ny favoritdag, tisdagar är nämligen nya pole-dagen! Eftersom det var uppvisning förra veckan har jag inte kört ordentligt på två veckor. Är så jäkla laddad nu!


Knock knock


För att jag kan

Hej på er! Ligger i trädgården och solar och lyssnar på musik. Har precis kört en halvtimme yoga och nu ligger jag och käkar tårta. Livet.




It's like as soon as I cum I come to my senses

Jag önskar att jag vågade färga håret typ rosa, för skojs skull liksom. Men jag vet att jag skulle bli galen på att behöva matcha rosa hår med mina kläder, urk..

Snart måste jag åtminstone köpa en brun färgbomb, gillar verkligen inte det här guldbruna.. urk på det med.


HEJA SVERIGE!

Alltså.. nommm! Världsklass på den tårtan kan jag säga!

Efter både taco och tårta är jag proppmätt och sugen på en lång powerwalk men vill se hockeyn så det får bli senare i så fall. Lackade precis satan när Schweiz gjorde mål men nu när vi satt två känns allt bättre. Blir alldeles för insatt i allt sån här..


SOMMARTÅRTA

Jag blev sjukt sugen på tårta så nu håller jag och Oden på att bara Sommartårta! Både sockerkaks- och marängbotten och sen massa grädde och bär. Nomnom!


It takes something more this time than sweet sweet lies


SUM10

Åh vilken fantastisk sommar det här var!


ADIOS BITCHACHOS

Hej!
Jag har precis varit med lilla familjen och köpt lördagsgodis. Vi laddar inför melodifestivalen. Jag har aldrig varit sådär jätteförtjust i det men det blir ju vad man gör det till så nu blir det Mello-mys för hela slanten haha!

Haha googlade mellomys för att se om det fanns någon passande bild, så hittade jag den här. Kändes så jag.


YOGA

Jag var sjukt effektiv på mitt första prov så hade två och en halv timme innan nästa prov. Så jag åkte hem och tog en powerwalk och körde lite yoga. Nu sitter jag och äter lunch och måste snart hoppa in i duschen och sen åka tillbaks till skolan.


She ain't you

Hej på er!
Jag sitter på tunnelbanan på väg till skolan. Min dag består av fem timmar prov.. Är väl lagom taggad. Ska bli skönt att ha det gjort i alla fall! Så kan jag ta sommarlov som en annan snorunge haha.

Vi hörs lite senare ❤


Eat clean, exercise dirty.

Det börjar bli läskigt hur besatt jag är av pole. Jag tänker på det typ dygnet runt. Sätter ihop snurrar och danser i huvudet. Känner att jag behöver en stång här hemma väldigt snart!


POLE

Hej på er!
Igår hade jag uppvisning i pole'n. Jag blev lite nervös typ fem minuter innan men det gick skitbra!

Här är några bilder Natalie tog


Menar det


Nothing but a scar

People have scars
in all sorts of unexpected places
Like secret roadmaps of their personal histories
Diagrams of all their old wounds
Most of our wounds heal
leaving nothing behind but a scar
But some of them don't
Some wounds we carry with us everywhere
And though the cut is long gone
the pain still lingers


Can't tell you what it really is, only what it feels like.

Alltså jag är så trött, mör i kroppen, slut i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Igår blev det som sagt utgång. Vi drog direkt till Amba och möttes av en drös turister typ. Kom inte riktigt i stämning och kände att kvällen antagligen skulle sluta rätt tidigt. Men nä. På något sätt kom vi igång och dansade till fötterna blödde, bokstavligt talat. Klackar är snyggt men det kommer bli min död.

Vaknade typ 12 idag till fint väder så jag tog en snabb dusch, en macka och sen hoppade jag in i bilen och åkte ut till Ingarö med en vän. Hans kompis hade landställe där och det var så sjukt fint! Helt otroligt att det kan vara så underbart bara en halvtimme från stan.

Kom hem för en liten stund sen, hoppade direkt in i duschen och sen kröp jag till sängen där jag ligger nu. Tänkte läsa lite men kommer nog somna väldigt snart.


THERE'S A LITTLE BIT OF DEVIL IN HER ANGEL EYES


Shine bright like a diamond

Såhär gosig var jag idag när jag hängde med lillgrisen. Älskar tröjan, köpte den för typ hundra spänn på H&M och den är dödsskön! Nu är jag på väg till Natalie för vin innan utgång. Lägger upp några bilder innan vi drar. Pussar!


FIESTA LIKE THERE'S NO MANANA

Men hej!
Det blev en flaska vin hos Natalie igår men sen åkte jag hem och sov gott.

Även idag har jag passat Oden. Vi åkte till JamJam och köpte lördagsgodis och lekte lite i trädgården innan han sprang över till grannarna så jag fick ta det lugnt. När pappa kom hem sprang jag och Svante iväg till ett utomhusgym här i närheten. Har aldrig varit där innan men det var riktigt bra. Körde en lång stretch på gräset efter så nu mår jag riktigt bra i kroppen!

Ikväll vankas det utgång.. hörs sen! ❤


Balkonghäng

Kom precis hem till natta och blev serverad ett glas vitt vin, spetsade med massa is och hallon och det blev sjukt mycket godare. Jag gillar inte vitt vin annars. Här ska vi sitta och gosa i några timmar i alla fall sen får vi se vad som händer.


ALL DAY

Hejsan hejsan!
Min familj har fullt upp i Sannas nya lägenhet så jag har fungerat som barnpassare även idag. Börjar fundera över hur smart det var att sätta upp studsmattan igår.. det är en barn-magnet. Så jag spenderar dagarna i trädgården med typ fem-sex ungar. Ganska gulligt faktiskt. Vi fikar, hoppar studsmatta och jag blir brun och fin. Har en liten grannunge som heter Klas, världens sötaste. Han ser ut som karlsson på taket och älskar mig.

Här är Oden med sin bästis Emilia och hennes lillebror Charlie!


Love notes


There's always a reason to smile ❤

Åh vilken mysig dag jag har haft idag! Vaknade vid tio och gick och hämtade Oden. Han var med resten av familjen i Sanna och hans nya lägenhet och fixade. Vi drog hem och käkade lunch och byggde upp studsmattan. Efter några timmars hoppande bar det av till Flaten för årets första dopp. Det var kallt som satan men skönt när man kom upp.

När vi kom hem igen kom hela grannskapets barn över och skulle hoppa på studsmattan så jag fick agera soccermom och bjuda på gofika!

På kvällen drog vi fram grillen och gjorde en sjukt god middag. Nu sitter jag på trappan med ett glas rose och matkoma och försöker göra plats för efterrätt.


Dagens somriga!


AFTER-POLE

Nu är jag hemma! Blev öl och tapas på en liten bar på Kungsholmen. Väldigt mysigt.

På väg hem gick den här låten på repeat. På högsta volym i hörlurarna en varm försommar-natt kändes den helt perfekt.


JUST KEEP CHASING PAVEMENTS

Bästa dagen i veckan är här! Jag sitter på tunnelbanan på väg till träningen och är lite extra laddad idag. Det är sista lektionen för den här nivån så efteråt ska jag och några tjejer till gå och ta ett par öl. Vädret gör det hela ännu lite bättre.

Hörs sen, pusspuss!


CAPTURE THE SUNLIGHT

Hej sötnosar.

Jag gick upp tidigt imorse och gick rakt ut i trädgården. Solade i fyra timmar innan jag gick in och tog en dusch och stack in till stan och mötte Linda.

Nu sitter jag på tunnelbanan hem och det STINKER svett. Luktar typ solarium.

Hade på mig en av mina nya klänningar idag.


THE GOOD LIFE

21 grader, strålande sol, cola, cigg, bikini, musik i öronen.. Livet!


Snackar i nattmössan ba

Hahaha alltså vad har jag skrivit i mitt förra inlägg? Skrev balkong typ fyra gånger i två meningar och allt är helt osammanhängande.. Jag är faktiskt sjukt trött!


BALKONGFIX

När jag vaknade imorse drog jag hem till Natta som bjöd på lunch på balkongen. Vi satt där i några timmar och solade och pratade om mysiga balkonger. Helt plötsligt hade vi bestämt oss för att fixa till hennes balkong så vi tömde hela balkongen och började om på ny kula helt enkelt! Vi promenerade upp till mammas jobb och hämtade bilen och drog till Kungens Kurva. Där blev det shopping på både Ikea, Rusta, ö&b, Jula (heter det ens så?) och Chili.

Bordet vi köpte fick vi måla om för det fanns inte i vitt och det hann inte torka innan jag skulle dra så därför är det inte med på efterbilderna. Vi glömde ta en förebild tyvärr, väldigt synd för det blev en sån jäkla skillnad. Innan stog det massa skit på hela balkongen, inga blommor, fula möbler.. Aja, såhär blev det i alla fall!


SKANSEN

Idag har jag varit på Skansen med mitt lilla hjärta. Vi hade det verkligen supermysigt! Kollade på alla söta djur (jag dog när jag såg björn-bebisarna!!), åkte karusell, fiskade fiskdamm och åt glass i solen. Helt perfekt söndag.


Don't get to excited

Han hette tydligen typ Marwolos och inte Carlos. Men det spelar ju ingen roll. Det som spelade roll var att jag använde fel knapp för att avfyra dom där binoculars så jag kastade bara granater istället.. Inte lätt att förstå skillnaden alla gånger!

Nu har jag stängt av spelet och ligger och kollar på How I met your mother. Imorgon står två timmar Pole på schemat, har längtat hela helgen!

Men vi hörs imorgon söta ni.
Lite dåligt i mitt bildförråd just nu så här kommer en vimmelbild från i onsdags! Puss och sovgott ❤


THE EYES ARE USELESS WHEN THE MIND IS BLIND

Hallå på er!
Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Jag har legat i trädgården och solat och på kvällen har vi grillat. Mysdag helt enkelt.

Nu ligger jag i sängen och spelar Battlefield haha.. Lackar snart ur totalt på en bana dock, mina team mates skriker om och om igen typ "Carlos use the binoculars to designate the target!" och jag vet verkligen inte vad fan dom skriker om. Har åtminstone fattat att det är jag som är Carlos.


Precis så känns det


LOVELY DAY

Hej sötnosar!
Denna fredag har jag spenderat i stan med Amanda. Vi tog en fika i solen innan det var dags att ge sig ut på skojakt. Amanda ska på 60-års fest imorgon så vi sprang runt hela stan och provade olika skor. Tillslut blev det ett par skor jag har suktat efter sjukt länge. Är lite avis nu men lär ju också köpa dom förr eller senare.

Så sjukt fina ❤


BRUISES

Som sagt var träningen rätt hård igår.. Mina knäväck mår inge bra asså.. Hahaha nu tänker jag på Natta "Jag mår inge bra asss". Hon va lite skrotig imorse haha!


FRUITY

Godmorgon sötisar!

Jag hamnade på Nattas soffa inatt igen.. Vaknade för typ 45 minuter sen av att jag höll på att svettas ihjäl. Nu är balkongdörren öppen och det känns som att det är jättefint väder. Tänkte försöka ta mig upp om en kvart men är helvettes bakis idag.. Kul kväll igår dock!


Built my walls so high that no one can climb it

Alltså okej.. jag har gått sönder. Vet inte vad som hände på träningen idag men jag har sår, brännmärken och blåmärken öööverallt.. Det var i alla fall en bra träning! Det blev väldigt intensivt och många tunga lyft. Snart är jag uppe i flaggan, ett litet personligt mål!

Nu blir det hem och duscha och käka middag innan jag möter några vänner för öl. Hörs sen ❤


POLE ❤

Är på väg till träningen. Pole i mitt hjärta alltså. Aldrig så glad som när det är pole-time!

Om två veckor är den här kursen slut och då har vi uppvisning. Koreografin är väldigt enkel vilket är lite tråkigt. Det är bara trix från dom första träningarna eftersom att många inte kan dom senare trixen. Personligen tycker jag det är bullshit. Hade dom tränat söndagar som vissa av oss andra så hade dom också kunnat dom svårare snurrarna. Inte så mycket att göra åt dock. Nu längtar jag till nästa nivå och mer avancerade grejer!

Hörs sen, pussar!



Favoritdag

Det blev en lugn kväll igår med tv-spel och popcorn. Idag vaknade jag tidigt och la mig i trädgården och solade, somnade nån timme till också, asskönt.
Snart ska jag promenera upp till Ica med lilla familjen och köpa glass. Först måste jag dock plugga lite. Om det är någon som kan hjälpa mig med Spanska eller Privatjuridik vänligen hör av dig. Börjar få lite psykos på det här..


RSS 2.0