Every day and every night


Kan det bara bli sommar nu!? Vill vara brun och barbent och dricka vin på uteserveringar. Fan vad jag längtar!!

Pin me up against the wall. Lips parted. Our breathing heavy.


Och dääär gick jag från jobbet! Nu blir det ett bröst/rygg pass (konstig kombo men har snurrat om lite i träningsupplägget) med fokus på dips och chins! Skulle egentligen klättrat igen men min klätterkompis var tvungen att jobba över. På fredag har vi kick off med jobbet men om det inte blir allt för hårt så drar jag till klättercentret på lördag istället. Kliar i mina nyupptäckta klätterfingrar nu!! 

You're a work of art - not everyone will understand you


Beau Taplin


Sunday crave


Igår var vi på en supertrevlig middag hos en av Gabbis vänner innan vi drog ut på stan och slog klackarna i taket. Trillade innanför dörren hemma klockan sju imorse så mår helt klart som jag förtjänar idag.. Nu - pizza, cola och Pretty Little Liars. Den perfekta söndagen helt enkelt. 

HAPPY FRIDAY



Idag var vi ett litet gäng som hade klättrer-AW och det var så jäkla kul! Har alltid velat testa klättra men aldrig riktigt blivit av. Tjejerna var tvungna att dra hem efter en timme men jag stannade med Johan och klättrade i TRE timmar. Kunde stannat till stängning för det va så kul. Tror att jag hade lite talang ;-) Riktigt kul att gå dit med nån som kan så man förstår allt. Finns liksom massa regler, vem visste det? Hur som helst är jag hooked!

closure


You got me wrapped around your finger


BOOTYBUILDING


Idag var det bootybuilding på gymmet! Körde bara isolerade rumpövningar tills det brände i skinkorna. Härlig start på lördagen! Nu drar jag in till stan för shopping med tjejerna. 

Ha en superlördag! 

GETTING THERE



Hur kommer det sig att man spontant gör så konstiga poser framför kameror? Liksom vad ska jag göra? Vem ska jag slå? Haha sjukt oklart. 
Körde ett kul pass på gymmet idag i alla fall. Var egentligen inte så sugen (brukar hända när det är bröst&triceps) så jag spexade till det och freestylade lite. Kul var det i alla fall! 

STAY FOCUSED AND EXTRA SPARKLEY


Igår var det ryggdag. Köttade så mycket pullups att jag glömde vad jag hette typ. Riktigt go träningsvärk idag! Svante tog bilden och sa att jag ser ut som en kyckling.. Måste verkligen lägga mer fokus på kosten. Folk kan tro att det är jobbigt att banta men försök gå upp i vikt med min ämnesomsättning, ingen barnlek! 

HAPPY NEW YEAR


RSS 2.0