All of the words I left unspoken


Think outside the box

Sitter och kollar igenom bilder från i somras. Fan vad jag vill ha sommar och sol. Jag mår så mycket bättre den varma halvan av året. Man är brun och håret är solblekt, man får ha korta shorts och söta klännigar med ett par solglasögon på näsan. Och hej frihet! Allt är så mycket lättare. Och fan vad den här sommaren kommer bli den bästa i mitt liv. Jag tror verkligen på det. Eller nä, nästa när jag fyller 21 kommer ju ta den här med hästlängder. Men fan va bra sommaren 2011 ska bli ändå!


Satsar på många roadtrips nu när jag är på väg att ta körkort. Blir helt klart en ner till landet i blekinge och över till Danmark. Sen ska jag till LA, så är det bara. Jag behöver shoppa. Och mer än allt annat vill jag hinna åka ner till Mexico i några dagar, vilket inte är helt omöjligt! Jag måste bara jobba jobba jobba och spara spara spara. Lättare sagt än gjort då jag verkligen inte trivs på jobbet längre, uh. 
Funderar helt seriöst på att säga upp mig, typ imorgon. 

Jävlar nu är det Hundtricket på tv, fan inte helt fel en söndagsnatt! Sov så gott ♥

Bakis.com

Hej alla fina.
Blev en sen utgång igår och inte fan blev den nykter, va lite halvskönt att gå upp 12 och övningsköra idag.. Jag hade i alla fall mycket roligt, att döma av baksmällan och träningsvärken i rumpa och lår så antar jag det i alla fall, hehe.
Somnade för en timme sen ungefär, asskönt, tills telefonen väckte mig. Fan för mobiltelefon egentligen. Så nu sitter jag här pigg som en pelikan klockan halv 10, skönt.
Va riktigt dålig med kameran igår så här kommer en till bild från förra helgen!

FUCK OFF

Nu drar jag!

Please report to the dancefloor

Jag tar nu tummen ur röven och hoppar in i duschen. Duktig chey.

'cause you know life is what you make it right?

Jag har sån sjuk beslutsångest.. Är verkligen jättesugen på att dra ut och dansa men samtidigt värker huvudet och ögonen kliar. Skulle ju vara ganska skönt att bara mysa hemma med lilla skruttet och resten av familjen..
Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst så jag får väl lita på typ ödet (?) och se om jag vaknar om någon timme eller imorgonbitti! Hörs förr eller senare. Puss på er så länge.

Cooozy

Se upp i stan nu allihopa för nu drar jag och mami in till Karlaplan!

Mobilblogg

Har varit ute och övningskört med mamma, blev en sväng förbi nacka forum. Nu är jag nyduschad och i myskläder med en cola i handen, bästa. Snart ska vi käka middag sen ska jag och mamma köra en sväng i stan innan jag ska in och fika med Linda! Hörs sen, puss. Ps. Jag mår fortfarande så underbart jävla bra.

All of the lights


Mot Chan'!


I got over you

Det var ett tag sen.. Som vanligt hehe.. Men nu är jag back in business!
Jag har haft några halvskrotiga dagar nu sen i lördags men nu mår jag bättre än någonsin och är så jävla redo bara! Det firar vi ikväll med vad jag hoppas kommer bli ännu en galen utgång med min älskade Chanette.
Vi börjar kvällen hemma hos bästa med några drinkar innan vi antagligen svänger förbi Wokhouse en stund innan vi beger oss till Entourage. Sen får vi helt enkelt se var kvällen tar oss!
På Lobby i lördags

WOKHOUSE-ENTOURAGE-LOBBY

Jag tror nog att vi kör AAAAALL IIIIN ikväll, börjar kännas så.. Linda kommer hit om en timme, jag har en vinbox på kylning och vi har mycket att prata om. Dessutom måste vi inviga mina nya högtalare! Efter det får vi skjuts in till stan för att ta en öl på Wokhouse innan vi drar till Entourage och skakar lite rumpa. Förmodligen kommer vi sluta på Lobby senare. Det här blir bra.

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up exactly where I intended to be.


S


You bring me sunshine on a rainy day


Nightlife

Nu drar jag och bäztiz ut på lite äventyr! Hörs imorn ♥

ÅNGEST

Jag vill verkligen spy. Jag mår så jävla illa.
Va i stan med storasyster idag, käkade thailunch och kollde i affärer. Hittade ett par sjukt snygga byxor som jag SKA ha, Mamma SKA betala. Det är inte därför jag mår illa.. På vägen hem åt jag Mc Donalds, för ungefär en timme sen. Ville spy redan då. Sen kommer man hem, tar en dusch och hör mamma ropa att maten är klar.. Vad gör man? Mamma har lagat jättegod middag och tror att jag är jättehungrig och jätteglad för att det är så god mat. Ja, så det va bara att äta mer. Jag vill spy.

If you ask me I'm ready


IPHONE

Halloj!
Glömde ju berätta för er att jag har fått en Iphone! Tyvärr så blev den helt cp efter bara två dagar så igår lämnade jag den till Volkan så nu har han typ "omformaterat" den eller nåt sånt.. Så snart ska jag åka iväg dit och hämta hem min bebis! Funderar på att sola på vägen hem.. Eller så gör jag det på onsdag efter praktiken.. Högdalens solarium är verkligen grymma!

Och fan va jag kände mig ful hela dagen igår, helt kass dag och jag gjorde det ju inte bättre genom att gå runt i mjukisar och ofixat hår. Nej så ikväll ska jag fan fixa mig en aning, behöver bara en tiny-winy-confidence-boost så är jag good to go! Hörs om ett tag! L O V E

Home is when I'm with you


ALL MY SINGLE LADIES



Bra utgång igår! Fick dansa loss ordentligt, då är jag alltid nöjd hehe.. Nu mår jag ju lite som jag förtjänar kanske. Skulle övningskört idag men fan jag ska inte sitta vid en ratt idag haha. Nä jag orkar verkligen inte hålla ögonen öppna. Vi hörs senare!

Puss och hej!


SATURDAY, HIT ME!

Hej alla fina!
Jag har en asbra dag! Ikväll blir det utgång med älskling Chanette, fina Sandra och hennes vän Julia. Jag börjar med ett par glas vin (usch) hemma och sen tar vi ett par öl på Woken innan vi drar till Entourage och dansar loss, faaaan va jag är sugen på att gå ut och skaka lite rumpa! Efter E drar vi antingen till Lobby eller Hells, får se var kvällen tar oss. Nu ska jag upp och låna syrrans smink efter som jag smart nog tappat bort mitt, bra Sara!

Hörs om ett tag! Lovar lovar lovar bilder innan jag drar. Pussar!

Little Mr Sunshine

Det blev inte jättemycket teoriplugg eftersom att min syster ringde och ville att jag skulle hämta lillskiten på dagis klockan 5.. Så från klockan 5 tills nu har jag och Oden hängt medan syster har fått fira sin avklarade tenta! Tiden har dock gått fort. Först lekte vi med bilbanan (yey) och sen hade vi mys framför tv:n tills middagen blev klar. Självklart åt vi efterrätt och Oden fick välja så det blev glasspinnar! Sen badade han tills han blev skrynklig och jag tog massa kort och filmade lite. Lägger upp bilderna sen! Videos vet jag inte hur man laddar upp här.. Någon som vet?
Har lovat att klippa mamma ikväll så lika bra att jag tar tummen ur röven på en gång! Hörs om ett tag!

PROUD

Det går ju sådär med att uppdatera bloggen oftare.. Men jag försöker faktiskt. Igår hade jag verkligen inte tid. Klockan 10 var jag i skolan, ja skolan.. Jag var där till klockan 3 och gick på alla mina lektioner, tror inte ni förstår hur stolt jag är! Efter det sprang jag hem och tryckte i mig en macka innan det va dags att få riskettan överstökad. Tre och en halv timme och en avdomnad rumpa senare var jag på väg hem. Sen tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av några öl så jag och Chanette mötte Adam och Dana och tog ett par, innan det blev ett par fler och det bar av till Collage.
Jag hatar verkligen musiken där.. Men Adam hade med sitt ett hopprep så det löste sig.. höhö..
Hittade en bild på mig från några månader tillbaka iklädd sockor och kofta.. Ser det inte gosigt ut?
Nu blir det körkortsplugg!

BOOTEYCALL

När man inte är glad för sin egen skull, då är det himla bra att man kan vara glad för någon annans!

Back to reality

Hej mina fina!
Håller på att laga middag. Det blir kyckling, potatis och bearneisås med avocadosallad. Mums! Har hyrt två filmer, Snabba cash som tåls att se igen och The Disappearance of Alice Creed. Verkar spännande! Har köpt lite morötter, gurka och dip också så ikväll blir det en hederlig myskväll! Hörs kanske lite senare. Puss på er!

Love made me blind

but it's att so clear  to me now. And I ain't mad.

-

Kom tillbaka imorgon.

WAKA

Kände mig lite som en myttare som la upp förra bilden och sen bytte kläder så.. NU kör vi. Pussar!

HEJDÅÅÅ


Fri som en fågel

Efter nästan tre dagar hemma i sängen känns det som att det är dags att röra sig ut på lite äventyr.. Så nu är jag nyduschad och håller på att torka håret.
Jaa, nu kör vi!

You can turn of the sun, but I'm still gonna shine.


höhö

"Oh you hate your job? Why didn't you say so? There's a support group for that. It's called EVERYBODY, and they meet at the bar."

God morgon

Vaknade precis och insåg att jag pratade i telefon med min chef i morse, gick med på att komma in och jobba klockan två. Bra Sara, precis vad jag är sugen på. Speciellt efter att jag drömt att en gubbe kom in på jobbet och bad om en mugg ketchup ( fick sen av någon anledning istället vaniljmilkshake i en mugg ) som han sedan kastade på mig och Chanette ( som av någon anledning jobbade på mitt jobb ). Det roligaste var ändå när han kom tillbaka  med en mask i handen ( han skulle väl typ klä ut sig och göra det igen ), jag låg ner på golvet och skrattade!

Det sjuka är att jag måste ju liksom ha kokat ihop den här drömmen själv, för det har ju knappast hänt mig på riktigt. Jag är ju typ sjuk i huvet.. Eller så har jag bara jävligt bra humor för fan va jag skrattade!

PEACE OUT

Nu ska jag stänga av datorn och gosa ner mig under täcket. Sov så gott allihopa!

Thank you for making me a fighter

Det finns så jävla många ruttna killar i den här världen, det gör verkligen det. Och jag har fan träffat på en hel del av dom. Sårad kan ju bara vara förnamnet på vad jag har blivit. Och man skäms alltid lite för att säga det, just att man har blivit sårad. För det är lite som att säga att någon annan vann. Men fine, då vann du. Ni alla vann. Grattis! 

I efterhand inser jag hur naiv jag var när jag var yngre. Men det var vi nog alla.. Och då blev jag kanske aldrig sårad helt på riktigt heller, blev nog bara besviken på hur kalla och hårda vissa människor kan vara. Första gången man insåg att alla människor inte menar väl var ganska hård.
Men det går inte att jämföra med första gången man fick hjärat krossat. Det var hårt på riktigt. När man äntligen trodde att man hade hittat den där killen som var undantaget, han som aldrig skulle göra en sådär illa.. Well.. Det gjorde han. Men det var länge sen nu och han har fått lära sig innebörden av ordet Karma, det kan jag lova er.
Och efter allt så har jag ju bara blivit starkare, smartare och försiktigare.. Lärt mig vad jag förtjänar och att aldrig nöja mig med mindre. Jag säger inte att jag är någon ängel men jag vet att jag har hjärtat på rätt plats och jag kommer alltid tro på att det är det absolut viktigaste.

HIPS DON'T LIE


FAIL

Men då är det ju skönt att man är så jävla trött också.. Fan för att jag sov så länge idag.

-

Jag ger upp den här kvällen. Back to bed.

Linda Granquist

"I'm ridin solo :D nu tänker vi på dig!! <3<3" fick jag precis i ett sms från Linda. Jävla äckligt söta unge som skickar sms till mig varje dag. Det är en sjuk känsla att upptäcka att man tycker om och uppskattar en människa mycket mer än vad man trodde.

SOMMAR

Jag är så sjukt seg efter att ha sovit så länge och skönt.. Vill inte resa mig ur soffan, speciellt inte när det är Jönssonligan på tv. Men snart måste jag ta mig upp och hjälpa syster med maten och så måste jag sy in dom nya jeansen nere vid vaden..
Hade tänkt gå ut ikväll men får faktiskt se hur det blir. Kankse hyr en film och köper godis och bara tar det lugnt istället. Låter ganska lockande ändå..
Kollade igenom lite gamla bilder.. Här är en från en av dom mysigaste dagarna sommaren 2009. Fan, ge mig sommar nu!

FREDAG

Jag har verkligen sovit så jävla skönt. Bästa på hur länge som helst. Förstår inte varför jag hatar på att sova ensam, det är ju asskönt! Nu ska jag äta en stor god frukost.
Och en sak till, ni är så jävla tråkiga. Eller så är ni bara korkade, eller så har ni inga åsikter eller så har ni inget tangentbord.. Vilket är det? Nej juste glömde.. det tar en minut för lång tid att lämna en kommentar.

Godnatt.

“ Love knows no limit to its endurance, no end to its trust, no fading of its hope; it can outlast anything. Love still stands when all else has fallen. ”

-


Everyone hears what you say
Friends listen to what you say
Best friends listen to what you don't say

I miss you like crazy


Inte så avis

Såhär spenderar mina vänner sina dagar medan jag spenderar dom bakis i sängen eller som en snögubbe ute i kylan. Kul.

Don't judge

Haha jag ligger och bakis-skrattar för mig själv. Ni vet bakis-humor, bästa. Tittade på rumpbilden igen, alltså haha jag dog lite, ni måste se den. Här kommer den.
Haha guuud jag dör. Vilket jävla svullo.

Schliten chey

Jag lyckades få i mig lite mat, men nästan så att jag ångrar mig nu när jag är helt beredd på att spy upp det.

Skjut mig

Såhär bakis har jag inte varit sen sista dagen på Rhodos i somras. Efter mitt inlägg var det meningen att jag skulle vara barnvakt men jag klarade inte mer än 5 minuter innan jag trodde jag skulle spy ner ungen.. Så efter att i en kvart ha sprungit fram och tillbaka mellan sängen och toaletten i väntan på att spy gav jag upp och somnade. Vaknade för en halvtimme sen i betydligt mycket bättre form!
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, hoppas att jag kan få ner lite..

Ugh..

Godmorgon! Jag vill spy så vi hörs om ett litet tag.

Once you party with us, you be falling in love.

Nu drar jag ut och roar mig och min lilla rumpa! ( Menar att jag ska dansa då alltså.. he-he)

PRIPPS BLÅ PURE

Ett par öl medan sminket åker på är aldrig helt fel!

Sara + 20 kg

La precis upp ett inlägg här med en bild på byxorna men i ren panik tog jag bort det igen. Min syster kan inte ta sjyssta bilder.

Let's do this

Chanette klagar på att min blogg har blivit tråkig, det kan jag ju inte tillåta så nu jävlar! Jag har precis kommit ur en varm, skön dusch och har skrubbat och spritat ner mitt älskade köttsår, känns bra. Nu ska jag prova kläderna jag köpte igår! Har ni tur får ni se..

Lilla grrriseeen

Ikväll kör vi utgång, jag och min nyfunna vän svinkoppan. Ja, jag har fått ett typ köttsår på kinden (överdriver lite) och misstänker att det är svinkoppor. Så ikväll dansar jag inte ensam!

Hålla på & förstöra ett sånt sött litet ansikte va? Inte helt okej. Men jag hörde att såret döljs i min smilegrop när jag ler, och att gå och le en hel kväll kan ju inte vara jättesvårt så glad som jag är idag!

Vi hörs sen älsklingar


Finaste vännerna i världen.

Jag måste ha världens underbaraste vänner. Medans dom är och glassar i Thailand tar dom sig tiden att lägga upp en sån här söt bild till lilla mig. Jag saknar dom alldeles för mycket men när man vaknar kalla dagar till såna här bilder och söta inlägg på facebook blir dagarna faktiskt varmare! All kärlek i världen till er.

Race me

Nu drar jag till jobbet. Blir bara två timmars jobb sen ska jag göra något kul! Puss

2011

Då var det ett nytt år då.. Jaaahaapp, känns inte ett dugg annorlunda. Står alltid som ett frågetecken på 12-slaget och undrar varför alla är så hysteriska.. Vem fan bryr sig egentligen? Nytt år ny start kanske? Men jaha, jag kan väl bestämma mig för att ha världens bästa år mellan den 5 Maj och nästa 5 Maj, eller? Fattar inte.

Så, vad händer ikväll? Det lutar åt en utgång. Hemmafester och jag är fan inte vänner, usch dräggigt. Nej så nu ska jag hoppa in i duschen så Chanette slipper hata på mig för att jag är seg sen. Puss på er sålänge!

RSS 2.0