GRISSLEHAMN

Hej fina!
Landet va suuupermysigt.. Åkte dit tidigt i tisdags morse och åkte hem på onsdag eftermiddag, men hann med en hel del! När vi kom fram drog vi direkt till en jättefin sandstrand och solade i ett antal timmar.. ett par för mycket kunde man känna på kvällen. Hej 4 kräftor. Vi grillade i alla fall super god mat och snackade massa skit. Välbehövd mini-semester. Onsdag morgon stack vi iväg till ett utomhus-pool-bad (?) och solade i några timmar innan det var dags för mig och Nora att bege oss hemåt. Jobbet kallar..
Oh juste! Transformers 3 igår, i 3D! Jag och baby gick, astaggade, blev icke besvikna. Bra filmer det där!
Ikväll känner jag mig lite klyven.. Är egentligen sugen på en utgång men samtidigt skulle det vara skönt att bara ta det lugnt eftersom jag varit så trött hela dagen idag. Börjar dock inte förän 6 imorgon. Har ännu en mördar helg framför mig. Fredag 18-01 Lördag 11-18 Söndag 12-18 och sen även måndag 11-21. Älskar mitt liv just nu!
Nu måste jag hjälpa pappa med datan. Vi hörs sen!

I'M YOURS

Det absolut värsta som finns måste ju vara att va såhär trött men inte kunna sova. Typ som att ha cigg men ingen eld, otroligt frustrerande! Imorgon drar jag ut till Mirandas landställe med Chanette och Nora, taggggad! Sola, bada, grilla och mysa. Nu ska jag gosa in mig i babys armar och hoppas på att få lite sömn. Väckarklockan står på 05.15..

EGOBOOST

Idag när jag var med mamma i Sickla Köpkvarter skulle jag prova bikinisar.. Vem är arkitekten där kan man undra? Jag skulle då aldrig konstruera ett provrum sådär. Vill dom att jag ska köpa något eller bara gå hem och gråta?
Så nu krävs det en liten egoboost kan jag känna. Ska göra mig lite fin sen ska jag möta Sabina på en promenad!

YOU GOT ME HOOKED AND I CAN NOT CONTROL IT

Heeejsaaan. Hoppas ni alla hade en jättebra midsommar! Min var.. trevlig. På dagen spelade jag golf med Lucas, Robin och Mamma. Mamma vann.. Kvällen bjöd på god mat hos baby och senare en mindre kul fest haha.. Hemmafester är fan inte roliga. Jag håller mig till mysiga middagar eller en kväll på stan.
Igår kollade jag och baby på Transformers 1 och 2 och jag känner mig ganska såld. Känns som att vi kommer gå på premiären av Transformers 3 på onsdag.. Har en känsla av det bara.
Nu blir jag ju helt galen. Min käre far har flyttat upp internet till köket så det har blivit helt jävla efterblivet i mitt rum. Inga bilder här inte. Det är nu jag undrar.. Vad får honom att tro att han behöver bättre internet än mig? Jag är inne på Facebook, min blogg, tusen andra bloggar, laddar över bilder från iPhonen och hundra andra grejer samtidigt, medans pappa är inne på Hotmail en gång om dagen. Men han behöver full signalstyrka! *****!
Puss.

Fredagsmys

Ligger och myser i sängen hemma hos baby, kollar på American History X. Det måste fan vara en av världens bästa filmer. Det blev inga öl ikväll. Istället blev det att kolla på fotbollsmatch, käka kebab och gosa med bezta killen. Om en halvtimme börjar The Ring 2, jag ska titta. Eller bara kika, ifall det blir läskigt.. Idag efter jobbet sprang jag in på HM och skulle kolla efter ett par jeans men kom ut med en ny sov-body. Helt gosig och väldigt söt med små hjärtan på. Tror baby gillar den. Nu- film, choklad och pussar.

TIME ISN'T WHAT MAKES FRIENDSHIP LAST, IT'S LOVE AND DEVOTION THAT KEEPS THE TIE BETWEEN SOULS.

Heeeeej finisar!
Jag har haft en underbar vecka och mår så jävla bra. Har blivit hela två golfrundor, skitkul. Måste säga att jag är hyffsat vass alltså.. Baby är lite sämre, men det är okej. Han behöver bara öva lite ;)
Imorgon är det fredag. Jag brukar inte gilla fredagar eftersom jag jobbar hela helgerna men den här helgen ser annorlunda ut. Imorgon blir det nämligen jobb 11-18 istället för 18-01. På lördag kör jag mitt vanliga 11-18 för sen är jag ledig på söndag! Får se vad helgen har att bjuda på men imorgon är jag sugen på att ta ett par öl eller så. Och på lördag är det spikat utgång. Wihooo!
Nu ska jag strax göra mig i ordning och skjutsa bror till stan för att sen åka vidare hem till Amanda och äta middag och färga hår. Nu insåg jag precis att det ligger hela två påsar godis nere i mitt rum.. So.. talk to you later!
Jag och Linda innan förra helgens utgång

-



Only love breaks a heart.

I'M INTO YOU


STUDENT 2011

På väg till skolan

Champagnefrukost..
Taggade tjejer!
Laddar på skolgården med bästa vän!
Innan den underbara betygsutdelningen..
På väg in i skolan i väntan på utspringet..
Efter utspringet
Ganska uppenbart; Efter flaket.
Har sjukt mycket bilder och dom allra flesta kommer åka upp här så småning om! Nu ska jag iväg och kolla på storebror när han spelar fotboll, sen träffa min baby ♥

RSS 2.0