NUDIE ZIPPER

Kom hem från egypten för snart en vecka sen och längtar verkligen tillbaka. Det var så underbart. Ska berätta mer och lägga upp bilder senare ikväll om jag orkar men nu ska ni få se mina "nya" jeans.

Jag och mamma sydde in mina gamla raka Nudie jeans så dom blev riktigt tighta vid vaden och foten och satte på dragkedjor för annars kommer jag inte i dom. Fint va?


LIVING THE DREAM

Vi har det så fantastiskt bra här nere. Hotellområdet är typ större än hela Grönalund och så himla fint. Om några timmar blir det middag på den italienska restaurangen här på hotellet och sen ska vi iväg och kika i Naama bay!

Här skulle det kommit en bild men internetuppkopplingen är ju sådär..


TONIGHT MY LOVE

Inatt drar vi! Fan va skönt det ska bli. Bara jag och min andra halva. Underbart!


MATEMATIK B

Fan va härligt att vakna en lördag och se att man klarade kursen. Ikväll blir det inte bara att fira Nattas födelsedag utan också mitt nya betyg! Wohooo!


TAKE ME AS I AM OR WATCH ME AS I GO.


Nu tar jag helg!

Ligger i soffan med baby och kollar på lyxfällan och äter godis. Har laddat upp med chips och två filmer också så det här blir en bra torsdag.
Nu räknar jag bara ner dagarna tills vi åker här i från. 8 dagar och 7 nätter med sol, bad, god mat och mysiga kvällar på balkongen. Kan det bara bli onsdag nu!?


6 days

Och dagarna har gått undan precis som önskat! Idag är min sista jobbdag innan det bär av på semester så nu känns det riktigt nära. Dessutom är det fredag imorn, inte helt fel.

Längtar


LOVE


aLike

Jag vet inte vad som gör mig gladare, att jag skulle vara lik Jessica Alba eller att jag skulle ha en Paul Walker till pojkvän.. Tror det sistnämnda ;)


13 dagar

Längtar efter värmen så mycket att jag blir tokig. Jag vill åka nu nu nu. Men på måndag är det matteprov och då åker också mamma och pappa till Gran Canaria i en vecka. Ett hus utan föräldrar är aldrig fel. Och en vecka senare när dom kommer hem är det bara två dagar tills det är min tur! Herregud låt dagarna gå fort!

Bara du&jag.


LOVE


LOVE


RSS 2.0