Talk less do more

Klarade provet! Så glad! Bra början på vad som kommer bli en grym helg.
Nu ska jag hem och äta lunch och fixa lite inför kräftskivan imorgon.

Jag och Natta är såna twinnies på den här bilden


When life gives you lemons

Hej på er!
Igår blev det en spontan utgång. För mig nyktert med bil och hemgång vid halv fyra. Har haft cp-hosta hela veckan som verkar blivit värre inatt, tappade nästan rösten ute igår.. Annars mår jag bra och livet känns helt fantastiskt!

Imorgon har jag prov 1 av 3 på trafikverket och på lördag har vi kräftskiva i min trädgård. Håll tummarna för mig imorgon! Puss!


WEDNESDAY NIGHT OUT


When it's real, you'll know.


WIFEY-SÖNDAG

Blev en spontan utgång igår. Jag och Natta mötte upp Mika på Spitfire straxt efter tolv och efter någon timme gick vi tillsammans vidare till Amba. Vi hade en väldigt kul kväll men vid fyra vägde pizza tyngre än Whiteroom så vi avslutade kvällen på pizzerian på Kungsgatan.

Nu ligger jag i sängen och äter min nygräddade kladdkaka och kollar Vampire. Blir inte bättre.


A lady on the street but a freak in the sheets

När jag är rastlös brukar sminket åka fram. Igår hände det. Gjorde en ganska naturlig bas och skuggning och satsade på eyeliner och läppar. Eyelinern blev helt perfekt, ett par lösfransar hade varit pricken över i!


When hard work pays off

SÅÅÅÅÅ glad!! Satte 53 jävla frågor på provet idag, alla rätt!


WIFEY

Hej på er!

Jag har pluggat lite inför provet på måndag och nu ska jag bege mig in till stan för att möta Natta. Klippte precis av ärmarna på klänningen jag har på mig och nu känns den så mycket bättre! Älskar tyget och modellen i övrigt men något har alltid irriterat mig med den, nu vet jag vad.

Ser ni hur kort mitt hår är förresten? Klippte en bra bit i tisdags men nu är det friskt och fint i alla fall. Mika konstaterade att det är wifey att ha kort hår så jag jobbar den helt enkelt.


AU NATUREL

Hej!

Imorgon ska jag och Natta till Mikas salong och fixa håret! Natalie ska bli ljusare och jag ska klippa mig. Skulle vara nice att bli lite mörkare men det tvättas ändå ur på bara några tvättar..

Det var så perfekt på Gotland!


EXTRA ALLT, TACK.


Livet på en pole

Åhhh pole time! Sitter på tunnelbanan på väg till Fridhemsplan och taggar sönder inför mitt första pass på typ månader. Tur att jag har varit duktig och tränat lite annat under sommaren men tror ändå att det kommer vara SÅ jobbigt. Börjar gråta om jag inte kommer upp i inverts..

Om det är något bekant ansikte där ska jag se till att få några bilder!
Puss


THIS CURVE BALL


Sommarsallad

Ikväll stod jag för middagen hemma. Har tröttnat så mycket på pasta, kött och ja, allt egentligen. Så jag gjorde något helt annat.

Jätteräkor frästa i vitlök och chili
Sallad med ruccola, spenat, apelsin, jordgubbar och rostade pinjenötter
Honung- och vinägerdressing
Baguette och brieost

Måste säga att jag är imponerade över min egen fantasi och att det blev väldigt fräscht och gott!


Så äre

Hahaha alltså jag dör!! Har man sett det här avsnittet av Kazoo in the house så dör man. Jag skickade replikerna till Natta och jag får tillbaka filmklippet..


BITE ME

I lördags var vi ute och slirade, som vanligt.. Nu i helgen har vi dock planerat myskvällar! Mika leker wifey, Natta är sjuk och jag vill inte bli spritfet. Alla vinner.


I call her the devil cause she makes me wanna sin

 

 


GAME ON

Hej på er!

Nu var det ett tag sen. Har inte haft någon lust att blogga för att jag inte har haft några bilder. Men idag har jag fångat några!

Började dagen tidigt med några timmars plugg innan jag drog och solade och badade. Vid fyra drog jag hem till Amanda för en drink på balkongen innan jag mötte några andra vänner och drog ut till Solna för att se AIK-Man U. Sjukt rolig match och jag hade livets plats!


If you don't risk anything, you risk even more..


7 KM

Jag har aldrig varit så stolt över mig själv! 7 kilometer i 27 graders hetta.. I sista backen kände jag att det gååår inte men sen tänkte jag Biggest looser style och pressade på! Trodde aldrig att jag med mina 7 år gamla röklungor skulle palla det här men snart tar jag fan milen!


En sååån gammal bild på mig och Oden, helt nyvakna haha. Här va han ett sånt underbart litet troll!


The bad boys are always catching my eye

Det finns ju inget bättre än att börja kolla på en serie när det redan finns massa säsonger ute. Nu sitter jag i soffan och streckkollar Vampire diaries! I dom första avsnitten spydde jag på Damon men nu börjar jag greppa varför alla är helt nerkärade i honom.. Drömde till och med om honom inatt..


RSS 2.0