Ge mig sommar!

Åååh är så glad! Har ju tappat bort underdelen till min favoritbikini men såg nu att dom har samma modell i vår igen fast andra färger. Nu har jag precis klickat hem en gul sötnos :) En svart bh är även på väg hem till mig!
Imorgon är det jobb från 10.30-19.30.. blä. Men snart är det nyår och jag har köpt ett par sky höga skor och rotat fram en oanvänd klänning i garderoben so i'm fit for fight!
Gaaah, skulle ha sovit för en och en halv timme sen, fy fan va jag ska må imorn.. Nä, pussar och kramar på er.
Bjuder på en gammal goding.

Äckligt besviken.

Igår va jag ute med både syster och bror + massa kompisar, vi hade skitkul! Vi satt på söderhof tills dom stängde och sen drog vi till Scandic i någon timme bara. När jag kom hem fick jag världens finaste julklapp av älskling. Gaaaaaaah! Tack tack tack.

Taggad!

Desto mer jag tänker på det desto mer taggad blir jag på att gå ut ikväll! Alla är så glada på julafton, det är en speciell gemenskap just den här dagen på året.. Har gått ut och festat typ dom senaste 3 julaftonena och har alltid lika kul, kvällen slutar alltid med massa folk man inte träffar så ofta. Jag ska kolla runt lite vad folk ska göra och sen efter tomten har varit här (haha) så ska jag göra mig schnygg och dra ut på äventyr!
Puss och kram på er!

GOD JUL!

Idag är det julafton, myyyyys! Ska snart springa ner till familjen och kolla på Kalle anka och dricka glögg (äckligt men på julafton måste man) och äta pepparkakor. Efter det blir det julmat, bästa maten på hela året, och sen blir det julklapps-öppning :)
Självklart röd kofta + röda läppar och naglar dagen till ära.



Ha en trevlig julafton nu!

Miss it.








Underbart.

Är på sjukt bra humör.. Tror att det är för att Spice Girls just nu spelas på högsta volym! Ikväll blir det att gå ut och ta några öl med Sanna om mamma och pappa kan passa Godisen i några timmar, hoppas hoppas hoppas. Bästa som finns att dricka öl, ta några cigg och snacka en hel massa skit med storasyster. Imorgon åker jag, syskonen och Godisen och handlar dom sista julklapparna på Nacka forum.
Skriver sen, puss!

I've got this good feeling.

Oj va seg jag har varit på att uppdatera här.. Sen Syster och Godisen kom hem har jag inte riktigt haft tid bara. Det är hur mysigt som helst att ha dom här!
Och jag är så sjukt glad! Den 16:e Januari är chansen gaaanska stor att jag åker till Gran Canaria med världens bästa Sabina. Vi kommer ha så galet kul! Jag har sparat pengar och får lön på onsdag och förhoppningsvis pengar i julklapp så jag är helt säker på att jag kan åka, inväntar bara att Sabina ska få sitt lönebesked.. Hoppas hoppas hoppas och hoppas på att vi ska kunna åka. Tänk er 1 vecka i värmen och partystaden Playa del Inglés med en av dina bästa vänner, det kan inte bli annat än underbart.
Ikväll ska jag ut och käka middag och kolla på bio, det blir New moon. Till middag blir det nog sushi, har en liten fundering på kina-buffé men det brukar sluta med sushi i alla fall, hihi. Nu ska jag fixa mig. Pussar!

This is it.

Jag har verkligen inte orkat ladda upp några bilder så dom kommer upp i veckan. Var ju ute och tog ett par öl igår så fick bara 4 timmars sömn inatt, trött som satan. Imorgon ska jag till praktiken och ta en kund på morgonen men efter det ska jag åka till stan och förhoppningsvis köpa ett par nya vinterskor. Hade tänkt köra på converse (och uggsen ifall det blev riktigt svinigt) men insåg idag att det kommer inte hålla.. Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med en godispåse och hoppas på bra tv-program! Puss på er.

Loving it.

Mina älsklingar har äntligen kommit hem. Jag måste tyvärr till skolan om en timme men sen ska jag hem och bara mysa! Bilder kommer upp ikväll.

One in a million.

Min kväll igår bestod av tv-spel, cola och grönsaker med dip! Det är faktiskt tusen gånger godare med grönsaker än chips och dip, för att inte tala om nyttigare..
Idag efter jobbet tog jag en sväng i Globen och hittade den här söta klänningen till Jessicas dotter.
Efter jobbet åkte jag och köpte sushi, bästa!
Syster ville se snön :) By the way, 2 dagar kvaaar!
Nu sitter jag bara och väntar på att min storebror ska åka in till stan så jag kan gå ner i hans rum och spela tv-spel, blir helt besatt när jag väl börjar hihi. Mamma och pappa är hos några kompisar så det är lugnt och skönt här hemma ikväll, mys. Skulle ju träffat Jessica idag men hon ringde aldrig så det får bli i veckan.

A moment to kill for.

Okej, jag döööööör! Erik och hans flickvän när han sjöng vinnarlåten i Idol, that's what i'm talking about.. Asså det va det sötaste! Han sjöng nånting i stil med "I will follow wherever it may take us" och tittade rakt in i sin flickväns ögon, förstå det ögonblicket. Att döda för.

Tonight was supposed to be a good night.

Åh, jag blir så jävla arg. Började precis bli frisk ju och så bara vänder det till att jag mår galet dåligt igen.. Så nej, det blir ingen utgång ikväll. Försöker tänka positivt "jag sparar i alla fall pengar" men allvarligt, jag bryr mig inte. Ville verkligen gå ut och bara hänga med vänner. Jaja, det får bli på måndag.

Imorgon kväll ska jag åka hem till Jessica och mysa galet. Lär väl bli en kväll fylld av cola, chips och skvaller som vanligt. Me like! Hon fick en liten bebis för några veckor sen som jag nu äntligen får träffa också.. Måste nog springa in på någon affär i Globen innan jobbet imorgon och köpa en liten välkommen till världen present. Några förslag? Annars blir det väl någon gullig liten klänning bara.
Den här söta nappflaskan ska hon få också!
Ska försöka komma ihåg kameran imorgon så ska ni få se både presenten och bilder på lilla tjejen!
Nu - Idol!

Powernap

Nettan och Fia låg fortfarande och sov när jag slutade skolan så jag sket i stan och åkte och solade istället! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och vila några timmar innan jobbet, som jag mår nu orkar jag verkligen inte gå ut ikväll.. Måste sova lite!

Godmorgon underbara.

Om en halvtimme ska jag åka till skolan för att göra prov, pluggade som ett svin igår kväll så jag hoppas verkligen det går bra. Efter provet ska jag möta upp Nettan och Fia i stan och kolla på julklappar och bara mysa runt tills 4 då jag börjar jobba :) Slutar jobbet 7 och ska då skynda mig hem och duscha och byta om för klockan 8 mötas vi alla tjejer på söderhof.
Nu måste jag byta om, puss och kram!

Nästan så att jag skäms men...

... jag hade i alla fall kul!

Blev lite tight med tid helt plötsligt..

Haaallu!
Hittade inga julklappar idag, bara massa fina saker till mig.. Som vanligt. Den här gången va jag i alla fall duktig nog att inte köpa något, dreglade bara lite efter det.
Kom på för någon timme sen att det är fredag imorn.. Liksom what? Jag har legat hemma hela veckan så jag va helt inställd på typ måndag, möjligtvis tisdag. But you won't see me complaining!

Imorgon blir det utgång av något slag. Pratade med Chanette idag och hon ville bara dra till Söderhof och ta några öl, samma sak med Sandra så det blir nog så.
Asså jag längtar så mycket tills på tisdag så jag gjorde ett schema för fredag till tisdag, liksom.. come on?
Haha lägger upp det sen. Nu måste jag springa till tunnelbanan för annars kommer Amanda peta ut mina ögon..
Puss och kram så länge!

Fan fan fan.

Min mobil ringde 6:30 imorse och jag hade sjukaste huvudvärken, jag kunde inte gå upp. Så jävla jobbigt, varför är inte jag en såndär morgonpigg en? Livet hade varit så mycket enklare, haha.
Nu ska jag i alla fall åka till Globen och kika lite på julklappar innan jobbet börjar!
Håret uppsatt i en bulle + ett svart nit-diadem.
Skjorta - Charlotte Russe
Slitna jeans - Miss sixty

Nattinatti.

Känner att jag va vaken lite för länge ikväll.. Hoppas bara att jag kommer upp till skolan imorn, behöver verkligen gå. Efter skolan blir det jobb och sen bara att ta det lugnt hemma tror jag. På fredag ska jag åtminstone gå ut och ta några öl men det blir nog inte mer än så efter den här helgen.. + att jag jobbar på lördag. Nej godnatt på er nu, sweet dreams!

Godis är farligt.

Okej panik. Kom precis på mig själv med att sitta och tänka massa konstiga tankar.. Asså typ på facebook, jag tänkte kommentera en kompis status och det hade verkligen inte varit roligt, bara konstigt. Jag måste sluta äta så mycket godis, jag får jättekonstig humor och tror att alla andra ska förstå.

Vågar jag?

Funderade en sekund på att lägga ut min blogg-länk på min facebook, alla gör det så varför inte jag? Men sen tänkte jag, vill jag verkligen att folk jag faktiskt känner ska läsa om mitt liv? Not so sure..
What the heck, jag chansar! Here we go... ♥

All I want for christmas.

Jag har verkligen alltid älskat julen. Har alltid varit den första i familjen att vilja köpa gran och ta fram julstjärnor, baka pepparkakor och lussebullar och allt annat som hör till.. Men den här julen känns verkligen inte som en äkta jul. Varför? Jag tror att det är en blandning av att det inte är snö på marken och att jag inte har haft tid att längta efter julen för jag har längtat så mycket efter att ha familjen samlad. Men nu tänker jag såhär.. På tisdag kommer hela familjen vara samlad här hemma och med lite tur ligger det snart snö på marken. Kommer det då inte bli världens bästa jul?

Nyduschad!

Åh, fan va skönt det va att duscha. Känner mig som en ny människa! Snart ska jag möta amanda, ta en liten promis :) Kan inte fatta att jag har legat inne sen i lördags.. Inte okej.
Nu måste jag föna håret och klä på mig! Pussis.

Godmorgon!
Vaknade nog på rätt sida idag, eller i alla fall mindre fel än igår.. Börjar bli frisk också! Ska snart gå ner och göra lite god frukost, tror kanske att jag kan känna smaken idag.. Efter det ska jag ta en lång härlig dusch och lite senare min efterlängtade promenad!

Skriver om ett tag, puss så länge.

This is not a good day.

Jag säger godnatt nu, har varken lust eller ork att vara vaken längre.

I'll figure it out.

Jag hatar att vara sjuk. Ingenting blir rätt och allt som går fel får mig att vilja gråta. Jag lyckas inte ens beställa hem ett jävla stycke tyg! Seriöst, jag skulle betala 500 spänn för att vara frisk nu. Vill ta på mig min mysiga vinterjacka, mina uggs och en stor halsduk och ta en lång härlig promenad. Imorgon blir det promenad oavsett hur dåligt jag mår. Jag behöver fan frisk luft. Hoppas att det snöar imorgon, så sjukt mysigt.. jag vill jag vill jag vill!

I need nothing else.


Åh!

Vaknade imorse av att huvudet sprängde, va sjukt tjock i halsen och helt yr. Ja, jag är sjuk igen. Denna gång misstänker jag att det beror på att jag va ute i fredags endast iklädd en kort klänning, en tunn skinnjacka, halsduk och converse.
Nu ska jag återgå till att ligga i sängen och tycka synd om mig själv.

Första julklappen köpt.

När jag kom hem från IKEA för typ 3 timmar sen va jag så sjukt trött så jag åt, duschade och somnade. Hade sovit tills imorgon men blev väckt av att min telefon ringde. Ikväll blir det bara att vara hemma, känner mig helt förstörd.
För övrigt fick Godisen världens finaste små lakan till sin säng, han kommer älska att det är massa fiskar på dom. Jag köpte en julklapp till honom idag också men vill inte skriva vad det är eftersom hans lilla mamma är inne här och kikar ibland..
Nu ska jag byta om till dom mysigaste kläderna jag kan hitta och krypa ner i min stora sköna säng!
Pussar och kramar.

IKEA

Godmorgon vänner.
Igår tog jag det bara lugnt så är hyffsat pigg idag, skönt. Om typ tio minuter ska jag och mamma åka till farmor, jag ska klippa henne.. Efter det så ska vi åka till IKEA, kul! Vi måste köpa lite saker till Godisen, det är ju bara 9 dagar kvar tills dom kommer :) Efter att vi har varit på IKEA (känner att jag kommer vara jäkla trött vi det här laget) så ska vi in på Willys och handla massa mat, det har varit lite tomt i kylen på sista tiden tycker jag.. haha.
Nä nu måste jag klä på mig. Pussisar!

Bilder från gårdagens utgång.


Bojan Djordjic

Jag är fortfarande sjukt sliten men är i alla fall inte full längre. Haha jag känner mig verkligen mosig. Tänkte berätta lite om igår.. Vi började kvällen hemma hos Jelena, det blev en hel del vin och ett par glas vodka/redbull innan vi drog vidare in till Stan. Linda va bjuden till Pilot på någon champagne-bjudning så vi drog dit och drack varsitt glas champagne, gratis är bäst haha. Stannade inte där speciellt länge utan drog vidare till ett ställe där Jelena brukar jobba. Gissa vem som va där? Bojan Djordjic! Både han och hans kompis va jättetrevliga så vi stog och pratade med dom typ hela kvällen. Dom bjöd på massa goda drinkar så minnet är lite svagt men tror vi fick några bra bilder. Linda har kameran så får se när hon laddar upp dom :) Lyckades även ta en autograf till min storebror, större AIK-fan får man leta efter.

 

Trotts att jag blev aningen för full så va det en otroligt lyckad kväll! Lägger upp bilderna så fort Linda laddat upp dom. Nu, sängen.


-

Under den senaste timmen har jag varit nere och hämtat nytt vatten 4 gånger. Jag orkar inte igen. Varför tog jag inte en hel kanna?

Mår som jag förtjänar.

Godmorgon sötnosar.
Igår blev en helt jävla spårad kväll, helt underbar, men spårad. Älska att jag använder ordet underbar efter att ha spytt ner en taxi, en perrong, mitt staket och min papperskorg. Men det va fan en underbar kväll i alla fall!
Jag orkar verkligen inte skriva mer. Puss på er.

-

Fick panik på min header så nu har jag gjort en ny, fan va jävla svårt det är! Den nya känns bättre, inte bra, men bättre.. Nej fan, klockan är snart 1.. Måste sova! ♥

13 minuter kvar.

Snart fredag! Har längtat så sjukt mycket efter den här helgen. Inte för att jag ska göra något kul utan för att jag är ledig och kan göra precis vad jag vill. Ska faktisk gå till skolan imorgon, har bara en lektion mellan 10 och 11 så det ska jag väl orka.. Efter skolan ska jag möta Mami och åka till stan och shoppa lite :) Vid 5 ska jag jobba, kan verkligen inte säga nej så blev uppraggad på jobbet idag, crappy! Ska i alla fall bara jobba i två timmar så det är lugnt.
Efter jobbet tänkte jag kolla om Petrus ville möta mig i gullmars och sola, måste ju vara brunis i helgen.. Sen blir det skynda hem och äta och duscha så jag kan gå ut och roa mig! Har dock ingen jävla aning om vad jag ska göra, vet inte vad jag har lust med.. Typ första helgen på sjukt länge jag är ledig och då har alla massa konstiga saker för sig. Why is that? Sabina ska till Paris, Chanette till sin kusin, Sandra jobbar heeela helgen, Amanda ska på 18-års fest, Thessa har opererat tån.. och ja, det är väl typ så många vänner jag har. Hahaha, nä men orkar inte gå ut med någon ansträngande.. Allvarligt, ni vet hur jobbigt det är att träffa folk man inte umgås med så ofta.. Man måste vara så över-taggad på någon sätt. Nej det orkar jag inte.
Men äh, jag är ganska säker på att jag hittar något kul att göra. Nu ska jag gå ner och tvätta mitt vackra lilla ansikte sen sova, puss och gull!

Jag kan verkligen inte.

Det blev inte speciellt mycket skola idag heller.. Ingen alls. Jag va vaken klockan 7 imorse och kunde mycket väl ha gått upp men nej, av någon anledning somnar jag alltid om istället. Och jag mår knappast bättre nu, får bara sjukt dåligt samvete! Nu ska jag kila ner och äta en stor mumsig tröst-frukost. Stackars mig som fick sova liksom..

Fake sunshine on a cloudy day.

Det blev inte riktigt en hemmakväll i alla fall, men nästan! P P P P E T E R (haha) kom och hämtade mig vid typ halv tio så åkte vi och solade så nu känner jag mig ganska brun och mycket fräschare :) Nu sitter jag och luffar på msn som vanligt, någon ny fas jag har kommit in i.. Men snart är det dags att sussa kudden så jag kommer upp till skolan imorn.
Jag såg föresten vääääärldens finaste klänning på nelly.com idag, jag avlider. Önskelistan nästa!
Men nu, nattinatti ♥
Hahahahahaha okej nu avlider jag på riktigt. Det bästa avsnittet av Vänner är på tv. Joey har fastnat med huvudet i kalkonen! Gaaaah

Dagen är över..

.. och jag är överlycklig.
Ikväll blir det nog bara jag, ett glas cola och en stor påse godis. Lika bra det eftersom jag har skola tidigt imorn. Vi har kundpass hela dagen så det kommer nog vara en rolig skoldag också, hoppas på att få en färgning! Efter skolan imorgon blir det jobb och sen kommer min underbara vecka av ledighet.
Nu ska jag kolla på Law and order, som typ alla andra dagar.. mihihi.. Puss så länge!

Jag vill verkligen inte.

Det är så sjukt tråkigt att vara på praktik, det finns ingenting att göra. Längtar bara tills den här dagen är över. Och jag ser fram emot helgen sjukt mycket!
Okej.. Nu måste jag ska gå tillbaka till helvettet.

Längtar.

Hello!
Efter att ha tagit ett långt skönt bad imorse åkte jag till skarpnäck och träffade Volkan, hans pappa har köpt en restaurang så va ju tvungen att åka och äta :) Stannade där i någon timme sen följde jag med P till nacka och kollade på tv och tv-spel, kollade även lite på kläder men jag hittade inte ett skit. Kom hem runt halv nio men hann inte mer än komma innanför dörren innan Amanda ringde och ville ta en promenad.. Mötte henne vid tunnelbanan och gick och tog en öl och snackade lite skit. Alltid mysigt.

Saknar sommaren så jag dööör. Man är brun och fin och kan vara ute hela kvällar i korta klänningar och dricka goda drinkar. Åååh, ge mig!

Nu sitter jag hemma i sängen och äter godis och kollar på Law & Order men snart måste jag sova eftersom jag har bajspraktik imorgon.. Som tur är kommer Sabina förbi på eftermiddagen och ska få en klippning :) Neeej, nu ska jag lägga mig under täcket och varva ner lite! Puss och kram, och godnatt får det också bli. Skriver imorgon.

Godmorgon babes.

Vaknade för typ en timme sen och gick ner och handlade frukost. Nudlar och Bravo-juice :) Nu sitter jag och kollar på Desperate housewives men tror nog att jag snart ska hoppa ner i ett bad! Nu ska jag i alla fall ta en cigg. Puss och kram!

1 december!

Äntligen är det december, varför får jag sån myskänsla på hela den här månaden? Är det bara jag?
Nu är i alla fall färgningen klar och resultatet blev skitbra. Älskar tjejer med ljusa ögon och rödbrunt hår, så sjukt snyggt.

Nu sitter vi i soffan och kollar på film och äter chips, dip och dricker hallonsoda! Mums! Imorgon ska jag möta upp en kär vän och äta sushi :) Jag längtar tills på onsdag också, då ska Sabina komma till min praktik så jag kan klippa henne och sen ska vi väl ta en promenad eller något.. we've got a lot of catching up to do!
Nu är det nog bäst att jag ger filmen lite uppmärksamhet om jag ska fatta någonting.. Puss och godnatt!


Svårt att se hårfärgen på den svartvita bilden va? Haha får lägga upp en bättre bild på henne imorgon när det är torrt och så. Men ni ser att utväxten är borta i alla fall va? Wohoo! Och nej, jag vet inte vad Therese pysslar med på bilden haha.


RSS 2.0