Let's put the bullshit to the side


Nu drar jag och fikar med Chanette. Och kära vänner, jag äger ingen telefon för tillfället så sluta trackasera stackarn i Kista som sitter och ruvar på den.

The club can't even handle me right now

Har haft en awesome helg med mina bästa vänner.



I fredags var jag med Chanette och Hanna på Lobby. Hade en jävligt bra kväll men mådde verkligen som jag förtjänade i lördags, låg i fosterställning i Chanettes säng..


Några timmar senare var jag på benen igen och på väg till jobbet!


Lördagen bjöd på Wokhouse och Magenta. Har nog aldrig känt mig mer levande i hela mitt liv. Bästa vän, du gör mig stark.


Idag har jag hängt med William och Linda och senare på kvällen hookade vi med Henke och drog på bio. Såg Get him to the Greek, sjukt rolig! Nu ska jag släcka lampan och somna medans jag fortfarande har den här underbara känslan i kroppen. Puss på er.

DELICIOUS

Vi skippar Woken ikväll och drar direkt ut och dansar, först blir det Lobby!

Maybe i'm about to go and have me some fun

Heeeeey!
Idag mår jag bra, jävligt bra. Så jag välkomnar mig själv tillbaka till bloggen och livet. Ikväll blir det utgång med mina bästa tjejer, det fattas en liten pingla men henne kanske vi hittar på stan om vi har tur. Hanna och Chanette är snart här, vi ska dricka rosé och göra oss säässy tills ikväll. Sen bär det av till Wok för att säga hej till lite folk innan vi drar vidare. Och var drar vi ikväll? Jag har ingen jävla aning utan låter kvällen ta mig dit den vill.

no more drama

Nu drar jag till lilla söta Sandra och hoppas att hon bjuder på en kopp kaffe och väldigt gott sällskap!

Pain is weakness leaving the body

Jag ljög lite när jag sa att det kommer upp bilder, jag orkar verkligen inte. Klänningen åker på i helgen så då blir det bilder, byxorna är jag plötsligt lite osäker på..

Snart åker jag och möter Linda, ska fördriva lite tid med kaffe och cigg. Inte helt ovanligt. Kanske hörs sen, kanske inte. Puss!

Shopping

Jag har haft en awesome dag med Mami! Shoppat en klänning och ett par byxor, kärlek vid första ögonkastet.
Ojoj, nu skriker lilla skruttet att det är middag. Ska käka och duscha sen kommer det upp bilder! Kyss.

Keep talking bitch, you're making me famous.

Nu är jag hemma. Varit i Skarpnäck och rökt sönder mina stackars lungor med Maja.. Alltid lika spännande, ja Skarpnäck är sig likt.. Det är såklart incest på alla sätt man kan tänka sig, allt är liksom rester hur man än vrider och vänder på det. Självklart fick jag höra att folk fortfarande orkar ta sig tiden att snacka skit om mig. Stackars människor. Jag har inte tänkt på dom patetiska små liven på flera månader och deras liv kretsar fortfarande runt mitt, jag blir nästan rörd.
Well, sleep tight fuckers.

Jag draaar

och möter Maja istället! Got some catching up to do. Hörs när jag kommer hem!

I'll always be OK.

Nu har jag varit jätteduktig och skrivit ett CV och ett personligt brev. Helt ur karaktär känner jag.. Men det blev bra, är väldigt nöjd med min insats såhär en lördagskväll!
Nu ska jag ta ett powernap, får se om jag vaknar.. Annars hörs vi imorgon! Puss!

What is worth the price is always worth the fight

Mätt som en plätt efter massa potatisgratäng, myyyms! Det blev utgång igår i alla fall, eller jag va nykter och åkte hem tidigt men det kändes bra att komma ut i alla fall. Sov jättedåligt inatt så det var en lättnad när jag fick gå tidigare från jobbet. Hann till och med åka och kolla på första halvleken av matchen jag ville se innan mamma kom och hämta mig för lite övningskörning. Vi körde i två timmar och det gick riktigt bra! Nöjd tjej.

Snart ska jag gå upp och äta lite tårta, kära systeryster fyller år idag, hela 32 år!
Jag vet icke vad jag ska göra ikväll, känner mig lite.. klyven? Är jävla trött men känner inte för att vara ensam. Nej, ensam är inge bra. Tror jag ska slå tjejorna en pling, en kaffe och cigg med mina bästa sitter aldrig fel.

I screwed up, and i'm sorry.


Euw.

Fredags-hysterin på facebook får mig att vilja spy. Jag jobbar morgon både lördag och söndag så kan inte gå ut.
Tjejer! Nästa lördag behöver jag en girls night out! Och då menar jag en riktig. Eller kanske helgen efter det, när lönen kommit.. Skulle kunna vara en idé. Hur som helst, då kör vi all in.
Fekka och spåra för mig med ikväll ♥

Let's go back to how we played as kids


-

To trust one is to make your heart susceptible to pain.

Mår som jag förtjänar

Å jävlar va sliten jag är idag. Känns som att mitt huvud ska sprängas i småbitar. Förövrigt hade jag en trevlig kväll igår, blev hyffsat mycket alkohol så huvudvärken har jag väl gjort mig förtjänt av kanske..
Nu ska jag göra mig i ordning. Ska hem till bror och få ett par filmer sen bär det av till baby för filmkväll. Sounds good, huh?

Wokiiiiis!

Chanette står och skriker uppe i hallen så nu måste jag springa! Ha en bra kväll, det ska jag ha! Kyss.

Let's get this party started

Hade världens mysigaste dag i solen med min andra halva Chanette. Vi la oss på en kulle inne i Odenplan mitt i solen och det var så jävla härligt! Lyssnade på bra musik, rökte och snackade skit. Nu är jag på riktigt bra humör.
Klippte precis mammas hår så nu har jag lite pengar tills ikväll också. Nu ska jag kasta in mig själv i duschen sen hugger vi in på alkoholen. 

Kommer ett inlägg och en bild innan vi drar ut. Puss så länge!

Dagens planer.

Strax ska jag möta upp Chanette och åka till Mirandas jobb och hämta min Ipod. Efter det blir det väl en fika inne i stan, fördriva lite tid tills mamma slutar jobbet vid 4. Då möter jag henne och övningskör ett par timmar innan det blir att föra på en flaska mousserat hemma hos mig med bästa. Självklart drar vi till Wokhouse sen och om vi orkar vidare ut. Ska dock upp till praktiken imorgon så lite måtta får det ju vara på det hela, elleeer?
Jag och bästa efter ganska många par vodka&redbull på Rhodos

I just don't know anymore.

Ännu en onsdag är här, ikväll kör vi babes! wooop wooop!


Godnatt.

Jag är trött men mår så jävla illa.. Blir bara värre när jag blundar men samtidigt blir det värre desto längre jag är vaken. Känns ju lite jobbigt faktiskt. Ja ni, det här måste vara spännande för er, jag vill bara ha lite sympati.. empati? Något vill jag i alla fall ha.


Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit i skolan, hela dagen. Duktig_tjej_91. Jobbade mellan 6 och 9 och sen mötte jag baby en stund innan plikten kallade, ja hans plikt dårå.. Jag har inte så många. Är en riktig schtekare faktiskt.
Jag undrar om jag har feber.. Det känns lite så, skriver massa konstigt. Men det är ju synd att ta bort det, för vad skulle jag skriva då? Har inte så mycket att komma med faktiskt.
Kan ju berätta att jag känner mig väldigt känslomässigt förvirrad. Men det gör väl alla ibland? Jag gör alltid det tycker jag, kan aldrig bestämma mig för vad jag känner. Vet precis vad jag tycker och tänker.. men känner, åh nej, aldrig. Tror jag tänker för mycket.. Just nu tänker jag i och för sig inte alls, fingrarna bara slukar tangentbordet! Helt fantastiskt.

Nej vet ni, nu rundar vi av här. Gud vad jag funderar på att inte publicera det här, vad ska mormor säga..

Take me back

En jävla dag i skolan och jag blir galen. Jag vill inte vara här. Jag vill inte göra det här. Jag vill ligga på en madrass i en pool och känna solen steka på ryggen, veta att efter en lång dag i solen väntar en iskall öl uppe på hotellrummet, en massa skratt med bästa Chanette och en bargata full av äckliga människor. Ja, det saknar jag.

mer mer meeer

Ett par bilder från igår. Alldeles för fint väder för att sitta vid datorn idag så nu beger jag mig ut!
Mer kyssar!

Håll tummarna!

Idag har jag varit på jobb intervju så ni får hålla tummarna för mig resten av veckan för i helgen får jag besked!
Nu ska jag förbi min bror och hämta ett par filmer sen plockar Linda upp mig så blir det kaffe och cigg i Hammarby sjöstad med Chanette och Olivia. Jag tror att jag har en bra dag. Eller vänta, jag tror att jag har ett jävla bra liv.
Kyss på er!

I trust in my faith.

Jag har haft en hyffsat lugn men trevlig kväll. Åt mysig middag med min bror innan vi åkte hem till Sabina där massa trevligt sällskap väntade. Hade riktigt kul trotts att jag inte drack speciellt mycket, länge sen jag träffade alla. Blev lite öl-spel och Singstar innan jag och bror drog hem. Det blir jobb tidigt imorgon och jag börjar bli sjuk så måste sova ordentligt inatt!

Känner mig faktiskt redo för att släcka lampan och stänga ögonen nu på en gång så det är precis vad jag ska göra. Sleep tight folks. Tänker på dig baby.

Sweet dreams.

Ska upp och jobba om några timmar så trotts att filmen än så länge är bättre än jag förväntat mig så får jag se klart den imorgon. Kanske åker hem och lägger mig och tittar efter jobbet för på kvällen blir det middag hos storebror och sen födelsedagsfirande.

Såhär har man söndagsmys på en torsdag


I don't trip because i know that i'm the girl you come home to every night

Jag önskar verkligen att jag förstog hur man lägger upp en video men naaaaj.. så den får åka upp på facebook istället. Stackars Lucas som trodde att han skulle få vara med på en blogg.
Well.. här kommer lite bilder istället!
Hahaha skrattar så jag får ont i magen varje gång jag ser den här!
Alltid som sötast dagen efter
Okej, kvällen i korta drag. Linda hämtade mig, Chanette, Lucas och Henke.. Vi alla drog till Wokhouse och krökade. Drog vidare till Victoria där det va helt dött, verkligen helt. Men jag och Chanette dansade och hade det kul ändå. Efter det drog vi till Mc Donalds och grabbarna vidare till Rose. Någonstans borta vid Östermalmstorg lyckades Chanette haffa en flaska champagne och sen bar det av hemåt. Taxi till gullmars, hoppade på fel buss där och gick från Hammarbyhöjden. Kommer äntligen hem till min varma mysiga säng när baby smsar " jag mår verkligen inge bra". Det va bara att hoppa in i en taxi till söder och hämta den stackarn. Ett par timmar senare var vi hemma i hans säng, jag i ganska gott skick, baby i något sämre..

Nu ska jag sätta på Sex and the city 2 och ta en klunk av min iskalla cola. Life's good.

I'll lean on you and you lean on me and we'll be okay

När jag satt ute och rökte i kylan fick jag flashback från förra vintern när jag satt där och grät. Allt sket sig och jag mådde bara dåligt. Tänkte på att jag aldrig kommer må så igen. Ja, jag kommer säkert bli sårad igen en dag, men aldrig lika mycket. Jag har blivit starkare på många sätt och kommer verkligen aldrig låta en människa göra mig så illa igen. Men det jag skulle komma fram till är att nu, oavsett hur jävligt jag mår så har jag världens finaste människor runt om mig.

Jag har en Linda Granquist som inte ger mig en kram och säger en massa skit som ändå inte får mig att må bättre, utan som säger åt mig att kämpa. Som visar mig att det är värt att kämpa och att livet har så mycket mer att erbjuda.
Jag har en Hanna Liljehammar som i vått och torrt skrattar. Den tjejen gör mig stark genom att bara vara, för om hon kan så kan jag. I kärleksväg har hon nog gått igenom värre än många av oss andra och ändå är hon den sista att ge upp, så varför skulle jag?
Och jag har Chanette Domonji, min andra halva. Ibland måste man få skiten ur sig och bara höra att man har rätt. Någon måste hålla med och säga "Ja fan vilket svin han är!" även om det inte alla gånger är fallet.
Så tjejer, underbara fina älskade vänner. TACK för att ni finns. Tack tack tack för alla gånger ni ställt upp för mig och stöttat mig och tack för jag vet att ni kommer göra det igen.

Hello lovers!
Jag halvligger i soffan och försöker smälta maten, går sådär.. Åt aningen för mycket känner jag.
Har en del att berätta om kvällen i onsdags men tror jag tar den historien tillsammans med bilderna lite senare ikväll! Igår hängde jag i alla fall med tjejorna hela dagen. Jag och Linda gjorde supergod middag sen låg vi och jäste i sängen ett par timmar innan vi mötte resten av gänget och tog en kaffe och ett par cigg. Drog och mötte baby när alla skulle hem och det slutade såklart med att jag blev kvar där.
Ska jäsa en stund till och ta en cigg sen kommer bilderna upp! Sit tight.

Race me if you dare!

Ikväll drar dom här snygga tjejerna ut på stan!
Och hoppas på att komma hem såhär fulla och glada!
Nu blir det vodka&redbull race (RHOOOODOOOOS!), hörs imorgon lovers!

Baby i'm gon' miss it if we fade away

Har bara legat och degat hos baby hela dagen och nu kommer jag hem och degar lite till i min säng, måste skaffa lite intressen.. Å andra sidan skulle jag ju kunna ta tag i skolan, tror jag ska göra det.. Nästa vecka. Spikat.
Wokhouse för två veckor sen


Och ikväll kör vi wokhouse igen! Ligger här och funderar på vad jag ska ha på mig, tror det blir nya skjortan.. Ja. Om en liten stund kommer Chanette och Linda hit, ska föra på lite vodka&redbull (RHOOODOOOOS!) och göra oss i ordning för kvällen. Nu blir det en kopp kaffe och en cigg.
Skriver och lägger upp ett par bilder innan jag drar, pussar!

RSS 2.0