PAIN

Ajajaj.. mina fötter värker. Har jobbat 18-01 idag så kom ganska precis hem. Ligger i sängen och om typ två min måste jag släcka lampan och sova för om 10 timmar börjar jag jobbet igen.. Inte nådigt.
Nej nu dör jag. Godnatt fina!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Det är en sliten tjej som skriver idag. Har jobbat sjukt mycket dom senaste veckorna, eller ja, sjukt mycket för en som har som jobb att sova och äta i vanliga fall hehe.. Riktigt kul och känns bra att göra något vettigt av dagarna, men faaan va trött man blir. Jag har seriöst inte varit ute på 3 veckor. Och det blir ingen utgång i helgen heller för jag jobbar fredag-måndag. Men keep your mind on the money, money on your mind.. Eller hur är det?

Nu ska jag färga systerysters hår sen blir det väl att åka hem till baby, tror inte jag klarar en natt utan honom. Sajk.
Och där spydde jag på mig själv haha.
Herråååå, pussenussstuss!

WIHOOO

Allt känns bra nu.

Idag ska jag möta mina tre fina tjejer Hanna, Chanette och Natalie i stan och käka lunch och shoppa!
Skulle sitta perfekt med en utgång på det ikväll men jobbar imorgon så får se hur det blir med det.. Nu ska jag hoppa in i duschen!
Och idag ska jag ladda på min iPhone, bebis!

IT JUST AIN'T ENOUGH

Det verkar inte som att dagen kommer bli mycket bättre, snarare tvärt om så nu drar jag täcket över huvudet. Godnatt.

jävla bajsdag

Hatar såna här dagar. Vågar knappt svara i telefonen för jag är rädd för att vara otrevlig mot någon oskyldig stackare.
Det började med att jag vaknade imorse med huvudvärk och frös som ett svin, dessutom hade baby redan gått till jobbet så jag vaknade helt ensam. När jag sen kom till jobbet klockan 11 kan vi snacka om att frysa, det är som ett jävla kylskåp. Annars gick det väl ganska bra på jobbet. Men när jag gick där i från va jag lika irriterad igen. Äckliga dag bara. Och jag mår dåligt, helvette! Vill inte bli sjuk. Bajsbajsbajsbajsbajs. Bajs.

NOBODY'S GON' TELL ME I CAN'T

Det är ju omöjligt att ha en dålig dag med det här vädret! Jag och Chanette har legat i min trädgård hela dagen och solat och ätit god mat :) Är röd som en liten kräfta nu. Om en timme ska jag befinna mig på jobbet för 4 timmars arbete, helt okej. Sen blir det nog hem och hämta bilen, ifall jag inte jobbar imorgon det vill säga..

RASPBERRY

Godmorgon!
Var återigen uppe klockan 05.40 för att skjutsa baby till jobbet. Sen åkte jag hem, överlämnade bilen till mamma, och la mig och sov. Chanette är på väg hit så det blir solning i trädgården, pastasallad till lunch och sen jobb ikväll. Blir nog en bra dag!
Fan, solen får aldrig försvinna. Jag vill inte ha en ända kall dag till. Jag vill ha mer såna här fina dagar1
Nu ska jag göra Hallonsmothie!

WELCOME TO THE GOOD LIFE

Jag har haft en sånhimlaunderbardaaaaag! Blev inget powernap imorse utan hämtade istället Chanette i Gullmars runt halv 10. Vi åkte hem till mig, gjorde frukost och satte oss i solen och åt och grundade lite till brännan :) Runt 12 gick vi in och duschade innan vi drog och mötte Natalie, köpte med oss lite Sushi och åkte till Liljeholmskajen och käkade lunch och solade meeer! Nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och åka och kolla på sista halvleken av babys match. Sen vill jag ha massa pussar och kramar, och godis. Mhhhh...

THERE WILL BE NO WHITE FLAG ABOVE MY DOOR

Klockan är just nu 07.41 och jag är vaken.. Varför? För att jag är så himla gullig så jag har skjutsat både kille och mamma till jobbet! Snart tänkte jag försöka somna om i ett par timmar innan det blir lunch och mys i solen med mina fina tjejer. Idag ska jag ta mej fan ha sandaler på mig!

Nu - sova.

Why does love always feel like a battlefield?

Hej!
Kom precis hem från Årsta, har varit och hängt lite hos Natalie och Robin. Chanette, Lorenzo och Tomas var också där, alla ska ut ikväll.. Men icke jaaag! Duktig tjej jobbar hela helgen. Och är dessutom jättetrött och börjar bli sjuk så det är nog lika bra att ligga i sängen, vilket ändå känns jävligt skönt efter en stressig vecka.
I måndags jobbade jag 11-15, i tisdags hade jag teoriprovet, i onsdags jobbade jag 15-20, i torsdags körde jag upp klockan 08:10 och idag har jag jobbat mellan 11 och 18. Så lite vila ska nog inte skada.
Och ja, det jävla körkortet.. Det känns så jävla skönt! 57 rätt på första teoriprovet och godkänd första uppkörningen, för att skryta lite bara.. Hehe.
Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att sova, ögonen faller snart igen i alla fall..
Ni får ha en super fredag och skaka lite rumpa för mig med! Puss och kram.

KÖRKORT!

Fan va glad jag är, helt sjukt!
Jag vill bara kasta "övningskör"-skylten åt helvette och bränna upp teoriboken. Nu ska jag hämta upp min fina Natalie och njuta av det sista av dagens underbara väder. Bästa dagen på länge.

LIE TO ME

Hej söta!
Kom hem från jobbet för en stund sen och har tryckt i mig massa mat så nu ligger jag i sängen och kan inte röra mig.. Imorgon är en viktig dag så tror fan att jag ska sova på det här. Tänker inte ens kolla på Big Brother, jävla skitprogram.
Och nu måste jag ta bort datan från magen innan jag spyr.

Puss och sov gott!

Vad man ser i horisonten är inte alltid det man får

Om jag kämpar hårt nog, om jag trycker känslorna så långt ner i magen det bara går, så kanske det funkar. Jag tänker att jag kanske kan. Tills klumpen i magen vill upp. Det kommer som ett illamående, som att man vill spy. Men det är inget annat där än känslor. Bra eller dåliga vet jag inte än, men dom måste bort. Men hur? Hur gör man när dom bra blandas med dom dåliga, när allt måste bort för inget är rätt. Följer man hjärnan som säger tryck dom så långt ner du bara kan och låt skiten stanna där? Eller följer man hjärtat som säger att man bara kan vinna om man satsar?

11-15

Gooodmorgon!
Så jävla skönt att jag somnade hyffsat tidigt igår för nu är jag pigg och glad! Sitter och äter frukost, rostmackor med ost och tomat och en sjukt god apelsinjuice till det.
Om typ 25 minuter måste jag röra mig mot jobbet, känner mig lite små stress faktiskt.. Och trots att frukosten är väldigt god så mår jag jävligt illa. Bröd på morgonen.. usch.
Nu kastar jag dom åt helvette och springer ner och torkar håret. Hörs sen! Pussar.

the words were harsh but i needed to hear 'em


YOU'LL REALIZE WHEN IT'S TOO LATE

Kan inte säga att jag skulle banga på ett skott i pannan nu heller, men jag mår lite bättre. Har fått i mig två mackor och ett glas oboy! Ligger i sängen med datorn på magen och på tv:n har vi BB, bästa.
Imorgon blir det jobb 11-15, känns skönt att ha något att göra och att va tvungen att gå upp i tid faktiskt. Efter jobbet ska jag försöka ta mig hem till Natalie och hämta kläderna och mitt smink jag lämnade där..
Nu måste jag fokusera på Big Brother, pussar!

...

Är det någon som kan tänka sig att skjuta mig?

I'M WASTING MY TIME WITH YOU

Hejhejhejjj!
Idag har jag flyt känner jag. Kom till jobbet lite tidigare idag för att käka och prata med min chef. Yes, jag sa upp mig idag, eller jag övergick till 0-timmars anställning vilket betyder att han inte kommer schemalägga mig och jag inte behöver jobba. Däremot kan jag boka in egna pass om jag blir sugen! Skulle jobbat till halv 5 men fick gå hem klockan ett och fick dessutom ledigt imorgon. Vilket betyder att jag precis jobbat mitt sista pass på Mc Donalds (om det inte blir några inbokningar framöver). Så jävla skönt! 

Ikväll tänker jag gå ut och fira.

YOU CAN TAKE MY BREATH AWAY

Hej mina fina!
Tiden har gått så hilma fort den senaste månaden.. Vet inte om det är för att jag har massa roligt att se fram emot eller om det är för att våren börjar komma, men jag älskar det. Det går bra nu helt enkelt.
Förresten, imorgon ska jag busa till det lite med mitt hår har jag tänkt.. Lägger upp bilder på kvällen när det är klart! Läskigt att fixa håret innan helgen.. Eller, om det blir bra är det ju assoft.. om inte, inte så soft.
Nu ska jag äta middag, jätteeehungrrrig tjej!

ARE YOU REALLY THAT STUPID?

Hejhejhej!
Jag har, trots en jävla massa idioter, en sjukt bra dag! Vaknade helt glad imorse.. pussades lite, fick frukost och kollade på film innan jag drog in till stan och mötte Natalie. Vi kollade lite i affärer och hon köpte lite grejer hem till sin nya lägenhet. Sen åkte jag hem och har bara tagit det lugnt fram tills nu. Ska strax kila iväg och möta skrutt.
Imorgon blir det jobb, skönt att kunna tänka jobb utan att tänka snälla döda mig..
Heeejdååå ♥

NOTHING PERSONAL, IT'S JUST SHOES.

"tack nu vet vi att du inte tycker om mina skor, inte för att jag bad om din åsikt. Och du har ingen aning om hur höga dom är eller från vilken affär. Och det spelar ingen roll heller. Det är inte du som ska ha på dej dom. Och för din information så va dom sjukt billiga för jag har andra grejer att betala min lön med den här månaden såsom hyra, laptop osv. Så det är väl inte upp till dej att dömma vad jag prioriterar mina pengar på?;) så nästa gång du ska lägga upp nån av mina bilder på din blogg så glöm det för jag har inte frågat om din åsikt"

Haha hjälp. Men tack för lånet av bilden Nicole!

HAD TO DO IT

När jag har tråkigt läser jag bloggar, eller läser och läser.. kollar väl mest bilderna. Hur som helst.
Inte för att vara den, meeen.. ibland blir jag så ledsen på folk. Det finns så sjukt söta tjejer som bara inte förstår.
Det kan vara jättesvårt att klä sig, absolut. Vissa gånger blir det jättebra, andra gånger inte lika bra. Men snälla.. det är så enkelt. Och att matcha ögonskugga med kläder, är aldrig aldrig någonsin, no matter what, okej. Och hur man man inte märka när en tröja bara är riktigt jävla ful?
Och klackskor måste nog vara det största problemet. Man har inte klackar som är lägre än 10 cm, helst inte under 12. Det ger helt fel effekt. Klackar har man för att få bättre hållning, för vissa kanske att se längre ut, och självklart för att det är jävligt snyggt. Men sätter man på sig ett par 7 cm höga klackar ser man inte bara kort ut, utan osäker också.
Och har man inte råd med dyra klackar så keep it simple. Man kommer aldrig undan med klackarna med nitar från DinSko, däremot dom helsvarta pumpsen.. kan gå.
Sen tycker jag att det är jävligt ballt med folk som vågar stå ut, köra sin grej. Alla vill inte se likadana ut, tack och lov. Men det finns ju fortfarande fint och fult. Jag tycker inte bara att folk med magtröjor, höga jeans och converse klär sig snyggt. Kavaj och klackar kan va skitfint men jag vill inte ha det. Strumpbyxor och kjol kan vara jättegulligt men jag skulle inte sätta på mig det för allt i världen.
Det är bara det att det finns fint annorlunda..
.. och fult annorlunda
Och nu känner jag mig ganska klar här.. skönt att ha det här ur världen!

With everything we got at stake, let's worry about today and put tomorrow in a bottle.


En halvtimme senare

Beslutsångest på riktigt.. Jag är trött som fan men jag känner på mig att det kommer vara sjukt kul att dra ut ikväll. Jag vill ju. Önskar bara att någon kunde duscha mig, klä på mig och sminka mig. Då vore det enkelt.


Fast nu så blir det ju utgång i alla fall såå... Hej duschen.

RSS 2.0