ASS KILLER

Saaatan vilket bra rumppass vi körde idag! Både Amanda och mamma följde med så vi körde typ lite cirkelträning. 6 olika övningar, 3 sets av varje. Det var tuuungt i slutet. Jag hoppas på en äcklig träningsvärk imorgon ;-) 


Nu sitter jag och gosar i myskläder och kollar gamla avsnitt Modern Family! Perfekt fredag.

Hahaha natthumor!


TRICEPS

Hej på er hjärtisar.
Kände mig lite förkyld igår kväll och imorse men efter middagen piggnade jag till lite så åkte till gymet och körde ett pass. Bröst och triceps stog på schemat idag och det blev en riktigt bra träning. Älskar att träna triceps bara för jag tycker dom musklerna är så snygga, haha. 

Så tråkigt att jag aldrig har några bilder att visa men oftast tränar jag själv så då blir det lite svårt.. 

Här är i alla fall lite motivation. Perfekta armar!


Nu ska jag sova för imorgon ska Amanda med och provträna så då måste jag vara fulladdad med energi! Hon kanske kan ta några bilder! Puss så länge

No honey



As I have grown older I've learned that pleasing everyone is impossible, but pissing everyone off is a piece of cake.

Ikväll har jag varit ute och slirat med mina tjejer! Jag var dock nykter och chaffuör. Vi var först i källaren på Stures och jag hypade på Red Bull medans dom andra hypade på fylla. Jäkligt kul hade vi! Nu ska jag sussa kudden så jag orkar träna imorn.



MYSPYS

Hej på er!
Jag har precis fått i mig lite äggröra och avocado till lunch och om ett tag ska jag till gymmet och pumpa rumpa, he he. 

Igår var jag hemma hos Mika och gosade, vi har inte setts på aaaaslänge så hade lite att prata om ;) Hade lite konsultation angående mitt hår också, är väldans sugen på att bli blondie igen.. 


Nu ska jag ladda inför träning. Hörs sen! Pusssss



🌟



DROP IT DOWN LOW




Idag tänkte jag vila mig från gymmet med när klockan slog nio kliade det för mycket i benen så jag kastade mig in i bilen och åkte och körde 45 minuter innan stängning. Övade dips, försökte göra en pullup men har en liiiten bit kvar, gjorde armhävningar och så blev det lite boxning. 

Nu har jag precis gjort i ordning ett nytt träningsschema. Börjar på måndag så får jag se hur det känns. Blir det inte bra så går jag tillbaka till mitt nuvarande.

Nu ska jag sovis för imorgon ska jag iväg och göra nytt pass.. ;-)

Covering my ears like a kid, when your words mean nothing I go la la la..


SUCH AN ADDICTION

Hej på er!
Jag är så glad för att jag slagit massa personliga rekord på gymet. Bland annat tar jag numera 12 kg i hantelpress! Det jag är gladast över är ändå framstegen med armhävningar. Har inte kunnat göra armhävningar på fötter sen jag var typ 16 haha.. Nu gör jag 15 utan problem! Vill dubbla det till sommaren.. 



That too.



BEDHEAD

Jag är sugen på en frisyr-förändring! Tror att jag vill bli mörk och kort som på bilden nedan. Och sen styla det precis sådär, rufsigt!





Välkomnar 2014 med öppna armar!



RSS 2.0