TRICK OR TREAT



Ikväll har det varit Spökhus hemma hos oss! Oden och flera av hans kompisar gick och spökade i kvarteret och fick godis och busade. Men hos oss blev dom skrämda så dom kommer drömma mardrömmar haha. (Jag hade sminkat mamma så hon på riktigt skrämde mig när hon gick runt i mörkret..) När dom gick vidare sa Oden stolt "Det där är MIN mormor och morfar!" Gullunge! 

GLITTER OCH GLAMOUR

Hej på er!
Jag ligger hemma sjuk och tycker synd om mig själv. Det som är härligt med att vara sjuk är att man har tid pyssla om sig själv. Så idag följde jag med mamma till Farsta en snabbis för att köpa glitter så jag kan göra lite dekorationer när jag gör naglar med mitt gele-kit!



Såhär blidde det. Godkänt för att va första gången, tycker jag. Ska köpa glitter i lite starkare färger också (detta var pärlemo) och även ett mindre transparant beige/rosa gellack att ha under! 

HOME COOKED


Det var så skönt att träna imorse! Och ännu härligare efter. Njöt av en god lunch tillsammans med släkten efteråt. 
Nu är jag färdigfixad och ska iväg och bli bortskämd med en hemmalagad middag. 

Vi hörs senare ❤️


The guns

Jezuz vad trött jag är. Det borde vara olagligt att ställa väckarklocka på en lördag. Tid borde inte ens få finnas på helgen, tänk va skönt!

Men, nu är klockan kvart över nio och det är dags för mig att äta lite frukost och hoppa i träningskläderna för snart kommer Svante och hämtar upp mig. Idag blir det armar och axlar, älskar det!

PUSH

Fan va skönt det är att lägga sig i sängen ibland! Min dag började med ett svettigt pass på gymet. Tio minuter på crosstrainern, tio minuter på löpbandet och sen ben och mage. 
Efter det var det hem och duscha och byta om inför ett jobbpass. Hade dock en ganska dålig kväll.. Kanske är därför det är extra skönt att krypa ner i sängen!

Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner träna med Svante innan jag ska till min kusin och träffa hans lilla dotter för första gången ❤️


Puss och godnatt!


-



Drop it down low then you bring it up slow

Hej fina ni!

Idag har jag varit ute och slirat både i Bromma och på Lidingö för första gången. Blev en körning långt ut i Nacka också. Kom precis hem och har gosat ner mig i sängen. 
Imorgon blir det träning med Natta igen! Tror vi kör lite egen träning och sen ett Yogapass! Ska bli så himla skönt att gå på yoga och sträcka ut alla muskler ordentligt, som jag längtar! 

Jag har fortfarande inga bilder till er vilket är en stor anledning till att jag inte bloggat.. Blir så tråkiga inlägg. Kanske kan ta nån bild på gymet imorn!

Får bjuda på en gammal bild så länge


Åh vill vara brun och fräsch igen!!

FUNCTIONAL TONING

Hej på er! 
Idag har jag varit på visning, jobbat några timmar och sen kollat på Solsidan med Mika. Blev premiär med nya skorna också, älskar dom!! 

Imorgon blir det träning med Natta. Jag har träningsvärken from hell sen i lördags men tänker köra på ändå. Blir en gruppträning imorgon som heter Functional Toning. "Tufft styrkepass där kroppens muskler tränas genom funktionella övningar. Förutom kroppen som redskap kan även viktplattor, hantlar och gummiband förekomma." Jag tycker att det låter helt perfekt! 

Nu ska här sovas. ❤️

Papa don't preach

Vilken dag!
Svante kom och hämtade mig vid halv tolv så åkte vi ut till Friskis i Mörby C där han tränar och jag har fått ett två veckors gratis medlemskap. Vi körde en snabb uppvärmning och sen all in på styrka. Jag skakade och var svimmfärdig när jag gick där i från..

Efter det var det hem och duscha och byta om till taxikläder och kasta sig in i bilen. Var mindre nervös idag men fortfarande jäkligt nervös. Första körningen fick jag halv tre och sen rullade det på till 6, då bestämde jag mig för att åka hem och äta middag. Efter en timme drog jag ut igen och jobbade fram tills för en liten stund sen bara. Känns riktigt bra! Även om det fortfarande är nervöst och jag sitter lite som på nålar när jag väljer väg så börjar jag verkligen känna mig säkrare. 

Lång text utan bilder.. Sorry.
Vi hörs imorgon. Natti natti ❤️❤️

HONESTY




There's always a first

Wööööw! Kom precis hem efter mitt första jobbpass! Alltså SATAN vilken stress jag fick när första körningen plingade till, ville bara trycka nej och kasta taxikörkortet i papperskorgen. Men det gjorde jag inte.. Körningen gick från Skarpnäck/Enskede, som jag är bekant med eftersom jag bor i närheten, och in till Strandvägen 1. Blev SÅ lättad när jag hörde Strandvägen och insåg att det här löser sig haha.

Nu ska jag försöka smälta det här och se om nåt nytt avsnitt av Vampire Diaries har kommit ut! ❤️

Men lilla hjärtat..


Hahaha!

They see me rollin'




Sådär ja! Nu väntar jag bara på att mina svarta fina byxor ska komma med posten så är det dags för mitt första jobbpass! Är så nervös så jag får hjärtklappning varje gång jag tänker på det.. Men tror det släpper efter ett par körningar och så kommer det bara vara kul! 

Nu blir det film ❤️

En lycklig söndagsmorgon när sommaren är som bäst





If you obey all the rules you miss all the fun



INSIDIOUS 2

Hej!
Igår var jag på bio och såg Insidious 2. Alltså jag har aldrig varit så rädd.. Satt typ och skakade. Om ni ska se den måååste ni göra det med stor skärm och bra ljud! 




Let's get this party started



Jag har en såå cool sminkning idag! Körde på blått, guld och rosa. Lite 80-tal kanske? Första gången jag kör en sån här crazy make men blev rätt kul!

Hörs imorn ❤️❤️❤️

Q




YOU CAN'T BULLSHIT A BULLSHITER




SO DON'T

Åhh vilken dag! 
Från klockan halv nio imorse till klockan tolv satt jag i en minibuss och åkte runt h e l a  j ä k l a  s t o c k h o l m. Det var extremt jobbigt, skulle beskriva det som klaustofobiskt och ohygigeniskt, bara på ren känsla. 
Efter lite sushi till lunch med mina nya taxipolare.. haha.. så hade vi genomgång på 20 huvudleder och tvärlänkar, som jag ska kunna på provet på torsdag, tillsammans med typ 75 adresser och massa funktioner på taxameter och gps. Ett skämt med andra ord.

Vi var klara vid halv fem och då åkte jag raka vägen till Gallerian och köpte skorna och sen raka vägen hem. Hoppade in i en 20 minuters dusch och efter den va jag klaaarrr.. DOG i sängen. 

Tillbaka till taxiprovet! 160-nånting frågor på allt mellan Åkersberga och Salem typ. Men skam den som ger sig! Tog mig själv i kragen för typ två timmar sen och nu kan jag fan peka ut varenda gata i hela stan. Går på vilja och inget annat just nu.

På torsdag kan jag vara klar!!? Helt galet. Kunde aldrig gissa att det skulle vara såhär svårt att få Taxilegg och dessutom Taxi Stockholm legitimation. Jezuz. 


Nu är det läggdags.
Pussar

SHOES

Jag är så trött så jag vill skjuta mig själv. Snoozat i snart en timme.. Vill inteeee! Att jag ska köpa nya skor idag gör mig dock på lite bättre humör ❤️




The good ones screw you, the bad ones screw you, and the rest don't know how to screw you.

Hej!

Jag är precis hemkommen efter en lång dag i stan. Åkte hem ifrån vid ett imorse för att uträtta ett ärende innan jag mötte Anna på lunch. Efter det gick vi och kikade lite i affärer och jag hittade ett par skor som jag tror kommer få bli mina, ska in och kika på dom igen imorn. Vid sextiden gick vi bort till Marions och tog en kaffe, som blev till en hamburgare och helt plötsligt var klockan närmare tio.. Nu är jag helt SLUT! Ska alldeles strax sova för imorgon är det upp vid sex för en heldag med gänget på Taxi Stockholm! (läs: jag och 20 män varav tre kan göra sig förstådda på svenska..)

Såhär soet var jag för tio minuter sen innan sminket åkte av. Gäller att ha framförhållning när man har blogg! 


Puss och godnatt på er ❤️

You make me go..

Hej finisar!
Har varit segt på bloggen här ett tag. Det är så mycket på gång just nu så jag har helt enkelt inte tid eller lust. Imorgon och på fredag har jag lärarledda pass på Taxi stockholm och på onsdag är det slutprov. Som jag har kämpat för det här jäkla körkortet hoppas jag att jag klarar det och äntligen kan få börja jobba!

Just nu ligger jag bara i sängen och myser. Ska snart släcka alla ljus och sova, klockan står på 06.00 imorgonbitti!
Puss och sov gott.




RSS 2.0