PAIN

Hej på er! Det var inte igår.
Jag ligger nerbäddad i min säng och tittar på Idol. Den jäkla hostan jag haft i flera månader har resulterat i typ sprickor i revbenet.. Gör fööör jävla ont. Så här ligger jag och tycker synd om mig själv. Imorgon blir det dock andra bullar! IKEA med familjen på dagen och drinkar med Natta på kvällen.


Vi hörs imorgon! Pussar

Stuck in a generation where love is just a quote

Hej på er! Min lugna helg blev inte alls så lugn.. Igår blev vi partysugna så svirade om till nya klackarna, som jag älskar såå mycket, och drog ut. Det blev rätt hårt igår och upp tidigt imorse för stackars Natta skulle jobba så nu är jag trött! Ligger och myser i sängen men ska snart sova. 

Vi hörs imorgon. Pussar!




IF YOU CAN'T CHANGE IT, EMBRACE IT.

Idag har jag städat och fixat i rummet! Alla sommarkläder packades undan och på klädstången byttes ljusa klänningar ut mot höstiga koftor.
Nu när hösten smyger sig på vill man ju bara ha massa filtar och ljus överallt så jag letade fram två fina ljushållare hemma som ska upp. Älskar dom! Ska försöka ta mig till ikea någon dag också för köp av stor matta och stor härlig filt. Som jag ska mysa i höst!


But I am not in love with you.


Let's always grow together and never apart


Friends are the family we choose

Hej på er!
Känns som att det hänt så mycket sen sist så jag inte orkar uppdatera.. Får bli en snabb sammanfattning av senaste dagarna.

Har nu klarat alla prov så jag får mitt taxikort så fort jag skickat in alla papper. Hade en sån jäkla high på livet när jag klarat uppkörningen!!

Var ute både fredag och lördag men båda dagarna nykter med bil. Sån wifey.

Igår spenderade jag hela dagen på Gröna lund med familjen och Natalie. Sjukt härlig dag. Och jag åkte motvilligt Eclipse... Helt sjukt att jag gjorde det. Överlevde men gör inte om det.

Snabbild i bergochdalbanan


Precis så


Never trust a girl in ugly shoes

I fredags kärade jag ner mig i ett par skor.. I lördags blev dom mina. Dom är sååå fina, ännu finare i verkligheten, typ lite gråbruna mer än svarta. Problemet är att kanten vid tårna skaver som en liten * . Hoppas dock på att dom mjuknar till då dom är i skinn.


Always a dreamer

Min pappa säger alltid att jag har adhd. Har alltid nya drömmar och ideer som jag tycker är SÅ fantastiska. Tills jag kommer på något nytt.. Och någon ro i kroppen har jag inte. En sak i taget? Inte direkt. Vill göra allt nu nu nu.

Jag tror inte jag har adhd men lite speciell är jag nog ;-) Tror att det kan vara en bra grej men samtidigt blir jag så ivrig att jag blir stressad. Just nu är det taxikörkort, lägenhetsköp, poledance, affärsideer, resor och massa annat som flyger runt i huvudet på mig. Snart kan jag i alla fall bocka av körkortet.


En sån jävla glad dag

Idag klarade jag det sista teoretiska provet för mitt taxikörkort och har typ aldrig varit så glad! Det var sjukt svårt och stressigt med tid så jag trodde aldrig jag skulle klara det. Lyckan när jag såg Godkänt på skärmen va så total.

Nu är det bara uppkörning kvar så på torsdag morgon får ni hålla alla era tummar! Puss!


Kär i mina nya byxor


3 bilder från kräftisen


¡Viva México!

Hej på er!

Jag var så jäkla trött igår men hade lovat Mika att följa med på mexikans middag så det var bara att ta en dusch och ett glas vin och börja om på nytt. Hade tänkt vara där under middagen och sen åka hem och sova men så blev det inte.. Istället blev det hundra drinkar, 50 shots och två galna mexikanare med pistoler i händerna.

Sån klass på gårdagens bilder haha..


KRÄFTIS

Igår var vi på kräftskiva på Amba. Kräftskivor har en tendens att bli ganska spårade och igår var inget undantag.


Don't let anyone ever dull your sparkle


Get ready


En minut senare har Mika instagramat..


KEEPS GETTING BETTER

Hej!
Det är inte varje dag jag uppdaterar från datorn. Är en riktig mobilbloggare jag! 
Satt hur som helst vid datorn och fixade lite grejer när jag kom på att Natalie mailade bilder från midsommar för ett tag sen. Fan vad det känns länge sen.. Skulle gärna ha tillbaka sommar, sol och bruna ben men annars trivs jag alldeles för bra med livet just nu. Känns verkligen som att allting har fallit på sin plats de senaste veckorna och det blir bara bättre för varje dag som går. 


Alltså dom här skorna!! 
 

Let my love adorn you


SICK

Ajaj, idag är jag sjuk. Festade på igår utan hänsyn till att jag varit hostig i två veckor så jag får väl skylla mig själv.. Men kul hade jag! Är förvånad över att jag inte var mer bakfull idag, var ett jäkla fylleslag här igår haha..

Har legat i sängen sen jag tryckte en pizza vid sju-tiden. Kollade precis klart på Sune i Grekland och nu har jag satt på någon annan töntig film haha.


MAGNESKIVAN 2013


RSS 2.0