PUSS

Åh har halkat efter lite med bloggen här men håll ut mina kära vänner så är jag snart igång igen!


BRIGHT LIKE THE SUN

Ojoj, smart är ju bara förnamnet! ;)


RELIEF

Vilken lättnad! Polisen har fått in min plånbok! Bankkortet är klippt och körkortet skickat till transportstyrelsen. Plånboken är på väg till min brevlåda men några uppgifter på vad som fanns i hade de inte. Blir en överraskning att se om busskort, kontanter och nyckel ligger där i. Misstänker att någon kan ha snott busskort och kontanter men det är väl inte hela världen..


I'LL LIE IF I HAVE TO

Känner att jag mår lite bättre nu. Ska straxt gå ut och ta en cigg, sen kolla ett avsnitt Gossip Girl och efter det sova. Ska försöka plugga lite imorgon.

Jag skiter i att det är vinter, den här outfiten åker på snarast. Kände i lördags att den va för somrig men orka bry sig. Det är väl bara bra om jag sprider lite sol runt mig!


Oct. 29, 2012

Hej på er finisar!
Jag har en ganska dålig dag. Lite nya problem tillsammans med att jag fortfarande har ångest för att jag slarvat bort plånboken.

Bjuder på några bilder från helgen så länge..


SMOKE

Haha det är så roligt dagen efter man varit ute när ens vänner skickar bilder. Här är en på mig och Chanette i rökrummet på Amba när hon har gett mig tydliga direktiv att blåsa rök mot kameran! Haha så tuffa tjejer.


NEW IN

Min nya gosiga jacka!


LIVE AND LEARN

Jag är så otroligt osugen på att skriva något här idag. Har jordens bakisångest. Tappade bort min plånbok igår med hela mitt liv där i. Typ. Så vi kanske hörs senare annars imorgon. Har en del bilder från igår!


MAKE UP STORE

Har varit hemma hos Natalie ett par timmar nu och förat och fixat oss. Natta fick äran att sminka min grund idag för hon har börjat på make up skola!
Vi hörs sen! Pussar


BIG B

Sitter och kollar på X-factor med ett glas cola och chips. Som det ska vara en fredag helt enkelt.
Måste bara berätta hur hiiimlans glad jag blev idag när jag fick feedbacken på den där uppgiften jag lämnade in i veckan. Fick ett B!! Betygssystemet är ju ändrat igen men vad jag förstår så är ett B skitbra! Så jävla nice när man får positiv feedback såhär och bara blir ännu mer peppad på att jobba hårt och prestera!
Dessutom har jag typ höstlov nästa vecka. Inte helt fel.

Här är en trött Sara imorse. Sitter upp i sängen som ni ser.. Det är en del av mitt morgonprogram. Larmet ringer- Snoozar en timme- Pillar på mobilen- Tänder en lampa- Sätter mig upp- Går upp. Ibland händer det dock att jag faller tillbaks till liggande position efter sittande och sen upp igen haha..


HOME MADE SUSHI

Lagade sushi till middag idag. Provade lite nya ingridienser och AAAH.. Det va så gott!


EARLY MORNIN'

Åh herregud, det här är omänskligt. Mörkt, kallt, dött.. Aldrig mer.


SNOW WHITE

Och så kom snön. Vilken tur att jag plockade fram vinterjackan imorse då!

Ligger i sängen och kollar Gossip Girl, är skittrött efter en dag av skola, plugg och träning.
Dagens plus är lätt att mamma lagade tacos till middag, mums!


VILL INTE

Godmorgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och kikar lite facebook och instagram.. Jag såg något om minusgrader? I så fall plockar jag ner vinterjackan, är trött på att frysa.


WORK HARD PLAY HARDER

 
Ligger i sängen och pluggar. Det går fan bra! Jag är snart klar med min inlämningsuppgift och börjar faktiskt känna mig nöjd. Tro det eller ej (jag själv trodde aldrig dom här orden skulle komma från min mun) men det är typ kul att plugga!? Jag känner mig extremt duktig.
 
Tog ett break från mitt pluggande vid 5 och åkte och käkade middag med Linda. Det blev som sagt på Vapiano och jag mår fortfarande lite illa av all gräddsås.. Men gott var det. Och jag känner att det funkar bra för mig plugga-belöna-plugga-belöna. Fattar ni? Jag kan typ tänka att om jag läser ett kapitel i boken så får jag titta på ett avsnitt av Gossip Girl sen. Funkar i alla fall skitbra. Nu ska jag skriva klart det sista på uppgiften och sen belöna-belöna-belöna resten av kvällen. (Läs: Gossip Girl- Gossip Girl- Gossip Girl)
 
Vi hörs lite senare. Pussar och kramar

VAPIANO

Mysig middag med fina Linda. Catchar upp lite!


GOSISEN

Igår när jag hade varit och borstat tänderna kom jag tillbaks och hittade det här. Sötisar.


DON'T TRY TO CHANGE ME

Hemma nu. Har haft en jättebra kväll med roliga människor men nu är jag riktigt trött! Vi hörs imorgon. Puss


BRING YOUR A-GAME


FENIX


EKEN

Sitter med vänner på Eken och dricker och pratar minnen. Tror det kan bli en helkväll.. Hörs senare!


THESE ARE MY CONFESSIONS

 
Jag är jättestressad för om tio minuter ska jag egentligen vara på Söder. Ska möta Chanette och våran gamla vän Shaho. Hörs på mobilen! Pussarpussarpussar

BEST LOVE SONG

Hej på er!
Jag snoozade lite länge imorse så hann inte säga hej till er!
Nu är jag på väg hem från skolan. Ska förbi solariumet (äääntligen, min hy förfaller utan sol!) sen hem och plugga. Måste lämna in två uppgifter så jag kan gå ut och roa mig lite ikväll.

Vi hörs när jag kommit hem.


A WALK DOWN MEMORY LANE

Har faktiskt inte rört mig utan för huset idag, förutom en snabb tur fram och tillbaka till Coop för att köpa godsaker och cigaretter. Därför har jag heller inte så mycket roligt att blogga om. Så istället får ni några gamla godbitar i form av webcambilder. Det var tider det.
 











 
Finns så många roliga minnen bakom var enda en av dom här bilderna. Och tusen till. Älskar att jag har haft bloggen och fotat så mycket. 
 
Vi hörs lite senare, nu ska jag kolla på Torka aldrig tårar utan handskar. Sen behöver jag nog inte berätta vilken serie som åker på tills det är läggdags.. Pussar!

I'LL TAKE CARE OF YOU

Så skönt att ha måndagar lediga. Blir som en extra lång söndag haha..
Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl, big surprise!

Snart ska jag gå upp och göra mig i ordning lite. Kanske åker till farmor senare.
Vi hörs om ett tag!


Live as you would have wished to have lived when you are dying

 
Hittade några bilder jag tog med webcamen precis innan vi gick igår.. Tyvärr tog jag inga bilder på mina kläder. Eller toppen rättare sagt. Jag hade en svart långkjol och sen tröjan ni ser på bilden. Hade velat ha en bild bakifrån så man såg den öppna ryggen, det va lite det som gjorde outfiten liksom. Oh well.. next time.
 
Nu ska jag sova. Ville egentligen bara kika in lite hära. Har blivit en vana, en bra sådan. 

PEOPLE DON'T TELL US WHO WE ARE, WE TELL THEM!

Åh igår va så himla kul!! Jag hade tjejerna här hemma på förkrök och fix. Sminkade oss själva och varandra, drack vin och lyssnade på musik. Vid halv elva drog vi in till stan och Wokhouse för drinkar och shots innan vi drog vidare till Sturecompagniet och dansade loss.
Det va riktigt länge sen jag va så energisk och taggad som jag va igår, jävlar vad härligt det var! Runt två bar det vidare till Amba innan vi avslutade kvällen på White.
 
Här kommer några bilder från igår!







 



 

SÖNDAGSMYS

Cola, chips, choklad och Gossip Girl. Njuter av söndagslugnet.


WOOOOKHOUSE


BACK IN THE DAYS

 
 
 
B
 
Har varit hemma hos mig sen 6 och haft tjejfix och förkrök like back in the days. Nu blir det utgång! Ses i dimman och hörs imorgon! Tusen pussar

GAMEDAY


GOOD GIRL

Äntligen på väg hem från jobbet. Mina fötter värker något så fruktansvärt.. Ska hem och ta en dusch sen krypa ner i sängen och kolla ett par avsnitt Gossip Girl. Måste ladda inför match och utgång imorgon. Skittaggad inför båda delarna!
Hörs sen eller imorgon. Pussar!


I NEED HELP

Ska upp om fem timmar.. Kan inte sluta titta på Gossip Girl.. Lite såhär känns det.


XOXO GOSSIP GIRL

Döööödstrött tjej som precis landat i sängen. I morse trodde jag faktiskt inte att jag skulle klara av den här dagen, kände mig så sjuk och rutten. Men någonstans på väg från skolan till jobbet piggnade jag till! Jobbade för övrigt på ett eventföretag som värdinna typ. En vän till mig jobbar där och ibland när dom har lite mingel och sånt behöver hon hjälp. Idag stod jag bara i baren så det var väldigt skönt, och roligt! Har blivit kung på att öppna champagneflaskor haha..
Imorgon blir det åter igen skola och jobb. Samma företag jag ska jobba för men imorgon blir det mer fest och mindre mingel. Jag hörde ord som galet, stökigt och spritfest nämnas om morgondagen.. Kan inte bli annat än ett jäkligt kul jobbpass!




Ni som brukar prata i telefon med mig.. Nu vet ni vad jag sysselsätter mig med medans.


Nu ska jag kolla på Gossip girl och mysa ihjäl mig. Har tänt massa ljus och laddat upp med cola, chips och godis. Pussar!


REMEMBER THAT


YOU MAKE YOUR OWN LUCK

Jag tror verkligen att man är sin egen lyckas smed, som man brukar säga. Det finns igen annan än du som kan göra dig lycklig. På riktigt lycklig liksom. Du själv är den enda personen du säkerligen kommer få stå ut med hela livet, så vänj dig.
Men det är inte alltid så lätt att vara på topp. Det händer saker i livet som får en att gå ner sig lite. Det kan vara problem med vänner, familj, väder, pengar.. Så vad gör man när man verkligen känner att allt är åt helvette?
Det här gör jag!
 
 
 
- Varje kväll innan jag somnar planerar jag minst en sak jag ska göra dagen där på. Det kan vara vad som helst! Måla naglarna, städa, färga håret, ringa farmor, söka jobb.. Ni fattar. Försöker att bocka av saker jag har lite ångest för. 
 
- Planerar in något jag kan se fram emot längre fram. Det behöver inte vara något stort, bara något roligt.
 
- Laddar ner en serie! Det finns serier för alla. Jag älskar Desperade Housewives, Gossip Girl, OC, OTH och såna tjejiga serier. Man mår bra av att drömma sig bort lite och man blir beroende! Helt plötsligt finns det en till anledning till att vakna på morgonen.. Jag kommer få veta vad som händer med Chuck och Blair!
 
- Försöker alltid göra om lite hemma. En ny fräsch miljö gör så himla mycket! Letar efter några billiga möbler på en loppis och gör det till ett projekt att måla om och fixa. 
 
- Jag försöker att ha kortsiktiga mål. Kan vara både små och lite större grejer. Men det är bra att ha dom på kort sikt för varje gång man lyckas uppnå ett så blir man mer taggad på att uppnå fler. Det blir en bra rundgång på det.
 
- Jag försöker komma ut ur huset mycket. Fika, shoppa, promenera. Och jag ser det alltid som en chans att göra mig lite fin och känna att jag mår bra med mig själv. 
 
- Planerar in en galen utgång! Skitkul att se fram emot och skitkul att genomföra. Jag försöker alltid hitta något nytt att ha på mig, kanske prova något annorlunda. Sminka mig lite extra, ha håret annorlunda. Man känner sig lite som en ny person och kanske till och med vågar tänja lite på sina gränser..
 
- Tända ljus, helst med doft, helst hela tiden. Behöver jag säga mer? Så avslappnande och rogivande. Och mysigt!
 
- Att bara göra något helt annorlunda, gärna galet, är vinnande! Det ger sån energi och en sån kick att ha gjort något helt annat än vad man brukar. Man får en känsla av att det man trodde var hela ens liv, egentligen bara var en del av vad som finns att uppleva.
 
 
Det var allt för just nu. Är trött och börjar känna mig väldigt febrig.. Kan vara pga alla tända ljus här inne haha.. Hoppas ni tyckte det var ett bra första riktiga bloggigt blogg-inlägg i alla fall! 
Nu ska jag försöka sova! Lång dag imorgon. Pussar!

SOMETIMES

Sometimes you almost wish you could have all the bad stuff back so that you could have the good..


SILENCE IS BETTER THAN BULLSHIT

Hej på er.
Det känns som att jag bara mår sämre och sämre för varje timme.. Ligger i sängen och det värker överallt. Hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon för det är inte roligt att vara sjuk. Känner mig helt svag.

Ska försöka få ihop ett riktigt satsigt inlägg imorgon. Ett sånt typiskt blogg-inlägg! Om ni har några förslag på vad det ska vara välkomnar jag dom bland kommentarerna.

Pga att jag är helt blek i ansiktet förutom min röda näsa så slänger jag in en gammal bild på mig och chanette.
Godnatt!


#LOVE


BACK TO SCHOOL

Tillbaka i ett klassrum.. Känns helt sjukt. Och precis lika stelt som det alltid är första dagen med en ny klass. Haha usch.
Jag tänkte blogga imorse men alla bilder blev suddiga och jag fick damp. Vaknade självklart jätteförkyld och därför på jävligt dåligt humör.

Nu tror jag snart min lärare glider in så det är väl bäst att lägga undan telefonen.. Hörs sen! Pussar pussar pussar!!


LOOKING FORWARD

Idag hände något fantastiskt. Jag provade internetdelning på min iPhone och nu har jag världens bästa internet på datorn. Faaantastiskt! 
I övrigt känns det inte så fantastiskt. Ligger i sängen och fryser och nyser. Ska straxt försöka sova så jag åtminstone är utvilad imorgon. Är lite pepp på att gå till skolan faktiskt. Kommer få äta upp det där känner jag..
 
Satt nyss och kollade igenom lite gamla webbcam bilder.. Haha alltså det finns mycket roligt kan jag lova. Och jag såg så annorlunda ut.. 
Här har ni ett smakprov.. Vill ni se mer?

 

DUDE!

Hej på er.
Jag ligger i soffan och börjar inse att jag har en förkylning på gång.. Tungt huvud, tjock i näsan och frusen. Fanihelvettevillintekanintevarasjuk! Lite så känns det.

Ikväll blir jag alltså hemma med en kopp te och alvedon så jag inte mår sämre imorgon när jag ska till skolan..

Bjuder på en av mina favoritbilder så hörs vi sen!


LAW SCHOOL

 
Hej sötisar!
Jag blev bara hemma igår, ändå har jag varit så sjukt seg idag och haft en jävla huvudvärk. Där av har jag inte gjort annat än att ligga i soffan idag och heller inte haft något att blogga om.. 
 
Men imorgon är en ny dag! Då ska jag ta mig till Skanstull och försöka bli av med min gamla trasiga iPhone, Natalie sa att det fanns någon butik där som köper upp. Känner för att göra mig lite fin imorgon. I vanliga fall brukar jag knappt sminka mig på vardagar för jag tycker inte jag passar i "vardags smink" utan är finast naturlig eller helsminkad liksom. Imorgon får jag väl försöka mig på någon ny sminkning.. Något som passar mig helt enkelt. Det kan vara bra att hitta en ny sminkrutin till vardagarna också eftersom jag börjar skolan på tisdag!
Och det kanske jag inte sagt något om.. Antagligen inte.. Jag börjar på Komvux för att läsa upp betyg i alla fall. Kommer gå tre dagar i veckan fram till Jul och sen ha uppehåll till efter nyår. Helt klar kommer jag vara nästa vinter. Då ska jag söka in till Juridik linjen på Stockholms Universitet. Håll tummarna för att jag får Mvg i alla ämnen för det kommer jag behöva!
 
Nu blev det här ett väldigt långt och tråkigt inlägg känner jag.. Men nu vet ni lite om mina framtida planer i alla fall. Vi hörs kanske lite senare annars imorgon innan jag drar. Så får ni se vad det blev av den där sminkningen också.. Puss!

ALFAPET

Spelar Alfapet med familjen. Langade precis TURBAN på 3xordpoäng.. #winning


IF YOU AIN'T RUNNING WITH IT RUN FROM IT


38-53

VINST! Så jävla skönt. Och en anledning till att gå ut ikväll, fira lite..


LIVE YOUR LIFE

Herregud va trött jag är. Blev utgång igår, nykter men kom inte hem förän halv fyra ändå. Och klockan åtta imorse började Oden springa omkring som en elefant på övervåningen så sen dess har jag knappt kunnat sova. Borde försöka ladda upp inför matchen men sitter fast i sängen..
Undrar hur Chanette mår.. Hon drog till White igår när jag åkte hem och började jobbet 9 imorse.. Och hon va inte nykter vill jag lova!

Vi hörs efter matchen, puss!


I LOVE CURLS

 
Drar in till söder och möter Chanette och Miranda på några glas vin. Eller, dom ska dricka vin och jag ska köra bil. Har match imorgon.. Ha en underbar fredag! Pussar!

X-FACTOR

X-Factor blir fredagskvällens underhållning. Fram till 11 i alla fall.. Sen vet man aldrig var natten tar en!


Miss those summer days


The karma of fucking a good girl over is the bitch you'll end up with.


Fick sällskap i fotbadet..


PEDIKYR

Har precis hämtat Oden på dagis och laddat upp ett fotbad. Har behövt måla om tånaglarna ett bra tag nu men inte orkat så det ska bli skönt att få det gjort. Älskar fräscha fötter!


NUMBER ONE

Jag är förbannat trött och det är så mörkt och kallt vid den här tiden! Men när en liten solstråle kommer och väcker en med pussar på kinden och klappar på ryggen blir man varm i hela kroppen. Älskade lilla plutt.


LIVET

Te, mackor och tända ljus.


ICE COLD

Åh herre vad jag fryser! Är kall in i märgen verkligen. Men det var en riktigt bra match och nu när jag kommit hem och gosat in mig känns det faktiskt väldigt skönt.
Ska koka lite te och göra något att äta nu, sen blir det film.


49:-

Nu är vi på väg till matchen. Jag i min nya mössa från Åhlens! Helt klart värd 49 kronor för att försöka hålla värmen under matchen.


LEAVING

 
Nu sticker vi iväg till Nacka och sen på fotbollsmatch! Hörs ikväll.

SLEEPING BEAUTY

Det var inte nådigt att ta sig upp imorse men fan så skönt att somna om och vakna nu. Det finns pannkakssmet kvar från igår så tänkte grädda ett par och mumsa i mig snart.
Om ett par timmar tänkte vi dra till Nacka forum och hälsa på en vän till Chanette och sen hoppas jag på att vara pigg nog att orka utgång ikväll!
Hörs om ett tag, pussar!


Where I am at this moment is where I'm supposed to be

Här har vi en tjej som tar bloggen på allvar igen! Jag och Chanette kom precis hem till mig och kröp ner i sängen. Först tryckte jag i mig en pannkaka.
Om 4 timmar ska jag upp för att ta Oden till dagis. Känns sådär.. Men fan va skönt att gå hem och lägga sig sen igen! Jag misstänker att morgondagen bjuder på utgång. Det däremot känns bra. Något annat som känns bra är mitt hår. Älskar verkligen min hårfärg just nu, sådär fint ljusbruna längder men ändå mörk botten till mina mörka ögon. 

 
Puss och godnatt.

FINALLY

 
Hinner inte lägga upp bilderna från färgningen nu. Dessutom blev det inte så stor skillnad.. Och jag orkade inte ens färga mitt.. Nu drar vi iväg på äventyr! 

PANNKAKSLUNCH


LET'S MAKE IT HAPPEN

Godmorgon!

Sitter i soffan och kollar på Oprah Winfrey i väntan på Chanette. Idag ska det färgas hår! Tror bara att jag ska färga utväxten, så fult när man får ljus utväxt och ser halv-flint ut.. Chanette däremot ska få en rolig förändring!
Hörs senare med bilder på resultatet.
Puss


GOODNIGHT

Guuuud vad jag har saknat att blogga inser jag nu när jag börjar igen.. Och hade verkligen glömt hur roligt det är att fjanta sig framför webcamen.. Såhär brukade jag och Chanette hålla på hela dagarna för ett par år sen haha.

 
 
 

PURPLE

Idag plockade jag fram förra årets pannband! Man får ju se det fina i våra psykotiska årstider och uppskatta att vi får chans att använda mycket olika klädesplagg.


A NEW PAGE


Bättre sent än aldrig

Det var länge sen den här bloggen verkligen var igång men nu funderar jag faktiskt på att ta upp den igen! Ordentligt liksom.
Har lite problem med mitt internet men när det är fixat kör vi! Tills dess ska jag försöka köra lite mobilupdates..

Nu blire Solsidan! Såå taggad!


När man känner att allt bara löser sig..

LYCKA!


RSS 2.0