When push comes to shove, nobody really cares about nothing but them selves.

So I say FUCK YOU!


För vi är A I K



Jag och storebror kom precis hem från Råsunda. AIK - Elfsborg 2-0 UNTZ! Sjukt rolig match, och den här Bangura är verkligen grym.

Nu ligger jag i sängen med grov beslutsångest. Bio, sova, filmkväll eller DJ Challenge på Cafét? Jag har absolut ingen jävla aning om vad jag ska göra. Jag är sjukt trött.


Hippie style.


Flower power

Nu drar jag iväg och leker hippie, wiiiiee! Bild på hela outfiten kommer upp imorn! Kyssar.

Trick or treat?

Ikväll kör vi, igeeen.. Fan jag vet inte hur mycker mer den här stackars kroppen pallar men ikväll är det Halloween fest så åter igen kör vi all in. Kom precis på vad jag ska klä ut mig till så nu är det bara att rota fram gamla kläder och börja sy, eller låta mamma sy..
Hörs om ett tag, puss!

Give it a deuce

Då kör vi igen.

Nu sticker jag iväg och gör något buuuusigt! Lev för stunden, carpe diem, whatever KYYYYSSS!

I got knocked the fuck out.

Det blev ingen bowling igår, vi va inte så effektiva så klockan blev för mycket. Meeen, tävlingsmänniska som jag är så vann jag i alla fall. Jag gjorde 300 sit-ups, vilket är 188 fler än vad min klena motståndare klarade av. Men åter igen så mår jag som jag förtjänar idag. Ja, jag svimmade efter. Jag önskar verkligen att jag kunde sett mig själv. Jag stog upp och skulle laga mat, sen blev jag yr så jag satte mig på sängen och sen vaknade jag på golvet med en jävla huvudvärk och helt panikslagen för jag visste inte var jag va. Jag ramlade alltså framåt ner på golvet och landade på huvudet. Bra Sara. Men jag vann i alla fall!

L.O.V.E


I am strong, I am invincible, I am woman.

Nu sticker vi iväg och boowlaaar! Jag kommer vinna, spik.
Kyss på er!

I'm on the top of the world

Gårdagen va minst sagt awesome! Idag mår jag som jag förtjänar men trotts en jävla baksmälla har jag aldrig mått bättre. Mammas första kommentar när jag kom hem idag "Varför är du så glad?" Ja, så här stort leende har jag nog inte haft på läpparna på länge. Fan va jävla underbart!

Live like there's no tomorrow!

Jag drar ut och dansar i jeans och dagens nya och sönderklippta inköp!

Självklart tillsammans med världens bästa,

och vi är sjuuuukt taggade!


You don't really wanna mess with me tonight


L I L L - L Ö R D A G

Goooodmorgon! Jag har en bra dag. Chanette kom precis och väckte mig så nu ska vi gå ner och käka lunch och sen åka och sola. Ikväll blir det en äkta onsdags utgång. Vi börjar med några öl hemma hos mig innan vi drar till Wokhouse för några fler. Sen blir det antingen Laroy eller Collage innan vi drar till White room där Yolanda Be Cool spelar tillsammans med Josh ikväll, kommer bli awesome!
Vi är minst sagt såhääär taggade!

If you play with fire, you get burned.


M Y S

Sjukt sliten tjej. Min nya dygnsrytm suger verkligen. Oh well.. Inget att deppa för. Ikväll blir en lugnt kväll med filmmys för imorgon kör vi aaaall iiiin!

I stay surrounded by hoes


Middag med Majsi.

Lite fantasifull är jag ändå!

T to the ACO

Kom precis tillbaka efter en springtur med Bella, jävligt jobbigt och min hals frös typ till is men annars måste jag säga att det va sjukt härligt! Snart ska jag gå och handla köttfärs och lite nya grönsaker, vi ska äta tacos idag igen! Inte helt oväntat, jag har aldrig haft speciellt mycket fantasi att hänga i julgranen, så att säga.

I'm better off on my own


Jag behöver endast dom som har bränts fast långt in i hjärtat.








Point of no return

Haha soulmates, no doubt.

Nettis gästbloggar.

Godkväll Saras blogg. (höhö kul) Ligger hemma hos V och myser med Sara och Maja! Vi har precis lagat tacos och sen blir det en skräckis! Jag kommer springa från Skarpnäck hem till söder sen.. Om jag inte bjuder in mig själv till Maja. Vet verkligen inte vad jag ska skriva, gjorde ett försök till att blogga, men det är nog inte min grej. *ledzen*
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeerrå

I'll just put you on my shit list


It's not even cool for you to sound cocky anymore


Lick you like a lollipop



Nu drar jag ut och dansar! Kyss på er.


00.49


T E A S E R


Let's get naked.

Jag känner verkigen för att skriva godmorgon men det känns inte riktigt rätt så hej. Idag är det bästa dagen på veckan, ja för det är freeeedag! Jag vet inte riktigt vad kvällen bjuder på, det va något snack om Wokhouse men tror fan inte jag orkar. Funderar på att bara ta det lugnt ikväll för imorgon blir det jobb hela dagen sen kör vi all in.

Nu känner jag verkligen för att ta en lång, varm, mysig dusch. Så det ska jag göra!

S N Ö

Okej alltså det snöar, marken är vit. Jag tror att det är panik jag upplever.

If it makes you happy, it can't be that bad.


Wiiiiiiee!

Om 9 minuter får jag gå hem och håret är färgat och klippt så nu behöver jag inte undvika speglar längre! Feelin' good. Ska åka hem och duscha och käka sen måste jag ställa in lite planer så jag kan fika med Chanette istället, hon är så needy..

Nej nu draaar jag. Lägger upp en bild på håret när jag kommer hem, åh så spännande. Kyss!

So close, yet so far away.

Godmooorgon! Sitter på praktiken och käkar frukost och längtar efter Chanette som kommer klockan 1 och ska färga mitt hår. Tror att hon ska få klippa mer också, vill ha som förra hösten.

Nu ska jag göra en kaffe och gå ut och ta en cigg, sen antar jag att jag får ta och göra lite nytta!
Vi hörs sen, kyss.

Would you?

If you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

They call it bedroom eyes

Idag känner jag mig så jävla bra! Allt känns helt underbart och just i denna sekund skrattar lilla Oden så han kiknar. Jag har verkligen insett vad som är viktigast i livet. Vänner, familj och att älska sig själv. Och jag älskar mig själv. Jag tycker inte att jag är perfekt, men mitt hjärta vill inget ont . Och i slutändan tror jag att det är det som räknas.

Morgonmys







Alltid lika mysigt att hänga med favoritkillen, önskar bara att han va aaaningeen mindre morgonpigg.


The Game 6 November

Älskade Maja har fixat backstage biljetter till The Game konserten i Uppsala den 6 November. Ooooom jag är taggad!

Det känns i varje hjärta.


Pain is temporary, pride is forever.

Jag har verkligen haft en helt awesome kväll men nu är det dags att sova! Godnatt och sov så gott lovers and haters.

M A F F I A !

Oh herregud.. Vi spelar världens konstigaste spel! Psykbryyyyyt!

Vem tror ni vann pokern?

Det börade bra..
Gick bättre..
Och JAG vann!

Reggaeton fever


There's hunger in your eyes

Har precis ätit en jävla massa sushi, känner mitt ganska många kilo tyngre måste jag säga.. Snart blir det poker med Maja och grabbarna och efter det film. Har en stark känsla av att jag kommer gilla filmen.

Muuuuums!

Här sitter jag och dregglar över min mumsiga lunch. Maja kom precis hit så nu ska vi hata lite på alla efterblivna killar i våra liv, sen ska vi kolla på film! Känner mig helt plötsligt väldigt bloggig så det kommer nog upp ett inlägg snart igen.

Jag är så jävla tacksam för att jag har dig.


Vad du tycker å va katten skiter har ungefär samma värde för mig


Welcome to the good life

Goooodmorgon! Efter en lång helg är jag fan glad att det är söndag, söndagar kan vara riktigt mysiga..
Fredagen började jag hos Sandra, drack några öl och snackade skit. Efter det drog jag och mötte Joshie på drinkar och shots innan jag vinglade iväg och mötte tjejerna. Vi drog upp till något hotellrum vid Östermalmstorg som Lindas kille och hans kompisar hade hyrt, där blev det champagne och vin. Efter det drog jag och Chanette till Ambassadeur och dom andra till Nype. 


Igår va jag bakis och trött efter jobbet så tänkte verkligen bara ta det lugnt, fast nää.. Så jag mötte Chanette på Söderhof, blev ett par öl där innan vi drog till Wok och drack lite till och sen bar det av till Lobby. Hade en sån där kväll när jag bara kände mig trött och ful så drog hem runt tre.
Nu ska jag och älskling iväg och sola. Kyss!

Baby

Drar till Söderhof och möter Chanette! Kyssar.

Booteycall

Kvällen har uppenbarligen en hel del att erbjuda, frågan är om jag någonsin kommer komma ur dom här underbara myskläderna..

You can talk the talk but you can't walk the walk.

Får se vad som händer ikväll. Jag är jäkligt trött men har fått ett par ganska lockande erbjudanden så kanske kastar på mig kläder och drar ut i alla fall. Ska börja med att ta en cigg och ringa Chanette.


Jag måste säga att jag tycker att jag gjorde ett riktigt bra jobb med gårdagens sminkning!

I've got a feeling..


Woooooooop!

Såhääär glad är jag just nu för min bästa jobbarkompis Johan tar mitt pass imorgon så jag kan ut och festa med mina grymma brudar! Nu ska jag fira med en cigg, hörs sen! Kyssar!

Live for today.

Jag är sjukt trött. Har varit uppe sen halv sju imorse med den här lilla snorungen.
Men vi hade en trevlig dag i stan som började på Pizza Hut och slutade med en röd spets BH. I'm pleased. Linda ringde för ett tag sen och förklarade för mig att jag ska ut ikväll, jag som trodde man skulle få ta det lugnt. I was fooled. Well, det är bara att hoppa in i duschen och ladda inför en jävla utgång. Kommer vara äckligt bakis på jobbet imorgon, men som sagt, det är ju imorgon.

Kiss my lace covered ass

Lite ändrade planer för kvällen då planerna är ändrade för morgondagen. Imorgon ska jag nämligen passa min pärla och glädjespridare Oden! Så det blir upp med tuppen klockan åtta, göra frukost till snorungen, sätta på en film ( det blir antagligen Heidi, nya favoriten ) och sen bär det av till stan för att inhandla dessa sötnosar.


Hugo Rosas

Jag som egentligen inte alls tycker om denne Hugo Rosas och egentligen inte bryr mig ett skit om hans blogg eller hans liv måste säga att det han skrev om sin flickvän Paulina idag va riktigt fint. "Du är knepig, du är trotsig, du är naiv, du är bortskämd, du är slarvig.. Men vet du vad? Alla dessa egenskaper hamnar långt borta i skuggan av dina goda egenskaper." För det är precis så kärlek ska vara.

Bästisar? Ooom vi e!

Ja, här ligger jag och myser med bästa Chanette. Vi ska snacka skit och röka upp våra två paket cigg. Sen blir det middag, solning och filmmys. Vi ska titta på The notebook, jag är astaggad, Chanette är astaggad, Volkan är mindre taggad. Kyss!

A kiss with a fist

Ena filmen va lite små skrotig faktiskt.. Men "He's just not that into you" va aweeesooome! Nu är jag sjukt trött och ska upp om 5 och en halv timme så nu är det dags att sova.
X

Happiness!

Jag spenderar denna onsdag med Volkan, Maja, världens sötaste pitbull Bella och två förhoppningsvis bra filmer!

Where my words fail, Bob Marley speaks.

" You may not be her first, her last, or her only. She loved before, she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either and the two of you may never be perfect together. But if she can make you laugh, cause you to think twice and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. "

Is there a place?

Nu drar jag och käkar lunch med D!

Sleep tight and fuck you.


You won't get with this you see.

Har redan haft fem fantastiskt roliga minuter med mina nya handskar! Wooop!

Where words fail, music speaks.


You've earned it.

Jag och Haval har precis kollat på Family Guy, nu väntar lite Going The Distance! Klockan 5 möter jag mamma på jobbet så vi kan övningsköra lite. Senare blir det sushilagning och filmmys.

Playdate with V & D


Pure Love.


Let me play with your body baby

Heyheyheeeeeeey!
Oh yes jag var uppe klockan sju imorse och yes jag är sjukt nöjd med mig själv. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart klä på mig så jag hinner möta Joshie på en fika innan mammas födelsedags middag. Älskade bror kommer hem till middagen och har med sig kvällens guld, öl. Efter middagen ska jag på lite förkrök i Skarpnäck hade jag tänkt och sen blir det utgåååång! Untz untz!


Ni skulle verkligen inte tro mig om jag berättade vad som hände på jobbet i fredags, so i won't. Ha, fuck you ♥

Bitch you get no love.

Ridin' Solo och No Love varvat med Deuces går på repeat här hemma, kärlek på högsta nivå. Hoppas på att Chanette kommer hit snart så hon kan klippa mitt hår, annars blir det uppsatt ikväll igen. Det går verkligen inte att hantera som det är nu. Förstår inte varför jag tror att jag vill spara ut skiten.
Nu måste jag duscha, kommer in och pussar lite på er innan jag drar!
You can't ever break us.

S O U L


Remember to always be your self, cause there's no one better than who you are.

Karate Kid

Ligger och slöar i sängen, har precis ätit en hamburgare och kollat på Karate kid.. Nu blir det lite Grown ups innan jag måste åka till jobbet. Och vadå jag ser sliten ut? Nääe

It's like S O L O

Som vanligt startar jag dagen med lite Ridin Solo, kommer jag någonsin tröttna? Hur som helst så har jag inga planer på att göra något vettigt idag fram tills jag börjar jobba vid fem.. Det blir bara två timmars jobb sen ska jag hem och ta en dusch innan jag möter Chanette på vad jag anar kommer bli en fika. Nu blir det frukost.

Deuces

I know you're mad but so what?
I wish you the best of luck
Cause when it's all said and done
I ain't gon' be the one that you can always run to
I hate liars, fuck love I'm tired of tryin'
My heart's big but it beats quiet
I don’t never feel like we vibin
Cause every time we alone it's an awkward silence
Shit is over, whatchu trippin for?
I don’t wanna have to let you go
But baby I think its better if I let you know
Cause when it's all said and done
I ain't gon' be the one that you can always run to
I hate liars, fuck love, I'm tired of tryin'
My heart's big but it beats quiet
I don’t never feel like we vibin
Cause every time we alone it's an awkward silence
Shit is over, what you trippin for?
I don’t wanna have to let you go
But baby I think it's better if I let you know

WOOOP WOOOOP!

Okej jag kan wooooop-woooopa tills jag dör. Min älskling, min bebis, mitt allt, min nokia 5310 xpress music är på lagning och är klar på onsdag. Thanks darling! Nu undrade jag precis vart jag hade lagt minneskortet men kom på att det försvann med den andra nokian på 54 i somras.. Jävla hora.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och välja några trevliga kläder innan jag ska iväg på middag. Hörs om en stund!

It slowly but surely fades away

Usch och fy, borde verkligen stannat hemma ikväll! Men som alltid var det ändå värt att gå ut på något vänster..
Åt en mysig middag hos Chanette innan Linda och William hämtade upp oss i min drömbil, grät lite blod i smyg för att den inte är min. Fick skjuts till Woken där det blev ett par öl med Kimmie och hans kompisar, har saknat den gammla skatan. Efter Wokhouse kände jag mig hyffsat skrotig plus att jag frös som ett svin så jag åkte hem. Nu är jag nöjd och glad ensam i min säng med en macka och ett glas oboy, det är inte alltid så dumt att bara var själv.

REVOLVER

My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?

All night long

Den här snygga T-shirten snodde jag från Chanette imorse, förstår inte hur hon kan låta sånna här saker ligga och mögla i garderoben.. Önskar att den va min så jag kunde klippa i den.. Den skulle allt behöva några små justeringar. Oh well.. Nu kommer tjejerna. Kyss på er!

I've got heaven on earth

Roliga tjejer drog till skolan imorse och tänkte vara duktiga, det visade sig vara studiedag.. Så istället drog vi in till stan och satte oss och fikade i solen. Mys mys mys. Varm choklad, sol, vänner, en cigg på det och jag mår underbart.
Ikväll blir det bara en massa mys. Det blir tjejer, filmer, godis och chips hemma hos William medans han är ute på äventyr.

RSS 2.0