HEY HOE LET'S GO

Ingenting satt fint idag, bajsdag helt enkelt. Men då får man ju tänka såhär Jag är ju i alla fall snygg naken! Ha ett bra avslut på året så hörs vi nästa!
Hade lite tråkigt i väntan på Chanette så bjuder på dom. Och ja ni hörde rätt, jag är klar först!!

Fan

Det är nu jag ångar att jag inte är en av tjejerna som köpte nya kläder till nyår..

All the above

Kom precis hem från solariumet och insåg att mitt rum är sjukt stökigt.. Vet inte ens om jag kommer hitta en klänning tills ikväll i den här röran så nu ska jag städa! Medans pumpar jag såklart Spotify i nya högtalarna jag fick av älskade storebror i julklapp.

2011

Då var det nyårsafton då.. Så jävla överskattat egentligen. Läser bloggar och alla har köpt någon ny klänning, lösögonfransar, fixat naglar och bla bla bla. Jag har inte köpt ett jävla skit.. Tänkte bara rota fram en svart klänning ur garderoben?
Så 2010 är över snart.. hur känns det? Jag tycker det känns bra. Det va ett jävligt bra år men 2011 kommer köra över 2010. Mina planer inför kommande året är då dessa:

- Ta körkortet

- Sluta röka (med på listan vaaarje år)

- Ta studenten

- LA & Mexico


STRESS

Chanette är redan klar och jag har inte ens kommit in i duschen. Hur lyckas hon varje kväll? Så nu stressar hon på mig, säger att jag måste vara i stan halv 11, jo tjena. Och här sitter jag och bloggar fast jag tydligen har bråttom, bra Sara! Nä slänger upp en bild när jag är klar, och hör mig när jag säger att jag slänger upp den! KYSS!

FEKKE

Vad är det för fel på mig? När tar det slut? Jag pratar om allt detta festande. Kan inte vara bra för mig. Inte konstigt att jag är sjuk hela tiden.. Ikväll kör vi i alla fall igen, det är ett måste. Mina två babes har ju precis kommit tillbaka till Stockholm efter att ha varit frånvarande i en hel vecka. Hur fan ska jag klara mig utan dom i tre jävla veckor när dom drar till Thailand, usch. Men jag får fokusera Mexico så ska det nog gå bra.
Introducerade även min mor för idén idag och hon tog det bättre än väntat. Hennes kommentar va "Men Sara, kan du inte bara göra något vanligt för en gångs skull?" Nej kära Mamma, din dotter är inte helt vanlig.

Live your life

Igår va jag och tog ett par öl med storasyster och fick chansen att introducera min fantastiska plan för henne. Hon va ganska positiv, tyckte dock inte att det va en fantastisk idé att åka ensam till Mexico.. Det kanske det inte är heller men som jag brukar säga när jag ska gör något dumt, man lever bara en gång. Jag kommer ju i alla fall dö lycklig.

MEXICO

Ny plan! Eller egentligen bara en bättre version av plan ett.. Roadtrip ner till Cancun i Mexico! Kanske en trip förbi Tijuana också? Nä det vågar jag inte. Men jag känner att det här kommer bli världens bästa sommar. Och dom svenska psykfallen lämnar jag i Sverige. This one's for me.
Nu är det bara att spara spara spara. Har jobbat sjukt mycket i December i alla fall så hela den lönen åker in på sparkontot. Sen tar jag ju faktiskt studenten i vår.. Det går fan bra nu.

LA

Hej mina vänner! Idag har jag tagit tag i både det ena och det andra. Den 12 Januari har jag bokat in riskutbilding 1 och den 12 Februari riksutbildning 2 så i slutet på Februari eller början på Mars ska körkortet vara mitt! Vilket leder mig till plan två. I sommar drar jag med syster till LA i en månad, hyr en bil, skaffar falskleg och lever livet. Får mig att undra.. kommer jag någonsin vilja komma tillbaka till Sverige?

Min kärlek

Mår inte fantastiskt bra så  idag är det mys med Oden för hela slanten!

Bakis är bara förnamnet.

Så ja, det blev utgång igår. All in som vanligt. Så just nu vill jag spy, bajsa, somna, äta, spy igen. En del av mig vill även ta en återställare, lutar nog mer åt det hållet faktiskt.. Fan kommer bli jättesjuk. Meeen nu måste jag nästan hoppa in i duschen om det här ska gå vägen. Vi hörs lite senare!

GOD JUL

Det är nästan lite hjärtskärande att jag fortfarande har så många besökare trots att jag aldrig uppdaterar längre. Eller alltså, många och många.. för mig är det många haha. Men jag ville bara kika in och önska er en god jul! Jag är på toppen humör idag. Inte varje dag hela familjen är samlad. Lär ju bli några fler uppdateringar idag eftersom jag bara kommer vara hemma och mysa med familjen. Fast det kanske blir en utgång senare, vem vet.

KÄRLEK

Har haft en mysig dag med Oden och Sanna. Min lilla älskling kan läka alla sår. Dagens gulligaste *Oden springer emot mig och kastar sig runt mig* "Oda glaaad, Oda jätteglad nuu!" Ren och skär lycka. Bättre kärlek får man leta efter.

Hejdååå


-

Jag har väldigt liten lust att jobba just nu..

Mer bilder från igår!


FOREVER

Kvällen började med några öl hemma hos mig med bästa Hanna och Chanette
Sen drog vi förbi Wokhouse och mötte Linda, tog ett par öl och körde lite dansuppvärmning

Efter det bar det av till Entourage där jag hade så grymt jävla roligt! Hanna har lite bilder där i från som kommer upp senare.

Efter Entourage drog vi till Lobby en snabbis. Dom andra drack vin medans jag dansade haha
Runt 3 drog vi till White Room där vi blev kvar till 5 och där jag kanske drack aningen för mycket..
Så sammanfattande hade jag en jättebra kväll och mår som jag förtjänar idag.

De går bra nu

Jag har haft en grymt bra kväll och anstränger mig verkligen för att stava rätt nu haha. Nej usch jag orkar inte mer. Imorgon kör vi igen!
Jävlar va rätt det blir ibland!

ALL IN


All the right moves

Ganska brun tjej va? Men jag ska inte ljuga, jag solade både i onsdags och igår.
Och ja jag är jävligt trött men ölen är redan köpt, outfiten är redan planerad och håret redan torkat så nu är det bara att köra järnet ikväll!

Nu ska jag sova gott..

..för imorgon blir det jobb igen, dock inte lika lånt pass som igår och idag. Det blir 12.00-19.30 sen direkt hem och duscha och göra mig i ordning för sen blir det utgång! Ska bli riktigt kul, hoppas bara inte att jag är lika trött som igår och idag för då kan jag lika gärna stanna hemma.
Gud skulle jag läst det här för en månad sen skulle jag tro att jag skojade.. Jobba 3 långa dagar i rad och vara för trött för att gå ut? Vem pratade vi om igen?

and when it's really bad, i guess it's not that bad..


Fika med älsklingar


Heerråååå

Övernattning hos storebror ikväll. Mys mys mys!

Hörde jag All in eller försvinn?

Och nu frågar man sig.. Varför gick jag ut från första början? Var det värt det? Fast ja. Jag hade faktiskt ännu en fantastisk kväll med underbart sällskap. Dansade från utgång till hemgång så där brände jag Cheeseburgarna jag fick i mig vid tre tiden.. Osammanhängande det här känner jag. Kan i alla fall konstatera att jag hade sjukt roligt med bästa sällskapet och det får lov att vara värt det när jag ska upp och baka pepparkakshus imorgon..
Förövrigt så funderar jag över detta..
Hur kommer det sig att jag vaknade i morse med blåmärken och rivsår på hela kroppen och ont i varända muskel och kroppsdel? Men en ännu större fundering.. Hur kommer det sig att jag har ännu fler blåmärken efter denna kväll? Och då kan vi ju alla undra hur bra min stackars kropp ska må imorgon. Nej nu ska jag sova. Jävlar va skönt.

Nu drar jag!

Jävlar stressad tjej.. Linda blir argisen så nu måste jag springa! Kyssar

ENTOURAGE

Man måste älska fläcken på min tröja..

On the top of the world

Åh jävlar va jag mår bra idag! Jävligt bakis och trött men fan va jag är glad. Glad glad glad. Känns bra att skriva. Igår körde vi en rejäl utgång och jag hade så jävla roligt. Grabbarna lyckas dock alltid börja bråka så jag åkte på en smäll i ansiktet när jag stog och dansade helt oskyldigt.. Sen har jag ett jävla blåmärke på innerlåret? Konstigt det kan bli ibland. Men trots det är jag taggad till tusen så ikväll kör vi igen. Nu är jag i stort behov av en dusch. Hörs sen, ikväll ska jag försöka slänga upp en bild innan jag drar!
BIG LOVE.

FRIDAY


När man inte trodde att det kunde bli värre..


Bjuder på ett gott skratt.




KEBABPIZZASUSHIHAMBURGARE

Jag är så sjukt hungrig men jag vägrar resa mig ur soffan, eller jag har fastnat så det är egentligen inte ens ett val.

Fick sällskap i soffan..


HAPPY

Det blev ett par öl och drinkar och för somliga en hel del shots på Wokhouse
Sen bar det av mot Collage
Där vi dansade, battlade mot någon lirare och hade en allmänt grym kväll tills lamporna tändes!
Nu har jag precis varit och inhandlat ett paket cigg och en hallonsoda, bästa hallonsodan jag druckit i hela mitt liv!
Nu ska jag fortsätta kolla på 90210, hörs sen!

Nu drar jaaaag!

Först hem till William för ett par glas vin sen blir det kanske förbi Woken en snabbis innan vi ska vidare och möta Williams kompisar. Ha en trevlig kväll och stäng inte av telefonerna för jag ringer när jag stupat! Kyssar

Det vankas utgång..

Sum 41 spelas på högsta volym och jag är sjukt taggad för ikväll ska vi ut, och det är onsdag, älskade onsdag. Nu måste jag rappa på lite känner jag för om 30 minuter är Linda här!

FEELS GOOD

Jag och Linda har suttit hemma hos mig i två hela timmar och pluggat till Islam provet imorgon. Duktiga va? Och den här mattan är ju helt fantastiskt. Det är här vi hänger, det är här vi pluggar och det var även här jag bloggade igår..

Lite mer fredag.

Det var allt jag hade tid med, nu drar jag till Maja och kollar på Harry Potter. Puss på er!

ALL IN

Spontana kvällar är alltid bra kvällar. Hade nästan gett upp hoppet när en tjej på jobbet va lika uttråkad som jag. Så ikväll kör jag och Mikaela all in på Lobby! Gotta go!

afterdrunk

Här har vi gårdagens lilla outfit. Jätteirriterad på att bh:n syns där bak men den va djup bak och genomskinlig där fram så förstår inte riktigt hur det var tänkt.. Och jag kan säga att jag försökte mig på att bara tejpa där fram men då såg jag ut som en prostituerad
Nåja, lite fler bilder från gårdagen kommer upp strax.

ALL IN


FRIDAY

Klockan är 01.18 och fredagen är här! Jag och maja inviger den med thaimat, duktig på att laga mat den här tjejen! Imorgon, eller nej, senare idag (?) blir det middag och förkrök hos William med ett gäng, kommer nog bli mycket trevligt. Ja, sen får vi helt enkelt se vart kvällen tar oss!
Nu blir det Supermario!

Anna Nicole Smith

Sitter och pratar med en kille på facebook chatten.. Han tycker att jag liknar en yngre Anna Nicole Smith. (Jo tjena liksom) Men i alla fall. Jag skriver något i stil med "Ouf om jag ändå va såå snygg". Då får jag ett "Vill ju inte ge dig luft men såklart du är".
Okej så nu är min tanke.. Varför skulle han inte vilja ge mig luft? What's the harm? Det är väl bara fantastiskt trevligt om man kan få en annan människa att känna sig snygg, eller? Tror att det här är ett problem för mänskligheten. Man får aldrig säga att man är snygg, bra, smart, rolig eller framgångsrik. Nej för då är man inget utav det utan bara en självgod, ful, korkad bimbo.
Tyck att jag är självgod för att jag säger att jag är snygg som fan och bäst i världen, för jag tycker du är ful som fan och dum som fan som inte säger emot!

THE WORLD IS MINE

Jag är inte jättesugen på att blogga men då ni kikar in som galningar känner jag mig nästan tvungen. Kan ju börja med att berätta att jag fick hem resten av smyckes delarna idag så imorgon blir det pyssel! Har redan kirrat ett par pistolörhängen, mycket nöjd.
Vad tyckte ni om min nya bokhylla föresten? Har jag inte ett sjukt mysigt rum nu? Kommer bli helt fantastiskt mysigt när jag fått in mer kuddar och ett större täcke i min sovhörna också! Längtar.

EXPEDIT

Och här är min nya bokhylla!
Såhär mysig blev min sovhörna
Och såhär ser lilla soffhörnan ut.
Måste tillägga att bokhyllan hittade jag på blocket, det stod bortskänkes med stora bokstäver och jag var på kungsholmen för att hämta den på två minuter. Ibland måste man ju ha tur också.

A TRUTH

Det är jävligt svårt att sova ensam tycker jag, närmare bestämt omöjligt. Så nu vet jag ju varför jag undviker det.. Det är egentligen inte att somna ensam eller att sova ensam som är problemet. Problemet ligger nog i att vakna ensam. För när man vaknar ensam inser man hur mycket bättre det var att vakna bredvid någon.

A SECRET



Det som skrämmer mig mest är att aldrig våga igen.

KORS

Och detta låg i det lilla paketet. Väntar på lite fler grejer som jag har klickat hem. Det borde och jag hoppas verkligen att det kommer innan helgen så jag hinner pilla ihop det jag tänkt mig.

Hemma igen.

Det här va jag och hämtade tillsammans med bror min. Ja, vad ska det bli? Resultatet kommer upp imorgon kväll!

RSS 2.0