NYTT

Hämtade ut mitt körkort idag också. Insåg inte hur mycket jag saknat det förän jag fick det nya. Passet var ju så jäkla stort!

 


ÄNNU EN FLÄTAD

Hej på er!
Jag började dagen sjukt lugnt idag. God frukost och flera timmar i soffan. Vid tre kom mamma hem från jobbet och vi drog och kollade in en secon hand butik. Jag fyndade en sjukt fin klänning för TRETTIO jävla spänn!? Så glad.
Ska visa det jag köpte sen men nu ska ni få se ännu en flätad frisyr. Lite svårt med bildtagning på sig själv men det är i alla fall en utbakad fläta i luggen och sen en slarvig bulle bak på huvet med en vanlig fläta lindad runt om, typ.


BRAIDS

Idag hade jag håret uppsatt i en typ flätad frisyr. Jätteenkel att göra och väldigt fin. Känner att den kommer passa många av mina outfits i vår!


COME ON OVER

Åh älskade sooool! Äntligen känns livet värt att leva igen! Började dagen med en springtur i det fina vädret och en god sallad till lunch. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja.
Imorgon är jag ledig och likaså Natalie så jag hoppas på mer sol så vi kan spendera hela dagen på någon mysig uteservering!


Årets video!

Hahaha jag skrattar så jag kissar på mig!! Vet inte hur det blir när jag lägger upp en länk här men hoppas att ni kan klicka in på den. Sååå min humor!

http://m.youtube.com/watch?v=qSfv-hxhJUk


LICENSE

Kom precis hem efter en heldag med Mamsen! Vi har köpt nya kuddar till soffan, lite ansiktskrämer osv och storhandlat mat. Vi hann även ta ett nytt foto så jag kan förnya mitt körkort. Tappade liksom bort det i Oktober och har kört på mitt pass sen dess.. Ska bli skönt att ha ett litet körkort som får plats i plånboken igen.


BLU

Hej finisar.
Har spenderat hela kvällen hos Maja, gosat med Elvis och ätit kebab!
Ligger hemma i sängen nu och ska sova. Säger godnatt med en bild som i alla fall fick mig att skratta. Kvällshumor..


PLUGGISH

Idag har jag haft pluggkväll! Läst typ hundra sidor på "vetenskaps-engelska".. När jag kom till slutet insåg jag att det fanns en tre sidor lång summering på svenska, grattis Sara!

Imorgon ska jag till Armemuseet med skolan vid 11, hoppas Natalie vill möta mig på lunch efter det!

Nu är det sovdags. Längtar efter helgen..
Pussar


BLUE DREAMS

Jag vill mer än något annat lära mig surfa. Åka iväg några månader och ta lektioner och bara hänga på stranden hela dagarna. Nästa vinter när jag är klar i skolan får det bli. Hawaii skulle ju vara jävligt ballt!



WHITE DRESS

I lördags var jag med Mamma i Nacka Forum och hade världens bästa shoppingtur inne på Zara. Hittade bland annat den här fina klänningen på rea, 129 spänn! Nu får det gärna bli sommar..


NIGHT OUT

Det var inte de vackraste av bilder som togs igår men bjuder såklart på några ändå.


PARTY N BULLSHIT

Godmorgon!
Efter en mycket god middag hemma med familjen igår drog jag till Natta. Blev en riktig tjejkväll med drinkar och spel. Vid 12 drog vi in till Sturecompagniet där kvällen fortsatte att vara precis lika trevlig. Runt tre bestämde vi oss för att gå upp till Amba en sväng men där hade brandlarmet gått (har drömt om brandlarm som går typ hela natten. Och massa god dricka för jag varit så törstig!) så det la vi ner och bestämde oss för att åka hem istället.

Laddar upp lite bilder sen när Chanette har skickat dom till mig. Hon har alltid massa bilder!


SNÖLEK

Var precis ute på tomten med pappa och Oden. Byggde en väldigt fin snölykta och en mindre charmig snögubbe..


PAGANINI

Såhär såg jag ut igår när jag var på middag och bowling.
Kom på att ni inte fått se min nya väska så ikväll ska jag ta en hel outfit bild!

Hörs sen


A

Hur glad blir man när helgen börjar med det här mailet?


FOREVER MY VALENTINE

Lilla älsklings Oden ville vara med och bada fötterna. Jag fick till dessutom en liten fotbehandlig!


FRENCH

Idag har jag fixar fransk manikyr och pedikyr. Lite svårt på höger hand men det blev rätt fint ändå. Känner mig väldig fräsch!


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Åh, snart är denna vecka slut och helgen här. Skola imorgon sen tar jag helg!
På fredag fyller min Natalie år så på lördag ska vi fira! Det blir middag, goda drinkar och sen utgång. Längtar efter en helkväll med tjejerna!


NAILS

Hej söta!
Ligger i sängen och kollar på tv. Eller nej, har tv:n på medan jag håller på med telefonen.

Var i skolan idag, övade lite GraMMatik! Slutade halv sex, vrålhungrig, så skyndade hem och åt middag.

Nu har jag ätit godis och fixat mina naglar med ORLY smartGELS som jag fick av mamma i julklapp. Har inte varit utan det sen jag fick det. Sitter i flera veckor och håller sig blankt och fint. Lite jobbigt att ta bort men det är det värt! Naglarna blir stenhårda och växer så det knakar. Har filat ner mina som tusan och ändå är dom rätt långa. Drar dock min gräns här. Gillar inte för långa naglar.


Mamma kan hon!

Söta mamma lagar alltid så mysiga middagar på helgerna. Idag blev det lax med massa grönsaker och potatis i ugnen, till det romsås.

Vet fortfarande inte vad denna kväll bjuder på men lutar åt att jag stannar hemma. Är mest sugen på en stor godispåse och en bra film ikväll!


Miss Secret Agent

Hej mina vänner!
Dagen har gått fort och har varit väldigt rolig trots att det var lång arbetsdag. Jobbade som sagt på Årets Kock som värdinna. Har mest stått vid en dator och checkat in folk och sådär. Det roligaste var att jag fick ha en sån där walkietalkie-utrustning med genomskinlig hörsnäcka med snurrad sladd liksom, som Secret Service typ. Jag såg ut som en riktig agent.

Nu är jag aaaptrött och det finns absolut ingeeet att se på tv. Så det blir sängen för mig nu. Puss och godnatt


PUSSAS

Jobbar på Årets Kock. Arla är huvudsponsor och kossan min vän.


F

Det absolut bästa med föregående inlägg är att jag stavat Grammatik med ett M. Ja, det är alltså ett prov i Svenska jag ska ha..


PRESSURE

Skolan har verkligen tagit livet av mig den här veckan. Prov imorgon, i historia, som jag hatar.. Och sen ett stort prov i Gramatik om exakt sju dagar. Loving it!
Längtar såå mycket till helgen. På fredag ska jag jobba hela dagen men lördagen kanske bjuder på någon trevlighet?


HAPPY BIRTHDAY

Igår fyllde min lilla älskling hela 5 år. Han börjar bli alldeles för stor. Om ett par månader ska han börja på fotboll också. Jag vill att han ska va sådär liten och mjuk och gosig igen..


PIZZA

Bästa avslutet på en bra kväll.. Pizza.


CLOTHES OVER BROES


RSS 2.0