This or that?


Beslutsångest.

Idag var jag med tjejerna i Nacka och preliminärbokade en resa till Rhodos. Jättefint hotell som både ligger nära strand och bargata. Problemet är att det är ganska dyrt i Grekland, en öl kostar runt 35 kronor och en tvårätters middag ca 150 kronor. Eller ja, det är väl inte dyrt men inte billigt heller och ska man vara borta i två veckor så blir det ganska mycket pengar.
Hur som helst så verkar resten av tjejerna väldigt säkra på att dom vill åka dit i alla fall medan jag funderar lite på bulgarien eller kroatien där en öl kostar ca 20 kronor och en tvårätters middag ca 90 kronor.
Jag vill verkligen inte behöva snåla på semestern och därför skulle det vara så jävla nice om det var billigt så man skulle kunna ta en drink var man ville, hur man ville när man ville.

Ska undersöka saken lite till och höra med mina kära vänner.

Have you ever tried sleeping with a broken heart?






Well, you can try sleeping in my bed.

Thinking is overrated.

Igårkväll kom uppvaknandet, mc dondalds + sommar 2010 = bad combination. Redan imorgon tror jag att det ska införskaffas ett gymkort, känner mig verkligen otroligt taggad. Eller så kanske jag åker och köper lite träningskläder imorgon.. Ifall träningslusten skulle ta slut så har jag kläderna som en back up, vem tackar nej till att dra på sig en ny outfit liksom? En outfit som dessutom består av tighta små byxor och magtröja.. Eller det blir i och för sig inte ett plus för än jag faktiskt har tränat ett tag..

Under middagen idag satt jag och mamma och planerade in hur vi skulle lägga vår semester i sommar.. Har nämligen bestämt mig för att följa med till landet en vecka för att sola och bada. Hur som helst så har jag ju tänkt att ta Rhodos-resan i sluten av juni/början på juli men nu när jag kollade kalendern så blir det så mycket i början på sommaren och så lite i slutet.. Hur löser jag det här? Men en sak som är säker är att den 16 juli, på min födelsedag, skickar jag iväg föräldrarna till landet och har grillfest i trädgården igen! Längtar..

Nu ska jag ta en cigg och längta som en galning efter vad som kommer bli en galen sommar!


Loverboy.

Det var helt klart värt att frysa lite på vägen hem från jobbet för att få gå runt med skinnjackan i morse. Solen sken, kaffet smakade bra, ciggen var fantastiskt och mitt humör på topp. Mår jag såhär bra av 5+ kommer jag vara hysterisk i sommar..
Blir det bra väder imorgon så hörs vi då!

Godmorgon!

Det blev ingen skola idag, fan va trött jag var.. Om tre timmar är det jobb, funderar på att åka lite tidigare och sätta mig på ute serveringen med en kopp kaffe och en cigg. Det är ju så himla varmt idag, eller ja 5+, men i alla fall. Vårkänslor!
Funderar på att ta skinnjackan idag, känns faktiskt som att jag kan överleva så länge jag håller mig till solen. Men nu måste jag fixa till håret och hitta något att ha på mig. Pussar!

Sick.

Har precis tryckt i mig över 20 bitar sushi, mår lite illa men det var det värt! Igår efter matchen blev det middag som planerat, vi satte oss på ett hak på söder och hade mys. Vid åtta tiden rörde vi oss till söderhof och mötte Chanette och Henke, mysigt men var totalsliten så det blev ganska tidig hemgång.
Nu ska jag snart ut och ta en cigg, möjligtvis iväg till krogen här borta och ta en öl, avsluta lovet liksom.. men det är tveksamt. Imorgon är det skola igen och jag har planerat att sköta mig sista månaderna nu innan sommarlovet så jag bara kan njuta när värmen kommer.
Man får inte vara kinkig med fyllebilder så här har ni! Puuuss!

Aik-Göteborg

Nu bär det av till råsunda med Linda och storebror. Efter matchen drar vi in till stan och käkar pizza och dricker öl och sedan blir det någon sorts efterfest på klubb eller hemma, vem vet.
Och bara så ni alla vet, jag mår så jävla bra.

wokhouse.

Nu drar jag och möter Linda i gullmars för en sväng till wokhouse, sedan får vi se vart kvällen tar oss.
Trevlig fredag folks!

Typiskt.

Hallå mina vänner!
Utan att ha allt för mycket att berätta påbörjar jag än en gång ett inlägg, får se om detta publiceras eller som alla andra raderas lika snabbt som det skrivs.
Fan jag är så seg, folk avbryter mig. Jag som skulle hinna plugga också. Fan! Jag måste gå till jobbet nu.

RSS 2.0