BY THE WAY..

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/58f32163-66fd-4189-9d73-3d0a7eccf428
Plats 16 av 145! Jag tänker säga det igen, gulliga ni är som röstar! Men sen kan jag ju ha fel.. kanske är massa kåta gubbar från Norrland som sitter och ger mig 5 stjärnor. Men det är väl skitsamma egentligen! Haha ♥

HONEY, YOU ARE ALL I SEE.

Hejhejhejhejhejjjj!
Slog precis på kanal 4 och Talang 2011 och där dyker Ultimate Bboys upp. Nu undrar ni antagligen vilka dom är. Och jag vet inte riktigt men helvette va dom dansade bra!
Hur som helst, fick ledigt från jobbet idag.. Så nu har jag ingen aning om hur jag ska spendera kvällen faktiskt. Meningen är i alla fall att jag ska förbi Lobby en sväng där Natalie jobbar sin första kväll! Måste ju hejja på henne lite, heheee..
Några bilder från skivan i Onsdags. Maten luktade flygplansmat och smakade Janssons frestelse (?), bajs med andra ord. Men allt annat var perfekt. Verkligen helt underbar kväll.

YOU MAKE ME SMILE

Godmorgon!
Klockan är icke mycket.. Jag har ju varit världens bästa tjej igen och skjutsat baby till jobbet. Och han va faktiskt världens bästa kille igen och gav mig frukost på sängen.
Snart ska jag försöka somna så jag är pigg runt 11 när det är dags att dra till skolan. Ska bara gå på en lektion idag för att göra prov, sen blir det in till stan och byta skor och köpa byxor om jag orkar. Och någon måste färga mitt hår! Det är ju trots allt ikväll det händer, Enskede gårds Frisör skiva på Pure! Kan bli bra.
Goda lunchen vi åt igår!
http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/58f32163-66fd-4189-9d73-3d0a7eccf428
Tack för att ni röstar förresten!
Nu - sova.

THE WORLDS GREATEST

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/58f32163-66fd-4189-9d73-3d0a7eccf428
Tydligen är ni söta och röstar. Tycker jag att ni ska fortsätta med! Jag kan ju alltid skaffa en talang, eller? Och faktiskt så skänkte jag 50 kronor till Rädda barnen för inte så länge sen. Och mamma och pappa fick sånna där näringsgrejer till barnen i Afrika i julklapp av mig. Välgörenhet! Och i lördags gav jag nästan alla mina småpengar till en hemlös utanför Ambassadeur. Bästa tjejen om jag får säga det själv.



129

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/58f32163-66fd-4189-9d73-3d0a7eccf428

Trots att jag inte har en ända talang att visa upp eller för fem öre kan säga att fred på jorden är en av mina prioriteringar. Och trots att jag vet att jag aldrig skulle vinna en sån här tävling så är det ju så sjukt roligt verkligen. Det slutar ju med att jag går in varje dag och kollar.. Bara för att se haha.
Tack Haggz!

"LOVE YOU - WHOEVER YOU WOULD HAVE BEEN"


-

Hej söta!
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Är helt förstörd. Förkyld och febrig, roligt värre..
Ikväll ska, som vanligt, alla mina vänner ut. Men jag stannar hemma. Både för att jag är sjuk och för att jag måste jobba imorgon. Inte så sugen. Men ska bli ganska skönt att komma i säng tidigt i alla fall.
Nu vill mina ögon vila lite. Puss!

NYA FAVORITER

Det här är helt klart mina två nya favoriter! Ett oranget läppstift och ett par stora solglasögon. Läppstiftet fick jag leta länge för att hitta.. Tusen olika nyanser och märken senare så blev det färgen DARE från Make Up Store!

PUSS

Mot Söder och Natalie!

MISS WORLD SWEDEN

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/58f32163-66fd-4189-9d73-3d0a7eccf428
En söt vän till mig har tjatat om att jag ska delta i Miss Sweden, och idag la han upp något slags bidrag. Lite kul faktiskt. Kankse kan bli Miss Enskede om jag har tur!
Nu ska jag göra mig i ordning och dra och fika med Natalie. Hörs sen.

-


TRUE

Viljan att lyckas måste vara större än rädslan att misslyckas.

Baby..

Min baby är back in buisness! Vi snackar min iPhone. Beställde nytt microsim i fredags som kom hem idag, och nu har jag precis laddat på det. Glada tjejen. Har då förövrigt nytt nummer nu igen.
Imorgon är jag ledig, wiho! Vet inte vad jag ska hitta på men om det är fint väder kan det bli golf med baby.
Nu ska jag och Chanette snart ta en sväng till Nacka Forum och kika på lite kläder. Hörs kanske sen. Pussa!

-

It's sad when you know it's your heart you can't trust..

WHAT IF..

Hjälp..
30 sekunder senare högg det till i magen.. Har ni någonsin fått en panikänsla och tänkt "Är det såhär jag vill leva mitt liv?" Och nu menar jag inte om jag vill jobba på Wokhouse resten av livet bara för att förra inlägget var om det.. Utan allmänt. Vad fan gör jag? Tänk om jag ångrar mig när jag är 30? Jag kanske borde vara på andra sidan jorden nu.

‎"What" and "if" two words as nonthreatening as words come
But put them together side-by-side and they have the power to haunt you for the rest of your life
"What if?"

WORK HARD, PLAY HARDER.

Hej!
Det här har varit en sjukt lång helg.. Men lönsam. Nu ligger jag i sängen med chips och dip och inväntar Big Brother!
Imorgon blir det mer jobb, mycket mer.. Jobbar 10 timmar mellan 11 och 21. Inte jättekul kanske men snart är det överstökat och då ska jag faktiskt belöna mig själv med lite mer shopping.
Nu börjar BB och det är alldeles för komplicerat att både dippa chipsen och blogga samtidigt så vi hörs imorgon.
Pussar!

RSS 2.0