Sjuk..

Så jävla typiskt min otur att vara sjuk på nyår. Blev sjuk i onsdags men imorse när jag vaknade trodde jag att det skulle kännas bättre. Vilket det inte har gjort.. Ligger i soffan med filtar och kollar på film. Fan!


NEW YEARS EVE

Kan inte förstå att det är nyår igen.. Känns som igår jag firade att 2011 skulle börja. Men jag klagar inte för jag tycker alltid det är skönt med ett nytt år!
Kvällen kommer i alla fall börja med middag med min fina pojkvän och hans familj. Kommer en till mobilblogg senare. Gott nytt år om inte!

Baby med sin present på julafton


GOD JUL!

Ligger i soffan och jäser, helt proppmätt efter julbordet..
Imorse vaknade jag hos baby av att jag fått en julklapp av hans gulliga mamma! Det va två par gosiga sockor inslagna i ett jättefint paket. Lucas fick ett paket av mig också i ett gammaldags papper med små röda hjärtan på. Då kände jag mig gullig.
Nu ska jag umgås lite med familjen och vänta på att tomten kommer..


WORD


Sjuk är bara förnamnet..

Tycker så jävla synd om mig själv.. Huvudet sprängs, kroppen värker, magens innehåll vill upp och mina ögon vill gråta. "Maaammmaaa!?"


I WANNA BE A MILLIONARE

Det var halvskönt att låsa sig ute igår.. Det va bara att åka hem till pojkvännen istället, för in kom jag fan inte igen. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och väntar på att storebror ska komma med mina grejer som blev inlåsta.
Vill redan här ifrån, familjen är värst (säger det med kärlek) eller hur heter det?


1 DECEMBER 2011

Äntligen Decembeeeer! Men var är snön? Fast vänta.. Bryr jag mig? Ne..


RSS 2.0