Ett bättre söndagsmys

Såå skönt att ta en lång dusch och sen krypa ner i sängen med en påse godis. Och så har vi Modern Family. Livet.


Sandviken

Nu känner jag mig trött på Stockholm. Längtar till landet.. Vakna på morgonen och springa stranden fram och tillbaka innan frukost i solen. Bara ligga på en filt och läsa och äta svenska jordgubbar tills det blir för varmt och man får gå ner och ta ett dopp i havet. Och spela golf. Och grilla dag in och dag ut tills man spyr av tanken på en flintastek..


We're up all night to get lucky


YESTERDAYS

Jag försöker verkligen passa på med somriga outfit medans man kan. Snart ligger det snö på marken igen.. Jag ville egentligen ha jeansshorts till men det kändes lite kallt.


Tidsoptimist

Det spelar ingen roll hur jag gör eller hur mycket tid jag har, jag får ALLTID stressa järnet för att hinna med tunnelbanan jag planerat ta. Förstår inte.

Nu är jag i alla fall på väg in till staden!


Night out

Hej sötisar.

Natalie dog efter jobbet idag så ikväll drar jag ut och roar mig på annat håll. Om nån timme möter jag upp min fina vän Jamila som precis kommit hem från en 6 månader lång visit i LA. Ska bli väldigt kul att prata igenom allt som hänt både här och där!

En gammal bild på oss


Crazy friends forever

Efter att ha spenderat två nätter hos Natalie är det väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sin egen säng. Imorgon är det lördag, bästa dagen på hela veckan om man bortser från pole-dagen! Det blir middag och vin hemma hos Natalie och kanske en krogrunda på det.


Fredagsmys ❤

Jag och Natalie ligger på balkongen inlindade i filtar och äter kakor och dricker läsk. Så sjukt att man kan vara med varandra typ varje dag och fortfarande ha saker att prata om. Nu pratar vi dock minnen. Känns som att vi känt varandra hela livet men det är bara 2,5 år sen vi lärde känna varandra..


Godmorgon hjärtisar


GOOD TIMES

Äntligen har vi fått ordning på balkongen så vi kan sitta där och mysa. Nu är det bara persienner och gardinstång som ska monteras upp!

Jag önskar att ni kunde förstå vilken lägenhetskoma vi legat i dom senaste dagarna.. Det har varit så sjukt jobbigt men samtidigt har vi haft så sjukt jävla kul. Tabbarna man gör mitt i natten när man varit igång hela dagen är inte att leka med haha.

Nu misstänker jag lite balkongmys innan läggdags.. ❤


Guided by a beating heart

Bilen är PROPPFULL med möbler, blommor och matkassar. Igår var det Natta och barnstolen och idag är det jag och krukan.. Hur vi än gör får vi liksom aldrig riktigt plats..


Do it now..

Jag sitter i passagerarsätet och njuter av min såkallade fritid haha.. Vi har lånat Robins bil för att få plats med utemöblerna vi ska köpa på Ikea. Det är en jäkligt pressad tidsplan här nu eftersom jag har pole klockan åtta.


SORE MUSCLES

Straxt före nio kilade vi ner till Ica för att handla middag och frukost. Nu har vi ätit och skruvat på ben på sängen. Det börjar arta sig fint här borta!
Har precis tagit en dusch och hoppat i myskläder. Nu ligger jag i sängen, har tänt ljus och lyssnar på en lugn playlist på Spotify. Livets liv ❤


A DAY SPENT WITH FRIENDS IS ALWAYS A DAY WELL SPENT

Hej sötisar!

Idag har jag varit med Natalie på mer lägenhetsshopping. Hämtade upp henne vid tolv och va klara på Ikea klockan tre.. Sen dess har vi varit i lägenheten och skruvat möbler tills nu, för hand.. mina fingrar är lila..

När vi skulle få in det sista i bilen insåg vi att det var knapert med plats så lilla Natsi fick åka bilstol hem för att spara utrymme haha. Har skrattat mer än på länge idag!


LOOSE YOURSELF


GEMINI

Gaaah va härligt det var att träna idag!! Och vad mycket jag lärde mig! Styrkan i slutet sved bra också ;-) På torsdag ska jag träna igen, och så kör jag både tisdag och torsdag nästa vecka också, för att ta igen dom lektioner jag missat när jag varit sjuk. Sen är det sommaruppehåll och endast egen träning fram till hösten.

En kompis knäppte en bild på träningen idag, dock från fel vinkel så man ser inte vad jag gör haha. Lägger upp en bild från google också så fattar ni!


Mer från midsommar


SMILE

Idag har jag varit duktig och städat. Både mitt sovrum och köket såg förjävligt ut men nu är det rent och fräscht!

Något annat som är fräscht är mina vita tänder. Har kört igång en ny blekningskur nu. Synd bara att jag själv är så blek just nu att jag typ smälter ihop med mina tänder.. Behöver en dag på stranden!


Natta.. Amba.. Trappa.. Haha


Don't you worry

Sitter och kollar på The Shawshank Redemption och äter mig fet på bullar.. Helt fantastisk film det här!
Imorgon har jag äntligen Poleträning!! Va ju sjuk förra veckan så har inte tränat på två veckor.. Helt sjukt. Har aldrig varit så peppad i hela mitt liv!

Kände på mig att det skulle bli en tuff dag idag så jag satte på mig det skönaste jag har. Min vita bomulls-byxdress!


When the sunlight hits your eyes

Vi sliter som djur här borta.. Två tjejer och en jävla massa möbler haha. Men nu är soffa och säng uppe och vi har fått in nästan alla kläder i garderoberna. Har hunnit ner till centrum och handlat nödvändigheter också. I helgen ska det vara klart så vi kan ha grillmys på balkongen! Snart har Robin tränat klart och kommer hit. Då ska jag hem och duscha och dö i soffan. Är helt slut.

Nu har vi rökpaus


Let's make this house a home ❤


A NEW BEGINNING

Godmorgon hjärtisar!

Jag somnade som en prinsessa igår. Det var så jäkla skönt att lägga mig i min otroligt sköna säng så jag glömde att jag var ensam.

I skrivande stund är Natalie och hämtar nycklarna till sin lägenhet så idag går första flyttlasset! Igår, trots världens baksmällla, var vi duktiga och åkte till Ikea och beställde säng och soffa, så det kommer ikväll.

Nu ska jag hoppa upp och duscha!


Sommarnätter ❤

Nu när det börjar bli mörkt inser jag att jag ska sova ensam ikväll. Förra sommaren minns jag att jag vägrade sova i mitt rum i källaren när jag inte hade någon här, så jag flyttade upp i mamma och pappas rum i en vecka medans dom var på landet haha.

Desto mer jag tänker på det desto mer panik får jag ju typ.. Det är inte bara obehagligt utan deprimerande också. Helt ensam och övergiven haha.. Hur ska jag kunna flytta hemifrån?

Hittade förresten två bilder från igår som kunde duga när man la på ett filter, så nu bjussar jag på dom ändå!


IT WAS ALL JUST A DREAM


Livets söndag!

Hej på er!

Det blev en runda på stan igår så jag är lagom sliten idag.. Har precis satt på en film och tagit fram godis och cola, klassiskt söndagsmys.
Jag har lite bilder från igår men dom är helt obloggbara haha.. Kommer upp bilder från midsommar lite senare istället!

När man är ensam och bakis får man äta precis vad man vill till middag. Jag åt det här och kanelbullar!


BULLBAK

Jag och Natalie har spenderat dagen med att baka kanel- och vaniljbullar. Dom blev så jääävla goda! Nu ska vi snart ta bilen hem till henne och hämta kläder till kvällen sen tillbaka hit och laga middag.
Mamsen och papsen är på landet hela veckan så Natta får hålla mig sällskap! Och ikväll ska vi dricka vin. Det förtjänar jag efter en nykter midsommar! Som jag ska berätta mer om ikväll. Puss så länge ❤


Små grodorna ❤


I've got love for you

Heeeeej!

Jag har spenderat hela dagen ute i solen med vänner. Blev först en lunch-piknik i solen med Maja, sen mötte jag upp min älskade Natalie för lite inför-midsommar-shopping. Vi avslutade kvällen med att köpa med oss sushi och sätta oss i en park och prata om vad som hänt under veckan vi varit ifrån varandra. Härlig dag.

Natalie kommer hit tidigt imorgon så ska vi fixa kransar och ha oss. Hon tar med systemkameran så laddar upp lite mysiga bilder imorgon! Puss och sov gott


Idag kommer min Natalie hem ❤


Finally

Ääääntligen mår jag bättre! Har tagit en promenad, en lång dusch, haft hårinpackning, ansiktsmask och nu känner jag mig som en människa igen!


Midsommar

Hej finisar

Eftersom jag fortfarande är sjuk blev det varken jobb eller pole som planerat idag. Tror att jag hoppar framför ett tåg om jag måste ligga här sjuk en dag till. Och på fredag är det midsommar och då är jag inte sjuk, så är det bara.

Kollade aldrig på filmen jag laddade ner igår så jag såg den nu istället och oh my, inte bra att se när man är sjuk och känslig, så jävla sorglig. Så nu mår jag typ ännu sämre haha.

En bild från förra midsommar. I år ska jag göra en snyggare krans.. haha


Kate Hudson

Frisk idag? Not so much. Det sjuka är att under hela tiden så har jag bara varit täppt i vänster näsborre, haft en svullen vänstra halsmandel och haft sjukt ont i hela vänsta halvan av huvudet och bihålorna. Om jag tänker bort vänster halva av huvudet känner jag mig inte ens sjuk.
Amanda kom i alla fall hit en sväng på dagen och åt pannkakor och solade. Trevligt med lite sällskap, blir galen av att ligga hemma sjuk. Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen med en kopp te. Funderar över vilken film jag ska ladda hem. Igår laddade jag den sämsta filmen evaahh så ska välja med omsorg idag. 
 
Satt och letade filmer här innan jag postade inlägget så nu vet jag vad jag ska se! A little bit of heaven. Imdb:ade min favorit Kate Hudson och där var den. Hon är ju så jävla snygg och charmig. Har sett "How to loose a guy in ten days" minst 15 gånger. 
 






 

How low are you ready to go? I'm not gonna change.

Jag har legat i sängen sen efter middagen.. Så tråkigt att vara sjuk! Ska kolla på ett avsnitt Modern till sen sova. Imorgonbitti kommer Amanda hit så ska vi ta en lång promenad och sen luncha. Jag har bara 12 avsnitt kvar av Modern Family sen måste jag vänta till September på dom nya.. Tror jag kommer börja om från början.
 
Letade efter en bild på mig och Amanda men hittade bara från när vi va små fjortisar.. Istället hittade jag dom här bilderna från när jag fyllde 18. Jag och min vän Sabina på den första och jag och min storebrors kompis på den andra. Alla andra bilder är kaos haha. Det var en rolig födelsedag!
 
 

The right man will love all the things about you that the wrong man was intiminated by

Det är inte så ofta jag är såhär sjuk så när det händer blir jag helt förstörd. Allt kliar! Ögon, näsa, hals. Har åtminstone hittat både smörpopcorn och cola här hemma, lite tröst faktiskt. Imorgon tänker jag vara frisk!


Rainy day

Hej på er!

Jag sov ända till klockan två idag. Har sån jäkla huvudvärk så vill bara blunda.. Annars börjar jag väl må lite bättre.

Har haft cravings på pannkakor hela veckan så jag gjorde det till lunch idag. Oden kom hit och smaskade i sig några också. Det var precis så gott som jag föreställt mig!


MISS MY SOULIE ❤


BRIDESMADES

Nu har jag begravt mig i sängen med en stor påse godis. Tog en alvedon imorse så klarade dagen rätt bra men nu är jag på dödens gräns. Tänker inte röra mig här i från på hela kvällen i alla fall. Blir massa godis, filmer och Modern Family. Först ut har vi Bridesmades, har sett den en gång tidigare och minns att jag skrattade så sjukt mycket åt den här tjejen haha!

Bridesmaids (2011) Quote (About flight, gifs, plane scene, restroom)

Get that tan

Somnade en stund i solen innan jag drog till Nacka för att köpa ett par skor till ett jobb på tisdag. Jag hittade dock ingenting som kändes bra så får nog låna ett par av en vän.

Nu har jag återgått till solandet!


I need your love

Godmorgon sötisar!

Vaknade för typ en timme sen, sjuk.. Är förkyld och det känns som att jag svalt en tennisboll. Det blev alltså inget åka iväg och sola och bada idag.. Istället har jag tagit ut en stor filt på tomten och tänkte sova vidare här ute med lite musik i öronen. Just nu är Calvin Harris - I need your love en favorit.

Vi hörs lite senare ❤


When everything is wrong you make it right

Hey there! (Hur fyndig är jag, kommer på nya hälsningsfraser såhär!)
 
Jag kom precis hem från bror min. Vi har kollat serier och ätit massa onyttigheter. Imorgon ska det bli varmt och soligt så jag funderar på att dra och lägga mig någonstans och sola. Ensam.. Tänkte på det ikväll och kände; fan va skönt att ta med sig hörlurar, en bok och lite frukt och lägga sig på en filt och bara chilla utan att behöva vara social med någon. Så det fick bli morgondagens plan!
 
Tidigare idag var jag med Mamsen i Farsta och shoppade lite. Blev bara några nödvändigheter som en ny mascara, ögonbrynsfärg och ett nytt topplack (som alldeles nyss visade sig vara ett baslack...) Jag provade dock en helt fantastisk bh. Det var allt annat än en push-up men den va skitsöt ändå och så sjukt skön. Den kändes inte ens. Tyvärr så var den svindyr.. Ska unna mig den en vacker dag. Kanske efter jag tagit taxi-körkortet som förhoppningsvis blir den 18:e Juli.. Bokade nämligen alla tre prov och uppkörningen idag, yey! Blir två prov den 5:e, uppkörning den 8:e och sista provet den 18:e. 
 
 
Nu är det dags att sova så jag orkar fånga morgondagen! Puss!

Haha happens all the time


It's what you love that makes you who you are

Bra träning idag. Trotsade min rädsla och ställde mig på händer mot stången! Oooch så körde jag jordens jävla mag-pass, höll typ på att spy.

Nu sitter jag här och stretchar!


PUSH

Jag tog mig samman och är nu på väg till träningen. Fan vad jag ska ta ut mig! Dubbel styrka och sen massa härlig stretch.

Push play spelas i hörlurarna, det är till den vi har vår styrka i slutet av varje träning. Det är 3,25 intensiva minuter kan jag säga.. Låten gör mig i alla fall sjukt taggad!

Vi hörs sen, pusspuss!


The wrong people

Det blev ingen träning idag. Kunde inte sova igår så när klockan ringde imorse var jag en zombie. Ligger fortfarande kvar i sängen.. Har en riktigt dålig dag, plus att jag hör regnet utanför mitt fönster. Jag ska ta mig upp och laga nån lunch nu sen kanske jag drar in på den sena träningen vid 16.00 istället.


SWEET AS CANDY

Har spenderat kvällen framför en film med Papsen. Vid typ halv tio kom Mammut hem också och gjorde räkmackor och te. Ibland är dom bra dom där två.


Jag passade på att fixa naglarna när jag ändå bara satt i soffan och slappade. Tyvärr så hade topplacket typ möglat så finishen hade typ motsatt effekt. Men det blev rätt fint ändå. Jag hatar att inte ha fixade fötter. 


Set your mind to it

Jag funderar på att gå upp tidigt imorgon och dra och träna! Det är öppen träning mellan 11.30 och 13.30, lite tidigt men skönt för det är typ aldrig någon där då.

Här är två till bilder från idag som jag snodde från Nattas blogg.


Push play - stop - rewind

Hej finisar!

Jag har haft en heldag i stan i det fina vädret. Träffade upp Natta för våran farväl-lunch och en glass i solen. När hon åkte hemåt mötte jag Anna och Liisi och käkade middag och mös i kvällssolen. Känns så bra när man har tagit vara på en solig dag såhär!


Nobody said it would be easy, but it will be worth it.

Hej!
Träningen gick bra. Tyvärr så har jag så satans ont i mina underarmar, ganska vanligt när man kör pole, så vissa grejer kan jag inte göra mer än nån enstaka gång. Men sånt är livet, får öva på annat istället! Eftersom jag har haft känsliga underarmar redan innan jag började med pole känns det som att jag kanske skulle ta och kolla upp det, vill ju inte "förstöra dom mer" så jag måste sluta dansa. Då dör jag ju.
 
Den här jobbar vi på just nu. Problemet för mig är att jag har för lite kött på mina lår så jag fastnar liksom inte på stången.. Tänker att jag får skaffa mer musker så benen blir lite större helt enkelt. Känns väl sådär men vad gör man inte för sin älskade pole.
 
Jag hann inte ta några bilder.. Meeeen.. Nu vet jag hur jag kan ladda upp videos! Yeeey tänker ni nu eller hur ;-) Haha.. Nä, men jag ska försöka filma lite nästa vecka, är väldigt kul att ha själv. Jag har ju massa bilder från när jag var och provtränade.... hahaha det är ingen vacker syn kan jag säga. 

You thought that I would be lonely

Sitter i solskenet och väntar på tunnelbanan. Förra tisdagen kände jag mig lite småsjuk så pole dancen va inte riktigt lika kul som vanligt. Men det har bara gjort att jag längtat ännu mer efter dagens träning och att kunna köra ordentligt!

Om det finns tid ska jag be en av tjejerna jag tränar med att fota lite. Skulle vara kul med en video för då ser man ju mer men jag vet inte hur man lägger upp dom här sen.. Å andra sidan vet Google allt, kollar det!


SPICY SHRIMP PASTA


Make me sweat

Natta var tvungen att skjuta upp vår dejt till senare ikväll eller imorgon så jag hoppade i myskläderna igen och bänkade mig framför Top Model. Om någon timme ska jag börja med middagen så jag hinner smälta maten lite innan träningen. Inte jättekul att snurra upp och ned när man precis ätit kan jag säga..


Live for today, party tonight.

Hej!

Jag har precis duschat och ska snart göra mig klar för att åka till stan och möta Natalie. På torsdag drar hon till Turkiet i en vecka så vi ska säga våra farväl haha. Jag hittade en bild från Ambassadeur i helgen.. Tycker Natta va så söt! Själv står jag och vinkar åt någon som ett annat mähä.


Good one


All natural

Jag har haft hårfärgsproblem så sjukt länge nu. För typ 6 veckor sen la jag i en toning i mina toppar för att dom blivit lite ljusa. Botten har jag inte rört på över 8 månader för att jag har velat få tillbaka min naturliga hårfärg. Nu har längderna tvättats ur lite igen så jag har typ cendrefärgad utväxt med mörkt guldblonda längder som på bilden i mitten fast ganska mycket mer utväxt. En stor del av mig säger att jag ska fortsätta på samma bana som nu, i princip bara låta håret vara och go natural. Men sen får jag alltid lite anfall och blir sugen på mörkare brun som till vänster, kanske till och med lite mörkare i längderna så hela håret är i samma färg. Och då och då, dock inte lika ofta, blir jag sugen på att bli blond igen.

 
Det är ju inte helt lätt att gå från brunt till blont. Så kanske skulle jag bli blond i sommar (dock inte så blond som på bilden..) och sen köra mörkare brunt till hösten?

Mysmåndag

Blev inte så mycket träning idag kan jag säga. La mig i sängen och kollade några avsnitt Modern sen lagade jag middag till mig och pappa. Jag är ju en tjej som kan min räksallad liksom!


To live doesn't mean you're alive

Hej hjärtisar.
Känner mig fortfarande trött efter i lördags men funderar ändå på om jag ska dra och träna om nån timme. Har inte jättestor lust att lämna huset i det här vädret men är desto mer sugen på att dansa lite.. Blir det inte av idag så har jag i alla fall träning imorgon kväll. Känns som hundra år sen förra veckans träning så det ser jag fram emot! Jag har ju varit duktig och övat på att stå på händer också. Går hur bra som helst på gräsmattor (och golfbanor haha..) men får typ stress inne bland alla pole-stänger.. Men imorgon ska jag face my fears och köra en handstående mot stången, ba sådär! 
 
Återigen en gammal bild i brist på nya. Denna från ett jobb på NK.

Let me take you home where we can play alone

Kände mig verkligen trött på att se min gamla design så jag ändrade om lite. Blev en lite färggladare, kändes somrigt och fint.

Jag har för övrigt precis tagit mig ur min baksmälla. Är sjukt trött men känner mig i alla fall levande igen. Nu blir det inget partaj fram till midsommar!


So fucking awesome

Har som vanligt haft en kul kväll med min bästa Natta. Nu är jag på väg hem, dödstrött och dyngrak. Dör av tanken på att jag har pizza hemma..


VOLYM

Nu har vi grillat och dushat. Jag gjorde en volymfön på Natta. Se så fint det blev!


INLINES

Hej på er!
Jag hämtade upp Natta imorse så drog vi till systemet. Efter det åkte vi hem till mig och solade. Blev lite uttråkade efter ett tag så jag plockade fram två par gamla inlines. Det va askul fram tills det kom vääärldens längsta nerförsbacke som jag flööög ner för och tillslut var tvungen att bokstavligen kasta mig på en gräsplätt till vänster. Min höft plogade bort typ en meter gräs så jag blev rätt svullen och lite blodig här och där. Men jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Så jävla synd att vi inte fick det på film för det måste sett så fruktansvärt roligt ut.


It's raining men

Nu har jag gosat ner mig i sängen med Modern Family. Blir ett avsnitt till innan mina ögon faller igen. Tror att Stockholm bjuder på rätt fint väder imorgon också så jag vill vakna i tid och ta vara på det. Nästa vecka ska bli regnig och jävlig..

När vi va på Avicii förra sommaren kan vi snacka risigt väder haha.. det va helt sinnes


Mitt lilla hjärta

Nu är jag sååå trött! Hade det inte varit match så hade jag fan gått och lagt mig nu haha.

Gick till parken och mötte min syster och systerson idag. Vi solade och Oden badade. Eller, jag försökte sola men lillgrisen kom hela tiden springandes och skulle ligga på mig, sitta i mitt knä, leka med mig och såklart konstatera att jag är bara bara hans Sara.. Jag börjar trots det få en väldigt trevlig solbränna :-)


She's all that

Heeeej
Jag var uppe redan vid halv 11 och släpade ut en filt och mig själv till trädgården. Har ingen aning om hur jag lyckats fördriva två timmar redan men misstänker att den skeva tidsuppfattningen beror på att jag fortfarande är lite full..

Vill åka och bada så jag piggnar till lite men kommer inte kunna köra på några timmar.. Ligger och sprutar vatten på mig själv med mammas lilla blomsprut istället.


Tonight

Bra kväll med min fina Natalie. Som dock drog hem vid 12.. Jag däremot kände icke för att sova så hakade på ett annat gäng polare till Wall och är nu på väg hem. Blev en konstig men rolig kväll! Nu är jag dödstrött och snart hemma i min säng ❤


Just be happy and you'll be beautiful

Mötte precis upp Natalie. Vi ska dra in till stan och ta några glas vin på nån mysig uteservering! :-)


The shape of love is the only shape that fits my heart

Ååh vilken härlig dag! Gick verkligen fett bra på golfen, 40 poäng på 18 hål ;-) Nu är vi på väg hem. Jag och storebror ska dra och ta ett dopp i Sickla innan det är dags för grillning och vin. Älskar älskar älskar livet just nu och känner mig så jävla värd det!


Go get them tiger

Igår låg jag vaken till halv tre och kollade modern.. Va lagom trött när klockan ringde 08.00 imorse. Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg ut till Tjuvsta, nån golfbana 45 minuter norr om Stockholm. Ska bli riktigt kul att gå en runda men eftersom att det var ett år sen jag överhuvudtaget rörde en golfklubba får vi se hur det går.. Önska mig lycka till då!

Pussar


Dör skodöden

Hittade dom här skorna bland mina gamla bilder.. Var inne på att beställa dom från Usa förra året men gjorde aldrig det. Kommer aldrig förlåta mig själv. Det är verkligen dom mest fantastiska skor som någonsin gjorts, man kunde typ tro att jag specialbeställt dom, så perfekta är dom. Hatar på mig själv just nu.. 
 
 

Don't go chasing waterfalls

Hej sötisar.
 
Vi blev kvar på stranden i många timmar så jag kom typ precis hem, har hunnit käka middag och duscha. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och laddar en ny säsong Modern Family. Är jättesugen på att gå ut ikväll i det fina vädret men håller mig hemma för imorgon vill jag vara pigg och glad när jag ska spela golf med familjen. Det blir årets första runda så jag är astaggad. Dessutom ska det bli över 20 grader och sol. Hatar att man måste se så jävla proper ut på golfbanan, hade gärna lirat i bikini och jobbat lite på brännan samtidigt haha..
 
Inläggen ser så tråkiga ut utan bilder så i brist på annat slänger jag upp lite gamla!

Summerlove

Lilla råttan fick också följa med. Ligger på en filt och svettas ihjäl men vågar inte bada för det är ankor överallt.. Bebisarna är dock rätt söta. Jag ska svalka mig med en glass snart istället!


Sola&bada

Godmorgon!
Vilket härligt väder det bjuds på idag. Jag sitter ute i trädgården och har precis ätit frukost. Snart ska jag plocka upp Maja så drar vi och lägger oss på nån strand. Känner mig lite sugen på ett dopp faktiskt!

Vi hörs senare


YouTube & Google

Jag är glad att jag tog mig samman och gick på träningen idag. Det var mycket som liksom föll på plats idag. Med pole dance är det lite så, du gör något typ två gånger och tycker att fan det gååår inte sen tredje gången så bara händer det. Idag var alltså en sån dag. Det ända jag har lite panik på är att stå på händer. Jag tycker det är sjukt obehagligt.. Jag har inga problem med att hänga upp och ner i benen men när det kommer till att sätta i händerna och släppa benen dör jag. Måste ha ramlat som barn. Men det är bara fortsätta att öva. För jag gör det ju, men vill dö varje gång. Sen är ju YouTube min bästa vän. YouTubar ALLT. Min senaste sökning är "Hand stand practice" så nu har jag hittat en tio minuter lång tutorial på hur man blir en bra hand-stander liksom haha..
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Modern Family. Lär ju inte somna på många timmar eftersom jag inte varit vaken i mer än typ 5.. Kanske hörs in på småtimmarna då. Pusspuss

Believe this and you'll be free


Take pride in how far you have come and have faith in how far you can go


Just do it

Fan jag är verkligen sjuk. Somnade typ halv ett igår och vaknade halv två idag. Vid tre somnade jag om igen och gick upp för tio minuter sen. Vill bara sova 15 timmar till men måste äta något och sen dra och träna. Har aldrig varit såhär osugen på en pole träning.


Good girls love bad boys

Idag är ingen vanlig dag för idag är det pole-dag! Äntligen! Tyvärr så känner jag mig lite småsjuk.. Har huvudvärk och känner mig lite skrotig i halsen. Meeen kommer träna ändå!

Nu blir det ett kapitel i körkortsboken varvat med ett avsnitt modern. Hörs sen, puss!


Regrets and mistakes are memories made

Förutom att jag är väldigt trött och börjar känna att jag har lite ont i huvudet så är jag så jäkla partysugen! Inte nu idag men längtar som fan till helgen. Förhoppningsvis blir det över 20 grader som utlovat så man kan ha en somrig outfit. Dags att locka håret också, var alldeles för länge sen. Åh längtar. Snälla låt det bli varmt och soligt så jag får ta ett glas vin i kvällsvärmen innan vi drar ut och dansar. 
 
Det va inte lite blond jag var.. Men såna lockar satsar jag på i helgen!

Gonna love you 'til your eyes roll back

Hej!
 
Idag kände jag och Natta att vi skulle åka och fiska.. Vi hade verkligen tänkt på allt (jag packade till och med ner plasthandskar så vi slapp röra masken) men efter typ 40 minuter började det spöregna. Eftersom vi satt så skönt, och visste att det skulle kännas jobbigare om vi ställde oss upp och började plocka ihop allt, så satt vi kvar i typ 20 minuter till innan vi insåg att vi var genomblöta och att det inte var så mysigt längre. Älskar Natalie för att hon pillade bort dom halvdöda maskarna som bara föll i slamsor.. urk. 
 
Nu ligger jag i alla fall i sängen, nyduschad och stendöd. Kvällens plan är att kolla Modern Family och äta massa godis. Livet! 

ARTIPELAG

Aj aj aj! Jag har ont överallt.. Kom hem för typ en halvtimme sen och sitter nu i soffan och äter en macka och dricker te. Efterlyst går på tv, handlar om hur dom skurit upp hästar på dom värsta ställen.. och så visar dom gamla klipp på hästar som blivit våldtagna.. Det är obehagligt att tänka på hur vridna människor det finns. Fy.

Något trevligare är den fantastiska utsikten ute på Artipelag där eventet var.


KEVIN MURPHY EVENT

8,5 timmars jobb avklarat, 1,5 to go! Har haft 13 cm klackar 75% av tiden. Är helt redo att dö.

Hörs sen, pussar!

Notera min secret agent örsnäcks-radio ;-)


I'll have it my way or not at all

Man kunde tro att jag glömt bort er men det har jag inte! Kom precis hem från en myskväll hos Natalie. Vi har lagat sushi och spelat spel som två andra pensionärer. Nu ligger jag i sängen och ska kolla nåt avsnitt Modern Family sen sova, imorgon blir det jobb.


RSS 2.0