Det är inte lätt när det är svårt.

Nämen hallå. Känner att min blogg är helt rutten för tillfället och jag tänker inte ge er några större förhoppningar om bättring inom den närmsta framtiden.. Det är inte ens lite kul att blogga på vintern. I sommar ska jag vara helt fantastiskt duktig med barbenta outfit bilder och mysiga strand kort!
Nu får det duga med en bild från alla ♥ dag.

Jag lever för framtiden.

Jag orkar inte med snö längre, jag orkar inte med mörker och kyla. Hur har jag överlevt tidigare vintrar? Jag vill somna och vakna i April, kanske till och med Maj. Om jag försvinner ett tag, lova att komma ihåg mig i sommar? Tänk om jag bara skulle åka härifrån ett tag.. Ett par månader i ett varmt land - ja tack. Hade jag inte haft skola hade jag fan inte varit kvar här.
Och imorgon är det praktik, mer ångest. Helgen är det jag ser fram emot, det ända som kan ta mig igenom ytterligare en vecka, underbara helg.

Hoppas.

                             

Sitter och myser hemma hos Thessan i min nya myströja :) Det blev dock ingenting från adidaslagret, fanns bara en massa skit. Om någon timme är det dags för mig att röra mig hemåt och slinga systers hår och sen hoppas jag på utgång ikväll. Blev så glad imorse när jag vaknade och fick höra att det var 0 grader ute, när det är plus bakar jag fan en tårta! Nej men det var ju helt fantastiskt att ta på sig skinnjacka och converse utan att frysa, me like like like!

Nu ska jag vara lite social tills jag måste åka, pussar!

 

 

 


Adidas.

Om en timme drar jag och bror på en liten utflykt till adidaslagret. Blev sjukt sugen på nya myskläder.. Om jag hittar något kommer bilder sen! Love.

RSS 2.0