LIGGSÅR

Nu har jag och Chanette legat i sängen i lite mer än ett dygn.. Ganska skönt. Men jag känner att jag börjar få liggsår och lite syre abstinens.. Och eftersom att vi ändå är sugna på typ allt från pizza till godis så tänkte vi gå och shoppa lite.
Började då skriva det här inlägget för typ 40 minuter sen.. Ligger fortfarande kvar i sängen haha. Och nu har det gått en kvar till. Nu lägger jag upp det, sen kommer det antagligen dröja ca 45 till innan jag inser att affären stänger om en kvart och springer dit.. Så vi hörs sen!

WORK OUT

Godmorgon! Ja, jag vaknade precis.. och jag kunde lätt ha sovit 5 timmar till. Men lilla Chanette är hungrig!
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag, jag vill träna. Men jag är för lat. Kan någon liksom träna mig? Tror jag behöver en personlig tränare.

LET'S HAVE A TOAST FOR THE DOUCHEBAGS

Vilken jävla dag jag har haft alltså, är helt slut. Men trotts det så har jag fan haft en riktigt rolig dag, såhär i efterhand haha. Har varit så övertrött och efterfull så det finns inte. Jag och Chanette har skrattat som galningar åt helt sjuka saker..
Jag hoppas på att kunna lappa ihop mig själv tills på onsdag och köra en utgång då med! Det är fan livsfarligt att jag jobbar eftermiddag nästa lördag och är ledig söndagen. Kommer bli en hård helg. Jag är nästan patetisk som redan tänker på nästa helg.

Hej måndag.

Some people call them players but I'm far from terrified Somehow I'm drawn to danger and have been all of my life

Redan efter krogen i fredags började jag och Natalie prata om pizza. Vi spikade halv fem hemma hos mig med pizza och krök dagen efter. Så började alltså min lördagskväll, och vi fick dessutom Chanette på köpet! Och det var en sjukt god pizza (som jag gärna ätit upp idag om inte pappa varit och nallat).

Hur som helst.. Vi fixade oss, lyssnade på musik, snackade och förade tills klockan blev 10, då mötte vi Sofia och drog till Wokis. Mycket folk man kände där så det var kul! Det blev ganska många öl där innan vi runt 12 vinglade bort till Pure.

Jag vet inte hur mycket vi drack där men jävlar va fulla vi blev. Vi var där i nästan tre timmar och jag har verkligen ingen aning om vad vi gjorde. Men vi måste haft kul för tiden gick fort!
Efter det bar det av upp mot Lobby där vi drack ännu mer tills klockan blev 5. Det är sick hur mycket jag fick i mig igår. Herregud.


Imorse mådde jag som jag förtjänar. Eller egentligen var det inte så farligt, jag va typ fortfarande full.. Jag lyckades i alla fall ta mig till tunnelbanan, som inte gick.. Efter att ha virrat runt i typ en kvart, skrattandes för mig själv, så hittade jag i alla fall ersättningsbussarna och åkte till Danderydssjukhus där Hanna och Chanette hämtade upp mig. Har nog aldrig skrattat så mycket som i bilen mellan Danderyd och Sollentuna, jag och Chanette är inte bra för varandra dagen efter..

När vi kom till Sollentuna kom baksmällan. Jag ville verkligen ta livet av mig. Men det var bara att följa med till Ica, följa med och skjutsa Hannas kille, följa med hem till Hanna och lämna maten hon handlat, för att sen få skjuts hem. Aldrig har jag varit så lycklig som när jag la mig i min säng.

DAY 4 - WHAT YOU ATE TODAY

Till frukost åt jag gurka, ja gurka. Var så bakis så mer än så gick inte ner. Sen åt jag ingenting förän alldeles nyss, fick i mig en taco. Ja det var väl det. 
Har nog aldrig varit så arg som när jag kom hem idag och trodde att jag skulle sätta tänderna i pizza slicen som blev kvar igår, men inser att det inte finns någon i kylen.. Pappa har ätit upp den. Hur fan kan man? Min pizza. Som jag sparat och suktat efter hela dagen. Det är helt sjukt. Och jag vet att han visste att jag skulle bli arg, giriga gamla gubben..

DANCE OR DIE

Nu drar jag ut och dansar med mina finfina tjejer!

LET'S PLAY THE BLAME GAME


DAY 3 - SOMETHING YOU REALLY WANT

Tough one..
Men jag vill ha frihet. Nu och föralltid. Känslan av att vara fri, när man nästan svävar utanför sin egen kropp. Man kan göra vad man vill, när man vill, hur man vill, för man är fri. Bästa i världen.

I don't know about you but I want another cocktail


WOKPURELOBBY

Klockan är inte riktigt fem, och fötterna blöder inte riktigt än.. Men nog fan blev det mer än några öl.

HEJRÅÅÅ

Kan jag ha gått upp i vikt? Jaja, mer att skaka på dansgolvet ikväll! KYSS

MAKE UP IS TO MAKE UP


SAX KAM SPEGEL

Helt sjukt vilka skills jag har.

DAY 2 - YOUR FIRST LOVE

Jag måste väl säga att Alex var min absolut första kärlek. Men, om det var kärlek så är kärlek verkligen var det låter som, en lek. 
Vi träffades första gången hos min dåvarande bästis Lina. Han var intresserad, jag var helt ointresserad.. Men han var snäll och kul så vi umgicks mycket, jag, Alex, Lina och Niklas. Efter ett tag rann det ut i sanden, vi slutade umgås, men jag var lika glad för det! Tills han skaffade flickvän..
Jag kommer ihåg det väl. Jag var i Falun på klassresa, Lina ringer och berättar att han har bytt Civilstånd på PA.. Han var tillsammans med Thessan, en tjej vi absolut inte tyckte om på den tiden.
Och ja, lika mycket som ni undrar, undrar jag. Vad fan hände sen? Jag vet inte. Eller jag vet väl.. För jag vill alltid, alltid och alltid ha det jag inte kan få. Så egentligen var väl min första kärlek bara en olycklig kärlek? Det kanske är därför jag blivit så jävla dålig på att välja killar..
Men ja svårare än så är det väl egentligen inte.

Min första kärlek var en lek.

PERFECTION

Vad som skulle varit en hemmakväll verkar istället bli än ute kväll. Runt halv elva möter jag Natalie på ett par öl, får se var kvällen tar oss sen.. Planen är att bara dricka några öl och snacka lite skit men om jag känner oss rätt kommer fötterna blöda runt 5 imorgonbitti..
Hörs snart ♥

PAUSE

Jag är sämst, jag vet. Men det finns inte en chans att jag skriver DAY 2 - YOUR FIRST LOVE på mobilen. No way. Bara det här ger mig träningsvärk i tummen. Så imorgon folks, imorgon. Lovar. Och ursäkten är såklart baksmälla. Varför gör jag detta mot mig själv? Finns ju inte en chans att ni kommer förstå sambandet mellan mobilblogg och baksmälla men jag orkar verkligen inte bry mig just nu. Har sömn att ta igen. Godnatt.

DAY 1 - INTRODUCE YOURSELF

Nu när jag ska sätta igång börjar det kännas lite knäppt.. Jag är ganska säker på att dom flesta av er redan vet vem jag är. Men det är väl bara att satsa.
Mitt namn kanske aldrig riktigt framgår, så Sara Reutland är det. Jag är 19 år gammal och bor i Enskede med min mamma, pappa, syster och hennes söta lilla son. Jag har även en storebror (världens bästa dessutom!) men han flyttade hemifrån i somras. På dagarna gör jag inte mycket mer än att gå i skolan, försöker plugga lite på eftermiddagarna och jobbar då och då på McDonalds Globen Aka. Helvettet.
Fredagar är bra men onsdagar och lördagar är mina absoluta favoritdagar. Det är då jag och min bästa vän Chanette gör stan osäker. En typisk kväll börjar med förkrök hos mig innan vi drar in till vårat favorit förkrök Wokhouse för några öl. Sedan brukar det för det mesta bära av till Entourage och sedan Lobby. Där det är bra musik i rätt takt befinner sig jag och min rumpa! 

Framtidsplan har jag inte mycket av. I Juni tar jag studenten och då vill jag bara resa och leva the good life. 
Kan det här kanske räcka? Känner ni mig lite bättre nu?

NY KATEGORI - 30 DAYS

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Something you really want
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment
Nu kör vi, i 30 dagar från och med nu.

På väg till älskling

Hej fina. Har precis slutat jobbet, hade två roliga och stressiga timmar idag! Nu är jag på väg till Söder för att möta bebis på en fika. Sen blir det som vanligt övernattning, min personliga väckarklocka hehe.. Imorgon är det skola och jag har bestämt mig för att få ett till prov avklarat så senare ikväll blir det plugg! Livet leker fortfarande, skolan går bra, körningen går bra och allt runt om är underbart!

I LIKE THE WAY YOU TOUCH ME THERE I LIKE THE WAY YOU PULL MY HAIR


Waste of time

Det finns få vänner som aldrig fått en att tvivla. Jag tror jag har en. En människa som jag aldrig någonsin tvivlat på. Jag tvekar inte på att ta en kula för henne och jag vet att hon tar tio för mig. Jag vet alltid var jag har henne, hon har min rygg och jag har hennes. En kniv i ryggen är ett skämt för vänner som oss. Vi är såna vänner som kan säga tusen ord med bara en blick, vi är har en sån vänskap som varar livet ut. Så jag undrar.. Är alla andra bara waste of time?

TRY AND TOUCH ME SO I CAN SCREAM AT YOU NOT TO TOUCH ME


TOMORROW NEVER DIES

Så det blev ingen utgång. Jag och Natalie bestämde oss för att ladda inför nästa (lönings) helg istället! Chanette och gänget är ute men jag bestämde mig för att stanna hemma och mysa istället. Jag och mamma kom precis hem efter en timmes övningskörning och nu har vi laddat upp med massa gott och ska kolla på Die Hard! Om någon timme ska vi köra iväg igen för att hämta storasyster från en middag i Hammarbysjöstad och sen blir det sängen för imorgon är det jobb. Vi hörs kanske senare annars får ni sova så gott.

Fast nee..

För jag blev kvar hemma med en hög skolarbeten. Det är ju också kul! Jag har i alla fall åstakommit riktigt mycket idag, känns jävla skönt!
För övrigt så klarade jag en fylla och utgång utan ciggaretter igår, det är bra.
Sitter och funderar på vad jag vill göra ikväll. Jag och Natalie snackade lite om att dra ut men jag vet inte om jag kanske skulle stanna hemma och ta det lugnt, plugga lite mer.. Jaja vi får se! Nu ska jag slappa framför tv:n, det har jag förtjänat.

Puss så länge!

Hej jättefint väder, hejdå bloggen!


Så. Nu kanske jag borde säga hej. Jag har haft en helt okej kväll. Har haft kul men människor kan vara så jobbiga ibland. En dampfitta och en ja.. vet inte riktigt vad. Men hämnden är ljuv och jag tror jag lyckades ganska bra på facebook. Google & Facebook ♥
Nu har jag kikat lite på John Q, väldigt lite.. Såg en bilolycka sen stängde jag av. Hej jag kommer drömma att jag dör i en krock inatt..
Nu ska jag i alla fall ta och nanna kudden för imorgon blire plugg. Eller ja, jag ska bygga en sko med pappa? Bild måste ju vara det mest patetiska ämnet.. Hemuppgift "Gör en sko och en serie - minst tre rutor!". Känns som att jag kommer få jobba riktigt hårt på detta..
Efter det blir det i alla fall övningskörning!
Nattinatti på er mina älskade underbara fina äckel ♥
Oj tre ♥, hehe fyra med det här.. mycket kärlek ikväll!

Hahaheheho

Hej IP-adress, bara så du vet yalle-balle :)

5 4 3 2 1 - gotta make that booty gooo..


I'M AWESOME

Livet har fan aldrig känts såhär rätt. Jag har alltid varit en glad person, men det här är lycka. Och den följer mig var jag än går.

Tonight i'm not taking no calls cause i'll be dancing

Heeej alla finisar.
Idag spenderade jag 6, okeeej seeex, hela timmar i skolan! Det är fan sick. Men tiden gick fort och jag fick en massa gjort. Så nu, två prov och ett bildarbete senare känner jag mig väldans stolt och helt förtjänt av en redig fredagsutgång!
Och här skulle det kommit en bild från skolan om inte facebooks nya horbildvisningsprogram var ett jävla helvette!

Jaja.. Ikväll blir det utgång med mina tjejer. Linda och Chanette är spikade. Får se om Natalie orkar följa med efter en hård vecka i Madrid och när hon har jobb på schemat 07.00 imorgon, tveksamt..
Vi satsar i alla fall på förkrök hos mig som vanligt, sen kanske förbi Woken för någon öl som vanligt och sen till Stures för drinkbjudning för ovanlighetensskull hehe.. Och sen har vi även Lobby på schemat, som vanligt.
Men vi hörs lite senare!

OH HAPPY DAY

Godmorgon älsklingar!
Jag blev väckt av mitt larm för ungefär en timme sen och tro det eller ej men jag gick upp! Nu har jag gjort mig i ordning och ska plugga lite inför dagens prov medans jag väntar på att Linda kommer och plockar upp mig och Chanette.
Nej nu har jag inte mer tid för er. Hörs innan jag drar ut ikväll!

Och söta underbara, gissa vad? Jag har fortfarande inte så mycket som petat på en ciggarett!

"Varje väsen har, skönhet inuti."

Good news, eller ja inte för er kanske.. Men jag har fortfarande inte tagit ett bloss! Jättestolt tjej.
Idag har jag varit i Nacka Forum med Linda och pluggat inför provet vi har imorgon. Snart blir det soppa och pannkakor till middag, mums! Sen ska jag övningsköra med mamma och släppa av mig själv hos Chanette för mer plugg och en övernattning. Tror jag ska köpa med mig godis hihi..
Nu ska jag göra precis samma sak som jag gjorde igår vid den här tiden, kolla på Skönheten och Odjuret med min älskade lilla Oden.

Lill-chill-lördag. He-he..

Med världens största godispåse, chips, cola, glass och bra sällskap känns allt betydligt mycket bättre. Nu blir det mys framför Prison Break. Fan va skönt att ta det lugnt ikväll och dessutom vara ledig imorgon. Jag laddar inför en fet helg istället!

hejdå

Fast jo, en person ♥

Det blev en bok

Idag suger allt. Eller nu överdrev jag.. Men jag vill verkligen inte gå ut ikväll, skulle bara vara dryg och otrevlig mot precis alla. Så istället vill jag köpa jordens största godispåse och äta med bra sällskap. Men ja, vafaan är bra sällskap en dag som idag? Det finns nog inte en ända människa jag skulle klara av i denna stund. Det här måste ju vara värre än när det finns en människa man vill träffa men inte kan. Men att kunna men inte vilja.. helt frustrerande!
Nu när jag skrivit ner det så känns allt lite bättre. Har dock ingen lösning på problemet. Däremot så kan problemet ha uppstått lite i och med att jag inte har rökt på hela dagen..

Och för att skryta lite. Jag hade cigg när jag vaknade som jag gav till Chanette, som rökte TRE cigg på väg till skolan. Redan då trodde jag att jag skulle dö. Efter lunch stog hela världens ungdomar på skolgården och rökte, ville dö mer. Sen åkte vi till Farsta för att dansa Zumba, jag blev jättetrött och äckligt röksugen. När jag kom hem åt jag två middagar, inget konstigt när jag försöker sluta röka.. Och nu är jag sjukt jävla röksugen. Skjut mig liksom. Men duktig tjej ska klara sig. Så länge man hela tiden har något att äta så klarar man sig. Nu kanske ni också kan förstå tanken med jordens största godispåse..

Överdrivet tråkigt inlägg.. stackars er. PUSS!

I SEE RIGHT THROUGH YOUR BULLSHIT


Cause baby you got it and you got me..

..I got a thing for you.

Mmmmmm

Har haft ett sånt sjukt sug efter choklad i några dagar.. Så nu ringde jag mami som lovade att köpa med sig hem till mig :) Mihihi, glad chey!

To school for cool

Hej sötnosar!
Hoppas ni alla hade en mysig dag igår. Det hade jag. Mat och mys med vänner, bättre än så blir det inte.
Jag är astaggad på att gå till skolan imorgon, vi ska iväg och dansa Zumba med klassen.. faaan va kul! Om det är så roligt som det verkar ska jag få med mig Chanette minst en gång i veckan. Zumba tjejerna har tiiiighta rumpor alltså!

I HEART ME

Så.. idag är det alla hjärtans dag. Om jag är uppspelt? Nä. Om jag känner mig ensam? Nä. Om jag blir äcklad av att se allas facebook statusar? Lite.
Men jag är nöjd, för idag firar jag hur jävla mycket jag älskar mig själv. Och hur jävla kär jag är i livet just nu. Allt går min väg och om det finns en dag för att uppskatta, så varför inte?
Tack tack tack till alla er horungar som har fått mig att inse vilken typ av människa jag inte vill spendera Alla ♥ dag med. Och tack tack tack till alla mina fina vänner för att ni gör mig stark. Och tack tack tack till min älskade familj för att ni ställer upp i vått och torrt.

Hejdå

Nu släpar jag min bakfulla rumpa till Baresso och möter Chanette! Ikväll blir det mys för hela slanten kan ni tro. Ska försöka få in lite plugg på schemat också om mina hjärnceller vill sammarbete med mig.

Gårdagens sms är bra underhållning

Jag: VR ska ni??0
Chanette: Haha fullis. Vet inte. Du
Jag: Haha oki.. venez.. var ska du??
Chanette: Vet inte haha

Jaaag måår så jääävla dåååligt!

Just nu sitter jag och försöker pussla ihop dom få minnena jag har från kvällen igår.. Får lite hjälp av Chanette via facebook chatten, teamwork!
Jag och Natalie började i alla fall kvällen hos mig med ett par Cider innan vi drog till Woken och tog ett par öl där. Efter det drog vi ner till Entourage och dansade lite innan vi drog vidare till Pure. Runt.. ja vad fan kan klockan ha varit.. typ tre (?) snubblade vi in på Lobby. Vi hade flytets flyt igår! (Och hahaha nu dör jag lite, Bobby på Entourage måste ju vara världens pinsammaste. "Tjejer tyvärr, en får betala en går fri." "Skitsamma då Natta, vi drar till Pure istället." "Äeeeh men tjejer kom, kom in ni!")
Inne på Lobby bjöds det på shots. Fick välja mellan att ta en shot eller få den hälld över mig.. Att jag hellre lät den rinna ner för min hals och blöta ner hela min tröja säger ju ganska mycket om hur jävla wasted jag va igår. Jag är imponerad över att Natalie kunde ta sin shot utan att totalt stupa!
Nu ska jag kolla på One Tree Hill och ladda om lite för ikväll ska jag försöka ta mig hem till Chanette och sova där för imorgon är det back to reality.
Jag önskar att ni (förutom illamåendet) kunde få ha samma underbara känsla i kroppen som jag har. Jag tror att det är ren och skär lycka.

YOU

Thank you for making me struggle
Thank you for making me cry
I perfected my hustle
Now tell me the world ain't mine
You've been seein' me lately
I'm a miracle baby

-

Man vet att man är vaken för tidigt när man kommer till konsum och inser att det inte öppnat än.

TODAY MIGHT BE THE DAY

Godmorgon!
Inatt har jag sovit mindre gott.. Elvis har hoppat runt, slickat mig i öronen, bitit mig i näsan och ylat halva natten. Skönt. Men jag vaknade ändå lite lyckligare än igår. Bland annat för att idag skiner solen och ingen snö yr runt i luften.
Om en halvtimme går bussen till jobbet, blö.. Men det blir bara fem timmars jobb sen taggar vi till för utgång! Hörs senare. Kyss.

FAN

Jag slutade röka för två timmar sen. För fem minuter sen började jag igen..

HITTAT PÅ FACEBOOK

Sabina Micu "Fy fan va glad man är över att inte bo i Hagsätra en dag som denna"
Niki Möller "Varför Hagsätra?"

Och här kommer det klockrena:
Sabina Micu "För att sträckan hagsätra-gullmarsplan ersätts med buss pga strömavbrott när all busstrafik i söderort är inställd pga halka."

SL är allt bra roliga.

NY KATEGORI

Mitt hjärta behöver inte slå för varje kille jag kysser
det ska bara inte slå för någon annan medan jag gör det.
Satt och tänkte på att det inte är så ofta jag är helt ärlig i bloggen. Jag ljuger aldrig, men berättar nog inte hela sanningen heller.. Så tillsammans med ett gammalt inlägg lägger jag till kategorin A TRUTH.
Ni är välkomna att ge förslag om ni är sugna på en specifik sanning. Annars får vi helt enkelt se när nästa sanning dyker upp. Kram så länge!

LYCKLIG

Då va även halkbanan avklarad. Skönt! Det va fan grymt roligt.. Det va jag och två fartkåta discoturkar i bilen, jackpot! Men det gick bra, bättre för mig än för 16 åriga Rhaul i alla fall. Hej kärringstop! Sucker.
Nu är jag trött som fan och jävligt hungrig. Jag ska äta fiskbullar, mums! Ikväll drar jag hem till Maja och myser med henne och Elvz för imorgon är det upp tidigt och jobba. 
Nu ska jag kolla Desperate Housewives. Hörs sen, pussar!

I WILL

when they push, when they pull, tell me can you hold on?
when they say you should change, can you lift your head up and stay strong?
will you give up, give in when your heart's crying out ?
thats wrong.
so will you love you at the end of it all?
When they push and when they pull, tell me can you hold on?
When they say you should change, can you lift your head up and stay strong?
Will you give up or give in when your heart's crying out?
Thats wrong.
So will you still love you at the end of it all?

SEX YOU ALL OVER THE PLACE


NO MORE DRAMA

Jag är så jävla nöjd med mig själv, helt sjukt. Det går bra nu! Jag är verkligen helt seriös med skolan, ska vara där varenda sekund och plugga som ett svin på kvällarna. Jag och Chanette har till och med gjort upp ett plugg-schema. Och jag måste säga att på Ojojoj med kaffe, filtar och cigg blir pluggandet ganska mycket roligare.

Now leave me alone

Heeeej!
Hade askul igår. Har inte varit så full sen på Rhodos skulle jag tro.. Det har jag ju fått sota för idag. Men nu mår jag bra. Kom hem för ett par timmar sen så nu har jag käkat och gosat ner mig i sängen! Jag skulle ha berättat om igår om det inte var för att det är ganska svart, hehe.

Hungover.com

Fyfaaan va jag mår idag.. Vad fan hände igår? Haha kan inte sluta skratta!

Mobilblogg

Igår va vi duktiga tjejer och satt på Ojojoj och pluggade i 3 timmar! Och nu är ännu en skoldag avklarad. Shit va jag är nöjd med mig själv. Ikväll har jag verkligen gjort mig förtjänt av en utgång! Jag och Chanette börjar på wokhouse innan vi drar vidare till Laroy och White. Nu ska jag till Maja och mysa lite. Hörs sen!

ME

get up
get up
come on
why're you scared?
you'll never change
whats been and gonget up
come on
why're you scared?
you'll never change
what's been and gone

AMANDA ERICSSON - OLD FRIEND OF MINE.

I'd like to be the sort of friend that you have been to me. I'd like to be the help that you've been always glad to be. I'd like to mean as much to you each minute of the day, as you have meant, old friend of mine, to me along the way.

Welcome to the good life

Hej söta.
Idag har jag, tro det eller ej, varit i skolan. Chanette väckte mig klockan 8, då hade hon tappat upp ett bad och tänt ljus till mig, gullungen! Var i skolan till två och innan jag drog hämtade jag ut min studentmössa!! Micket fin! Jag tog en promenad hem från skolan, solen sken, solglasögonen åkte på, musik i öronen och ett leénde på läpparna. Jag mår riktigt bra.

Nu har jag unnat mig ett par timmar framför tv:n med mat och cola för ikväll möter jag upp Chanette på en fika och plugg! Igår när vi satt på Ojojoj bestämde vi oss tillsammans för att vi ska klara det här, vi ska plugga järnet nu fram till Maj så vi kan vara riktigt stolta och skrika riktigt jävla högt på flaket. Och jag vet att dagen kommer då jag kan säga "Fan älskling, vi gjorde det!"
Du&Jag

If you ask me, I'm ready.

Nu börjar vi om på ny kula. Vet inte hur, men jag ska klara det här. När jag tar studenten den 10 Juni ska jag ha ett stort leénde på läpparna. Och i Mars när solen börjar kika fram, snön smälter bort och alla är på toppen humör.. Kommer jag vara på ännu bättre humör, för då har jag tagit mitt körkort.
Om en timme har jag tänkt möta mamma och övningsköra någon timme innan jag möter Chanette på Ojojoj för en fika. Vi hörs sen.
I fredags på Entourage

TRUE

"People come into your life for a reason, a season, or a lifetime.
When you figure out which one it is, you will know what to do for each person."

All that's left is goodbye now

Hej kära fina underbara.
Jag har fan inget att säga, inga bilder att komma med.. Nä, nada. Men jag lever, hoppas ni mår bra! Söndagar är, har alltid varit och kommer alltid vara bajs. Alltid bakis, alltid trött, alltid deppig för att helgen är slut. 
Orkar verkligen inte. Heeejdåå

Nattbuss 890

Nu är den här tjejen slutkörd. Men kvällen har varit bra! Nu blir det äta sen sova för imorgon har min lilla älskling kalas! Sleep tight folks.

WOK

Jag drar nu. Bilder får ni imorgon! Kkkkkyyssar!

One love.

Sum 41 på högsta volym räddar mig varje gång.

That's right. I'm amazing just the way I am.

Hur glad tror ni jag blev när jag fick den här låten skickad med texten "Den här låten passar in på dig"? Jätteglad.

You bring out the worst in me

Bakis som ett svin, lite förvirrad på livet. En del av mig är lite ledsen och en annan del så himla lättad. Det känns tråkigt att allt tar slut på det här sättet och att så mycket är förstört, men samtidigt är jag glad att allt är över, känner mig redo för något nytt. So let's run away and never look back.

Igår hade jag i alla fall jätteroligt. Började kvällen på Söderhof med några tjejer från skolan innan vi rörde oss in mot stan för ett par öl och två shots för mycket på Woken. Efter det drog vi alla till Entourage och dansade och blev redigt fulla! Runt halv 3 drog jag och Chanette vidare till Lobby som sööög! Det var verkligen riktigt dåligt så jag drog hem tidigt.
Helt galna tjejer på Wok!

Ser jag ut som en riktigt bloggare nu?

Nu drar jag till söderhof, ska bara knäppa översta knappen på skjortan så är jag fit for fight! Hörs imorgon!

HAIR

Hej sötnosar.
Idag har jag och Linda varit på Inzo och köpt hårfärg så nu ska jag äntligen få bort min äckliga utväxt! Hoppas på att allt går som det ska eftersom att jag aldrig använt det här märket förut..
Om jag inte ser ut som ett monster ikväll så blir det ett par öl på Söder med ett par tjejer från skolan ikväll. Sen får vi se var kvällen tar oss!
Haha glömde posta inlägget, bra Sara! Så nu är färgningen klar och ja.. Resultatet blev sådär. Men det löser jag imorgon. Ikväll får det duga! Bild kommer när jag torkat det! Puss så länge.

I LOVE PARTIES

Jag kan ju börja med att berätta att jag spenderade mina 4 timmar framför tv:n. Jag hade dock tur.. Desperate Housewives, dubbla avsnitt Vänner och avslutningsvis OC. Men tack för övriga tips, mycket lockande.. Haha.
Nu sitter jag hos mitt ex och ska snart lira lite tv spel, blir väl Call of Duty eller Resident Evil 5 som vanligt.. Kände mig lite bakis så har laddat upp med Fanta, chips och dip också!
Nu när onsdagen är över börjar jag ladda inför lördagen. Jag och mina fina tjejer börjar kvällen hos mig med drinkar innan vi drar ut och dansar. Kommer bli grymt. Som alltid.
Nu ska jag trösta mitt lilla ex som är lite ledzen i ögat. Vi hörs sen eller imorgon.

Och haha.. Vem jag träffar? Träffar är nog en försköning av det hela. Behöver jag säga mer?

Godmorgon!

Jag vaknade precis upp och insåg att jag inte åkte hem igår. Istället åkte jag hem med psykfallet som just nu är på jobbet. Så ja, någon som har en ide om hur jag ska underhålla mig själv i 4 timmars tills han kommer hem?

Då kör vi igen..


Just own the night

Hej underbara.
Fick en kommentar om att jag borde berätta vad jag gör om dagarna, vilket människan kommer få ångra.. hehe. Jag gör nämligen inte ett jävla skit. Jag borde gå till skolan men det gör jag inte.
Så, idag vaknade jag hos.. Vet inte riktigt vad vi ska kalla honom, kan tänka på mycket passande men ska väl försöka vara snäll, så horan.. Nä skoja. He-he. Jag vaknade någonstans i alla fall, och ni som läser bloggen mycket vet ju att jag hatar att vakna ensam, så hora eller inte.. Det var trevligt. Efter lunch och degande framför tv:n kom mamma och hämtade mig och det blev två timmars körning.
Nu har jag käkat middag och ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen. Jag ♥ Onsdagar. Blir Entourage ikväll, har massa energi att göra av med känner jag så ikväll blir det att skaka rumpa! Hörs innan jag drar!

-

"One who makes no mistakes makes nothing"

RSS 2.0