FML

Jag hade det skitmysigt tills jag låste mig ute iklädd brorsans myskläder och joggingskor storlek 45!


MY TIME

Har lagt beslag på storebrors lägenhet ikväll. Lagade pasta med tomatsås och sitter nu och myser framför tv:n. Kollat på Kalla fakta som handlade om Thai massage med Happy endings.. Och nu är det Sanning & Konsekvens som handlar om Jehovas vittnen som har begått övergrepp på barn. Så jävla sjuka människor det finns.
Snart ska jag dra fram cola, chips och choklad och bänka mig framför Sex and the city!


UP YOURS

Jag har en riktig jävla skitdag! Vill bara dra täcket över huvudet och sova mig igenom det. Fan för sånna här dagar.


CUPCAKES

Har precis smakat på dagens Cupcake-bak och det var sjuuukt gott! Blev flera olika varianter med massa olika garneringar. Här kommer en liten bild att dreggla över..


WELLA

Jag fick en fråga om vad jag använder för hårfärg; Jag använder Wellas professionella färg 12/89. Den finns bland annat att köpa i Odenplan på Wella shop. Till färgen måste du köpa Väteperoxid (12%). Det blandas 1 del färg och 2 delar väte, tex 15 ml färg och 30 ml väte. Verkningstiden är 60 minuter.
Tänk på att det inte går att färga hår som redan är preparerat och att resultatet heller inte blir bra om ditt naturliga hår är för mörkt. Good luck! :)


23.59

Med endast en minut kvar av denna helg och en pojkvän sovandes tätt intill kan jag säga med all säkerhet att helgen har varit helt perfekt. Låt det vara såhär föralltid.


MEMORIES

Grym kväll igår! Jag och Natalie började kvällen hos mig med ett par cider och tjejsnack innan vi drog in till Woken. Blev några drinkar och lite dans där innan vi återförenades med vårat älskade Ambassadeur! Feels like home. Nu Baksmällan med baby (ganska passande) som ett perfekt avslut på den perfekta helgen.


SATURDAY FUCKING NIGHT!


BLOND

Sitter med färg i håret, redo för att få tillbaka min kalla blonda nyans. Håll tummarna för att det blir bra. Bild kommer sen!


GOOD TIMES

Hade en underbar kväll igår och en så himla mysig natt och morgon idag. Så nu är jag helt redo för en galen lördag.. Ska skutta upp ur sängen och käka frukost nu innan jag drar ner till salongen och fixar håret! Hörs senare.


FREDAGS RUTIN

Känns som att jag alltid kikar in här på fredagar helt peppad inför helgen haha. Ledig denna helg också så precis som vanligt blir det en mysig Idol-kväll med min lilla gris. Morgondagen däremot bjuder på utgång vill jag lova såhär på löningshelg! Nu ska jag lyfta röven ur sängen och göra frukost/lunch innan jag drar till solariumet för en 20-minutare!

Jag och grisen på Rhodos förra sommaren, bruna och fina!


And when you're in her I know I'm in your head..


MAKE UP


HOT CHOCOLATE


LAST NIGHT


Watch me..


FRIDAY AFTER NEXT

Fredag igen då. Inte alls taggad faktiskt.. Känner mig fortfarande sjuk. Men snart kommer mamma hem och lagar god fredagsmat och lilla Oden kommer säkerligen hem med ett par goda pussar till sin moster! Efter middagen tror jag att jag ska ta bilen till solariumet och bättra på min oexistenta bränna så jag känner mig okej om det skulle bli utgång ikväll..


You're my favorite mistake

Jag vill till sol och värme. Undrar hur många fler dagar jag kommer klara i det här skitlandet..
Kan tiden bara gååå. Om det bara blir Januari så jag får börja plugga, se lite ljus i tunneln, så överlever jag. Men det här är skit. Kallt, tråkigt, värdelöst. Jobbar för att tjäna tillräckligt mycket pengar att bränna lagom till nästa lön. What for?


NEXT FRIDAY

Wohoo fredag igen! Fan va veckorna går undan.. Känner mig helt sinnessjukt trött men nu är det trots allt bara jobb 11-16.30 och sen ledigt i hela 4 dagar. Och ikväll ska Amanda firas på Collage! Men vi hörs senare. Puss!


RSS 2.0