When I've come so far

Så mycket går rätt i livet just nu. För jäkla skönt! Det ända jag kämpar med är träningen som blivit svår att hinna med.. Men skam den som ger sig! Idag blev det ett köttigt benpass.


BRAZILIAN


Här har vi livets bikini! Fick den av Lucas när vi var i Thailand. Hittade den i en liten butik och den var ganska dyr men så värd varända (av hans) krona haha. Rumpan får sig en skjuts!

Träna tills man spyr

För typ tre timmar sen när jag precis kommit hem från jobbet tänkte jag "Nä jag orkar inte träna idag" men så gjorde jag det ändå. Medans jag tränade ångrade jag mig typ för jag höll på att svimma varje squat jag gjorde. Efter träningen ångrade jag mig också för jag var två sekunder ifrån att spy när jag satte mig för att stretcha, fick sprrringa in i omklädningsrummet och mixa en proteinshake fort som attan för att få i mig lite socker. Men nu, liggandes i badkaret, ångrar jag mig inte alls. Fick satans bra pump i röven idag! Finns fan inget bättre än känslan efter ett riktigt vidrigt träningspass! Nu ska jag duscha av mig, göra i ordning lite mat och kolla på Top Model. 

Puss!

I don't need no man

Gud så skönt det har varit med två lugna, vita helger! Lördagen bjöd på häng med tjejerna - godis och skräckfilm! 

Idag har jag tränat, pluggat, för första gången bytt däck på en bil och ätit en sen sushimiddag. Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska snart försöka sova. Imorgon väntar jobb, träning och plugg!

Puss och godnatt

AND THE SUN IS SHINING

Välkomnar en solig lördag med öppna armar! Tänkte sola i trädgården innan jag och mamma ger oss på att sy lite mer. Sen måste jag plugga.. Svante har lovat att hjälpa ❤️ Hoppas på att hinna med ett benpass också! 

I'M THE MAN

Åh vilken fantastisk dag jag har haft! Började morgonen med en härlig frukost i solen där jag blev kvar i nästan en timme innan jag gick in och tog en dusch. Klädde mig i en riktigt vårig outfit och begav mig mot Hammarby Sjöstad för att vaccinera mig och sedan vidare mot Sickla för att köpa mer tyg! Det blev ett nytt stycke av samma reatyg eftersom jag insåg att jag vill ha både ett par långa byxor som jag kan ha till klackar och ett par kortare jag kan ha till vardags. Det blev även ett trikåtyg så jag kan sy ett par lite finare mysbyxor. 

Ikväll blir det mys framför Let's Dance så får vi se vad morgondagen har att bjuda på. Pussar!

FLARE


För ett par veckor sen köpte jag en bit av ett tyg på rean. Det var det perfekta byxtyget i navy blue och hela stycket gick på 40 spänn. Sjukt nice. Nu är byxorna snart klara i alla fall, bara lite i linningen som ska fixas, ovan ser ni en riktigt usel bild. Lovar bättre när dom är klara. Älskar att sy!! 

RSS 2.0