THURSDAY


Once you party with us you be falling inlove

Idag känner jag mig full av energi! Sitter ute och pluggar och gjorde precis klart uppgiften i juridik. Nu försöker jag få lite färg på kinderna, trött på att se så grå ut nu!
Ikväll ska jag ut och röja med Chanette. Vädret i kombination med att jag varit en ganska lugn tjej på senaste gör att jag känner mig extra taggad! Hörs ikväll, pussar!


You bring me sunshine

Det är helt sjukt vad jag har fått svårt att somna på kvällarna! Men att sova bort hela dagar är aldrig några problem..
Imorse var jag dock uppe vid halv tio för att äta frukost och lite sånt innan Amanda och Linnea kom till mig för att få håret färgat och klippt. På Amanda la jag bara i cendre/bruna slingor för att få bort lite av det blonda och göra henne mer naturlig. Blev jättebra och det passade verkligen henne. Linnea fick massa ljusa slingor i utväxten och det blev verkligen ett lyft!

På eftermiddagen hade jag min pole dance. Sjukt roligt som vanligt men extra jobbigt då vi körde extra styrka. Misstänker träningsvärk i magen imorn..

Nu när våren smyger sig på vill man verkligen bara ha mer. Så mysigt idag när vi kunde sitta och dricka kaffe & röka på trappan utan jackor. Tänk när man kan ligga i bikini...


ATTITUDE

Åh vilken underbar söndag! Vaknade klockan 11 pigg och glad så jag svirade om till träningskläder innan jag drog på pole dance. Var öppen träning mellan 1 och 3 så jag åkte dit och nötte trix! Mina ben är blåa och jag har blåsor i hela händerna men det känns riktigt bra ändå! Och sol och plusglader gör ju rätt mycket för humöret.

Nu ska jag plugga lite juridik!
Pussar


YOU WANT A LITTLE OF THIS

Äntligen klar med allt jäkla plugg! Det börjar i och för sig två nya kurser den här veckan men dom känner jag mig inte så stressad över.. än.. Haha

Idag var jag på pole dance igen. Onsdag är nu mera bästa dagen på veckan! Torsdag-söndag suger lite på grund av träningsvärk och störda blåmärken men som tur är bjuder helger på andra roligheter!


THE BEST

Hej mina vänner!
Blev ju ingen vidare uppdatering i helgen heller..
Jag hade en lugn fredag hos Natta. Vi fixade naglarna, kollade på tjejfilmer och drack vin. Lördagen bjöd på drinkar och dans natten lång. Vi skuttade ut från White vid fem och skulle bestämt gå och äta gyrospizza nere vid hötorget men den var stängd så vi gick hela vägen tillbaka till Mc Donalds helt på andra änden av kungsgatan. Sov hos Natta sen, fyra timmars sömn resulterade i världens bakishumor.. Vi skrattade åt ALLT haha.

Så här soeta var vi i lördags! Puss


PRECIS SÅ!!!


#%!?|^

Gaaaaahh!!!! Länge sen jag va såhär arg! Önskar jag hade kvar boxningssäcken så jag kunde få slå lite! Fitttttlivvvvv


HARD WORK WORK

Hej på er!
Jag har varit inne i sjukaste pluggperioden.. Haft tusen saker att göra och äntligen börjar det ordna upp sig!
Nu är jag på väg till skolan för att redovisa ett av arbetena. Längtar så mycket tills den här veckan är slut!

Roligare update kommer nog till helgen ;) pussar!


SUMMERLOVE

Men åh. Vill ha sommar. Åka till landet och grilla, sola, bada och bli brun. Röka alldeles för mycket och dricka öl till precis allt.


PLÅNKAN

Idag har jag känt mig död, typ. Inte orkat göra nånting, vet inte varför.. Behöver ju plugga men antar att jag får vara flitigare imorn helt enkelt.

Såhär ser plånboken ut, den jag också köpte på second hand.


KAP

Här är klänningen jag köpte på second hand för 30 spänn. Den är verkligen jättesöt på. Är sjukt nöjd! Min klähängare fylls på med mer och mer vår- och sommarkläder så nu blir jag glad bara av att titta på den.


GO HARD

På något sätt lyckades vi ladda om igår och drog ut igen. Jag var så sjukt övertrött så när jag fick alkohol i blodet blev jag som duracell-kaninen typ. Natalie sa idag att man kunde tro att jag va ute ensam för jag typ sprang runt och underhöll mig själv.. Skrattar när jag tänker på det.
Nu är jag hungrig på sushi!


POLE


POLE DANCE

Jag kunde typ knappt somna om imorse för jag låg och va nervös över Svantes budgivning på en lägenhet så när klockan slog tolv var jag redo att hoppa från en bro.
Men det gjorde jag inte utan jag drog iväg på pole dance. Det va skitkul och jag längtar efter att börja på en hel kurs där! Här kommer en bild från imorse. Inte så glad och kollar man noga kan man nog urskilja ett par sprängröda ögon.. Senare kommer några bilder från pole dancen!


Heeeeiiidiii

Sådärja du klyftiga människa som tyckte jag skulle ta bort de fyra sista siffrorna från mitt körkort! Trodde faktiskt inte det va nån big deal. Det tror jag fortfarande inte men stjärnan jag satte dit va rätt söt ändå.

Är så jävla bakis, fattar inte varför jag bloggar. Ska inte upp förän 12. Nattttiiiii


V

Kom precis hem. Trött i både kropp och själ. Ska sova nu för imorgon blir det både Pole dance och utgång. Glad i livet! Puss!


When hard work pays off

Jävlar vilken bra dag jag har! Har varit ledig så tog en lång sovmorgon och började dagen med en lunch. Vid tre drog jag upp till simhallen och simmade i nästan en timme. Avslutade med en halvtimme i bastun. Så jävla skönt!
Men bättre blev det när jag var på väg hem och kollade mailen.. Ännu ett A i Svenska B! Så nöjd och glad.


RSS 2.0