Okej jag är klippt.

Japp, jag är helt klart korthårig.. suck. Meeeen, det är sjukt lent och mjukt i alla fall. Hellre välvårdat och lite kortare än långt och slitet, right? Lite blonda slingor på det här och jag är fit for fight!
Nu börjar Law and order på tv4+ och ja, jag ska titta. Sov gott gullungar. Eller som godisen säger, såååv tooott!

Nyttigheter + cola.

Kom hem från stan för en liten stund sen, var och fikade med Peter och hans små vänner. Skulle blivit en solning efter men han var trött och jag solade igår så det var nog lika bra det. Nu ska jag snart ner och skala morötter och skära gurka så jag har något att doppa i tortilla-dippen :) Law and order började precis på tv4+ så jag sitter klistrad som vanligt.
Och... dagen är kommen! Imorgon ska jag klippa mig.

It's official..

..att jag är helt värdelös på den här blogg-grejen. Hur fan har folk tiden och inspirationen att blogga typ tio gånger om dagen, eller ens en? Jag gör i alla fall mitt bästa och faktum är att jag skriver för mig så om det inte passar med updates då och då så får ni faktiskt läsa en annan blogg :) 

Nu till min helg. I fredags ändrades planerna ganska mycket flera gånger men tillslut blev det jag, Chanette, Linda, Sofia och Sara som förade hemma hos mig med min bror. Efter det var tanken att vi skulle till Nype men den planen ändrades ganska snabbt och vi slutade på Royal garden.  Hade det trevligt, helgen innan löning så lite småsegt men vi hade kul ändå!

I lördags skulle det ju blivit bio med Sanna men lilla Godisen fick feber så jag gick med Volkan istället.

Igår blev det lunch med Peter i nacka, eller ja, han åt medan jag förgäves försökte suga i mig en sjukt glassig milkshake.. Till middag åt jag kinamat med V, mums mums och mums! Efter maten solade vi och sen tog jag ett par öl med syster.
"Kille, öl.. pang!" och så var helgen slut.



That's gotta count for something?

Med lite närmre eftertanke kom jag fram till att jag inte orkar inviga kategorin.. Jag har skapat den i alla fall?
Nu ska jag msn-nörda mig lite hade jag tänkt, sen ska jag krypa ner i sängen. Kärlek.

stay tuned!

Kom precis hem från praktiken och är så sjukt glad att ännu en onsdag är över och ännu en fredag närmar sig! Den här helgen är 100% fri från jobb och jag ska ha så jävla kul. På fredag blir det förkrök hos Jelena och sedan utgång med tjejerna från klassen som jag av erfarenhet kan säga kommer spåra. I like! 
På lördag blir det middag, öl och Snabba cash med storasyster. Jag ska med andra ord ha den perfekta helgen.
Tänkte alldeles strax lägga till och inviga en ny kategori här i min kära lilla blogg.. Men först får det bli lite mat!

working nine to five.


Sitter och skrotar i en myströja och det kommer nog inte bli så mycket av dom där jeansen idag. Ska duscha om ett litet tag sen ska jag krypa ner i sängen, jag förtjänar en god natts sömn! Nej, det blir roligare uppdate imorgon! Puss och kram på er.


Klippa syster nu.

Jag är helt slut i hela kroppen och huvudet så längtar som tusan efter att få sova.. Men först har jag lovat att klippa min systeryster, suck.. Vill bara krypa ner i sängen och kolla på film och äta lite godis. Men antar att jag får hålla mig vaken en stund till.

Tänka sig, nu är det dags för klippning..
Imorgon har jag skola till 4 sen jobb till 7 men efter det tänkte jag sy in ett par jeans som jag köpte på second hand för 80 kronor förra veckan. Ska försöka komma ihåg för- och efterbild.

Nu ska jag få den här klippningen avklarad! Pussar och kramar.

my skin is thicker than yours.

Nettan färgade mitt hår i lördags som planerat, det blev dock inte så stor skillna.. Utväxten blev lite mer honungsfärgad men den är ju fortfarande där så ska göra ljusare så fort som möjligt.

Igår bjöd baby mig på middag, kinamat och sushi, mumma! Efter maten gick vi på bio, vi såg Avatar och jag är förälskad! Inte alls min typ av film så trodde inte att jag skulle tycka om den men fan jag va helt fast. Gick hela vägen hem och pratade om hur gärna jag vill vara en Avatar, haha..


Tror jag skulle göra en jättebra avatar, eller vad tror ni?


Jag får panik.

Mitt hår känns verkligen som en katastrof. Det måste slingas och klippas och inget kommer ske riktigt än. Ska tvinga Nettan att färga det på lördag innan jag ska ut, det är ett måste. Men jag kommer inte ha råd att klippa mig för än i slutet av månaden.. Jag vill bara klippa bort all sliten skit nu!
Skulle typ döda för hennes hår. Färgen och allt. Men allt går att fixa om man vill, det är bara en fråga om tid och pengar haha.

Nej nu måste jag faktiskt sussa. Puss och kram på er!

Nu skiter jag i det.

Det finns bara ett ord för det här... GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag hade precis skrivit klart ett inlägg, ett ganska intressant till och med, och precis när jag ska spara ska självklart min hora till internet hoppa ur. Jag vägrar skriva om det. Ni får tillhörande bild. Godnatt.

vill vill vill.

Halloj.
Nu skulle jag egentligen ha varit på praktiken men hon som har salongen är sjuk så jag slipper :) Vaknade för någon timme sen och bestämde mig för att pyssla om mig själv lite så nu har jag duschat och haft inpackning i håret, rakat benen och smörjt in hela kroppen med vanilj-lotion. Sitter även med en ansiktsmask så snart är ompysslingen fulländad. Eller, jag försöker få Chanette att komma till mig ikväll och göra slingor på mig, min utväxt börjar gå över gränsen.. Så om hon gör det så är jag fulländad! Den här gången ska jag inte bleka slingor utan färga in två olika färger så det kommer bli jävla spännande.. 


Föresten så har jag värsta träningsvärken.. Min bror har köpt en boxningssäck och det är verkligen skitkul så det ska jag se till att göra varje dag, sjukt bra träning! 
Nej men nu ska jag fixa till mig lite, puss och kram!

I feel bad.

Hej! Igår hade jag en bra kväll. Jag mötte Peter på bussen mot gullmars så åkte vi in till söder och mötte mina tjejkompisar. Vid typ 10 drog vi till The Bridge, själva stället var väl inte det mest fantastiska jag har varit på men hade trevligt sällskap och det va bra musik så det blev bra ändå! Drog hem runt ett men va ändå hyffsat sliten idag på jobbet.. Ikväll blir det hemmakväll. Kanske kan skrota fram någon bild från igår och ladda upp senare, om jag orkar..


Puss och kram!


t65 65 6

Jag och godisen sitter och tar webcam bilder, han är helt hysterisk, jag får knappt vara med på bilderna hihi.. Här får ni en bild góbiten!

Rubriken är en hälsning från Godisen :)
Skriver sen, pusspuss!


touch me.

Godmorgon!
Sov så himla skönt i morse så vaknade för bara någon timme sen.. Känner att jag börjar få lite bråttom, sitter i blött hår och halvnaken och ska gå om 25 minuter. Äh det löser sig.

Igår fick jag hem min beställning från H&M, den där bikinin och bh:n jag pratade om. Bikinin sitter som en smäck, jag älskar den! Bh:n va ovanligt nog lite tajt runt om men jag behåller den i alla fall och hoppas på att den töjer ut sig lite! Nu måste jag fan byta om. Lägger upp bilder på grejerna när jag kommer hem.
Pussisar!

Don't tell me i'm not just because you ain't.

Här är en lite bättre bild på linnet jag och mamma sydde om, eller ja, vi klippte mest..
Jobbat hela dagen idag så ikväll har jag bara tagit det lugnt framför en film med familjen. Imorgon ska jag till tandläkaren klockan tre sen jobba 5-7 och på kvällen blir det förmodligen utgång!
Resan som jag hade hoppats på nu i Januari kommer inte bli av :( Men jag sparar dom pengarna och laddar ännu hårdare för två galna veckor i sommar! Jag tror det blir Rhodos, älskar allt om Grekland.. Maten är underbar, människor är trevliga, stränderna fina och det är alldeles lagom varmt.
XOXO

Söderhof ikväll.

Jag och självutlösaren på min kamera kommer inte riktigt överens så den här bilden får duga!
Linnet jag har på mig va en stor herr-t-shirt igår men jag och Mami sydde om den till ett linne som jag faktiskt tycker är jävligt snyggt.. kan lägga upp bättre bild imorn haha.
Nu ska jag fixa det sista. Ha bästa lördagen!

2010


RSS 2.0