My love

Här har vi mina bebisar! Insåg precis att det är en jävligt dålig bild.. Men dom åker nog på imorgon för då är det lill-lördag och utgång så då blir det mer bilder!
Åkte med Chanette till stan idag, blev ett par jeans och en skjorta rikare! Bilder kommer senare för nu ska jag laga spaghetti carbonara, wish me good luck.

Duty calls

Jag är vaken och kommer nästan hinna i tid till skolan som börjar om en kvart. Hoppas att dagen flyger iväg så jag kan åka och hämta upp mamma på jobbet och övningsköra till Farsta där jag ska kolla på ett par jeans och ett par till skor.
Blir inga bilder när jag sitter vid babys data. Tror dock att jag har några på lager där hemma som jag kan ladda upp ikväll!

Sweet dreams

Jag lever men är hos baby så bilder på skorna kommer upp imorgon! Nu säger jag godnatt ♥

I'm out.

Strax kommer Lindisen och hämtar upp mig, vi ska möta tjejorna på en fika. Vi alla har ett och annat att berätta kan jag tro, brukar vara så på måndagar haha.
Med den här bilföraren kan jag ju inte riktigt lova att jag uppdaterar er senare, men överlever jag så kommer det upp en bild på mina nya stövlar senare ikväll!

Picture update

Linda laddade upp lite nya bilder på facebook, denna från hennes födelsedag förra veckan!
Här har vi en från Wokhouse sen ett par veckor tillbaka
Och här har vi två från helgens jobb på NK

En puss på kinden utan anledning.

Blir någon förvånad när jag säger att det inte blev någon skola idag? Men jag var på ungdomsmottagningen i alla fall, frisk som en nötkärna! Mycket vacker tjej, hah.
Efter UM åkte jag tillbaks till baby för att mysa lite, somnade självklart och vaknade för en timme sen. Bra tjej.
Nu ska jag lägga mig brevid baby och kolla på mitt favoritprogram, Smallville, oooh bästa! Noooot.

Goodmorning sunshine

Det är en ganska pigg tjej som sitter och äter frukost framför datan idag, ovanligt nog. Om en halvtimme ska jag vara på ungdomsmottagningen, för en gynundersökning har väl ingen dött av? Efter det blir det skola, bara frisör och mode och trender idag så i'm good.
Efter skolan ska jag sola för det hanns inte med igår..
Nu ska jag ta min morgoncigg och pussa lite på baby innan jag måste åka. Om vi gör något roligt på lektionerna i skolan kommer det bilder sen! Annars blir det sneakpeak från gynundersökningen! Eller naaaj..

Take me back to the days..

Nu sticker jag och solar! Vill bli såhääär brun igen...
Fan vad jag saknar Rhodos.

Let me rock you like a rodeo

Igår hade vi överraskningsfest för Linda
Och hon blev överraskad
Förade ute i hennes stuga tills fötterna frös till is
Sen drog vi till Wokhouse
Och sen vidare till Lobby
Nu ska jag ragga middagssällskap, hörs sen!

Fashion baby.


Together we're unbreakable.

JAG ÄLSKAR ER.

Behind every paranoid girl there's a dickhead that made her that way.


In a good mood.

Tänkte lägga in en bild här meeen mina påsar under ögonen är något grova då jag va ute på äventyr till, ja, sent igår. Fick ca 3 timmars sömn inatt men jag är inte bitter för det inte! Istället laddar jag om och drar ut på nya äventyr, idag med mina tre favorit tjejer!
Vi ska till Wokhouse och fira Lindas födelsedag sen får vi se vart kvällen tar oss, förmodligen och förhoppningsvis hem i säng, eller kanske inte hem men i säng i alla fall.
Nu måste jag dra! Tar med kameran ikväll!

Naken_tjej_91

Hej bloggen! Höhö..
Igår åkte jag hem till baby och hade tv-spel och filmkväll, självklart ingick godis chips och cola. Kan ju stolt berätta att jag krossade både baby och hans bror på Call of Duty!
Det mesta jag åstadkommit idag är spagetti carbonara, jag gjorde dock bara spagettin haha.. och en 24 minuters solning. Jag känner mig nöjd.
Morgondagen erbjuder mig praktik och kanske lite NRJ in the park beroende på vädret. Nu ska jag klä på mig.

Dream as if you live forever.


Chokladrulltårta

Såhär mysigt hade jag det med Linda och Chanette i söndags. Kaffe, cigg och tjejsnack ♥
Igår var det dags att återvända till helvettet så underbara Linda plockade upp hela gänget och där började första dagen på vårt sista år i skolan. Hell yes.


Hanna va dock väldigt glad att få börja skolan igen. God knows why.



Efter skolan åkte jag och Chanette hem till mig och hade det mys med kaffe & cigg och senare chips med dip. Satt ute på trappan och pratade i flera timmar om allt och inget, som vanligt.
Nu sitter jag och myser med min lilla Oden. Vi har bakat rulltårta och kollat på Madicken, nu spelas Saltkråkan, Oden är nöjd. Jag är nöjd så fort min syster kommer hem så jag kan ta en kopp kaffe och en väl behövd cigg.
Talk to you later!

Summer 2010.

Innan värmen riktigt hade kommit fick man mysa inomhus med sina bästa.
Sommarens första soliga dagar sket vi i skolan och åkte till flaten för sol bad och fiske, ohja, vi är naturmänniskor!

En dag begav vi oss hela vägen ut till Badberget för lite sol och årets första dopp!

Det blev ett antal promenader in till stan med syster och bästaste systerson.

Dom soliga dagarna passade vi på att hänga på Eriksadalsbadet!

Sen blev det dags att mysa ute på Lindas landställe

Och grilla, såklart.

Sen var det ett sjukt taggat gäng som begav sig till Rhodos!
And we had the time of our lives.





Kom hem till ett aningen kallare Sverige men va lika glada för det
Och festen fortsatte..







Imorgon måste jag tillbaka till det värsta jag vet, skolan, och efter en grym sommar känns det värre än någonsin. Som tur är har jag världens bästa vänner att göra det tillsammans med.




I YOU


I'm moving at the speed of sound.

Lockade både mitt vanliga hår och löshåret igår men som vanligt kände jag mig alldeles för plastic med det utsläppt så jag satte upp det i en stor bulle mitt på huvudet.
Drog på mig mammas gamla jeansshorts som är väldigt höga i midjan så till det knöt jag upp min skjorta från H&M.
Jag började kvällen på Wokhouse med god öl och bra sällskap.
Runt ett drog vi vidare till Lobby där vi skakade rumpan i ett par timmar innan det blev en hyffsat tidig hemgång.
Nu måste jag hoppa in i duschen och dra iväg till jobbet. Skulle döda för att få ligga kvar här resten av dagen.

Only god can judge me.

I stand tall, always and forever.

Tonight i'm not taking no calls cause i'll be dancing


It makes me wonder..

Skrev ett inlägg men raderade det, ibland känns det bara falskt. För sanningen är att jag känner mig inte alls på topp just nu. Kan inte förstå hur en människa som var allt för mig, helt plötsligt betyder så jävla lite. Tappade respekten för länge sen. Önskar att jag förstod vart det gick fel men det gör jag verkligen inte, kan inte förstå vad jag har gjort så fel.
Tänker tillbaks och saknar dig så jävla mycket, vart tog du vägen?

Bästa vänner.

20 låtar senare känner jag mig i ganska bra form trotts allt. Lite Sum 41 och Daughtry löser det mesta. Här kommer några bilder från igår! Nu ska jag käka, pussen!


I'm in too deep.

Jag visste väl att allt gick för bra, mycket bättre än jag nånsin kommer förtjäna.. Och idag kom det. Min kära mor har glömt skicka in papper till vägverket eller vad fan det är så vårt tillstånd att övningsköra, som jag trott att jag väntat på hela sommaren, har precis trillat ner i deras brevlåda. Ja, så nu är det bara att vänta 10 veckor till.
Fick man vara så lycklig? Nej, inte jag.

I always win.

Nu drar jag in till stan och möter världens bästa vänner. Får man vara såhär lycklig?

Tiden går fort när man har roligt.

I måndags kväll fick jag besök av krallig_kille_91, vi spenderade natten tillsammans, porr..




Igårkväll blev det en fika med Hanna, Chanette och Mirandra innan jag åkte hem till loverboy och hade det mysigt.




Imorse blev det lunchmys med dom här knäppa tjejerna.
Och ikväll blir det Wokhouse med alla mina underbara flickor.

In my head..

Söndagskvällen bjöd på det bästa en söndagskväll har att erbjuda, mys. Jag åkte hem till baby och kollade på två filmer, Girl next door och Shutter Island. Andra gången jag ser båda två, måste säga att Shutter Island makes a lot more sense andra gången man ser den, kan också bero på att den denna gång var textad..
Idag har jag varit med mitt skrutt Chanette och ätit sushi, som ni kanske ser på bilderna nedan.. Efter det mötte vi Linda och följde med henne till Farsta så hon fick äta en sallad innan det bar av till Nacka forum för lite shopping. Jag hittade dock inte mycket som föll mig i smaken.
Snart är det tänkt att Linda ska plocka upp mig med bilen så vi kan fara iväg på lite äventyr men fy fan va trött jag är. Ska ta en dusch och hoppas på att jag piggnar till för här kan jag ju inte ligga hela kvällen!

Maybe I'm amazed

Jag har gjort ett antal försök att ta mig upp ur sängen nu. Sen klockan 11 imorse när jag kom hem har jag legat här, gått upp och tagit en cigg och tänkt duscha men lagt mig i sängen igen.. Om och om igen. Snart ska jag ta mig samman och möta Chanette, snart.. Vi ska sola, fika, snacka skit och sånna tjejgrejer. Ikväll vill jag bara mysa framför en film med en påse godis, hoppas jag haffar lite sällis.
Gårdagen va mysig. Åkte till Hanna runt sju, handlade kräftor och massa gott och gjorde i ordning för kvällen. Runt nio kom alla, kände inte igen så många trotts att dom flesta tydligen hade varit på Rhodos samtidigt som oss. Men det blev en mysig kräftskiva. Jag stannade dock inte så länge, drack bara ett par cider innan jag drog in mot stan och mötte baby.

I've been there.

Älskade älskade du. Har aldrig kallat dig min bästa vän, men av alla mina vänner så är du helt klart min bästa. Vi förstår varandra på ett sätt andra inte gör, man behöver oftast inte säga så mycket.. Och just nu ser jag i dina ögon att allt är fel. Jag vet varför och jag förstår dig. Jag har varit där du är nu och det finns inga ord för hålet i hjärtat. Det finns ingenting som kan ta bort kvällarna man gråter, skriker, sparkar och tappar andan för det trycker så hårt i bröstet. Jag vet baby.
Men du har mig älskling. Jag står bakom alla beslut du tar, även dom dåliga, för det blir så ibland.. Du kommer gå vidare en vacker dag, du kommer få det allra bästa och dina ögon kommer lysa så där fint igen. Tills dess ska vi bara ha kul, tillsammans, du och jag. För det är så det ska vara.

Kräftskiva med mina bästa!


Där har vi dom tre senaste dagarna i bilder! Ikväll blir det kräftskiva hos bästa Hanna med världens bästa gäng! Nu ska jag försöka skrota fram några kläder tills ikväll, puss!

Puss!

Nu drar dom här små sötpotatisarna ut och festar!


Utgåååååång!

 


RSS 2.0