LOVE


LOVE


LOVE


EGYPTEN

I fredags bokade jag en resa. Äntligen. Det blir bara en vecka i Sharm el Sheikh men gud så underbart! Det blir jag och min lilla gris Lucas.
Vi körde All Inclusive på ett **** hotell med 5 pooler och åtta restauranger. Jag ska må.


SATURDAY NIGHT OUT


LOVE


LOVE


LYX

Mamma lagar bästa maten!


LOVE


LOVE


UH

Har ätit alldeles för mycket gott. Fan vad jag ska träna imorgon.


SÖNDAGS SVULL

På söndagar får jag äta vad jag vill, har jag bestämt. Och trots att chokladbollarna var väldigt goda så föredrar jag nog deeehär;


NEGERBOLLAR

Hittade ett recept på LCHF Chokladbollar! Bytte ut havre mot hackad mandel och använde bara 1 tesked vaniljsocker (egentligen skulle man ha sötningsmedel i men det hade jag inte hemma).
Just nu ligger dom i kylen och stelnar lite. Lägger upp bild och omdöme sen ;)


LCHF DIET

Sedan igår har jag tagit tag i mitt ohälsosamma liv. Det syns kanske inte på mig, men fan va jag stoppar i mig onyttigheter varje dag.
Men det blir det ändring på nu!
Inga kolhydrater, inget socker. Samtidigt blir det powerwalk med mamma dagligen som vi avslutar med cp-jobbiga utfallssteg. Jag har även en boxningssäck i rummet som jag kommer köra på ett par gånger i veckan. Och kvällspasset består av en "abslider" typ.. tränar hela kroppen och är sjukt jobbig i alla fall. Beach 2012; let's do this!

Dagens brunch: Avocado omelett
2 ägg
1 avocado
2 msk riven ost


I NEVER LOOSE


HARD WORK WORK


LUNCH MED LINDA


BED & BREAKFAST


ETT GOTT SKRATT


WOKKKK


SET FREE


MISSING

Hur kan två armband bara försvinna? Jag förstår inte. Misstänker dock att det är jag som lagt dom på nåt korkat ställe men jag kan bara inte komma ihåg vaaaar?


Haha..


SOMETIMES I FEEL LIKE THROWING MY HANDS UP IN THE AIR


FRIDAY

Myyyysfredag! Sitter och äter massa godis och kollar på The Voice. Snart blir det ännu en skräckis.. Ikväll ser vi The Woman!


VAPIANO

Baby bjöd på mysig Vapiano middag ikväll.Vi delade på en förrätt sen tog han en pizza och jag en räkpasta. Skulle blivit efterrätt men jag va spyfärdig efter den gräddiga såsen och två öl..
Nu ligger vi i sängen och myser med massa tända ljus och en skräckis.
Bra kväll.


WORD


RELATIONSHIP

1. Don't lie
2. Don't cheat
3. Don't make promises you can't keep


MIRRORS

Har precis tvättat mina vita converse (som inte var så vita längre..) och nu sitter jag i soffan och myser med mami. Vaknade inte förän 2 idag så det va bara att kasta sig över matteboken. Pluggade i nästan fyra timmar och känner mig faktiskt lite smartare. Naturkunskapen har jag bestämt att låta vänta. Så nu satsar jag fullt på Matematiken i fem veckor. Känns fan bra.
Men nu är skoldagen slut så snart blir det mys framför en skräckis.

Puss så länge


MATEMATIK B & NATURKUNSKAP A

Jag gillar ju min blogg, och för det mesta även att skriva i den så nu ska jag försöka komma igång igen på riktigt. Så kul att kolla tillbaks sen.
Nu måste jag dock plugga! Hörs seeen.


..


SUNDAY

Seg söndag. Somnade inte förän baby kom hem runt 5.. Usch vad jag mådde dåligt. Och gör fortfarande idag.. Vi ska snart hoppa i ett bad, ska låta Luc göra ansiktsbehandling på mig så kanske jag piggnar till lite!

21 år men ser inte ut att vara en dag över 20 :)


YOU GOTTA TAKE THE GOOD WITH THE BAD

Det är min underbara älsklings födelsedag men jag mår som ett djur av medicinen mot urinvägsinfektionen. Så nu är jag precis hemkommen från Ambassadeur. Bra lördag.
Tröstar mig med att jag fick min jacka. Älskade fina jacka.


NOTHING LASTS FOREVER

Kul att jag va på bra humör igår i alla fall för idag har jag en riktig skitdag. Jag är fortfarande sjuk, har urinvägs infektion, jobbiga människor runt mig och dessutom vill ingen ge mig den här fina jackan. Fattar inte.


LET THIS LAST FOREVER

Jag mår så bra just nu. Med allt i livet. Är så himla lycklig känner jag. På måndag börjar jag och världens absolut bästa kille plugga tillsammans, jag har ett bra extrajobb, jag har en underbar familj, har jättefina vänner och dessutom är jag så jävla snygg i håret!


STRAWBERRY BLOND


MAKEOVER

Jag har färgat om håret och är så himla nöjd! Ska visa bild strax men först blir det ett mysigt bad med min underbara pojkvän.


HAPPYFACE


2012!!

Jag och min kärlek.


RSS 2.0