SAMSUNG

Sitter på jobbet och käkar lunch och bloggar från min nya surfplatta :D Vi rensade förråden på jobbet igår och hittade massa prylar vi inte har användning av så alla anställda fick köpa det dom ville ha. Jag köpte bland annat denna helt nya surfplatta för 100 spänn! Alla pengar kommer att gå till välgörenhet också så det känns toppen :-)

Nu ska jag ut på min lunchpromenad :-) Puss!

ON THEIR WAY


Nu är dessa godbitar på väg hem till mig! Har ju ett par vit/rosa men dom börjar kännas lite för somriga så dom häe mörka blir perfekta i höst!

Idag sprang jag in på Zara på lunchen och hittade lite fint också men hann inte stå i kö så får kila förbi imorgon och köpa det. Älskar sommaren men det finns fan inget bättre än höstkläder!

Nu är det Paradise Hotel dags!
Puss

LOVELY WEEKEND

Kräftskivan i onsdags blev sjukt lyckad. Kolla bara hur vackert det blev!

Fredagen var lugn på jobbet så jag bakade mini-cupcakes till fredagsfika! Världens mysigaste jobb :-)

Framåt kvällen blev det ett par öl med Johan innan vi mötte upp några kompisar och drog till Stures och dansade nere på 309, va så jäkla bra musik och härlig stämning!


THE WORLD IS MINE

Nu sitter jag äntligen vid min dator!
Står inte ut med att blogga från telefonen längre när halva skärmen är helt svart. Har blivit ganska bra på att pricka rätt bokstav utan att se men det är verkligen för tidskrävande. Nästa vecka hoppas jag i alla fall att mitt företagsabonemang är igång så jag kan börja använda min nya telefon :-)
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta konkret om vad jag gör på mitt jobb. Jag är liksom lite allt i allo. Fixar allt från fika till fakturor till tekniska problem. Det är i alla fall sjukt roligt att jag redan fått så mycket förtroende. Och kommande vecka tar jag skepnad i form av eventplanerare för en kundträff på onsdag kväll. Kommer bli jäkligt tight att få ihop allt på två dagar men fett kul!
 
Nu blir det en film sen sova. Puss!

Supper med syster


Är helt död efter denna intensiva men roliga jobbvecka! Ska berätta mer om jobbet i ett annat inlägg :-)

Ikväll blev det öl och drinkar med Sanna, och massa sånt där snack bara systrar kan ha. Har haft en supermysig kväll och precis landat i sängen.

God natt på er :-)

Allt det bästa har inte hänt än



PRINT


Helt kär i mina nya shorts från Zara. Typisk Sara-mönster! Har shoppat en hel del på senaste tiden men det får ni se senare. 

Började ju på mitt nya jobb i måndags så är minst sagt trött denna vecka.. Men det är ett otroligt härligt gäng som har tagit emot mig och jag trivs jättebra! Ser fram emot hösten och vilka utmaningar den har att bjuda på.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda om för morgondagen. Puss på er

RSS 2.0