24 h


Kvinnogöra


Blev lite spontanshopping efter jobbet idag. Shopping är farligt för desto mer man köper desto mer vill man ha. Det är liksom aldrig så att man känner sig nöjd. Blev i alla fall en mysig eftermiddag som avslutades med middag och öl. 
Nu ligger jag i Nattis säng och myser medan hon skruvar upp gardinstänger. Blir för jävla fint! 

HEAVEN


Körde brunch på Berns asiatiska idag. Det var himmelen! Blev en shoppingtur på det också som resulterade i ett par nya klackar. Visar ikväll. Så fina!

Buried Light


Always keep going


Ingen vila här inte. Njuter av att vara inne i ett träningsflow! Och av det här vädret! Kanske skulle unna sig en aw imorn om det är lika soligt och fint.. Är inne i en jobb- och träningsbubbla men ett glas vin hade inte suttit fel :-)

Say what you will say I'm gonna love you


Woho benen börjar ta form igen! Idag la jag in lite löpning innan styrkepasset. Gick bra men nu har jag dundervärk i ena foten som jag misstänker beror på det :( Imorgon får det nog bli vila. Har sjuk träningsvärk i ryggen efter klättringen igår så det blir nog välbehövligt. Godnatt nu!

I'M ON A ROLL


Äntligen känns det som att min träningspepp är tillbaka! Har satt ihop ett schema där jag rullar på 3 pass. Än så länge är jag mycket nöjd med hur jag lagt upp det. Igår var det benpasset. Man längtar alltid efter det men sen är man så jävla glad när det är över haha. 

We are always better when we're together


y o u


Blood is thicker than water


En spontan middag med syster som slutade i ett jäkla röj. Det finns bra kvällar och det finns bättre kvällar ❤️

Sisters at heart


❤️


RSS 2.0