BLACK

Hej på er!

Nu är det körkortsplugg för hela slanten! Vilken kartläsare jag har blivit. Ska plugga en timme till sen åka till Nacka och kolla efter ett par bikinitrosor. Köpte en överdel i stan igår men underdelen fanns inte. Storebror får följa med som sällskap sen tar vi en joggingtur bort till utegymmet!


Sweet dreams

Nu är jag så trött! Fick ångest på min tillvaro så städade hela huset idag. Allt är nu skinande rent och vart jag än går luktar det citron! Det bästa är nog ändå att krypa ner i den nybäddade sängen.

Imorgon blir det pw innan frukost, eftersom att jag inte har någon frukost.. haha. Måste gå förbi affären och handla mat, har ingenting hemma nu. Åt ärtor och oliver till kvällsmat, det kanske säger något om hur illa det är..

Puss och godnatt!


TFL

Vilken morgonmänniska jag gått och blivit! Klockan ringde halv åtta imorse och jag studsade upp som aldrig förr. Har varit på introduktion på Taxi Stockholm och nu ska jag hem och käka frukost innan jag ger mig ut på en löprunda!


KARATEFYLLA


Party and bullshit


27 JULI

Hej på er!

Idag kom jag hem till ett tomt kylskåp och kunde typ börjat gråta. Svinhungrig och svintrött. Men i rättan tid ringde Natalie och bjöd över på middag så här är jag nu, mätt och belåten!

Blir några glas vin nu sen någon mysig uteservering för ett par drinkar ❤


When the sun goes down the stars come out


-

When you loose someone
it stays with you
Always reminding you
how easy it is to get hurt


Welcome to the good life

Godmorgon!

Älskar min dygnsrytm här nere, somnar tidigt och vaknar tidigt. Har precis sprungit stranden och tagit ett dopp i havet, det är fan livet!
Det bjuds på underbart väder här idag så vi ska dra till ett poolbad så Oden får visa sina skills han lärde sig i Californien.

Imorgonbitti tar jag tåget hem och på måndag börjar taxiplugget så nu ska jag njuta av dagen! Puss.


35 år

Idag firar mamma och pappa 35 år som gift par. Känns helt galet att dom varit gifta så länge.. Vi firade i alla fall med god middag och kräftor nu på kvällen. Jag plockade fina blommor när jag var ute på min kvälls-pw också, då blev mamsen glad!


KARLSHAMN

Idag är det lite mulet här nere så vi har åkt iväg till Karlshamn över dagen. Jag ville kolla en second hand butik och pappa letar efter nåt rör på en byggmarknad.

Imorse körde jag ett bra jäkla träningspass! Sprang stranden fram och tillbaka två gånger och sen körde jag vår fysrutin från pole'n plus lite armhävningar och squats. Svetten lackade kan jag säga.
Efter det blev det ett härligt dopp i havet!


Vad fan menar du...


HOLY GRAIL

Att springa den här stranden i morgonsolen med musik i öronen kan ju vara det härligaste som finns.


The beach

Godmorgon!
Jag har haft en liten Oden som kramat, klappat och pussat på mig hela natten, så mysigt! Mindre mysigt att han vaknade pigg vid åtta och vägrade vara tyst.. Försökte somna om en stund men det gick inte så nu tänkte jag snart ta en joggingtur längst stranden istället.

Hörs senare ❤


I'd rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck


RED STRIPE

Internet i huset, yääy! När vi kom hem från stan ville Oden såklart ner och bada.. Efter en timme på stranden gick vi upp och satte oss i trädgården och drack öl och käkade lite tapas, livets.

Lille skrutt


Life is life

Åh jag har det så bra på landet! Det är 27 grader och strålande sol. Har gått en lång pw men annars bara solat och badat hela dagen. Nu är vi inne i stan och handlar mat och öl i väntan på att Sanna och Oden kommer med tåget. Mår så bra just nu!

Dåligt internet vid huset men skriver och lägger upp bilder när jag får chansen :) puss!


Powerwalk - Evighetsvägen


Sandviken ❤


Just look up to the sky and know you'll be alright


I feel free

Hej!

Intervjun idag gick grymt bra. Klickade med tjejen som höll i intervjun så var inte alls nervös och provet gick asbra. Så redan på måndag börjar jag på kurs hos dom, yäääy!

Nu sitter jag på tåget ner till landet. Är snart framme och ser att det bjuds på 29 grader här nere.. Fan va jag ska njuta av livet! Sola, bada och äta glass! Och träna varje morgon har jag lovat mig själv.

Vi hörs senare, tjing tjing!


Stockholm

Godmorgon!

Jag sitter på Taxi Stockholms huvudkontor i stan och ska snart in på intervju. I fredags hade jag en spontan telefonintervju, på toaletten på Kallis haha..

Vi hörs lite senare. Håll tummarna för att jag klarar lokalkännedomsprovet!


Marc by Marc Jacobs

Jag lyckades tillslut ta mig samman imorse. Bytte lakan, städade, tvättade och fixade. Nu har jag precis kommit hem från systra min. Dom är precis tillbaka från Usa så möttes av vääärldens bamsekram och tusen pussar från Oden. Det finns typ inget som värmer hjärtat som kärlek från barn, så äkta, älskade lilla skrutt! ❤

Fick en försenad födelsedagspresent också. Bland annat en ny laddning Victoria Secret trosor och den här söta lilla Marc Jacobs plånboken.


GOTLAND 2013 - "Efter en low kommer alltid en high!"

Det var två trötta tjejer som klev upp klockan halv 4 i fredags morse för att bege sig ut på äventyr


Vi lyckades somna i två timmar på båten innan vi gav oss upp på däck och njöt av solen


Framme på Gotland, taggade som få








Efter några timmars förfest begav vi oss till Kallis








Man blir aldrig så glad som när man träffar sin bästa fruktkompis




Efter ett klädbyte och en efter- och förfest i ett drog vi till Burmeister




Sen spårade det bara..
 
 
Haha alltså när vi hittade den här bilden morgonen efter...
 
På lördagen hade vi världens mysigaste bakishäng




Sen var det kväll och dags att gå på´t igen.. Jag höll mig dock nykter för att orka hemresa 03.30.




 
 
Det blev knappt två dygn på Gotland men åh så kul vi hade. Internskämten har flödat och jag har så många roliga minnen! Längtar så mycket efter en resa i höst!

Party and bullshit

Hejjj!

Jag kom hem runt nio imorse och gick raka vägen till sängen. Vaknade nyss och tog mig upp men orkade inte längre än till soffan haha. Måste duscha, byta lakan, städa, men det går bara inte.. är sååå trött. Vill bara att det ska bli kväll så jag får sova igen.

Hade med mig min lilla digitalkamera till Gotland så ikväll ska jag ladda över bilder till datorn och sen kommer det upp några här. Vi hörs sen ❤


I wish that I could stay forever this young


Får visst sällskap av den här lille krabaten inatt


The Call

Min brorsa kommer fan få stryk när han kommer hem från sin semester! Laddade ner The Call till mig och sa att den var helt lugn att se ensam.. Fast nä! Dör av tanken på att sova ensam i källaren i det här stora huset nu..


Lessons in womanhood

Hej sötisar.

Igår blev det middag, bowling och fika med tjejerna. Kom hem runt halv ett och kollade klart på en film sen somnade jag som ett litet barn.

Nu har jag fixat gelelack på mina fingernaglar och snart ska jag sätta igång och tvätta det som ska med på fredag. Känner på mig att jag kommer packa alldeles för mycket för två dagar haha.. Natalie påstår att hon ska packa i en handväska.. HA HA säger jag bara. Finns inte en chans att hon kommer klara det!


And I wonder


Living young and wild and free

Heeeey!

Är helt hype för att jag och Natta precis har bokat biljetter till Gotland fredag-söndag! Mika åker ner redan imorgon men Natalie jobbar onsdag och torsdag så vi kommer efter.

Och jag fyller år idaaag! Så på fredag blir det fest! ❤❤❤


Life's a game made for everyone and love is a prize

Hallå!

Idag har det varit en härlig tjejdag. Vaknade hos Natalie klockan tolv och då drog vi direkt och mötte Mika. Köpte med oss sushi och satte oss på en filt och tänkte sola men fiskmåsarna såg så jävla hungriga ut så vi pallade inte trycket. Drog hem till Mika och fixade fransarna istället innan vi drog in till stan och kollade lite kläder.

Vid sex mötte vi upp Anna på Mikas salong där vi hängde i typ fyra timmar och lät Mika göra oss fina i håret!
Efter det blev det en sen middag hos Natalie. Slängde ihop tacos och satte oss på balkongen och snackade skit. Livets.


RED HOT

Hej på er!

Idag har jag varit husfru och bakat bullar, lagat middag för typ fem dagar och städat.

Nu sitter jag hemma hos Natalie och har myskväll. Tog med mina gele-lack så nu har jag äntligen fixat mina tånaglar ordentligt! Ska snart tvätta av ansiktsmasken och lägga på färg på brynen sen blir det film.


The first time

Mina föräldrar är på landet, jag har laddat ner fem bra filmer och köpt en stor påse godis. Livets jävla liv.


Sundance

När jag vaknade imorse var jag såklart ännu tjockare i halsen och tung i huvudet. Min storebror kom hit och väckte mig vid halv elva men jag gick inte upp förän tolv när han ropade att lunchen var klar hihi.
Vi åt ute i trädgården och solade ett par timmar innan vi drog till Sickla för att ta ett dopp. Jag vågade dock inte bada eftersom jag är sjukis..

Nu sitter vi och äter glass och planerar middag.


Sick and tired

Ikväll skulle jag mött upp tjejerna för lite vin men istället blir jag liggandes i sängen. För typ en timme sen började jag känna mig lite krasslig och nu är jag totalt golvad. Kul. Om jag blir lika sjuk som sist vet jag inte vad jag gör.. Ofta jag ens blir förkyld två gånger samma sommar!? Är ju aldrig sjuk.. Kan dock varit en dum ide att bada naken klockan fem på morgonen när det är typ 15 grader i luften.. Aldrig kan man få ha lite kul utan att straffas.

Oh well.. Skrapade fram lite cola och chips så jag ska väl klara mig. Har en film som straxt laddat klart också.

Vi hörs lite senare!


I'll be like your medicine, you'll take every dose of me.

Igår rotade jag fram en gammal tröja ur garderoben, eller det är egentligen Natalies gamla tröja men jag bodde typ i den för ett par år sen. På åkte också mina boots och min gamla väska och helt plötsligt kände jag mig som mig själv 2011. Levde för mina korta rockiga t-shirts!


SKINNY DIPPING

Hej!

Sitter på tunnelbanan på väg till Farsta. Jag ska lägga mig på några klippor vid vattnet och sola med Natalie.

Det blev sent igår.. Men nyktert för min del i alla fall. Jag och Natta drog från White straxt före fem och när vi satt i bilen kom vi på den brillianta iden att åka och nattbada. Drog ner till Sickla strand och körde årets nudistbad haha. Vi hade så sjukt kul. Simmade ut till en flotte och dök och låg och flöt i vattnet i soluppgången. Var så jäkla härligt!


I'll have you naked by the end of this song


If you want it, go get it

Ikväll vankas det utgång för tjejerna. Jag känner dock att jag vill träna imorgon och så har jag lite annat att fixa så tar bilen in och stannar nog inte ute längre än 3.

Det är ju sommaruppehåll på min pole så det är ont om träningstillfällen och jag börjar få lite abstinens.. Imorgon får det bli en powerwalk och sen lite styrka och yoga i trädgården. Kanske kan hitta nån lyktstolpe att trixa lite på också haha.

Vi hörs lite senare ❤


I'm stuck in reverse


Eat, pray, love

I två dagar har samma film stått och laddat på min data, inte dygnet runt men varje kväll, och nu är den äntligen klar! Och så är jag nyduschad och har precis bytt sängkläder. Oooch så hittade jag Hallonsoda i kylen.. livets alltså.


Got that summer glow

Efter en runda på stan i fredags var det ganska trögt att ladda om för en dagsfest på lördagen. Men vi tog oss samman och hade en riktigt bra dag och kväll!


Keep your head up

Idag mår jag inte bra. Känner mig förstörd i både kropp och själ. Men så är det väl ibland, livet kan inte alltid vara en dans på rosor.

Trots 4 timmars sömn, en massa alkohol igår och världens sämsta humör idag så har jag lyckats ta tillvara på dagens fina väder! Med sol, bad, grillning och gott sällskap glömmer man lätt sina bekymmer för en stund.
Nu har jag krupit ner i sängen och försöker ladda ner en film. Har lite bilder från igår jag tänkte lägga upp men det kanske blir imorgon.


Poolparty

För jävla härligt när solen skiner när det är livets poolparty! Kvällen lär inte ta slut på många timmar..


Little bad girl


Nu drar vi ut på äventyr!


Friday night thoughts


I've had enough bullshit to last a while

Hej på er.

Kom hem för någon timme sen och hoppade direkt in i duschen. Blev en sköndusch med inpackning i håret och allt sånt! Ska snart käka middag med familjen sen hem till Natalie. Vi har lämnat kvällen öppen så får se vad vi blir sugna på.


Sore muscles, happy pain.

Satan va svårt det var att komma upp ur sängen idag. Har träningsvärken från helvettet..

Nu är jag på väg till min lilla farmor för att fika och klippa hennes hår.


Family portrait

Hej sötisar!

Blev en spontanare igår. Kom in till stan vid två så blev Cafet en timme innan vi drog till White. Oklar men kul kväll.

Nu är jag hemma hos Natalie och hämtar min väska som jag lämnade här igår. Snart blir det hem till sängen och kolla lite Solsidan!


Party like a rockstar


If you want it like I want it you better fight as hard as I

Det här träningspasset var ett SKÄMT! Efter tio minuter ville jag gråta och springa därifrån. 50 minuter NON-STOP! Jag dog typ tusen gånger. Har lyckats ta mig till tunnelbanan på skakiga ben och nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter..

Det värsta var att efter 50 min fys (bullshit att kalla det dansfys för det va då fan ingen dans inblandad!) så ska vi avsluta med yogastretch, men efter att ha kört jordens fyspass är det inte direkt avslappnande att stå i hunden liksom..

Nej. Jag ångrar mig. Det värsta är att det var så fett jävla jobbigt att jag ville dö men att jag, träningsnarko som jag blivit, kommer göra om det så fort kurserna drar igång igen.


Work it

Hej gullisar.

Sitter på tunnelbanan på väg till Gärdet. Ska hem till Amanda och kika på hennes nya lägenhet och slinga hennes hår. Vågar nästan lova före- & efterbild..

Vid halv åtta är det dags för en timmes dansfys & yogastretch. Mitt första såna pass så det ska bli kul. Tror det kommer bli rätt intensivt men det gillas!


“As you become more clear about who you really are, you'll be better able to decide what is best for you - the first time around.”



Earn it


Spread your wings


HERREEEEE GUUUUD

Jag tror att jag dör! Alltså jag kommer på tunnelbanan, i slutet av vagnen, ser en duva vid dörren brevid (alltså inne i vagnen) och får paniiiik. Kan ju inte ta mig längre därifrån eftersom jag är fast vid sista dörren i en vagn. Sätter mig lääängst in i hörnet och ser en hund, en jävla pitbull(!!) gå till attack mot fågeln. Vart tror ni fågelhelvettet flyger? MOT MIG!! Sitter ensam och skriker och dyker ner i sätet. Fågeln flyger taccck och lov ut ur tunnelbanan och inte in i mig..

Så nu sitter jag här och skäms..


Let's get it tonight

Hej på er!

Jag ligger på Natalies balkong och solar medan hon är nere i tvättstugan. Eller solar och solar.. det är mest moln.

Ikväll är det pole dance. Mitt sista pass på den här nivån.. Men kommer träna onsdag och torsdag också för att ta igen. På torsdag blir det väl typ samma sak som idag men på onsdag blir det dansfys/yogastretch. Det blir kul!

 


Take this pillow right here - and I know you're so excited - if you bite it they won't hear


ANSWER EVERYTHING WITH A SMILE


Morgonvin


DREAM BIG


RSS 2.0