We're the fucking A-team


Ännu en jobbvecka som sprungit iväg. Idag var dock en vemodig fredag då min best bud Calle jobbade sin sista dag hos oss. Det positiva är att jag nu får ta över en del av hans ansvarsområden vilket jag är sjukt peppad på! Min mentala energinivå är så sjukt maxad just nu. Känns som att jag skulle kunna ta över världen, lite så. 

Får se om det blir ett glas på stan eller godis framför Let's Dance ikväll. I och med att jag kröp ner i sängen efter duschen lutar det lite åt det sistnämnda.. 

TUESDAY MOTIVATION


HARDER BETTER FASTER STRONGER


Jag känner mig lite sjuk och jäkligt trött så det har blivit en lugn lördag. Sushi och godis framför en film och min favoritserie, bättre blir det inte. Ska strax sova och hoppas på att må bättre imorgon då det vankas lägenhetsvisningar. Nu startar jakten på den perfekta lilla ettan i stan. Är så taggad! 

You can't control what makes you feel alive





HAPPY B-DAY SOULIE



Det blev inget rosbud eller någon frukost på sängen igår men flera timmars klättring med ett härligt gäng och sen middag med tjejerna på kvällen. Vissa saker bara fyller en med energi. För mig är det fysiska aktiviteter, härliga människor och bästa vänner ❤️ Alltså en perfekt dag igår. 

oops


BACK & BIC


Hallå hallååå
Även idag bjöd Stockholm på sol, som det smittar av sig på humöret! Det gav mig energi nog till ett härligt rygg- och bicepspass. Måste hålla den här energin uppe för att komma tillbaka till den form jag vill va i :-) Ska försöka ragga lite träningssällskap också tror jag. Det om något kan ge en ny energi! 

Nu blir det några avsnitt PLL och manikyr & pedikyr innan läggdags.
Puss!

Hello sun

Alltså detta väder. Jag känner mig levande igen! Är så lycklig. Tänk när det är vår på riktigt och jackan åker av.. Can't wait!!

Igår körde jag ett super-rump-pass på gymmet och fick sjukt bra kontakt (och pump ;))
Nu är det dags att foka lite mer ben igen. Och mage kanske.. Så taggad! 




There was you


Någon slags sneak peak på mina nya jeans. På väg hem från en lång kväll på stan nu. Ska bli så skönt att krypa ner under täcket. Har redan planerat morgondagens frukost sen flera dagar tillbaka - våfflor! Det och ett gympass ser jag fram emot!

Apple bottom jeans and boots with the fur


Igår tog jag en runda på stan efter jobbet. Hade ett bra shoppingflow så blev både jeans och ny väska. Precis vad jag behövde! Äntligen får jag plats med alla träningskläder. Den som säger att pengar inte kan köpa lycka.. Well sometimes it can :-)

KICK OFF

Jo jag tänkte ju att jag skulle klättra i lördags.. Ha ha ha säger jag bara! Låg utslagen HELA dagen. I fredags hade vi som sagt kick off. På förmiddagen hade vi vanlig arbetsdag och sen konferens till 18. Då var det dags för "drinkskola" på Spybar som tyvärr var sämst eftersom bartendern va så sinnes tråkig haha. Efter det hade vi middag på Konditoriet för att sedan gå upp på Escalier och där efter över till V. Men där tog det inte slut. Ett litet gäng drog vidare till Solli, ett ännu mindre gäng vidare till Amba och sen var vi bara två tappra själar som avslutade kvällen på White. Sjukt lyckad kick off i alla fall. Med världens bästa jobbgäng!!

Kiss me clueless


RSS 2.0