FRIDAY

Äntligen fredag, igen.. Helt sjukt vad veckorna går fort nu. Jag älskare! Ikväll blir det lugnt framför Idol med älskling. Nu jobb 11-16.30. Trevlig helg!


OTH

One tree hill på tv, en god lunch framför mig, good stuff! Om några timmar ska jag möta Natta, kanske kolla lite i stan sen äta middag. Senare ikväll kan det bli en bio med älskling, så taggade på Contagion! Ledig imorgon också sen jobb torsdag-fredag och sen ännu en ledig helg. You've gotta love life!


MY LOVE

Jag är tjock i näsa och hals och mina bihålor sprängs snart men idag har vi lite att göra så det är bara att hoppa upp från sängen ändå. Ska få i oss en god och nyttig frukost innan vi drar iväg.. Hörs snart!


HAPPILY EVER AFTER..

Kan inte sova, som vanligt. Min lilla gris ligger brevid mig och snarkar, som vanligt.
Imorgon händer det i alla fall grejor i våra liv! Först storhandling inför vår nya diet, Low carb High fat. Jag är helt redo! Sen blir det hem och söka in på Komvux för nu ska det börja pluggas igen. Först ska vi tillsammans, på distans, ta några kurser och sen söka några bra KY-utbildningar. Igen, helt redo!
Det var fan länge sen jag var såhär lycklig! Älskade familj, älskade vänner, älskade pojkvän. <3


Sushimys med Natta!


K.A.R.M.A.

I needed you most when I needed a friend
I'll let you down now like you let me down then


Världens nyttigaste bakismat..

Vaknade klockan 10 imorse, fortfarande full (ja, vi gick ut igår), och gick upp och lagade tonfisksallad (?).. Satte mig i köket och hackade grönsaker och pratade säkert en hel del skit med min 3-åriga systerson som gjorde mig sällskap. Efter att både ätit och spillt i sängen somnade jag om och vaknade inte för än 3.. Nu är sitter jag i babys säng och käkar pizza!


Fieeeestaaaa


WINNER

Jag föddes fan till vinnare!


SATURDAY!

Matlagning på g hemma hos Wallin & co! Är ett gäng här som ska käka middag, dricka lite och spela poker. Inga planer på att gå ut ikväll, men sen är vi ju några ganska opålitliga typer också..


Honey, you are all I see.


Whatever happens tomorrow, we have today.

Fredagen går precis som planerat, förutom att det blev alldeles för pinsamt att kolla på Idol när alla tappa texten.. Hade dock en hemgjord pizza framför mig, så va ganska glad ändå!
Nu är det paus. Sitter och hoppas på att den lilla killen med krulligt hår eller killen som ser lesbisk ut blir utröstad. Orkar inte titta på dom mer.


Wohooo

Jobbet avklarat! Nu längtar jag hem till en dusch, pussar och massa fredagsmys :) livet är bra ibland alltså!


Life is a funny thing..

Idag är första fredagen på väldigt länge jag kan säga ääääntligen freeedag, för den här helgen är jag ledig!
Nu är jag på väg till jobbet för jobb till halv 6, sen blir det hem till älskling och göra pizza och kolla idol. Får se vad lördagen har att bjuda på men vi satsar lugnt! Trevlig helg på er.


Pizzamys


Living the dream liksom :)

Världens underbaraste pojkvän kom precis in med frukost på sängen. Oslagbart.


Det funkar!

Skönt att jag i förra inlägget slängde med en snabbt tagen bild på en trött och småsjuk Sara i tron om att blogg.se appen fortfarande inte skulle funka..

Gottgör med en lite sötare från helgen;


Tröttis

Ligger i sängen och kikar på bloggar medan Lucas sitter i vardagarummet och kollar Chile-Peru med bror sin. Meningen var att jag också skulle titta men en fotbollsmatch om dagen får räcka! Att Sverige vann över Holland var tydligen grymt, så det va ju kul..
Nu tror jag faktiskt att jag släcker och sover. Imorgon är jag ledig men har ändå lite att göra! Älskar att somna först och vakna till när baby kryper ner bakom och lägger armarna om mig. Sov gott.


SUNDAY

Det var ju kul att Blogg.se appen funkade i en dag i alla fall.. Jag som tyckte det va skitpraktiskt att kunna lägga upp bilder direkt från mobilen. Får vänta tills dom uppdaterar appen, börjar faktiskt bli lite bloggsugen igen!
Nu film och bakismys med min älskling.

-

Sometimes we expect more from others, because we’d be willing to do much more for them; and as we grow older we don’t lose friends, we just learn who the real ones are.

How to lose a guy in ten days

Inte första gången jag ser den här filmen direkt. Men den är så sjukt rolig så nu blir det en omgång till av How to lose a guy in ten days och en skagenmacka på det!


På väg hem till baby


Blogg.se med iPhone

Har precis hittat och laddat ner en app för blogg.se, så nu gör jag ett nytt försök med bloggningen.. Kan bli kul!


RSS 2.0