JULAFTON


God jul på er!
Jag ligger i soffan i världens matkoma.. Ska trycka ner lite efterrätt snart, sen kommer tomten hit! 

Ha en fin kväll!


-



JUL

Hejjj!
Nu är det bara några få dagar kvar till julafton. Jag tycker det ska bli så himla mysigt! Jobbar extra på ett företag veckan ut så i helgen måste dom sista julklapparna inhandlas. Lite julgodis-bak ska man väl hinna med också :) 

Efter jul har jag massa kul att se fram emot. Och så längtar jag efter ett nytt år! Jag tror verkligen att 2014 kommer bli ett bra.

Nu ska jag klippa storebror. Pusshej!




INSPIRATION

Hej finisar!

Veckan har bestått av lite jobb och mycket träning. Jag är helt amazed över hur bra träningen går.. Har fått såna fantastiska resultat på bara två månader! Men än är det långt kvar till målet. Det ända jag vill göra är att träna, tänka på träning och prata om träning. Men det sistnämnda håller jag mig ifrån, gör jag det blir väl folk galna. 




Inspiration och motivation


❤️



❤️



3 från igår





THE DRESS




Klänningen är verkligen mycket finare irl och bilderna är tyvärr väldigt suddiga. Men är den inte fin ändå? Den sitter verkligen som gjutet på mig och jag fick massa komplimanger för den igår. Härligt att få frågan "Vart har du köpt din klänning?" och få svara att man gjort den själv ;-)


The sweetest dreams

Hej!

Jag ska alldeles straxt sova men tänkte kika in här lite först. Dagarna som gått sen sist har bara varit vardag. Träna, äta, sova alltså.
Igår blev det dock dubbelpass på gymet. Precis när jag var klar med ett ordentligt pass ben/axlar/mage ringer en vän och vill träna.. Så jag hängde kvar på ytterligare ett pass med samma muskelgrupper. Det gjorde i och för sig inte mig så mycket då jag älskar att vara på gymet! Men tror ni jag har träningsvärk idag eller? 

Svar ja. Så det fick bli vila idag. Jag vill inte förstöra min stackars kropp heller. Dessutom behövde jag fixa lite med klänningen som ska vara klar på lördag. Nu är det bara att sy ihop delarna som är kvar. Man tror att det är det som ska ta tid men icke. Allra kämpigast är att få till ett bra mönster. Men nu hoppas jag att jag har fått till det för tyg är både inköpt och klippt i delar.
På lördag får ni se hur den blev, jag också för den delen! ;-)

Puss och godnatt finisar!

Rest in peace tiger

Hej på er!
Jag ligger utslagen i sängen och kollar på Fast and the furious. Har redan sett alla filmer flera gånger men nu är det nog dags igen, lite till minne av Paul Walker.

Idag har jag, precis som alla andra dagar, tränat. Det går så sjukt bra just nu! Och nu när resultaten börjar komma är motivationen på topp.



-



RSS 2.0