BE THE BEST YOU CAN BE




I brist på annat får ni några bilder från i lördags. Jätteirriterande att bilden Mika tagit med iPhone 5 är helt smal.. 

Idag har jag varit lat och inte tränat så imorgon tänkte jag köra dubbelpass. Ben på förmiddagen och rygg/biceps på eftermiddagen. Förutom det måste jag plugga lite. Min kurs i träningslära har precis börjat och jag är faktiskt astaggad. Känns som att jag kommer lära mig en masa kul! 

G'night


Hej sötisarrr!
Åkte hem till Natta igår kväll och gosade där. Var väl vakna rätt länge med tanke på hur få timmar man sov lör-sön så vi vaknade inte förän halv två idag. Ibland är det så jävla skönt att bara s o v a. 

Det blev lite träning med hantlar på balkongen i solskenet och sen en pw bort till utegymmet innan det var dags för middag. Nu ligger jag äntligen hemma i min egen säng och ska sova. Gosigos!

Just be happy and you'll be beautiful


Igår hade vi kul! Idag har jag legat i sängen totalt utslagen.. Fyra vita veckor känns inte alls svårt just nu.. Är astaggad på att bara fokusera på träningen igen. 

Nu är jag på väg till Natta. Två små bakistjejer ska klia varandra i håret och säga fina ord. Kanske kolla på någon film haha.

W to the ORD


BECAUSE I'M HAPPY


Det blev inga fyra vita veckor.. Men två! Nu blir det drinkar och dans! Pusssssss

In love with this feeling


Bröst och triceps DONE! Det blev ett riktigt hårt pass så jag känner mig utpumpad i hela kroppen. Nu väntar en extra stor sushi, chokladdoppade jordgubbar till efterrätt och Let's Dance! Bra fredag!

RYGG OCH BICEPS - DONE!


SQUAT BABY


Körde ben och rumpa idag. Älskar min nya rutin! Hade en jäkla träningsvärk efter benpasset förra veckan så hoppas på en lite mildare denna gång. Imorgon står rygg och biceps på schemat så då kan jag testa lite pull ups igen! 

Nu ska jag och Natta fortsätta dricka vin och mysa. Puss!

LEARN TO LOVE THE BURN

I efterhand var det kanske inte en strålande ide att träna när jag fortfarande är sjuk. Fick typ astmaanfall och var nära att svimma efter varje set. Var tvungen att korta ner passet en aning för att överleva men rumpan svider och jag sitter i alla fall nöjd i soffan med en proteinshake.
Eftersom att jag inte kände mig 100 så körde jag lite lättare vikter och jobbade på teknik och det kändes faktiskt riktigt bra! Fick mycket bättre kontakt med musklerna. Det är lätt att rumppass blir benpass men inte idag!


LET'S DO ITTTTT


Hahaha!
Jag är fortfarande lite sjuk men den här bilden om något fick mig att ta mig samman. Har laddat med tonfiskmacka och celsius så nu kör vi! RUMPPASS wuhyuu!!


FRUSTRERAD

Alltså vad fan! Jag blir aldrig frisk. Har snart varit sjuk i en vecka.. Inte alls likt mig. Men imorgon tänker jag vara frisk. Fredags-frisk it is! Och träna ska jag göra också, äntligen!
 
Annars bjuder morgondagen på mysmiddag framför Let's Dance. På lördag där emot får vi se vad för kul man kan hitta på. Jag ska ju ha några vita veckor här...

HARDER BETTER FASTER STRONGER


Hej på er!
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Förkylningen har nämligen börjat släppa så imorgon kan jag äntligen hit the gym! Det är snart en vecka sen jag tränade nu och innan dess tappade jag massa i Thailand så nu är det hög tid att komma tillbaka till rätt rutiner (och rätt form inför sommaren ;-)) 

Nu blir det film och en liten godispåse.

Love yourself girl or nobody will


Ikväll tittade jag för första gången på Renees Rubriker. Dagens avsnitt handlade om bekräftelsebehov och jag tyckte det var asbra. 

Dom pratade mycket om Instagram och hur folk använder det för att få sin dagliga dos av bekräftelse. Det här är något jag ofta tänker på när jag är inne på Instagram. Många tjejer, framför allt, postar bilder på precis allt de gör, hela tiden, för att liksom visa upp sig. Och då och då spårar det lite med en spetstrosa här eller ett par bröstvårtor i ett vitt linne där. Det känns väldigt genomskinligt och framför allt skrämmande att folk dubbelklickar på en bild där en tjej totalt sänker sig själv.
Därför är jag väldigt försiktig med min Instagram. Vill inte posta massa bilder hela tiden, har inget behov av det, och jag vill inte bli förväxlad med tjejer som bygger hela sin såkallade självkänsla kring likes över internet. 

Pull up

Det här är ett gammalt klipp sen första gången jag försökte göra pull ups. Gick väl sådär.. Har lite att jobba på när det kommer till teknik men snart tror jag att jag är uppe! Just nu ligger jag hemma sjuk men så fort jag blir frisk ska jag göra ett nytt försök och en ny video.

Puss!


EN SUDDIG LÖRDAGKVÄLL




Jag som skulle hålla mig nykter ett tag framöver tog bilen in till stan igår. Men det var så jäkla bra stämning och Natta råkade ("råkade"..) beställa en drink för mycket så jag söp skallen av mig istället haha! Jag var inte så glad imorse när jag insåg att bilen stod parkerad i stan. Som tur är har jag en snäll bror som gav mig skjuts så jag kunde hämta hem den. 

Efter en riktigt bra utekväll borde jag vara redo för några vita veckor. Vi börjar med fyra veckor från och med nu!

BÄSTA MAMMA


Det absolut bästa med att bo hemma är att mamma alltid ser till att det finns mat hemma haha! Både kyl, frys och skafferi är alltid fullt så när man är sugen på god mat är det bara att välja och vraka. Idag blev det räksallad med fullkornspasta, nooom nommm!

THIS DRESS


Åh min fina klänning! Längtar till sommaren och ett nytt tillfälle att bära den. Har lite ideer på andra plagg så snart får jag ta mig till tygaffären igen! 

Älskade vän


En väldigt gammal bild på två väldigt små och väldigt blonda tjejer. Härliga minnen! 

FYLLEBLOGG

Hahaha gick precis in på bloggen och vad ser jag? Ett okänt inlägg från lördag morgon typ 03.30... Vet inte om det sjukaste är att jag inte har minsta minne av att ha skrivit det eller att varje ord är helt rättstavat.. Gillar "Längtar efter sängen och gymmet imorn" som att jag var nykter och helt redo för ett gympass 6 timmar senare.. Låg stendöd i sängen hela lördagen haha.
Insåg att det var väldigt väldigt länge sen sist jag var ute och drack, kanske därför det kändes extra kul!

Men nu blir det några vita veckor igen och fokus på träning! :-D

AVICII


Varför är jag så dålig på det här med att fota?? Kom spontant över några biljetter till Avicii så jag och Natalie drog dit och hade det skoj. Efter det drog vi vidare ut och hade en väldigt bra kväll. Nu längtar jag efter sängen och gymmet imorn! Puss!

RSS 2.0