ÄLSKAR

Så igår blev det en fika på Baresso Östermalmstorg med Natalie och senare joinade Chanette och Miranda oss. Vi snackade pojkar, planer, kommande helger och resor. Det händer så mycket bra nu. Och jag har så fina vänner.

LOOK ME IN THE EYES AND TELL ME YOU WON'T HURT ME NO MORE

Underbara soliga dag. Nu drar jag in till Söder och fikar med mina babes.

GE MIG

Mamma älskade idén om att jag ska åka till Barcelona i sommar. Äntligen överrens om något! Hon gillade idén om skinnshorts mindre.. "Jag kan köpa några andra kläder till dig, en klänning kanske?" Ser jag ut som att jag vill ha en klänning liksom.. JAG VILL HA SKINNSHORTS!

THE BEST YOU EVER HAD

Chipskvällen gick ju sådär.. Eller, jag åt ju chips. Tills jag blev illamående och rastlös. Då åkte jag in till stan och mötte Chanette, Natalie, Alexandra och Hanna. Dom drack några öl och ett par glas vin på woken medans duktig tjej 91 körde nyktert! Runt halv 1 drog vi ner till Pure och dansade, minglade lite sådär hehee...
Här tänkte jag lägga upp någon av vimmelbilderna men ångrade mig så fort jag såg dom. Sjukt, dom blir alltid bättre när jag är full!

Vid två incisterade Chanette och Natta på att vi skulle ta en taxi upp till lobby, så det gjorde vi. Hängde lite där, dansade lite, kollade lite på när alla andra blev fulla. Helt okej.
Runt halv 4, eller halv 5 eller hur fan det blir med omställningen av klockan.. rörde vi oss hemåt. Missade tunnelbanor, kollade fel på bussar och åt Mc Donalds så det tog typ 2 timmar att komma hem. Men det va skitkul att gå upp 11 imorse!!

WE GOTTA MAKE IT WORK


This can only be as good as we both make it
Yes sometimes it's gonna hurt
We can be as happy as we want to baby
But we gotta make it work

CHIPS

Heyheyheeey!
Kom precis hem efter vad som har känts som en lång dag. Jobbade mellan 12 och 15, sen mötte jag upp min babe en snabbis innan jag följde med Linda till stan. Jag kan ju säga att jag blev förälskad i PKhuset. I ett par shorts. Åh herregud, i neeeeed!! Mamma kommer hem på söndag så då ska jag försöka övertala henne till att i alla fall betala hälften, vilket innebär 500. Sen ska jag försöka få henne att betala biljetten till Barcelona också.. Och min studentklänning.. Kan gå.
Ikväll tror jag nog att jag ska vara hemma och äta chips. Känner mig inte så sugen på att gå ut så kan lika gärna ladda ner en riktig tjej film och köpa hem massa gott. Kanske plugga lite teori. Bra tjej!
Haha gillar "vara hemma och äta chips".. Vägra vara hemma och ta det lugnt. Tjock tjej!
Nu ska jag i alla fall käka middag!

WORK

Nej men jag var ju tvungen att jobba idag i alla fall! Jag vill inte. Döda mig bara.

OOPS I DID IT AGAIN

Nu drar jag och Lindisen till Nacka en snabbis. Sen blir det nog fan några öl. Det känns så. Lite taggad. Är ledig imorgon.. Det kommer spåra.

BARCELONA

Jag och Natalie har pratat lite om att åka till Barca i sommar. Idag kollade vi lite resor och hittade en riktigt billig i början på Juni, bara några dagar efter jag tagit studenten. Vi bokar nog redan i veckan, varför vänta. Fan va kul vi kommer ha!

GO HARD OR GO HOME

Freeeeedag!!! Fan va skönt! För mig som inte är ledig hela veckan menar jag.. hehe..
Idag skuttade jag upp ur sängen ganska tidigt och drog iväg till mammas jobb för att hjälpa till med deras kalas för 3 åringar..
Satt och gjorde ansiktsmålningar på små söta barn i två timmar. Älska ungen som ville bli en elefant.. av alla djur liksom. Kunde han inte bara valt en tiger som alla andra? Dagens bästa var i alla fall lilla tjejen som ville ha en gurka på kinden!
Två biobiljetter rikare drog jag in till Skanstull och köpte mig varm wax, nu ska jag bli mjuk och len!
Funderar fortfarande på vad jag ska göra ikväll.. Slits mellan att stanna hemma och mysa med chips & godis och att dra ut och dansa looosss! Måste säga att jag är väldigt sugen på en utekväll, men fredagar är tveksamma, jag är mer för onsdagar och lördagar.. Sen är det ju de att jag ska övingsköra med pappa imorgon så kan ju inte gå all in. Och som man brukar säga Go Hard Or Go Home!



IF YOU DON'T LIKE THAT THAN SEND IT RIGHT BACK

Heeej!
Sitter hemma hos Maja och snackar skit. Lyssnar på min addiction Ne Yo - Be on you. Vi sitter och suktar efter chips, dip och cola, men något sånt äger vi icke för tillfället.. Jag är jättesugen på pizza också.. Fan. Men imorgon är det fredag och löning så man ska inte klaga.

Nu ska jag vara social med Majsi sista minuterna. Puss och sov gott!

BADISEN

"Mormor ska bli glad när jag tvättar hära.."

SUNSHINE

Hej söta!
För ungefär en timme sen hämtade jag mitt lilla skrutt (systerson) på dagis. Vi promenerade hem i solskenet och nu sitter vi i soffan och äter "Sara-mackor", som han så fint kallar det, och kollar på Pingu. Gosiga lilla ungen sitter och kramar och klappar på mig. Det bästa som finns.
Om en timme ska vi sättta igång med middagen, sen tänkte jag göra lite efterrätt och mysa framför tv:n tills det är läggdags!

Igår var det onsdag, jag var hemma. Börjar få psykisk utgångs-abstinens..

I DON'T WANT TO FIT IN

Jag är trött på avundsjuka. Trött på att folk hatar. Har tröttnat på att höra folk snacka skit dag ut och dag in. Jag är trött på tjejer. Jag är trött på snea blickar från folk som inte känner mig. Jag är trött trött trött på hur folk beter sig.
“Hate is too great a burden to bear. It injures the hater more than it injures the hated.”
“Hate is too great a burden to bear. It injures the hater more than it injures the hated.”



Keep that in mind, bitches.

MUUUUUUMS

Vanilj youghurt
Hallon
Banan

VÅR

Hej!
Idag är jag på superhumör! Gick upp 11 imorse och tog en dusch och åt frukost. Hade lite mys i soffan i några timmar innan jag mötte upp Linda i stan. Solen sken och det kändes varmt och skönt. Gick längst Kungsgatan och tänkte att det blir fan inte bättre än såhär.. Sen kom jag på att det blir bättre, det är ju fan bara Mars!
Nu ska jag ut och köra med mamma! Hörs sen! Puuuussar

SEX YOU ALL OVER THE PLACE


BARESSO


I JUST HOPE THAT YOU MISS ME A LITTLE WHEN I'M GONE


SÖDER

Hej sötisar!
Har precis tryckt i mig en räksallad och en iskall cola, helt okej sådär. Måste snart börja göra mig i ordning för om en timme ska jag möta Chanette och ta en fika.
Älsklingen min

CHIPS DIP COLA

Det blir typ inte bättre än såhär..

SOLSIDAN

Jag kan inte förstå att jag inte följt Solsidan från början.. Helt sjukt bra.
Måste ladda ner första säsongen!

Hahaha


PICS


LESS IS MORE

Gårdagens outfit
Skjorta - JC
Jeans - Hydraulic
Vita Converse
+ massa ringar

PURE

Nu draaaar viiiii!!! Så jävla taggad!

UT

Jag har precis insett det fina med att vara hemma en fredag.. Man är dubbelt så taggad på lördagen! Så nu sitter jag på tunnelbanan på väg till Miranda för förkrök, sen blir det utgång. Hörs imorgon med bilder! Pussar!!

TIGHT LIKE A TIGER

Efter den mindre trevliga upplevelsen i provrummet idag känner jag för lite träning. Så nu, i en halvtimme innan middagen är klar, tänker jag träna. Självklart på den gröna mattan i mitt rum. Det är här det händer liksom.

HELLO SUNSHINE

Heeeej finisaaaar!
Jag är på jättebra humör! Jag har haft en sjukt bra dag verkligen. Förutom missen att gå in i provrummet på Cubus och testa en bikini.. Big no no!
Jag blev väckt typ 4 imorse och kunde inte somna om, så vid 5 tog jag tunnelbanan hem och käkade en väldigt tidig lunch? Inte helt frisk nej. Sen somnade jag tills mobilen ringde klockan 12. Då blev det korvgrillning och solning i trädgården med familjen. Mys mys myyys!
'
Vid två drog jag och mamma ut på vägarna. Blev borta i över 3 timmar.. Går jävla bra nu alltså! Och snart är det dags..

FREAKY FRIDAY

Det är fredag. Klockan är inte ens 12. Jag ligger i sängen. Vad fan hände?

MOBIL

Hej söta. Ligger och kollar på CSI och dricker sodastream cola, helt okej faktiskt! Igår va vi som sagt på Laroy och efter det White. Det va sådär.. Inte jättemycket folk ute igår men jag hade kul ändå! Jag och Chanette drog runt 4, vilket var ett ganska stort projekt.. Gick upp till T-centralen och tog en buss till slussen där vi satte och på Mc Donalds och inväntade en buss hem. Vet inte vad som tog sån tid men 2 och en halv timme senare va vi hemma hos Nettis. Har spenderat större delen av dagen i sängen med chips och cola, bästa. Nu ska jag kolla klart på CSI, hörs imorgon. Massa pussar!

LAROY


WOK

Äntligen onsdag och utgång är på ingång! :)
Kom precis ut ur duschen så nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och smink sen blir det Wokhouse med Chanette. Får se om vi drar vidare sen, lilla gumman ska upp tidigt imorgon..
¨
Lagom full tjej på väg hem i fredags..

HIGHLIGHTS

Amanda kom förbi för några timmar sen och behövde akut färga håret. Det blev highlights i två olika blonda nyanser.


Före



Efter

SARA ♥ ODEN


SWEET DREAMS

Med tusen tankar som snurrar i mitt stackars lilla huvud ska jag nu sova. Imorgon är en ny dag!
Sov gott finisar ♥


DAY 11 - YOUR SIBLINGS

Ja, mina älskade syskon. Jag kan ju börja med att säga att jag har världens bästa. Verkligen på riktigt.
Jag har en storebror, 23 år och en storasyster som är 32. Min syster och jag har alltid varit sjukt nära, bästa vänner. Med bror min var det lite annorlunda. Han va ganska elak mot mig när jag va liten.. haha. Men när jag kom upp i 16 års åldern kom vi varandra närmre. Och sen dess har vi bara blivit tightare :)
Vet inte vad jag skulle göra utan dom. Dom är fan mina två favoritmänniskor i hela världen. Och min systerson såklart. Älsklingen min.


Halloween 2009 med syster och systerson


Jag och bror i höstas


FOR YOU BABY


MAYBE

Nu är jag på väg till jobbet.. Blö. Men det blir i alla fall bara två timmar! Tror jag ska tvinga Chanette mysa med mig sen. Chips, dip, cola och Big Brother :) Hörs senare! Ska försöka få upp dag 11 också. <3

DAY 10 - WHAT YOU WORE TODAY

Har segat lite med dag 10 eftersom jag inte haft någon outfit bild. Men nu tog jag tummen ur röven!
Jeans från Hypnotic, amerikanskt märke. Dom här jeansen är fakiskt riktigt låga i midjan, ovanligt för mig som alltid kör super höga! Tröjan också från Usa, klippte dock av en bit igår, korta tröjor är nog det ända jag kan tänka mig till låga jeans..
Till det vita Converse och skinnjacka.

JUST DANCE

Måndagen är över och jag börjar längta riktigt mycket efter onsdag. Vill ut. Undrar om det är farligt att leva så här mycket för helgerna, och onsdagarna dårå..

BIG BROTHER

Big Brother-Sara måste vara världens gulligaste! Vad fan gör hon på BB?
Och Peter måste ju vara världens oskönaste människa. Blä.

PURE

Jag och min fina i helgen

YOU LOST A DIAMOND WHILE YOU WERE TOO BUSY COLLECTING STONES


DEUCES

You never know just what you got 'til it's gone
You freak out
But I'm not falling for that game
Boys like you never change
You made me feel I wasn't enough
Wasn't enough for your love
I know you're mad but so what?
I wish you the best of luck
Cause when it's all said and done
I ain't gon' be the one that you can always run to
I hate liars
Fuck love I'm tired of tryin'
My heart's big but it beats quiet
I don’t wanna have to let you go
But baby I think it's better if I let you know

SOULMATE

Så.. vad tror ni hände igår?
Ja, vi gick ut. Såklart. All in, såklart.
Skrattade hela vägen från Wokhouse ner till Laroy
Jag skrattade så jag grät när Natta intog DJ båset..
Efter en runda på White fick Nattisen nog haha.. sliten tjej alltså.
Jag undrar om vi någonsin kommer ha en dålig utekväll.. jag tror inte det. ♥

GIVE IT TO ME BABY

HEJJJ!!! Hehe...
Nä.

Jag kom precis hem från att ha övningskört med Mami, bästa. Jag börjar verkligen bli nervös inför uppkörningen. Och ännu mer teorin som jag inte pluggat ett dugg till.. Hej panik.
Ikväll ska jag vara med Natalie. Planen är att jag ska laga lite sushi, sen får vi se om det blir mys framför någon film eller om det blir utgång i alla fall.. Jag borde verkligen inte. Men det kan ju bli kul. Onsdagar är ju faktiskt jävligt kul..

WHY DOES THE HEART ALWAYS BEAT THE SHIT OUT OF THE BRAIN?


REPEAT


GOOSEBUMPS

Har precis kollat på John Q, alltså deeen filmen! Jag gråter lika mycket varje gång.

HEJ APA

Finns ingenting att äta. Jag mår jätteilla. Nu går jag in på den tredje bananen på 7 timmar. Soft!

right over my heart baby i do the unthinkable

Natalie ringde och väckte mig för 3 timmar sen, tack älskling, bästa! Så jag är ganska trött. Kom hem runt 6 imorse och tror inte jag somnade förän sju. Men man ska inte klaga! Att dömma av springorna mellan persiennerna i mitt rum så ser det ut att vara fint väder i alla fall.
Tänkte snart försöka ta mig upp ur sängen.. Problemet är bara att jag är så sjukt hungrig.. Och jag orkar inte laga mat. Men jag måste duscha! Fan va svettigt det va inne på Pure och Lobby igår asså. Uh.

Hörs om ett tag ♥

So if that's what's on your mind
I'll just take a pass this time
I believe I'd rather leave it all behind

FINEST


Jag och Natalie på Lobby igår

Och det blir utgång ikväll igen. Tröttnar vi aldrig kan man ju fråga sig. Verkar inte så. Känns inte så. 
Ikväll blir vi många tjejor. Det blir jag, Chanette, Natalie, Bettina, Denise, Vinita, Linda och Sofia. Vi har inga mer planer än att dra till Wokhouse på ett par öl. Självklart ska vi vidare, vi har bara inte bestämt vart än. We're gonna go with the flow helt enkelt, hee heee!
Nu måste jag duscha. Alltid ute i så bra tid.. L O V E

IT'S SAFE TO SAY THAT I'M READY TO LET YOU LEAVE


REPORT TO THE DANCEFLOOR


DAY 9 - YOUR BELIEFS

Jag tror på karma. Jag tror att alla våra handlinar förr eller senare kommer få konsekvenser. Varje god gärning belönas och varje ond bestraffas. Det måste vara så. Därför jobbar jag aaaalltid på min karma! 
Samtidigt tror jag på ödet. Och det kan vara lite knäppt att tro på både karma och öde, men det gör jag. Man kan ju ändå tänka att karma bara rör dig själv, medan ödet berör allt runt om dig.
Jag tror att om något är menat att vara så kommer det bli, oavsett vad. Och det gör faktiskt livet lite lättare. Som man brukar säga "If you love something let it go, if it comes back to you, it's yours".



DAY 8 - A MOMENT

Jag kommer ihåg i somras.. Klockan va sent, eller tidigt på morgonen, hur man vill se det.. Jag var på väg hem. Gick från Gullmarsplan hem till Enskede. Det är en bit att gå, men jag brydde mig verkligen inte. Det var inte jobbigt att gå, jag kunde säkert promenerat runt hela natten. Jag hade haft en jättebra kväll, en perfekt sommarkväll i Stockholm. Det va helt svalt och fuktigt i luften och solen var precis på väg upp. Och jag kommer ihåg hur jag stannade upp och insåg hur jävla fint det var, och hur glad jag var. För jag tyckte om någon.

SOFT

Cola, godis och Big Brother. Helt ensam ♥

MARRY ME?


COLOUR

Nu sitter både jag och Chanette med färg i håret. Jag blond och Nettis rött, galning..
Visar er hur allt blev sen, pussisar!

Vad fan gör jag vaken?

Jag vet inte varför men jag va helt säker på att klockan va efter tolv när jag gick upp, men nej nej. Klockan va inte ens elva! Jag har knappt sovit fem timmar på vad som kan vara en av mina bättre onsdagsfyllor.. hehe.
Ska försöka vila lite nu så jag orkar ta mig in till stan och köpa hårfärg sen! Loveielove

LIFE

I'll always live for the nights I can't remember and the friends I'll never forget!

choke me spank me pull my hair

Idag var jag duktig chey och tog en liten joggingtur! Eftersom det är första på mja.. 5 år.. så blev det en kort en. Fram och tillbaka till solariumet + situps, armhävningar, rygglyft och benlyft när jag kom hem.
Nu känner jag mig välförjänt av en utgång!
Nu vet jag varför folk fotar innan träningen..

DAY 7 - YOUR BEST FRIEND

Jag har nog fler än en bästa vän måste jag säga. Dom är inte jättemånga, men alla är otroligt speciella. Jag vill liksom inte gärna mäta mina vänner så. Bäst. För dom är alla så otroligt underbara på sina egna sätt. Och vissa av dom vet säkert knappt om hur mycket jag faktiskt uppskattar dom och hur viktiga dom är för att jag ska fungera. Men dom är helt enkelt sjukt bra allihopa!

DAY 6 - YOUR DAY

Början av dagen är ju inte mycket att hänga i julgranen.. Men vid 3 drog jag mig mot Globen och shoppade lite. 500 spänn fattigare, men två tröjor rikare. Helt okej.
Efter det blev det att jobba i två timmar innan jag drog hem till Natta och käkade pizza och kollade Big Brother.

Sen hände det något spännande vet ni.. Natalie har galna grannar så vid 1 hörde vi ett högt bankande ljud från porten. Nyfikna som vi är stog vi i hallen i säkert tio minuter och lyssnade och kikade tills vi vågade oss ner utanför porten på en cigg. Det visade sig att det var civilpoliser som brytit sig in i en av lägenheterna. Sen kom det en polis och en knarkhund. Och seeen, kom det två pundare vandrandes utanför porten.. Den ena var mindre smart och gick in i porten, hög som ett hus, och åkte fast även han. Sucker.

Vi har även toppat kvällen med lite mögligt vin, man tager vad man haver! Nu ligger vi och gosar i sängen och ska snart sova. Puss på er!


10 SNABBA

Vem är du kär i just nu?
Vad? Livet.
När grät du senast?
Ögonen var tårfyllda när jag insåg att pappa ätit upp min pizza..
Vad stod det i ditt senaste sms och vem var det ifrån?
"Haha skrutttttttiga vi är, yes puss :)" Från Natalie
Värsta ryktet om dig själv?
Att jag sugit av en kille på skolans toalett..
Vad gör du när ingen ser dig?
Grimaser i webcamen
Var vaknade du imorse?
I min säng tack så mycket
Vad ljög du om senast?
Ingen aning, antagligen inget viktigt..
Hur raggar man på dig?
En blick säger mer än tusen ord..
Vem såg dig naken senast?
fnizz..
Vad är det dummaste du gjort på fyllan?
Var inte jättesmart när jag var 15 år och sparkade sönder en glasruta.

SHOPAHOLIC

Jag fick precis ett äckligt sug efter att shoppa.. Så imorgon tänker jag göra precis det jag inte borde göra, shoppa för pengar jag inte har!
Yes, jag ska spendera alla mina pengar på kläder sen ska jag gå hem till mamma och gråta efter mer. Kan funka.
Sjukt taggad.

DAY 5 - YOUR DEFINITION OF LOVE

Jag kan ju börja med att säga att jag inte tror att min definition av kärlek är helt glasklar för varken andra eller mig själv. Men jag ska göra ett försök.

Kärlek kommer i många olika former och jag tror aldrig att det är så spännande som när man är nykär. Tror helt klart att det är min favorit.
Jag vet inte riktigt om jag har varit kär, och då menar jag den kärleken som kommer efter nykär, men jag tror att det är den renaste formen av kärlek. Det är då det är äkta. För att vara nykär är att vara förälskad och en förälskelse är oftast inte lång och inte heller så ren.
Sen finns det den olyckliga kärleken.. Och jag tror nog fan att det är den starkaste formen av kärlek, psykiskt i alla fall. Och om inte för er andra, så för mig. Jag kan vara lite småkär i någon men så fort vi slutar träffas så inbillar jag mig att jag aldrig varit så kär. Jag inbillar mig att han var helt fantastisk och sjukt underbar på alla sätt. Jag bortser från alla misstag, fel & brister och förstorar allt possitivt till tusen. Ganska korkat faktiskt. Och i efterhand skrattar jag alltid lika mycket åt mig själv. What was I thinking?

Och på senare tid har jag lärt mig att man inte ska ta kärlek på så stort allvar. För om det ska vara så kommer det bli. Det är bara att ha kul med det så länge det varar och tar det slut så tar det slut. Varje slut är en början på något nytt!
"Being in love is like being a football coach. You have to be smart enough to understand the game, and dumb enough to think it's important."

RSS 2.0