DRESS IN THE MAKING





A JOKE



COLD BROWN


Det blev ju ganska kassa bilder igår för jag hade lite bråttom men man ser i alla fall att det blev skillnad. I verkligheten hade jag dock mycket ljusare hår innan men efterbilden stämmer väl in rätt bra. Så glad att mitt hår växt ut lite också sen jag lät Mika klippa av alldeles för mycket! Synd bara att det nu är dags för klippning igen..

Hejdå ljusa längder, hej bruna!



Nah.



Aha ok..


DISMISS WHAT INSULTS YOUR SOUL



VÅFFLOR

Hej!
Jag kom precis hem från middagen. Ibland får jag en dålig feeling på ett ställe och då kan jag inte äta där. Ikväll fick jag så för det kändes lite ofräscht och konstigt.. Petade typ i maten. Efterrätten däremot! Man fick göra egna våfflor med massa olika toppings. Jag hade grädde, sylt, chokladsås och florsocker på. Har man ätardag så har man!




Sunny day

Godmorgon!
Hur härligt är det inte att vakna en ledig dag av att solen skiner? 
På dagens schema står shopping, träning och middag. Känns som att det här kommer bli en riktigt bra dag!

Vi hörs lite senare ❤️

SO IF YOU CLOSE YOUR EYES


Det är ju helt jäkla omöjligt att fota en sminkning. Behöver ju värsta systemkameran och fotolampan typ. Gjorde i alla fall en sotning med en mörkbrun och en plommonlila färg ikväll som jag gillade väldigt mycket! 

Nu är jag snart inne på sjätte veckan utan utgång. Stort! Haha. Jag och Natta tog en middag och några glas på stan ikväll men sen rullade vi hemåt. Har inte tränat idag så imorgon blir det gymet och sen middagsdejt. 

Nu ska jag sova. Puss och godnatt ❤️

ADDICTED

Vilodag var det ja.. Kunde inte hålla mig borta från gymmet så blev ett bröstpass ändå. Nu sitter jag i bilen och väntar på körning. Har en känsla av att det kommer gå rätt segt här i två timmar medan matchen spelas.. 

Tänkte ta en körning till innan jag åker hem på rast. Har en halv hummer som väntar på mig ;-)

SQUAT BABY SQUAT

Hej!

Morgonens Functional toning-pass var kort men intensivt.. Jag körde ben igår så hade hoppats på fokus på typ mage idag men nicht. Fokus ben. Det sved ordentligt alltså, tillslut sved det ju i mage och armar osv också men benen var riktigt trötta. Och nu helt döda. 

Imorgon blir det vila från träningen. Ska jobba kväll/natt så ska bara vila upp mig under dagen. 
Jag börjar förstå innebörden av en text jag sett en del på Instagram. Står typ "Rest day; A day spent thinking about working out." Eller nåt i den stilen. Hur som helst så kommer jag verkligen på mig själv med att tänka på träning konstant och längta efter gymet även fast jag precis varit där. Men det är väl bra, så länge jag är motiverad ska jag vara nöjd!

Mer motivation..

GREY




YUM!



PROTEINBARS

Det här när man skriver ett ordentligt inlägg som raderas medans man letar bild....

Oh well. Snabbt sammanfattat. Jag köpte nya träningskläder idag, yäy!
Imorgon ska jag och Natalie på Functional Toning 11.30, duktiga!
Önskar mig nya träningsskor i julklapp.
Just nu bakar jag proteinbars. Eller, dom står i frysen. Resultatet kommer om en timme!


Kan säga att det första inlägget var bra mycket intressantare.

What's love got to do with it?



ANIMAL PRINTS - SHE'S OUTTA CONTROL

HERR-E-GUD vad trött jag är! Min kropp är helt paj efter veckans gympass och min hjärna helt död efter kvällens jobb. Från det att jag börjar tills det att jag slutar sitter jag på helspänn och stressar över var nästa hämtning kommer vara, om jag kommer hitta, om personen kommer ha bråttom, var personen ska.. Ja, allt möjligt. Så när jag loggar ut är jag heeelt utmattad haha.

Imorgon står middag hos systeryster och bästa lilla Oden på schemat. Och när lillskit går och lägger sig blir det vin, cigg och skitsnack för hela slanten! 

JUSTE!! Min mobil funkar igen! Är så glad, sjukt skönt att ha fungerande telefon efter typ tre månader. Så imorgon tänker jag lova att ta lite bilder till den här stackars bloggen ;-)

Puss och godnatt nu

⭐️



RSS 2.0